Cfr Cluj – Fc Botoșani pariuri – pariază pentru câștiguri cu potențial!

CFR Cluj - FC Botosani ponturi pariuri

Sezonul 2019/2020 al Ligii I este cu adevărat surprinzător: echipele de tradiție, FCSB și Dinamo se zbat în subsolul clasamentului, pe pozițiile 11 (FCSB) și 14 (ultimul loc, Dinamo). În schimb, echipe precum Poli Iași (locul 2), Gaz Metan (locul 4) sau Fc Botoșani (locul 5), care în stagiunile trecute erau considerate echipe de pluton, astăzi sunt în zona superioară a play-off-ului.

De aceea, meciul dintre echipa momentului în România (mai ales după calificarea uimitoare din preliminariile Champions League contra celor de la Celtic), Cfr Cluj și Fc Botoșani (una dintre revelațiile începutului de campionat) este considerată a fi partida etapei a 7-a din Liga I. CFR Cluj – FC Botoșani pronosticuri pariuri se va dovedi o încercare demnă pentru orice parior, așa că îți recomandăm să citești în continuare articolul pentru a plasa pariuri cu un grad ridicat de reușită!

Pariuri CFR Cluj – FC Botoșani – Perspectivele celor două echipe

Care sunt cotele pentru meciul CFR Cluj – FC Botoșani?

Casa de pariuri CFR Cluj Egalitate FC Botosani Bonus cod
NetBet 1.95 3.30 4.30 Vreau Bonus
Unibet 1.85 3.50 4.50 Vreau Bonus
Fortuna 1.90 3.35 4.40 Vreau Bonus

Cote de 23.08.2019, oră 9:00

În momentul actual, după disputarea a șase etape, Cfr Cluj este echipa situată pe prima poziție (14 puncte). Fc Botoșani se află la o distanță de patru puncte (locul 5, cu 10 puncte). Echipa clujeană nu-și poate permite să ignore campionatul, dar nici partida de săptămâna viitoare, din play-off-ul Champions League, contra Slaviei Praga (în meciul tur a pierdut cu 1-0, pe teren propriu).

Liga Campionilor pronosticuri pariuri nu îi acordă șanse atât de mari de câștig în această deplasare (Cfr are o cotă de 5,10 la victorie în partida retur – Unibet), 5, 65 (Fortuna oferă și o cotă de 6,30 pentru obținerea calificării  echipei lui Dan Petrescu un grupele UCL) și 5, 60 (Netbet).

Dezvăluie codul de bonus Fortuna!

Fc Botoșani vine după o serie de rezultate impresionante (două victorii, patru meciuri încheiate la egalitate, cu un golaveraj de 12 goluri marcate și 7 primite). De remarcat faptul că a obținut puncte importante împotriva unor echipe de top din campionatul nostru, precum FCSB (victorie), U Craiova și Viitorul Constanța (egaluri).

De partea cealaltă, Cfr Cluj se prezintă cu un golaveraj de 14-4, cu patru victorii și două egaluri, dar și cu un mod de abordare a partidei, așa cum a făcut-o în ultimele meciuri (fără titularii de drept, cu mulți jucători care sunt rezerve, dar care și-au făcut până în prezent datoria).

În perioada 2012-2018, între cele două echipe au avut loc 16 partide; Cfr Cluj a reușit să câștige 8 dintre aceste meciuri, în timp ce botoșănenii și-au adjudecat 3 meciuri. 5 partide au fost încheiate ca remiză. La nivel de formă, Cfr Cluj este la 60% din potențial, în timp ce Fc Botoșani a atins un potențial de 70%. În acest sens CFR Cluj – FC Botoșani ponturi pariuri ar indică un ușor ascendent pentru echipa botoșăneană.

Pariuri CFR Cluj – FC Botoșani – cât de important este meciul pentru aceste echipe?

Pentru CFR Cluj Liga Campionilor pare să fie obiectivul principal al acestei perioade. Chiar dacă nu pornește ca favorită în returul cu Slavia Praga (fiind învinsă acasă), întoarcerea rezultatului nu este o misiune imposibilă pentru echipa lui Petrescu.

Mai ales că există precedentul Celtic, acolo unde clujenii au câștigat cu 4-3. Este de așteptat ca Dan Petrescu să opteze pentru folosirea unei formule de joc în care să se regăsească doar o mică parte dintre titularii de drept.

Fc Botoșani nu are niciun fel de presiune, dar o victorie le-ar consolida poziția în partea superioară a clasamentului și le-ar oferi un ascendent moral impresionant (câștigarea unui meci împotriva campionei din ultimii doi ani din Liga I). Nici o remiză nu le-ar displăcea jucătorilor lui Marius Croitoru, mai ales că a obținut meciuri egale și împotriva unor echipe la fel de titrate, precum Viitorul sau Craiova. Desigur, o victorie a botoșănenilor ar însemna 3 puncte importante obținute unei echipe foarte puternice și abordarea restului campionatului cu un plus de încredere.

CFR Cluj – FC Botoșani Cote la pariuri

Pentru meciul CFR Cluj vs FC Botoșani ponturi pariuri posibile sunt o remiză:

  • Fortuna oferă o cotă de 3, 45 pentru un astfel de rezultat;
  • Netbet prezintă o cotă de 3, 30 pentru un meci egal;
  • Unibet merge pe o cotă de 3, 50 pentru egalitate.

Dezvăluie cod bonus Unibet!

Dacă la nivel de preliminarii Champions League ponturile în favoarea Cfr-ului nu sunt atât de încurajatoare, în cazul meciului de campionat, toate agențiile îi dau ca favoriți. 1,85 la câștig (Fortuna și Unibet) și 1,90 pentru victorie, din partea agenției Netbet.

Observăm că NetBet oferă, pe lângă cotele foarte atractive și un pariu fără risc foarte interesant de 500 RON.

netbet bonus

În schimb, dacă Fc Botoșani obține victoria, primești cote de 4,40 (Netbet) și 4,50 (Unibet și Fortuna). Pentru meciul CFR Cluj – FC Botoșani cote la casele de pariuri legale din România poți găsi mai multe pe site-ul nostru.

CFR Cluj – FC Botoșani predicții pariuri – cine poate face diferența în acest meci?

Constantin Păun este principalul marcator al echipei în Liga I până în prezent (3 goluri și 2 pase de gol). Cătălin Golofca (2 pase de gol) și Ștefan Askovski (3 goluri marcate) reprezintă principalele pericole pentru echipa clujeană. Desigur, nu trebuie uitați nici cei doi antrenori, Dan Petrescu și Marius Croitoru, care pot fi considerați factorii-cheie ai acestui meci.

În cazul abordării meciului cu o formulă de joc, alta decât cea standard (din partea echipei Cfr Cluj), șansele de meci egal sunt foarte ridicate. Nu uita și de ponturi pariuri liga campionilor pentru meciul dintre Slavia Praga și Cfr Cluj și pariază la cote mărite la oricare dintre agențiile legale din România!

Vă rugăm să lăsați un comentariu.
Lasă un Comentariu

Reset Password