Insulele Feroe – România Pronosticuri și Ponturi Pariuri Calificări Euro 2020

calificări Euro 2020 pariuri

Vreau bonus pe fotbal la Fortuna!

O nouă rundă a turneului de calificare pentru Euro 2020 va avea loc în curând și România este obligată să câștige toate partidele de acum înainte pentru a păstra șanse la calificare. După dezamăgirea trăită împotriva Spaniei când tricolorii au dat impresia că pot salva măcar un punct și meciul neconvingător împotriva Maltei, urmează deplasarea în Insulele Feroe. Ca de fiecare dată, vom face o analiză a partidei, urmată de cele mai bune ponturi pariuri și cote de la cele mai bune case de pariuri online din România.

Insulele Feroe – România. Sfaturi de Pariuri

Este foarte greu de crezut că România s-ar putea împiedica de echipa Insulelor Feroe dar după meciul în care au trecut cu greu de Malta, nimic nu mai este imposibil. Este aproape de neînțeles evoluția României în ultimul meci dar nu putem să nu îl luăm în considerare pentru analiza și previziunile pe care le vom face. Astfel, putem avea două scenarii în meciul ce se va disputa în insulele Feroe. Fie România va intra în ritmul pe care l-a avut contra Spaniei, fie va găsi cu greu drumul spre poartă și va părea blocată așa cum a fost cu Malta.

Care sunt cotele pentru meciul Insulele Feroe – România?

Casa de pariuri Insulele Feroe Egalitate Romania Bonus cod
Unibet 16.00 6.00 1.22 Vreau Bonus
NetBet 14.50 6.00 1.22 Vreau Bonus
Fortuna 14.00 5.90 1.25 Vreau Bonus

Cote de 9.10.2019, oră 11:30

O victorie contra Insulelor Feroe este obligatorie deoarece ne poate propulsa pe locul 2, la două puncte distanță de Suedia. Desigur, această predicție se bazează pe faptul că Suedia va pierde meciul împotriva Spaniei. Astfel, atunci când plasăm pariuri Insulele Feroe – România trebuie să avem în vedere și motivația suplimentară a tricolorilor de a câștiga acest meci ce poate să facă ecuația calificării mult mai ușoară. Desigur, este doar un prim pas pentru că ne așteaptă meciurile cu Norvegia, Suedia și apoi Spania iar în acestea se va decide calificarea.

Așa cum probabil vă așteptați, atunci când vorbim de campionatul European de calificări – cote pariuri, nu ne putem aștepta la o cotă prea avantajoasă pentru victoria României. Astfel, luând în considerare primul scenariu și faptul că echipa Insulelor Feroe are un golaveraj negativ de 17 goluri, ne vom axa pe o previziune pe numărul de goluri din partidă. Astfel, cota de 1.80 oferită de NetBet pentru Peste 2.5 goluri devine o opțiune foarte interesantă. Dacă doriți să aplicați un grad mai mare de risc pariului dumneavoastră, puteți să jucați pe scorul corect. La cum au arătat tricolorii în ultimul meci, este realist să credem că vor înscrie 3 goluri în poarta Insulelor Feroe fără să primească gol. Astfel, cota de 7 oferită de Unibet pentru scorul corect 3 la 0 poate să ne aducă un profit însemnat.

Atunci când vorbim de calificări Euro 2020, pariuri de tot felul se pot plasa. De exemplu, pentru pariorii mai experimentați ce vor să încerce un pariu special, avem pariul cum că echipa oaspete, România, va câștiga ambele reprize. Fortuna oferă o cotă foarte bună de 2.63 pentru acest eveniment. Nu putem să fim acuzați de subiectivism atunci când spunem că România poate să câștige cu ușurință ambele reprize deoarece ar trebui să fie destul de ușor să marcheze împotriva unei echipe ce a luat în total 17 goluri până acum. Desigur, în funcție de ce simțiți că o să se întâmple în meci, aceste case de pariuri că oferă o gamă variată de linii de pariere pentru Insulele Feroe – România 12.10.2019, pariuri ce pot fi cu ușurință fructificate.

Bonusuri pentru Insulele Feroe – România. Cele Mai Bune Pariuri și Promoții

Pentru că am început discuția pentru Insulele – Feroe România, cote de pariuri și sfaturi privind ce pronosticuri ar putea fi profitabile, trebuie să completăm lista de sfaturi cu ofertele disponibile la casele de pariuri din România pentru ca profitul să fie unul și mai mare. Fie că vorbim de a juca cota specială Insulele Feroe – România sau orice alt pariu, un bonus bun poate să facă diferența.

NetBet

netbet bonus

Pentru preliminariile UEFA Euro 2020, NetBet a pregătit tuturor jucătorilor noi un pariu fără risc de 500 RON. Trebuie doar să vă creați un cont, să depuneți și să pariați pe acest meci. Dacă rezultatul biletului de pariuri este unul pozitiv, vă bucurați de toată suma. Dacă, pe de cealaltă parte, pariul este pierzător, veți primi miza înapoi în limita celor 500 RON. Mai mult decât atât, dacă veți paria pe preliminariile UEFA Euro 2020 la NetBet, vă veți putea bucura de 25 RON pariu gratuit la creare unui pariu sau de câștiguri de până la 50% mai mari pentru biletele cumulative.

Unibet

Unibet își răsplătește clienții noi cu un bonus de 100% până la 300 RON. Acest bonus poate fi folosit în combinație cu cotele României în preliminariile Euro 2020 pentru a vă mări profitul. Iar pe lângă acest bonus, puteți să vă bucurați de diverse promoții de genul Mulţi-Boost sau Pariu Primul marcator. Dacă decideți să jucați pe primul marcator din meci și pariul este pierzator din primele 10 minute, miza vă este returnată.

Plasați un pariu pe fotbal în Unibet

Fortuna

Bonus de bun venit Fortuna

Fortuna întâmpină fanii echipei naționale cu o ofertă specială, fiind și sponsorul oficial al tricolorilor. Astfel, veți putea beneficia de un bonus de bun venit de 100% până la 500 RON pentru a vă mări categoric șansele de câștig, indiferent ce pronostic alegeți să jucați!

Vă rugăm să lăsați un comentariu.
Lasă un Comentariu

Reset Password