Fotbalul Spectacol din Bundesliga Revine în Mai

Fotbalul Spectacol din Bundesliga Revine în Mai

Bundesliga – Primul Campionat ce ar putea să Revină

După o întrerupere de mai bine de o lună, DFL (liga profesionista de fotbal din Germania), a început să facă pași serioși pentru ca Bundesliga să se poată relua în luna mai. Data vehiculată de presa din Germania era de 9 Mai dar iată că decizia finală este ca Bundesliga să înceapă pe 16 mai 2020.

Ultima etapă integrală din Bundesliga a avut loc în weekend-ul 7-8 martie și de atunci Germania pare să gestioneze destul de bine această pandemie ce a făcut ca fotbalul European să stea pe loc. Totuși, pentru că situația pare să fie cât de cât sub control, federația și conducătorii de cluburi de fotbal din Germania au început discuțiile pentru reluarea competiției, cu casa închisă. Unele echipe din Bundesliga au reînceput antrenamentele în grupuri restrânse încă de pe 7-8 aprilie, printre ele numărându-se și Bayern Munchen, Freiburg, Monchengladbach, sau FC Koln.

Chiar dacă toate aceste lucruri indică o posibilă revenire a meciurilor din Bundesliga cândva în luna mai, meciurile nu vor semăna deloc cu ce am văzut înainte de declanșarea pandemiei. Un număr maxim de 239 de spectatori ar avea voie pe stadioane iar toți jucătorii și cei din staff-ul tehnic vor fi testați înainte de începerea fiecărui meci. Mai mult decât atât, se ia în calcul protejarea arbitrilor cu niște echipamente speciale și s-a vehiculat ideea ca arbitrii să arbitreze numai meciurile din apropierea domiciliului.

Care este Situația în Clasament?

Bundesliga logo

În momentul suspendării competiției, după etapa cu numărul 25 din Bundesliga, Bayern Munchen era în fruntea clasamentului, cu un avans de 4 puncte față de ocupanta locului 2, Borussia Dortmund. Bayern a încheiat etapa 25 cu o victoria pe teren propriu împotriva celor de la Augsburg. Borussia a i-a depășit pe cei de la RB Leipzig care au ocupat locul secund pentru o bună parte a campionatului, în urmărirea liderului. Aceștia au pierdut poziția secundă după ce au reușit un 0 la 0 în deplasare la Wolfsburg, în timp ce Dortmund a câștigat cu 2 la 1 la Borussia Monchengladbach.

Dacă Bundesliga se va relua pe 2 sau 9 mai, vom avea parte de un sfârșit de campionat foarte interesant. De mulți ani, echipele de pe primele 5 locuri nu au fost atât de apropiate în clasament și se anunță niște meciuri foarte interesante. Chiar dacă se va juca fără spectatori, dorința echipelor de a termina sezonul și setea de fotbal după această pauza vor compensa cu siguranță.

Cine are Cele Mai Bune Șanse la Titlu?

Luând în considerare situația actuală din clasament, avansul de 4 puncte al celor de la Bayern Munchen îi face favoriți pentru titlul din anul acesta, dacă competiția se reia și se va desfășura conform programului stabilit, până la ultima etapă. Cele 4 puncte sunt suficiente pentru ca Bayern să își permită un pas greșit în cele 8 meciuri pe care le mai are de disputat. Acesta este un lucru foarte bun pentru că urmează un meci direct cu RB Leipzig ce poate să ofere șansa celor de la Borussia Dortmund să se apropie.

Bundesliga echipe

Borussia Dortmund își dorește foarte mult un nou titlu în Bundesliga după o așteptare de 18 ani. Din 2002, clubul din Dortmund nu a mai reușit să câștige cea mai titrată competiție din Germania. Chiar dacă avansul celor de la Bayern este unul destul de consistent, dacă Borussia câștigă toate meciurile, Bayern se împiedică cu RB Leipzig, și Dortmund câștigă și meciul direct programat spre finalul sezonului, poate avea loc o surpriză. Cu atât mai mult cu cât Borussia a fost eliminată din Champions League în timp ce Bayern va avea meciuri foarte grele de disputat și acolo.

O altă luptă interesantă în Bundesliga se dă pentru locul 4 în clasament, ultimul care duce direct în grupele Champions League. Borussia Monchengladbach cu 49 de puncte și Bayer Leverkusen cu 47 sunt în această luptă ce le va asigura locul în Liga Campionilor din sezonul viitor.

Chiar dacă se mai pot întâmpla foarte multe și nu putem prezice exact cum vor arăta aceste meciuri după reluare campionatului în Germania, un lucru este cert – vom avea parte de fotbalul de calitate care ne-a lipsit atât de mult în această perioadă.

Unde Pariem pe Meciurile din Bundesliga?

De îndată ce autoritățile din Germani vor comunica oficial că Bundesliga se întoarce și meciurile vor avea loc, toate casele de pariuri din România vor oferi cote pentru aceste meciuri. Momentan, se pare că încă se așteaptă unda verde din moment ce o nouă întâlnire a celor din DFL ar trebui să aibă loc zilele următoare.

efortuna Bonus Pariuri Sportive


Pentru că o să ai o mulțime de variante pentru a paria atunci când fotbalul nemțesc va reveni în prim-plan, ne-am gândit să facem o scurtă analiză asupra cotelor oferite în această perioadă. Și, chiar dacă nu au fost la fel de multe competiții sportive pe care să pariem, se pare că Fortuna, Betano și Unibet au rămas în continuare cele mai profitabile case de pariuri din România.

Atunci când anunțul oficial va veni și meciurile noi din Bundesliga vor fi programate, nu ezita să verifici cotele oferite de aceste case de pariuri și cu siguranță nu vei fi dezamăgit. Pe lângă cotele foarte competitive, te vei bucura și de bonusuri de bun venit pe măsură, în cazul în care este prima dată când îți deschizi cont la una dintre casele de pariuri menționate mai sus.

Alte Campionate Unde se mai Joacă Fotbal

Belarus

Așa cum probabil știi deja, singurul campionat din Europa unde campionatul de fotbal se desfășoară fără probleme este cel din Belarus. Weekend de weekend, cele 16 echipe din Belarus Premier League continuă să joace fotbal iar la unele meciuri sunt acceptați chiar și spectatori pe teren.

Nicaragua

În timp ce fotbalul European este într-o pauză pe perioadă nedeterminată, competițiile din Africa continuă să se desfășoare. Astfel, campionatul de fotbal din Nicaragua oferă pariorilor posibilitatea de a continua să se bucure de pariuri sportive.

Tadjikistan

Campionatul din Tadjikistan are o trăsătură aparte. Acesta a început în aprilie, oferind o nouă piață pentru pasionații de pariuri sportive. AStfel, chiar dacă echipele din acest campionat sunt foarte puțin cunoscute pariorilor din restul lumii, o nouă competiție de fotbal nu strică niciodată. Folosind materialele puse la dispoziție de casele de pariuri pentru a te documenta cu privire la șansele fiecărei echipe, vei putea să plasezi pariuri câștigătoare.

Coreea de Sud

Începând cu weekendul trecut, campionatul de fotbal din Coreea de Sud a debutat spre mulțumirea fanilor. Meciurile se dispută cu casa închisă și cu un sistem digital de ambianță pentru ca lipsa suporterilor să nu fie resimțită atât de tare.

Insulele Feroe

Un alt campionat ce a reînceput deja meciurile este cel din Insulele Feroe. Datorită populației reduse de aproximativ 50,000 de oameni, Insulele Feroe au trecut cu bine peste evenimentele ce au afectat întregul continent și acum fanii se pot bucura de fotbal. Deocamddată doar la televizor pentru că meciurile se joacă fără spectatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *