Codurile de bonus si codurile promotionale pe intelesul tuturor

Coduri bonus cazinouri si pariuri

Agentiile online de pariuri sportive le ofera clientilor posibilitatea de a obtine acces la unele dintre bonusurile pe care le ofera, doar daca acestia introduc niste coduri speciale, denumite coduri de bonus. Anumite promotii derulate de casele de pariere sportiva din mediul online necesita introducerea unor coduri promotionale, care ii permit pariorului sa beneficieze de oferta. Fie ca este vorba despre bonusul de bun venit, bonusuri de reincarcare sau de depunere prin folosirea unei anumite metode de plata, fie ca este vorba despre promotii limitate ca timp de desfasurare, aceste bonsuri le ofera jucatorilor posibilitatea de a accesa niste recompense sub forma bani sau pariuri gratuite, care le sporesc sansele de castig prin multiplicarea posibilitatilor de pariere.

Ce sunt codurile de bonus si cum se folosesc?

Un cod bonus este o combinatie de litere si cifre (de obicei se utilizeaza prescurtari sau combinatii de litere+cifre care au legatura cu agentia de pariuri sportive, asa cum este BONUS1000, care iti ofera acces la bonusul de bun venit ce poate ajunge pana la 2000 Ron și 50 RON gratis fără depozit care este oferit de casa de pariuri online Maxbet sau unele combinatii care nu au legatura cu denumirea platformei de pariere, asa cum este codul de bonus ZBAN01 care va fi folosit la depunerea realizata cu cardul la operatorul Betfair, pentru obtinerea unui bonus de depunere in valoare de 500 Ron), care se introduce intr-un camp corespunzator.

Obțineți un bonus la Betfair!

Acest camp dedicat introducerii de coduri bonus sau coduri promotionale de pariuri sportive este prezent in formularul de inregistrare sau in oferta de bonusuri (asa cum este cazul Unibet) ori pentru coduri care sunt oferite pentru un anumit operator de pariuri sportive de catre site-urile afiliate. Pentru a beneficia bonusurile care sunt “deblocate” de aceste coduri de bonus de pariere nu trebuie decat sa le inttroduci in casuta corespunzatoare, iar ele se vor activa automat. Regula este valabila si pentru codurile promotionale oferite de catre site-urile de pariuri sportive si de cele conexe, de tip afiliat.

Topul celor mai profitabile coduri de bonus pentru români

In general, codul bonus si codul promotional sunt folosite pentru acele bonusuri care au o valoare mai ridicata, din punct de vedere al recompensei. Cum nu toate casele de pariuri online utilizeaza aceste forme de “deblocare” a bonusurilor, acele agentii care le folosesc se axeaza pe categoriile principale de bonusuri, asa cum sunt cele de bun venit/depunere/inregistrare. In acest mod, inca de la inceput, pariorilor le este evidentiat faptul ca vor beneficia de recompense excelente, in cazul in care aleg respectiva platforma de pariere.

  • BONUS300, BONUS700 sau BONUS1000 – un pachet de bonusuri de bun venit cu valoarea de 300, 700 si 1000 Ron de la Maxbet, valoarea totală ajungând până la 2000 Ron;
  • ZBAN01 – cod bonus care iti aduce pana la 500 Ron la Betfair;
  • FORTUNA1– cod promotional care iti aduce până la 2000 Ron la casa de cazinou eFortuna.

Cod promotional Fortuna cazinou

Toate casele de pariuri folosesc coduri de bonus?

Nu toate agentiile de pariuri sportive din mediul virtual utilizeaza aceste coduri de bonus pentru a accesa bonusurile oferite. Insa exista anumite case de pariuri, asa cum sunt Unibet si Betano care au o rubrica speciala pentru codurile promotionale ale afiliatilor care le ofera clientilor acces la anumite promotii. In momentul de fata, cele mai bune coduri de bonusare pariuri sportive sunt oferite de catre Netbet, Betfair si Winmasters. Cu siguranta ca, pe masura ce aceste coduri vor fi preferate de un numar din ce in ce mai mare de pariori romani (asa cum se intampla pe platformele de pariere international) si celelalte agentii vor adopta acest model si-l vor implementa.

Pot lua bonusuri fara coduri de bonus sau promotionale?

Asa cum am mentionat anterior, cu sau fara ajutorul codurilor de bonus sau al celor promotionale, bonusurile oferite de catre agentiile online de pariere sunt disponibile clientilor. Nu trebuie uitat de faptul ca anumite case de pariuri sportive conditioneaza obtinerea bonusurilor de verificarea identitatii titularului contului, asa ca trebuie sa fiti atenti la acest aspect. In cazul in care introducerea codului de bonus este solicitata in mod expres pentru a putea debloca bonusul respectiv, atunci acest cod trebuie introdus obligatoriu. In general, agentiile prevad un termen de depunere in care trebuie sa te incadrezi dupa introducerea codului promotional, cum ar fi 24 de ore (in cazul ofertei de la Netbet) sau ca depunerea sa se efectueze imediat dupa introducerea codului, asa cum este cazul Wintermasters si Betfair.

Obțineți un bonus la NetBet!

Tipuri de oferte care folosesc coduri de bonus

In ceea ce priveste valoarea acestor coduri de bonus, iata care sunt cele mai ofertate agentii de pariuri sportive online care functioneaza legal si sunt licentiate in Romania:

  • Maxbet – inca de la inceput o sa observi ca aceasta agentie sportiva online iti ofera un super bonus de inregistrare, care poate ajunge pana la suma de 2000 Ron. Tot ceea ce ai de facut este de introduci codul de bonus BONUS300 in campul corespunzator din sectiunea de depuneri si o sa primesti pana la 300 Ron bonus de bun venit. Pachetul mai cuprinde inca doua coduri de bonus pariere sportiva (BONUS700 si BONUS 1000), care iti vor aduce inca 700 si, respectiv, 1000 Ron. In total, 2000 Ron numai din bonusul de bun venit!
  • Betfair – acest operator de pariuri sportive online te intampina cu un bonus de bun venit (pe care il poti accesa daca introduci codul promotional ZBAN01, care iti ofera un bonus de 100% din suma depusa, ce poate ajunge pana la 500 Ron).

Betfair cod promotional - bonus cod

Utiliarea codurilor de bonus pariuri sportive si a celor promotionale permit jucatorilor sa obtina acces la sume de bani aditionale depunerii efectuate. In acest fel, pariorii primesc un capital suplimentar care le ofera ocazia de a putea plasa mai multe pariuri si de a-si spori in acest mod, sansele de castig. Desi nu toate agentiile de pariuri sportive online folosesc acest tip de deblocare a bonusurilor pe care le ofera clientilor lor, cele care il utilizeaza reusesc sa impresioneze prin valoarea bonusarii, ceea ce reprezinta o adevarata incantare pentru pariori.

Codurile de bonus si codurile promotionale pe intelesul tuturor
4.4 (87.5%) 24 vote[s]

Vă rugăm să lăsați un comentariu.
Lasă un Comentează

Reset Password