CFR Cluj – Maccabi Tel Aviv ponturi pariuri preliminar Liga Campionilor

CFR Cluj vs Maccabi Tel Aviv pariuri

Campioana en-titre a României, CFR Cluj este echipa cu cea mai mari șanse să reprezinte țara în cea mai importantă competiție inter-cluburi din Europa. Așa cum suntem siguri că știți deja, Champions League este mai mult decât o serie de confruntări între cele mai bune echipe , este o șansă unică pentru orice echipă să demonstreze că se poate lupta de la egal la egal cu granzii Europei. Am putut urmării cu toții un meci foarte strâns între cele două echipe la Cluj și CFR a reușit să câștige prin golul lui Omrani după un joc foarte bun. În articolul de astăzi, vom analiza toate aspectele legate de returul dintre Maccabi Tel Aviv vs CFR Cluj ponturi pariuri și vă vom ajuta să alegeți cele mai inspirate piețe de pariere.

Maccabi Tel Aviv – CFR Cluj Predicții Pariuri

Planul lui Dan Petrescu a funcționat perfect în partida tur, antrenorul fiind foarte deschis în legătură cu faptul că principalul său obiectiv este să nu primească gol. Mia mult decât atât, Clujenii au reușit să câștige meciul și pornesc acum cu șanse mult mai mari decât înainte primei partide pentru a se califica în cel de-al treilea tur preliminar pentru UEFA Champions League.

Care sunt cotele pentru meciul Maccabi Tel Aviv – CFR Cluj?

Casa de pariuriMaccabi Tel AvivEgalitateCFR ClujBonus cod
Betano2.053.753.40Vreau Bonus
NetBet2.003.303.30Vreau Bonus
Fortuna2.103.403.40Vreau Bonus

Cote de 25.06.2019, oră 13:00

Având avantajul minim de partea lor, CFR poate din nou să joace cu aceeași strategie și să mizeze pe faptul că nu vor primi gol în deplasarea de la Tel Aviv. De altfel, Dan Petrescu s-a dovedit a fi un foarte bun strateg în ceea ce ține pregătirea meciurilor din deplasare. Acest lucru a fost evident în meciul împotriva celor de la Astana când CFR a jucat excelent în manșa retur.

Iar dacă înainte de turul cu cei de la Maccabi, Dan Petrescu se plângea că nu a avut suficient timp să studieze adversarul, acum va avea cu siguranță toate temele făcute. Așadar, ne putem aștepta ca CFR Cluj să nu forțeze extraordinar de mult pentru înscrierea unui gol ci să păstreze posesia cât mai mult pentru a ține adversarul departe de propria poartă. Acest lucru duce la un pariu foarte interesant pe posesie iar dacă privim la numeroasele ponturi pariuri Liga Campionilor, observăm că CFR-ul are o cotă foarte interesantă de 1,85 pentru o posesie mai mare de 50% în meciul cu Israelienii. Această cotă este oferită de Fortuna, casa de pariuri online care este cea mai apropiată de fotbalul românesc cu multe sponsorizări în domeniu.

Bonus de bun venit Fortuna

Privind prin oferta de la Maccabi Tel Aviv – CFR Cluj cote, mai observăm că NetBet oferă o linie foarte interesantă legat de numărul de cartonașe galbene. În meciul tur au fost foarte multe penalizări din partea arbitrului și ne așteptăm ca nivelul să fie unul asemănător și în Israel. Altfel, NetBet oferă o cotă de 1,7 pentru peste 4,5 cartonașe galbene în meciul din retur.

Bonus Preliminarii Champions League

După ce am trecut prin Champions League ponturi, este momentul să vedem și ce bonusuri oferă casele de pentru acest meci deosebit de important pentru fotbalul românesc. Indiferent dacă alegeți să susțineți echipa românească sau sunteți mai degrabă interesați de a face un profit sigur jucând pe numărul de cartonașe galbene, un bonus vă poate oferi acel plus de balanță care să facă diferența dintre un câștig rezonabil și unul foarte bun.

netbet bonus

Astfel, observăm că NetBet oferă, pe lângă cotele foarte atractive și un pariu fără risc foarte interesant de 500 RON. Această sumă vă asigură că indiferent de rezultatul pariului, veți câștiga miza plasată pe bilet. Fie că alegeți să vă ghidați după ponturi fotbal CFR CLuj vs Maccabi Tel Aviv sau aveți deja un pariu în minte, jucați cu bonusul de la NetBet și nu veți putea pierde.

Fortuna oferă tot un bonus de 500 RON dar, spre deosebire de NetBet, aceștia oferă bonusul în continuarea depozitului. Astfel, dacă depuneți 500 RON pentru a juca pe CFR Cluj – M. Tel Aviv cote la casele de pariuri, veți avea un sold total de 1,000 RON pentru a vă putea bucura de câștiguri foarte frumoase!

Betano oferă și ei un bonus de bun venit de 100% până la 500 RON iar chiar dacă oferta pare identică cu cea de la Fortuna, veți observa că aceștia oferă cerințe de rulaj mult mai avantajoase deoarece atât cotele pariurilor pentru rulaj cât și numărul efectiv sunt mai mici decât la Fortuna.

Dar nu ne credeți pe cuvânt, înregistrați-vă un cont la oricare dintre aceste case de pariuri și beneficiați de tot ceea ce oferă atât în materie de bonusuri cât și de cote. Și, nu în ultimul rând, întotdeauna analizați obiectiv fiecare partidă și profitați de cotele oferite de casele de pariuri online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *