Cine Este Bianca Andreescu? Jucătoarea de Tenis de Origine Română care a Câștigat US Open

Cine Este Bianca Andreescu

Bianca Andreescu ține prima pagină a tuturor publicațiilor de sport atât în mediul online cât și offline pentru performanța remarcabilă de a câștiga finala de la US Open în fața Serenei Williams. Jucătoarea spera să obțină un nou titlu de mare șlem pe teren propriu, dar planurile i-au fost date peste cap de o altă jucătoare de origine română, după ce Simona Halep a învins-o la Wimbledon. În cazul în care numele Biancăi vă suna familiar, aflați acum că jucătoare de tenis ce a ajuns acum pe locul 5 mondial este originară din România. În articolul de astăzi, vom aborda tot ceea ce este de știuti despre povestea acestei uimitoare jucătoare de tenis.

Părinții Biancăi s-au Născut în România

Chiar dacă multe publicații internaționale au scris despre Bianca Andreescu, părinții acesteia nu au dorit ca originea acesteia să fie un punct central în povestea ei. Mama și tatăl Biancăi au emigrat din România în 1994 către Canada. Acolo s-a născut și Bianca dar povestea ei de dragoste cu tenisul a început tot pe teritoriu românesc.

Când avea doar 7 ani, Bianca s-a întors în România cu mama ei și a început să joace tenis la Pitești, antrenată de Gabriel Hristache. Câțiva ani mai târziu, Andreescu și familia acesteia au revenit în Canada unde a continuat să se antreneze la Ontario Racquet Club din Mississauga, localitatea ei natală. Apoi, la 11 ani aceasta s-a înscris în programul Tennis Canada National Training Program în Toronto și a făcut primii pași către o carieră în tenis.

Admiratoare a Simonei Halep

Deși idolul Biancăi din copilărie a fost Kim Clijsters, aceasta a declarat că a urmărit cu inima la gură meciurile Simonei Halep. Mai mult decât atât, întâlnindu-se la ediția din 2016 a Rogers Cup, Simona a incurajat-o pe Bianca să treacă la profesioniști și să urmărească o carieră în tenis deoarece a văzut în aceasta o jucătoare completă.

Rezultate Notabile ale Biancăi Înainte de US Open

Aceasta a început să participe din 2017 la competițiile WTA și cele de  Junior Grand Slam și, după nu foarte mult timp au început să apară și titlurile. Unul dintre cele mai importante titluri obținute de Bianca Andreescu, Indian Wells, a venit după o finală spectaculoasă în 3 seturi împotriva numărului 8 mondial, Angelique Kerber. Dar pe lângă titlurile cucerite, ceea ce este mai impresionant legat de parcursul înregistrat de Bianca Andreescu WTA, este faptul că a început 2019 pe locul 145 WTA și acum se clasează deja pe 5, după doar 9 luni.

Desigur, victoria ce a venit pentru Bianca Andreescu US Open 2019, este cea care a propulsat-o cel mai mult în clasamentul WTA, dar evoluțiile ei constante de la începutul anului nu pot fi lăsate deoparte. Deși pentru Bianca Andreescu Wimbledon 2019 a reprezentat un turneu de mare șlem la care nu a luat parte, iată că a reușit să șocheze pe toată lumea și să se impună la US Open, ultimul mare turneu al anului 2019 în WTA.

Bianca Andreescu Ponturi Pariuri

Se pare că avem deja de-a face cu o nouă stea a tenisului feminin și nu este deloc exclus să avem ocazia să plasăm pariuri pe viitor pe această jucătoare ce reprezintă Canada dar are origini românești. Desigur, înainte de  meciul Serena Williams vs Bianca Andreescu, puțini erau pariorii români cei care știau de existența Biancăi și de oportunitatea de a câștiga sume impresionante mizând pe tenisul extraordinar pe care îl joacă. Dar acum, suntem siguri că mulți pariori din România caută următoarele pariuri de tenis unde să poată miza pe această sportivă.

Deci, dacă sunteți interesați de Bianca Andreescu, pariuri tenis și meciurile pe care le va mai juca anul acesta, vă pregătim lista cu cele mai bune case de pariuri de acoperă integral marile competiții de tenis WTA.

Oferta de Tenis de la NetBet

netbet bonus

Prima casă de pariuri online legală din România, NetBet ne propune o ofertă bogată de tenis. Chiar acum puteți paria pe turneele de WTA de la Hiroshima, Nanchang și Zhengzhou. Iar pentru competiții în care o să avem șanse să o vedem și pe Bianca, avem China Open și Fed Cup în noiembrie. Puteți profita de bonusul de bun venit sub forma unui pariu fără risc de 500 RON pentru a paria pe toate competițiile preferate de tenis.

Tenisul este la el Acasă la Unibet

O ofertă bogată de pariuri pe tenis ne așteaptă și la Unibet. Aceleași evenimente ce au mai rămas până la sfârșitul sezonului sunt prezente și la această casă de pariuri ce a oferit și o promoție specială pentru US Open. Ne putem aștepta, așadar, la alte promoții excepționale pentru tenis iar oferta bonus de bun venit de 300 RON este și ea de menționat.

Pariați pe Tenis la Fortuna

Bonus de bun venit Fortuna

Chiar dacă nu putem ști sigur dacă o vom mai vedea evoluând în restul sezonului pe Bianca Andreescu, promoții la case de pariuri există din plin pentru pariorii ce vor să folosească tenisul ca sportul ce le va aduce câștiguri mari. Bonusul de 100% până la 500 RON oferit de Fortuna pentru clienții noi este un bun exemplu de cum ne putem crește șansele de câștig atunci când pariem pe turneele de tenis rămase în acest an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *