Campionatul European U21 2019 – Cote și Ponturi Pariuri

Campionatul European U21 2019 - cotele Romaniei

Cea de-a 22-a ediție a Campionatului European de Fotbal U21 – categorie de vârstă sub 21 de ani – va avea loc pe 16 iunie 2019 în Italia. Competiția se va desfășura timp de 14 zile, până pe 30 iunie atunci când se va disputa marea finală. Șase stadioane din Italia și San Marino vor găzdui meciurile dintre cele 12 echipe calificate pentru acest turneu.România la Campionatul European U21 ne acordă ocazia perfectă de a plasa o serie de pariuri câștigătoare în timp ce îi susținem pe tricolorii mici pe parcursul lor.

EuroU21 2019 – Cote Pariuri

Pentru că mai este ceva timp până la începutul competiției, principalele case de pariuri din România oferă momentan pariuri axate fie pe câștigătoarea turneului sau echipele ce se vor clasa pe locul 1 al fiecărei grupe.

Câștigătoarea Campionatului – Pariu Antepost

În acest moment, cei ce caută Euro U21 pariuri de care să profite, pot să mizeze pe faptul că Anglia, Franța, Germania sau Spania vor câștiga campionatul.

Toate aceste patru echipe au, în acest moment, aceeași cotă pentru a ridica trofeul pe 30 iunite. Unibet este casa de pariuri online din România unde puteți obține cote Euro U21 2019 foarte avantajoase. Echipele mai sus amintite au fiecare cota 5,50 pentru a câștiga competiția.

fortuna pariuri bonus

Făcând o scurtă analiză a felului în care au evoluat în calificări, precum și grupele din care fac parte, putem ajunge la concluzia că a oferi aceeași cotă pentru toate cele patru echipe nu este o greșeală. Deși, dacă privim mai atent, observăm că Germania are o grupă ceva mai ușoară și va putea intra mai relaxată în următoarele jocuri. Cu o cotă de 7,00 oferită de Fortuna, putem plasa un pariu value bet cu șanse bunicele de reușită. De asemenea, Fortuna oferă un pariu fără risc de până la 300 RON pentru primul pariu cu ei. Veți primi înapoi 50% din valoarea primului depozit, până la maximul de 300 RON dacă pronosticul dumneavoastră nu se adeverește.

Câștigătoarea Grupelor

O altă cale de a profita de Campionatul European U21 cote de pariere este prin prezice care echipe își vor câștiga grupa. Pentru grupa A, Spania este dată ca favorită cu o cotă de 2,0 la Unibet. Ținând cont de puterea lor ofensivă și felul în care au jucat calificările, această cotă 2 poate să fie foarte atractivă.

Nu uitați că Unibet oferă un bonus de bun venit sub forma unui pariu fără risc de 250 RON. Puteți să profitați la maxim de acest bonus pentru a vă recupera investiția în caz că pariul este necâștigător.

Grupa B are o favorită clară în Germania, ce are o cotă de 1,5 la Unibet și 1,28 la Fortuna. Deși profitul este unul mai mic, acest pariu are șanse mult mai mari de reușită comparativ cu cel pentru câștigătorul campionatului.

Grupa C este una foarte complicată unde Franța și Anglia sunt foarte echilibrate și se va da o luptă acerbă pentru ocuparea primei poziții pentru un adversar mai ușor în fazele eliminatorii.

Cotele României la Euro U21

După ce am văzut câteva cote pariuri meciuri UEFA EURO U21 pentru principalele favorite, este timpul să ne concentrăm asupra Naționalei de Fotbal a României ce va evolua în cea mai tare grupă a acestui campionat. Încă o dată, tragerile la sorț nu ne avantajează și, deși am terminat calificările pe locul 1 după niște performanțe remarcabile, trebuie să încercăm să scoatem fie Anglia fie Franța pentru un loc mai departe.

Atunci când vorbim despre cote România la UEFA EURO U21, trebuie să luăm în considerare faptul că datorită coeficientului scăzut al țării noastre, casele de pariuri cotează echipa noastră cu șanse scăzute la avansarea din grupă. Desigur, nu acesta este singurul motiv pentru cota de 21,00 pentru ca România să treacă de grupe. Am amintit deja puterea adversarilor și faptul că este cea mai dificilă grupă a Campionatului European.

Cote pentru câștigătoarea Grupei C la Euro U21

Casa de pariuriAngliaFranțaCroațiaRomaniaBonus cod
Unibet2.102.109.0021.00Vreau Bonus
Fortuna2.102.1011.0015.00Vreau Bonus
Sportingbet2.102.1010.0015.00Vreau Bonus

Cote de 7.06.2019, oră 12:00

Ponturi Pariuri Euro U21 2019 – Meciurile României

Cu o cotă de 21,00 să trecem de grupe și una de 51,00 să câștigăm competiția, ambele oferite de Unibet, este mai realist și în același timp indicat să ne axăm pe fiecare meci al echipei noastre.

România – Croația U21

Meciul în care avem cele mai bune șanse pentru a obține trei puncte foarte valoroase. Partida dintre România și Croația se va disputa pe 18.06 la 19:30. Croații sunt văzuți ca favoriți de casele de pariuri. La NetBet, România are o cotă la victorie de 3,25 în timp ce Croația este cotată cu 2,15.

Nu ratați șansa să primiți înapoi valoarea primului pariu plasat, până la 500 RON în cazul nefericit în care pariul este necâștigător. Acest bonus de bun venit este oferit de NetBet tuturor jucărilor noi.

netbet bonus

Evoluțiile foarte bune din calificări unde nu am pierdut niciun meci și am obținut 7 victorii, 3 dintre meciuri încheindu-se la egalitate, ne dau motive să sperăm. Cu un Ianis Hagi într-o formă foarte bună și aproape de un transfer la Ajax, Dennis Man care a evoluat foarte bine la FCSB tot sezonul și Florinel Coman sau Ionuț Nedelcearu, putem să obținem un rezultat pozitiv.

Anglia – România UEFA Euro U21

Al doilea meci al grupei C are loc pe 21 iunie tot la 19:30. Casa de pariuri Fortuna online oferă cote de 1,40 pentru victoria englezilor în timp ce tricolorii sunt cotați la 7,20 pentru un rezultat pozitiv. Este foarte puțin probabil să avem parte de o surpriză aici dar putem miza pe defensiva echipei noastre pentru a rezista în prima repriză. În condițiile în care un rezultat de egalitate este aproape exclus, cota de 1,19 pentru ca oricare dintre echipe să câștige oferită de NetBet poate fi una atrăgătoare pentru cineva ce vrea să plaseze un pariu sigur pentru a rula un bonus.

Franța – România Euro U21 2019

Al treilea meci din grupe se desfășoară în compania Franței. Momentan, casele de pariuri nu oferă cote pentru acest meci dar ținând cont că Franța este cotată la fel ca Anglia la câștigarea grupei, putem să ne facem o idee clară despre ce va urma.

Desigur, cotele pot să varieze în funcție de rezultatele primelor meciuri din grupe dar mai aveți până pe 16 iunie să profitați de aceste cote foarte avantajoase oferite de NetBet, Unibet sau Fortuna pentru pariurile antepost.

Susține-i și tu pe tricolorii mici la Campionatul European U21 din Italia și profită de toate meciurile pentru a face un profit frumos. Înscrie-te chiar acum la o casă de pariuri de pe site-ul nostru și ai garantat un bonus special!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *