CFR Cluj – Celtic Glasgow ponturi pariuri preliminar Liga Campionilor

CFR Cluj - Celtic Glasgow pariuri

Echipa lui Dan Petrescu arată încă o dată ca se poate bate de la egal la egal cu majoritatea echipelor din lume și după ce ne-a oferit o dublă senzațională cu cei de la Maccabi Tel Aviv, urmează să îi vedem la treaba în turul 3 preliminar al UEFA Champions League, împotriva celor de la Glasgow. Așa cum v-am obișnuit, urmărim evoluțiile Clujenilor și vă oferim statistici pentru CFR Cluj – Celtic Glasgow, pronosticuri pariuri, precum și cele mai bune case de pariuri unde să vă bucurați de cote mari și bonusuri pe măsură. Chiar dacă Celtic este în mod cert o echipă mai puternică decât cei de la Maccabi, asta nu înseamnă că CFR nu are șanse. Așa cum facem de fiecare dată pentru meciurile de Liga Campionilor, pronosticuri pariuri și o analiză obiectivă ne vor ajuta să facem profit.

Celtic Glasgow – CFR Cluj Manșa Secundă

Așa cum preconizam în articolul în care am analizat meciul tur dintre cele două echipe din turul 3 al preliminariilor Ligii Campionilor, meciul s-a terminat la egalitate. Este adevărat, nu a fost 0 – 0 așa cum probabil că spera Dan Petrescu, dar și acest 1 – 1 este un rezultat foarte bun ce ne dă speranțe pentru meciul din Scoția. Completăm, așadar, acest articol cu o analiză a celor mai probabile ponturi pariuri Celtic Glasgow – CFR Cluj precum și casele de pariuri online unde să găsiți cele mai mari cote de pariuri.

Care sunt cotele pentru meciul Celtic Glasgow – CFR Cluj?

Casa de pariuriCeltic GlasgowEgalitateCFR ClujBonus cod
NetBet1.713.554.60Vreau Bonus
Unibet1.753.654.85Vreau Bonus
Fortuna1.603.805.20Vreau Bonus

Cote de 8.08.2019, oră 14:00

Celtic Glasgow – CFR Cluj Ponturi Pariuri Manșa Secundă

Dacă pe teren propriu strategia lui Dan Petrescu era să nu primească gol, atunci când echipa lui joacă în deplasare este absolut esențial să marcheze. Judecând după ce am văzut în meciul tur și după ce s-a întâmplat în Israel împotriva celor de la Maccabi, putem să mizăm cu lejeritate pe faptul că vom avea goluri chiar din prima repriză. Iar cota de 2.07 oferită de Unibet pe faptul că ambele echipe vor înscrie este pur și simplu prea bună pentru a nu profita de ea.

Dacă ați mizat pe recomandarea noastră legată de cartonașele galbene, ați realizat deja profit la meciul tur. Am avut un total de 6 cartonașe iar cota celor de la Fortuna a fost foarte bună. Din păcate, la momentul scrierii acestui articol nu am găsit o nouă cotă pe cartonașe. Dar, Fortuna ne propune o cotă de 2.05 pentru Peste 1.5 goluri în prima repriză. Desigur, este posibil ca lucrurile să stea altfel dar considerăm că ambele echipe vor dori să rezolve meciul din preliminariile Ligii Campionilor cât mai curând posibil.

Bonus de bun venit Fortuna

Pornind de la aceeași premisă, a unui început de partidă foarte activ și cu dorință puternică din partea ambelor echipe să marcheze, NetBet vine cu o cotă care ne poate aduce un profit consistent. Nici mai mult, nici mai puțin de 4.85 pentru ca ambele echipe să înscrie în repriza 1 oferă cei de la NetBet!

CFR Cluj – Celtic Glasgow Cote la Pariuri

La fel ca și în turul 2 preliminar, CFR Cluj joacă primul meci acasă. Acest lucru este considerat de unii un dezavantaj deoarece meciul din deplasare poate să fie foarte greu. Însă, Dan Petrescu vede acest lucru ca pe o oportunitate de a nu primi gol acasă pentru a profita de avantajul oferit de golul marcat în deplasare. Astfel, atunci când vorbim despre CFR Cluj – Celtic Glasgow ponturi pariuri, vom pleca de la această premisă.

Care sunt cotele pentru meciul CFR Cluj – Celtic Glasgow?

Casa de pariuriCFR ClujEgalitateCeltic GlasgowBonus cod
Betano3.003.002.60Vreau Bonus
NetBet2.903.002.55Vreau Bonus
Fortuna3.103.002.60Vreau Bonus

Cote de 5.08.2019, oră 16:00

În condițiile în care atacul va fi probabil neglijat, un pariu interesant este pe numărul de goluri. NetBet oferă o cotă foarte atrăgătoare de 2.55 pentru Sub 1.5 goluri în partida de miercuri. Deși este puțin mai riscant, putem la fel de bine să luăm în considerare și cota de 3 oferită de Fortuna pentru un rezultat de egalitate. Acest lucru depinde de cât de bine vor reușii Clujenii să anihileze acțiunile ofensive dar nu este deloc neplauzibil. Dacă privim lucrurile dintr-o altă perspectivă, putem să observăm că ultimele meciuri ale celor de la CFR s-au soldat cu destul de multe cartonașe galbene. Pentru că o să mizeze în principal pe apărare, Clujenii vor primi din nou multe avertismente iar acest lucru ne face să credem că pariul pe Peste 4.5 cartonașe galbene oferit de cei de la Betano este unul foarte avantajos.

Lista de pariuri CFR Cluj – Celtic Glasgow poate continua în funcție de ce credeți dumneavoastră că se va întâmpla în meci. Încurajăm toți cititorii să treacă toată informația prin propriile filtre. Noi încercăm de fiecare dată să vă oferim cele mai inspirate ponturi pariuri Liga Campionilor dar, este întotdeauna o chestiune de noroc, indiferent de cât timp se petrece pe analiză și statistici.

CFR Cluj vs Celtic Glasgow Ponturi Pariuri și Cele mai Bune Bonusuri

Am trecut împreuna prin aspecte legate de CFR Cluj – Celtic Glasgow. Predicții pariuri, cote oferite de cele mai bune case de pariuri din România și o analiză a meciului tur dintre cele două echipe. Așa cum am promis la începutul acestui articol, este momentul să intră în detalii și în ceea ce privește bonusurile pe care le puteți accesa pentru a vă mări profiturile.

NetBet

netbet bonus

Puteți să folosiți toate meciurile din preliminarii Champions League, ponturi și bonusuri pentru a vă mări șansele de câștig. Iar la NetBet, aveți o mulțime de oportunități de a face exact asta. Începând cu bonusul de bun venit de 500 RON sub forma unui pariu fără risc, freebet-ul săptămânal de 50 RON sau bonusurile special pentru pariurile acumulator, toate aceste bonusuri sunt gândite pentru a vă oferi o experiență de neegalat.

Fortuna

Cei de la Fortuna oferă tot un bonus de 500 RON pentru jucătorii ce vor să parieze online. De data aceasta, bonusul este unul aplicat direct în pondere de 100% din primul depozit făcut. Deci puteți să profitați la maxim de el și să depuneți 500 RON pentru a juca cu un total de 1,000 RON.

Betano

Se pare că bonusul de 500 RON este foarte popular în rândul caselor de pariuri. Probabil că vă așteptați deja la asta dar și Betano oferă tot un 100% până la 500 RON pentru jucătorii ce vor să joace pe CFR Cluj – Celtic Glasgow. Cote la casele de pariuri așa cum sunt la Betano, veți găsi mai greu. De aceasta, chiar dacă acest bonus nu este mai bune comparativ cu celelalte oferte, cei de la Betano au un mic avantaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *