Anglia vs Franța Cote Pariuri

Pariu gratuit de 50 de lei la Winbet pe Anglia vs Franța

La Winbet poți să pariezi pe meciul Anglia vs Franța cu un pariu gratuit de 50 de lei. Pentru a obține acest bonus, trebuie doar să efectuezi o depunere de minim 20 de lei la Winbet, Sâmbătă, 10 decembrie, adică în ziua meciului. Vei primi un pariu gratuit reprezentând 100% din depunerea ta, până la 50 de lei. Acesta va putea fi folosit doar pe meciul Spania vs Germania, la o cotă de cel puțin 1,40, pe bilete de tip single, atât Live cât și pre-meci.

Anglia vs Franța este o rivalitate veche de sute de ani, una care în această săptămână își va juca un nou episod, în sferturile de finală de la Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar. Un meci care foarte ușor s-ar fi putut juca chiar în finală, Anglia vs Franța va ține cu siguranță cu sufletul la gură întreaga planetă. Va fi, bineînțeles, un meci de interes major și pentru pariori. Astfel, în rândurile următoare ne vom uita peste statistici, vom face câteva predicții și pronosticuri pentru meciul de fotbal Anglia vs Franța și îți vom spune unde găsești cele mai bune cote la pariuri. Partida este programată pentru data de 10 decembrie, de la ora 21:00. Va avea loc pe stadionul Al Bayt.

Anglia vs Franța – Cote pariuri, ponturi, predicții, pronosticuri

Anglia și Franța au reușit ambele să câștige grupele în care au fost repartizare la acest Campionat Mondial. Anglia a strâns 7 puncte, din 2 victorii și un egal, în timp ce Franța a terminat pe primul loc cu doar 6 puncte, din 2 victorii și o înfrângere. Mai departe, în optimi, ambele echipe au făcut spectacol. Trebuie spus însă că au avut norocul să întâlnească adversari care nu sau ridicat la nivelul lor.

De altfel, pentru ambele echipe, meciul direct va fi primul cu adevărat serios de la acest Campionat Mondial. Pentru că vorbim despre două echipe apropiate valoric, am decis să venim în ajutorul tău cu câteva predicții și pronosticuri la pariuri pe meciul de fotbal Anglia vs Franța, dar și cu câteva sfaturi despre unde găsești cele mai bune cote:

Anglia vs Franța Cote Pariuri 1X2

Pariuri Anglia vs Franța: 1X2superbet
Victorie Anglia anglia2,90
Meci Egal meci egal3,30
Victorie Franța franța2,50
Anglia vs Franța Cote Pariuri: 09.12.2022

Superbet oferă pentru meciul de fotbal Anglia vs Franța cote pariuri foarte bune. Acest lucru se poate observa și în tabelul de mai sus. Vorbim despre cote pe care aceste echipe nu le-ar avea de obicei. Însă motivul pentru care avem cote așa de mari la pariuri pe meciul de fotbal Anglia vs Franța este cât se poate de evident: cele două echipe sunt foarte apropiate valoric.

Superbet îi acordă Franței poziția de favorită. Cu siguranță casa de pariuri a luat această decizie privind ultimele întâlniri dintre cele două. Deși Anglia și Franța s-au întâlnit de 31 de ori până acum și deși Anglia a câștigat nu mai puțin de 17 dintre aceste partide, în ultimii 20 de ani, Franța a dominat Anglia aproape fără oprire.

Anglia vs Franța în ultimii 20 de ani

DatăMeciRezultatCompetiție
13.06.2004Franța vs Anglia2-1EURO 2004
26.03.2008Franța vs Anglia1-0Amical
17.11.2010Anglia vs Franța1-2Amical
11.06.2012Franța vs Anglia1-1EURO 2012
17.11.2015Anglia vs Franța2-0Amical
13.06.2017Franța vs Anglia3-2Amical

Așadar, din cele 6 întâlniri care au avut loc între cele două echipe în ultimii 20 de ani, Franța a câștigat 4 partide, Anglia doar una, în timp ce un meci s-a terminat la egalitate. Este o dovadă clară a creșterii fotbalului francez și nu doar în comparație cu cel din Anglia. Franța a fost una dintre cele mai bune echipe în ultimii 30 de ani, perioadă în care a câștigat 2 titluri mondiale (1998, 2018), un Campionat European (2000), două Cupe ale Confederațiilor (2001 și 2003), o UEFA Nations League (2021), dar și două medalii de argint, la Cupa Mondială din 2006 și Campionatul European din 2016.

În comparație, palmaresul Angliei este mult mai sărac. Englezii se pot mândri doar cu o medalie de argint câștigată anul trecut, la Euro 2020. Nu e astfel de mirare că Superbet îi vede pe francezi drept favoriți. Dar sunt oare cu adevărat favoriți?

Anglia și Franța la Cupa Mondială 2022

Anglia nu a suferit încă nicio înfrângere la acest mondial, ceea ce nu poate fi spus despre Franța, care a pierdut cu Tunisia, o națională care îi este cu mult inferioară. E adevărat însă că acesta era ultimul meci din grupă, o grupă pe care Franța o câștigase deja. Așadar, francezii nu au pus osul la fel de mult cum ar fi putut să o facă.

Anglia, în schimb, a învins Iranul, cu 6-2, și Țara Galilor, cu 3-0. A terminat la egalitate cu SUA, scor 0-0. La final, Anglia a terminat pe primul loc în Grupa B având 9 goluri marcate și 2 primite. Franța a terminat tot pe primul loc în Grupa D, însă cu 6 goluri marcate și 3 primite.

Diferența între cele două se vede astfel în apărare. Și s-a văzut și în optimi. Franța a învins Polonia cu 3-1, în timp ce Anglia a trecut de Senegal cu 3-0. Ambele au forță ofensivă, însă Franța pare puțin mai slabă în apărare. Francezii au luat gol în fiecare din meciurile jucate la acest mondial.

În ceea ce privește atacul, Franța pare dependentă de Mbappe. Starul celor de la PSG a marcat 5 din cele 9 goluri ale Franței de la acest Mondial. Celelalte goluri ale francezilor au fost marcate de Giroud (trei goluri) și Rabiot (un gol).

Englezii par să aibă un mic avantaj și în atac. Nu doar că au marcat mai multe goluri (12 goluri, față de cele 9 ale Franței), dar au marcat și prin mai mulți fotbaliști. Kane, principalul atacant englez, a marcat o singură dată la acest mondial. A dat însă 3 pase de gol, fiind în acest moment cel mai bun pasator al competiției. Pentru Anglia, la acest turneu au marcat nu mai puțin de 8 jucători. Rashford și Saka au amândoi câte 3 goluri, Foden are un gol și 2 pase de gol, în timp ce Bellingham și Sterling au câte un gol și câte o pasă de gol, iar Grealish și Henderson câte un gol. Jocul ofensiv al Angliei pare așadar foarte bine pus la punct.

Nu ne rămâne decât să tragem o concluzie. Și aceasta este că, în ciuda cotelor, Anglia ar putea câștiga partida. Englezii stau foarte bine în apărare și în atac. Asta în timp ce francezii au o apărare care ia gol și un atac dependent de Mbappe, unul dintre favoriții celor care pariază pe cine iese golgheter la Campionatul Mondial de Fotbal 2022, și Giroud. Dacă echipa lui Southgate îi va bloca pe cei doi, e greu de crezut că Franța va realiza ceva.

Predicții Anglia vs Franța: Victorie Anglia – cotă 2,90 la Superbet

Cote Pariuri Anglia vs Franța: Cine merge mai departe

Pariuri Anglia vs Franța: Cine merge mai departesuperbet
Anglia anglia2,05
Franța franța1,80
Anglia vs Franța Cote Pariuri: 09.12.2022

Cota ca Anglia să meargă mai departe este de asemenea foarte bună: 2,05. Este o cotă mai mare decât cea pe care Superbet o dă pentru Franța, 1,80. Diferența între ele nu este însă chiar atât de mare, semn că și experții de la Superbet au ajuns la concluzia că acesta nu este un meci cu rezultat sigur.

Meciul va fi cu siguranță unul care se va juca la intensitate foarte mare. E așadar important să ținem cont de băncile de rezerve. La acest capitol, Anglia stă mult mai bine. De la mijloc în sus, Southgate a schimbat destul de des jucătorii. Chiar și așa, aceștia au dat randament maxim. Foden, Grealish, Sterling, Saka, Bellingham și Rashford și-au făcut mereu treaba excelent, jucând foarte bine în fața cuplului Henderson – Rice și în spatele vârfului Kane.

De partea cealaltă, când Deschamps a apelat la jucătorii de rezervă, în meciul cu Tunisia, aceștia au pierdut. Anglia e așadar mult mai bine pregătită pentru un meci de luptă. Iar meciul de fotbal Anglia vs Franța, din sferturile Campionatului Mondial de Fotbal, va fi cu siguranță unul de luptă.

Pronosticuri Anglia vs Franța: Anglia merge mai departe – cotă 2,05 la Superbet

Cote la Pariuri Anglia vs Franța: Total Goluri

Pariuri Anglia vs Franța: Total Golurisuperbet
Sub 0,59,00
Sub 1,53,25
Sub 2,51,75
Sub 3,51,28
Sub 4,51,10
Sub 5,51,02
Peste 0,51,07
Peste 1,51,35
Peste 2,52,10
Peste 3,53,70
Peste 4,57,00
Peste 5,514,00
Anglia vs Franța Cote Pariuri: 09.12.2022

Anglia este cea mai ofensivă echipă la acest Campionat Mondial. Are 12 goluri marcate în cele 4 partide jucate până acum. De partea cealaltă, Franța dă doi dintre golgheterii competiției, Mbappe (5 goluri) și Giroud (3 goluri).

Este așadar destul de evident că nu vom avea un meci cu puține goluri. Iar dacă ne uităm peste statistica întâlnirilor directe vedem că, în ultimii 10 ani, la fiecare meci de fotbal dintre Anglia și Franța s-au marcat cel puțin 2 goluri.

Pronosticul nostru e astfel că se vor marca peste 2,5 goluri în acest meci. Dată fiind valoarea ridicată a atacanților care vor lua parte la acest meci, putem chiar să considerăm că acesta pariu face parte din seria pariuri sigure.

Predicții Anglia vs Franța: Peste 2,5 goluri marcate – cotă 2,10 la Superbet

Cote la Pariuri Anglia vs Franța: Ambele marchează

Pariuri Anglia vs Franța: Ambele marcheazăsuperbet
DA1,85
NU1,95
Anglia vs Franța Cote Pariuri: 09.12.2022

Următoarea propunere pe care ți-o facem în lista noastră de predicții și pronosticuri pe meciul Anglia vs Franța e că ambele echipe vor marca. Superbet oferă cote foarte bune la pariuri ca se va marca în ambele porți, la Anglia vs Franța. Spunem cote pentru că, așa cum se poate vedea în tabelul de mai sus, vorbim despre cote foarte apropiate. 1,85 pentru că vor marca ambele, 1,95 și pentru că nu vor marca ambele.

Astfel de cote sunt normale atunci când ai de-a face cu echipe de valori apropiate. În astfel de partide, se întâmplă des ca rezulatul după primele 90 de minute să fie 0-0. Dar e puțin probabil ca, de data asta, cele două echipe să încerce să se blocheze.

Nu, mai degrabă Anglia vs Franța va fi un meci deschis, cele două mizând pe ofensive, nu pe denfensive. Și dacă miza va fi pe atac, e destul de clar că se va înscrie mult.

Predicții Anglia vs Franța: Ambele echipe marchează – cota 1,85 la Superbet.

Anglia vs Franța Cote la Pariuri Pauză sau Final

Pariuri Anglia vs Franța: Pauză sau Finalsuperbet
PsF 12,25
PsF X1,67
PsF 22,00
Anglia vs Franța Cote Pariuri: 09.12.2022

Încheiem lista noastră de predicții și pronosticuri pe meciul Anglia vs Franța cu o propunere de pariu Pauză sau Final. Noi credem că Anglia va câștiga meciul la pauză și/sau la final.

Și pentru acest pariu, Superbet oferă o cotă excelentă: 2,25. Însă acest pariu nu este în niciun caz mai riscant decât altele din lista noastră de pronosticuri și predicții Anglia vs Franța. Cum am spus deja, Anglia stă mult mai bine la capitolul rezerve. Astfel, dacă meciul poate începe echilibrat, după pauză, după ce antrenorii efectuează schimbări, echilibrul poate să dispară.

Și am văzut deja că rezervele Angliei sunt într-o formă mult mai bună. Impactul lor poate să fie mult mai puternic.

Pronosticuri Anglia vs Franța: PsF 1 – cotă 2,25 la Superbet

Nimic nu e mai important decât să fii în siguranță atunci când pariezi. Așadar, dacă te gândești să pariezi pe meciul Anglia vs Franța, din sferturile Cupei Mondiale din Qatar, fă-o doar la cele mai bune case de pariuri online legale în România. Numai așa poți să fii 100% sigur că vei fi ferit de înșelăciuni și că îți vei putea retrage banii câștigați în siguranță. De asemenea, doar la aceste case de pariuri vei găsi la meciul de fotbal Anglia vs Franța cote pariuri de top.

Anglia și Franța la Campionatul Mondial de Fotbal 2022

Campionatul Mondial din 2022 a fost unul plin de surprize până acum. În timp ce echipe precum Danemarca, Germania, Belgia, Serbia sau Uruguay nici măcar nu au reușit să treacă de grupe, deși erau favorite să o facă, Anglia și Franța au reușit să nu dezamăgească. Cele două forțe europene au arătat de ce sunt văzute printre principalele favorite la câștigarea trofeului.

Principalele favorite la câștigarea Campionatului Mondialsuperbet
Brazilia2,90
Franța5,50
Argentina7,00
Anglia7,50
Portugalia7,50
Olanda15,00
Maroc30,00
Croația35,00
Cote Pariuri: 09.12.2022

Lotul Franței pentru Campionatul Mondial de Fotbal 2022

Didier Deschamps se bazează la acest Campionat Mondial pe:

PortariFundașiMijlocașiAtacanți
Hugo LlorisBenjamin PavardEduardo CamavingaAntoine Griezmann
Steve MandandaWilliam SalibaAurelien TchouameniOlivier Giroud
Alphonse AreolaRaphael VaraneAdrien RabiotKylian Mbappe
Jules KoundeMatteo GuendouzziOusmane Dembele
Dayot UpamecanoJordan VeretoutRandal Kolo Muani
Theo HernandezYoussouf FofanaMarcus Thuram
Lucas HernandezKingsley Coman
Ibrahima Konate
Axel Disasi
Lot actualizat: 05.12.2022

Lotul Angliei pentru Campionatul Mondial de Fotbal 2022

Gareth Southgate se va baza la partida cu Franța pe:

PortariFundașiMijlocașiAtacanți
Nick PopeKyle WalkerKalvin PhillipsRaheem Sterling
Aaron RamsdaleJohn StonesConnor GallagherHarry Kane
Jordan PickfordHarry MaguireJude BellinghamJack Grealish
Eric DierMason MountBukayo Saka
Kieran TrippierJordan HendersonPhil Foden
Luke ShawDeclan RiceMarcus Rashford
Trent Alexander – ArnoldJames MaddisonCallum Wilson
Ben White
Connor Coady
Lot actualizat: 15.11.2022

Despre meciul Anglia vs Franța

anglia

Anglia vs Franța este o rivalitate veche de aproape 1000 de ani. În ultimul secol, însă, această rivalitate a rămas doar la nivel sportiv. Asta este foarte bine nu doar pentru că asigură pacea pe pământ, ci și pentru că noi, iubitorii de pariuri, avem astăzi posibilitatea de a paria cu cele mai bune cote Anglia vs Franța poate din istoria pariurilor pe acest meci.

Colege în clasamentul FIFA, Franța (locul 4) și Anglia (locul 5) vor da totul în meciul direct, pentru a-și asigura prezența în semifinalele acestei ediții ale Campionatului Mondial. De acolo, mai este doar un pas până la finală.

franța

Mai trebuie spus că fix din cauza rivalității sportive dintre cele două națiuni, meciul Anglia vs Franța va fi cel mai probabil cel mai interesant al sferturilor de finală. Va fi un meci deschis, bazat pe atac. Va fi un meci cu multe goluri, care va fi cu siguranță decis de execuțiile individuale ale numeroaselor staruri care vor fi prezente pe teren. Mbappe și Kane, Giroud și Rashford, Henderson și Rabiot, Maguirre și Varane, Lloris și Pickford. Unele dintre cele mai mari nume ale fotbalului mondial vor fi în teren la această partidă și vor da totul pentru a câștiga.

Vorbind obiectiv, dacă am vedea un meci Anglia vs Franța în finala Campionatului Mondial, nu doar că nu am fi surprinși, dar am fi și mulțumiți. Două echipe bune, spectaculoase, cu fotbal frumos, Anglia și Franța pot oferi un spectacol de care să se bucure chiar și acei suporteri care nu le susțin. Și cu siguranță pariorii se vor bucura de acest meci.

Sperăm ca lista noastră de cote, ponturi, pronosticuri și predicții să te ajute să câștigi un profit cât mai frumos, dacă te gândești și tu să faci pariuri pe meciul de fotbal Anglia vs Franța.

Unde poți face pariuri cu cote mărite și bonus la Anglia vs Franța

Ca să câștigi un profit frumos din pariuri pe meciuri de fotbal, nu e necesar doar să pariezi cu cele mai bune cote la Campionatul Mondial de Fotbal 2022. Mai trebuie să ai și bonusuri pe măsură.

În tabelul următor, vei găsi o listă cu 3 dintre cele mai bune case de pariuri online din România care oferă pentru meciul Anglia vs Franța cote pariuri foarte bune și care au unele dintre cele mai bune bonusuri la pariuri pe Cupa Mondială. Folosește aceste bonusuri, combină-le cu cele mai bune cote Anglia vs Franța și cu pronosticurile și predicțiile noastre, și vei avea cu siguranță un profit foarte frumos.

 1. Superbet
  5/5
  Bonus de Bun Venit
  500 lei
  Cod Bonus Superbet
  Alte avantaje
  • Marjă la pariuri pe Campionatul mondial 2022: 3,37%
  • Gamă largă de pariuri sportive
  • Posibilitatea de a paria pe meciuri cu mult timp înainte
  • Live Streaming
  • Promoții cu cote cu marjă 0%
 2. Mozzart Bet
  4.9/5
  Bonus de Bun Venit
  1750 lei
  Cod Bonus Mozzart Bet
  Alte avantaje
  • Marjă la pariuri pe Campionatul mondial 2022: 5,33%
  • Excelent bonus de bun venit care poate fi pariat și pe Campionatul Mondial
  • Bonus progresiv la pariuri
  • Bet Builder
 3. Mr Bit
  4.8/5
  Bonus de Bun Venit
  600 lei
  Cod Promoțional Mr Bit
  Alte avantaje
  • Marjă la pariuri pe Campionatul mondial 2022: 4,34%
  • Live streaming
  • Site nou și modern
  • Posibilitatea de a paria pe meciuri cu mult timp înainte

Superbet, Mr Bit și Mozzart Bet sunt printre cele mai bune case de pariuri din România. E puțin probabil să găsești altundeva la meciul de fotbal Anglia vs Franța cote pariuri mai bune.

Cine transmite meciul de fotbal Anglia vs Franța?

Probabil că știi deja unde vedem Campionatul Mondial de Fotbal 2022. TVR a transmis toate meciurile de la această competiție. Le-a transmis pe TVR 1, TVR 2, variantele HD ale acestor posturi, dar și online, pe platforma tvrplus.ro.

Cei care preferă să urmărească meciuri live online, cu siguranță au folosit această platformă. TVR Plus e un site sigur, cu transmisiuni la calitate HD, fără întreruperi, așa că îl recomandăm.

Meciul de fotbal Anglia vs Franța, din sferturile Campionatului Mondial de Fotbal din Qatar, va avea loc sâmbătă, 10 decembrie, de la ora 21:00. Partida se va juca pe stadionul Al Bayt.

Rămâi alături de Pariuri și Jocuri pentru mai multe pronosticuri, predicții și cote la pariuri pe Olanda vs Argentina sau Anglia vs Franța.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *