Book of Ra Download

Book of Ra download este un joc de cazino oferit de către compania ce de dezvoltă jocuri și software de cazino, Novomatic. Novomatic este prezentă pe piața din România de mai bine de 20 de ani, începutul acestei povești de succes fiind reprezentat de era cazinourilor fizice, unde Novomatic a deținut și încă deține supremația. Desigur ca o companie cu atât de mult succes și popularitate, nu putea sa rateze momentul în care jocul de cazino s-a mutat în online, asa ca au început sa producă păcănele online care, inițial, imitau jocurile de cazino deja existente iar apoi au venit cu titluri originale.

Acesta este și cazul pentru Book of Ra și Book of Ra Deluxe download, două dintre cele mai jucate păcănele produse de Novomatic. Acest slot, alături de Sizzling Hot, Sizzling Hot Deluxe si Lucky Lady’s Charm sunt cele mai de succes produse lansate de compania Austriacă. Book of Ra oferă aceeași experiență atât în versiunea online cât și în cea descărcată, Novomatic punând un preț foarte mare pe posibilitățile de câștig oferite de acest slot.

Principalele Caracteristici ale lui Book of Ra Deluxe Download

Așa cum am menționat și mai devreme, Book of Ra este un joc de cazino ce pune accent pe simplitate și premii foarte mari dar asta nu înseamnă ca efectele grafice și elementele sonore care completează experiența finală a jucătorului, sunt neglijate. Cu un aspect foarte îngrijit și o coloană sonoră adecvată, Book of Ra download ne dezvăluie și mai multe din motivele pentru care este, în continuare, unul dintre cele mai jucate jocuri de cazino la nivel mondial.

Cu cele 10 linii de câștig dispuse pe un număr de 3 rânduri și 5 role, Book of Ra Deluxe oferă jucătorilor o mulțime de posibilități de câștig. În primul rând, toate simbolurile cu tematică egipteană plătesc foarte bine iar pe lângă acestea avem și clasicele simboluri de pe jocurile de cărți de la 9 pana la As. Dintre toate simbolurile și elementele jocului, cel care iese în evidenta cel mai mult este chiar Book of Ra, care un simbol cu rol multiplu. Nu numai ca este simbolul care plătește cel mai bine, dar poate sa joace și rolul de scatter sau wild al jocului. Ca wild, Book of Ra poate lua locul oricărui alt simbol pentru a forma o combinație câștigătoare pe care o și dublează. În timp ce 3 astfel de simboluri pe una dintre cele 10 linii de câștig declanșează runda bonus de rotiri gratuite. 10 rotiri gratuite sunt acordate oricărui jucător ce reușește sa acumuleze 3 astfel de simboluri, rotiri gratuite ce pot sa rotunjească serios câștigurile jucătorilor.

Aceste runde bonus sunt disponibile atât în versiunea online cat și în Book of Ra Deluxe download și, indiferent cum preferați sa va bucurați de acest slot, veți avea aceeași experienta nemaipomenita.

Admiral Cazino bonus de bun venit

Descarcă Book of Ra Deluxe si Castiga

Pentru a va putea bucura de versiunea download a lui Book of Ra sau Book of Ra Deluxe nu trebuie decât sa descarcați aplicația de mobil pusa la dispoziția dumneavoastră de către Admiral.ro. Aceasta aplicație este perfect optimizată atât pentru Android cat și pentru iOS și este disponibila pe site-ul cazinoului online. Desigur ca va puteți bucura de experienta deosebita oferita de Book of Ra download și direct pe PC prin intermediului site-ului Admiral.

Mai mult de atât! Descarcând aplicația Admiral.ro pentru a va bucura de Book of Ra Deluxe download va puteți bucura de un bonus total de 1000 RON. Tot ceea ce trebuie sa faceți este sa va creați un cont cu Admiral și vă veți putea bucura de un bonus gratuit de 100 RON și apoi de fantasticul bonus pentru primul depozit de 100% pana la 900 RON.