Cote de pariere pentru meciul Suedia – Romania

Pariuri pe Suedia-Romania

Preliminariile Campionatului European de Fotbal, competiție ce se va desfășura în 2020 în 12 citadele importante ale Europei, vor începe pentru echipa noastră tricoloră în data de 23 Martie 2019. Pentru partida Suedia – România cotele brokerilor online sunt destul de apropiate ca valoare, de aceea îți oferim cele mai bune pariuri pe Suedia – România, care vor face diferența în favoarea ta.

Șansele Naționalei României în grupele preliminarii la Euro 2020

Este România pregătită să înfrunte o echipă a Suediei în vârf de formă, cu o garnitură din care lipsesc Tucudean și Andone, principalele “guri de foc”?  Va reuși Contra să îi motiveze pe tinerii din noul nucleu al Naționalei pentru ne răsplăti cu o victorie în contul eliminării din sferturile mondiale americane din 1994? Va reuși Alexandru Mitriță sau Ianis Hagi să fie noul Răducioiu, care a marcat 2 goluri în sferturile din 1994? Vom debuta cu dreptul la Euro 2020? Acestor întrebări (dar și multor altora) trebuie să le răspundă pariorii care se așteaptă la un câștig de pe urma acestui meci.

Cele mai bune pariuri pe Suedia – România

Repartizată în Grupa F, șansele naționalei noastre de a ne impune într-o grupă considerată de specialiști ca fiind foarte dificilă, sunt foarte mici (cota este de 30 pentru  câștigarea grupei, cele mai bune șanse avându-le Spania – cota de 1, 25 și Suedia – cota de 5). Analiștii sportivi din țară și din străinătate ne cotează cu cea de-a 4-a șansă de obținere a calificării, văzându-ne în lupta pentru ocuparea locului secund. Spania, multiplă campioană, are cele mai mari șanse de câștigare a grupei, în timp ce la polul opus se află reprezentativele Maltei (cota de 500) și a Insulelor Feroe, cu o cota de 1000.

Suedia – România cote de pariuri

Pentru cel de-al doilea loc ce asigură calificarea se vor lupta echipele naționale ale României (cea de-a 4-a șansă), Norvegiei (cotată cu a treia șansă de câștigare a grupei, cota de 15) și Suediei (cota 5 și șanse foarte mari de a se clasa pe locul secund în grupă). De altfel, chiar în primul meci la grupei pentru noi, într-o partidă ce se va disputa în deplasare, contra Suediei, șansele de câștig sunt foarte mici. Plasează mize pentru eliminări Euro 2020 pariurile fiind destul de accesibile, după cum urmează:

Care sunt cotele pentru meciul Suedia – România?

Casa de pariuriSuediaEgalRomânia
Fortuna1.803.505.30
Casa Pariurilor1.823.404.80
Betano1.803.405.00
Admiral1.803.455.00

Analizând meciul din perspectiva istoriei, România nu are prea mari șanse de câștig. Cu toate că victoria obținută la limită anul trecut (pe 27 martie 2018) cu scorul de 1-0 (pe stadionul Ion Oblemenco din Craiova) pare să ne îndreptățească să sperăm cel puțin la un meci egal. Desigur, vom juca în deplasare, pe Friends Arena din Solna, la o temperatură ce nu va depăși 10 grade și pe o vreme ce se anunță ploioasă.

Echipa României se bazează pe foarte mulți jucători tineri, care au confirmat la echipele de club din țară și din afară, dar care nu au o experiență internațională precum a jucătorilor din reprezentativa Suediei. Cu toate acestea, este de așteptat ca România să încerce să obține cel puțin 1 punct din această deplasare, mai ales că urmează un meci mult mai facil acasă, contra naționalei Insulelor Feroe.

Pariază pe meciurile din preliminariile Euro 2020!

Agențiile online de pariuri sportive din România le oferă jucătorilor numeroase oportunități de a paria atât pe meciurile din grupa F (a României), cât și pe alte partide. La Campionatul European de calificări – cote de pariuri foarte atractive, jucătorii având și posibilitatea de a paria nu doar pe clasicul “1×2”, ci și pe minutul marcării primului gol, dacă ambele echipe marchează, peste/sub 2, 5 goluri, etc. În plus, cele mai importante platforme cu pariuri sportive online îți oferă și câteva bonusuri și promoții care îți pot multiplica câștigurile:

  • Fortuna – îți oferă un bonus cash back, de până la 300 Ron (nu trebuie să îndeplinești niciun fel de condiții de rulaj) dacă plasezi acum un pariu pre-match (partida Suedia România este ocazia ideală să plasezi acest pariu fără risc);
  • Betano – poți să îți primești banii înapoi dacă optezi pentru “miza înapoi la 0-0” în cazul partidei Suedia –România.
  • Admiral – dacă plasezi un pariu de 30 Ron pe meciul Suedia- România și acesta este primul tău pariu la această agenție online de pariuri sportive, atunci vei primi 150 Ron sub forma unui pariu gratuit.
fortuna pariuri bonus

Optează pentru oricare dintre aceste case de pariuri și beneficiezi la meciul Suedia – România de cote de pariuri de top. Mizează chiar acum pe primul meci din campania de calificare pentru Euro 2020 a României și pășește cu dreptul pe drumul victoriei, alături de tricolori!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *