CFR Cluj – Celtic Glasgow cote pariuri Europa League

CFR Cluj - Celtic Glasgow 12.12.2019 pariuri

Cele două echipe se intalnesc pentru a patra oară în ultimele 4 luni iar rezultatele nu puteau să fie mai echilibrate. Un rezultat de egalitate și o victorie de partea fiecărei echipe sunt rezultatele din meciurile directe. E drept, Celtic a câștigat ultima confruntare cu 2 la 0 acasă, în grupele Europa League dar și Clujenii au reușit un remarcabil 4 la 3 în deplasare la Glasgow. De această dată, scoțienii vin la Cluj pentru ultimul meci din Grupa E, un meci ce critic pentru CFR care trebuie să obțină cel puțin un punct pentru a fi siguri de calificarea în fazele eliminatorii ale Europa League.

Așa cum v-am obișnuit, vom analiza toate detaliile legate de acest meci foarte important și vă vom oferi ponturi pariuri pentru Europa League astfel încât să vă puteți bucura de succesul echipei favorite dar și de câștigurile obținute în urma parierii inspirate.

Forma Celor Două Echipe Înainte de Meci

CFR Cluj

Spre deosebire de celelalte ocazii în care am oferit sugestii de pariuri sportive Europa League legate de CFR Cluj, lucrurile stau puțin mai rău pentru echipa din Gruia. După înfrângerea cu Lazio din etapa precedentă, Clujenii au obținut un rezultat de egalitate, o victorie și o înfrângere în Liga 1. Acest lucru este neobișnuit deoarece Clujenii mergeau ceas după primele etape și poate arăta o scădere de generală de formă.

Totuși,rezultatele slabe din campionat influențează anumite cote pariuri Europa League în ceea ce privește CFR-ul, deoarece scoțienii sunt dați ca favoriți de toate casele de pariuri. Acest lucru nu ar trebui să sperie un parior cu experiență, mai ales dacă sunteți la curent cu ce se întâmplă în Liga 1. Dan Petrescu și-a odihnit jucătorii cheie și a fost nevoit să rotească echipa pentru a se asigura că sunt 100% pentru meciul decisiv cu Celtic. Este la fel de adevărat că CFR-ul s-a confruntat și cu multiple accidentări, ceea ce nu dau foarte bine pentru eventualele ponturi UEFA Europa League pe care urmează să le dăm, deoarece nu putem fi siguri dacă toți jucătorii vor fi apți de joc.

Celtic Glasgow

De cealaltă parte, Celtic are o formă excelentă câștigând ultimele 5 partide jucate, printre care derbyul cu Rangers din cupă. Totuși, faptul că Celtic este deja calificată în faza următoare, poate să îi facă vulnerabili. Desigur, este și o chestiune de orgoliu, deoarece câștigătoarea acestui meci se va delimita ca cea mai bună echipă dintre cele două, dar avantajul terenului propriu pentru CFR va conta și el destul de mult.

CFR Cluj – Celtic Glasgow 12.12.2019 – Ponturi Pariuri

În acest moment putem spune că pentru CFR Cluj, Europa League este mult mai importantă decât titlul în Liga 1. Asta înseamnă că Dan Petrescu va pregăti acest meci precum o finală, știind că o eventuală calificare va aduce multă liniște la echipă și o importantă sumă de bani în același timp.

Astfel, ne așteptăm să vedem un CFR destul de cumpătat în prima repriză. Să nu uităm că un egal este suficient pentru calificare. Desigur, un antrenor experimentat precum Dan Petrescu nu va juca la 0 – 0, în special după ce a putut să observe capacitatea scoțienilor de a-și crea ocazii periculoase.

Care sunt cotele pentru meciul CFR Cluj – Celtic Glasgow?

Casa de pariuriCFR ClujEgalitateCeltic GlasgowBonus cod
Maxbet2.183.203.70Vreau Bonus
Netbet2.153.153.70Vreau Bonus
Fortuna2.153.153.70Vreau Bonus
Cote de 10.12.2019, oră 10:00

Așa că, pornim seria CFR Cluj – Celtic Glasgow pronosticuri pariuri cu recomandarea de a juca pe numărul de goluri înscrise în prima repriză. Cei de la NetBet ne oferă o cotă de 2.45 pentru sub 0.5 goluri în prima repriză a meciului de la Cluj. Apărarea celor de la CFR va putea respinge atacurile celor de la Celtic ce nu ar trebui să forțeze foarte tare pentru a înscrie, ei fiind calificați și dacă pierd acest meci.

Pe de cealaltă parte, pentru că un egal la 0 este foarte puțin probabil și pentru că Dan Petrescu va vrea totuși ca echipa lui să înscrie cel puțin o dată, putem profita de cota de 1.52 oferită de Fortuna pentru ca CFR Cluj să înscrie un gol în această partidă.

Sau, dacă simțiți că cei de la CFR vor da totul și vor câștiga meciul fără probleme, puteți profita de cota de 2.20 oferită de Maxbet pentru victoria CFR-ului. Desigur, acest rezultat nu este unul de exclus, Clujul arătând că pot câștiga chiar și în deplasare împotriva celor de la Celtic, dar miza meciului va duce probabil la un joc prudent din partea elevilor lui Dan Petrescu.

CFR Cluj – Celtic Glasgow 12.12.2019 Pariuri și Bonusuri Disponibile

Așa cum ați văzut, gama de cote oferite de casele de pariuri pentru acest meci este una foarte variată. Fie că alegeți să mergeți pe pariurile recomandate de noi sau vă veți forma propriile bilete, este alegerea dumneavoastră. Recomandăm tuturor pariorilor să treacă orice sugestie prin filtrul propriu înainte de a depune și paria la o casă de pariuri.

Totuși, pentru a vă asigura că aveți cele mai bune șanse de câștig, este bine să combinați cotele mari oferite de casele de pariuri menționate anterior cu oferte de bonus pe măsură. De aceea, am analizat oferta caselor de pariuri și vă oferim cele mai bune bonusuri disponibile în acest moment pentru CFR Cluj – Celtic.

Maxbet

MaxBet Bonus de bun venit

Dacă nu aveți cont la Maxbet și vă creați unul pentru utiliza informația oferită de noi despre Europa League ponturi pariuri, veți începe jocul cu un plus de 777 RON pentru primul depozit de cel puțin 50 RON. Deschideți un cont de pe site și folosiți codul bonus 777 pentru a intra în posesia acestui bonus de bun venit.

NetBet

Cei de la NetBet vin cu o ofertă de tip pariu fără risc pentru jucătorii noi. Cu alte cuvinte, dacă pariați la NetBet pe CFR Cluj – Celtic după ce v-ați deschis un cont nou, puteți primi înapoi până la 500 RON dacă pariul este pierzător. Miza vă este returnată în cazul unui pariu necâștigător așa că aveți șansa de a juca fără să pierdeți.

Fortuna

Bonus de bun venit Fortuna

Cei de la fortuna sunt mari susținători ai fotbalului românesc așa că vă oferă șansa de a juca cu un bonus de 100% până la 500 RON pentru primul depozit. Trebui să nu aveți cont deschis la ei în prealabil și să faceți un prim depozit de 50 RON sau mai mult.

Mai mult decât atât, Fortuna are și o campanie specială în perioada 10.12.2019 – 12.12.2019 ce vă aduce 25 RON pariu fără risc pentru fiecare zi în care pariați pe meciurile din Champions și Europa League.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *