Cele mai bune sloturi online

Cele mai bune sloturi online sunt acele jocuri păcănele 77777 de top, care au cel mai ridicat grad de profitabilitate, cel mai bun RTP, cea mai mare frecvență a rotirilor câștigătoare, cea mai bună volatilitate și cel mai mare jackpot maxim oferit. Dacă dorești să joci sloturi online cu bani reali sau gratis, în rândurile următoare îți vom spune totul despre cele mai bune păcănele din România.

Cele mai bune jocuri păcănele 2024

Cele mai bune jocuri păcănele sunt în 2024:

Jocuri PăcăneleProducătorRTPJoacă acum
Mega JokerNetEnt99%Joacă la WinBoss
Burning HotEGT96,45%Joacă la Mr Bit
Shining CrownEGT96,37%Joacă la Mr Bit
StarburstNetEnt96,10%Joacă la NetBet
40 Super HotEGT95,81%Joacă la Betano
Extra StarsEGT95,78%Joacă la Betano
Sizzling HotNovomatic95,66%Joacă la Mr Bit
Lucky Lady’s CharmsNovomatic 95,13%Joacă la Mr Bit
Book of Ra 6 DeluxeNovomatic95,03%Joacă la Mr Bit
Fruit CocktailNovomatic94,34%Joacă la Betano

În orice cazinou online, secțiunea de sloturi este întotdeauna cea mai bine dezvoltată, conținând 80% sau poate chiar mai mult din jocurile oferite de cazinou. Video sloturi, aparate 77777, păcănele 3D, sloturi cu jackpot progresiv, jocuri ca la aparate cu multiplicatori sau cu multiple linii de plată, jocuri de păcănele cu mega rotiri, păcănele gratis sau pe bani reali și multe alte variante îi întâmpină pe jucători.

E destul să joci o singură dată ca să înțelegi de ce sunt atât de populare. Păcănelele vin cu muzică plăcută și imagini încântătoare, fiind perfecte pentru relaxare. Iar dacă mai adaugi aici posibilitatea de a câștiga sume importante, chiar nu e greu de înțeles de ce unii văd jocurile de păcănele drept cele mai bune jocuri de cazinou și de ce sunt atât de interesați să afle informații care să îi ajute să câștige de fiecare dată atunci când joacă la cele mai bune sloturi online.

Cele mai bune păcănele 77777 din 2024 și RTP-ul lor

Vă prezentăm mai jos un top cu cele mai bune păcănele online în România, în 2024. Topul include numele producătorilor dar și RTP-ul fiecărui joc, pentru ca jucătorii să își poată face o idee despre aceste jocuri păcănele 77777 înainte de a alege să le joace pe bani reali. Mai jos, în acest articol, veți găsi informații despre cum să joci și cum să câștigi la cele mai bune păcănele online din România, în 2024. Tot în această parte veți afla cât de importante sunt informații precum RTP-ul și producătorul jocului, pentru cei care vor să câștige jucând la cele mai bune sloturi online.

Ordinea în care au fost trecute aceste jocuri ca la aparate 77777 este aleatorie, nefiind vorba de un clasament, ci de o enumerare a celor mai bune păcănele online în România, în 2024. Pe Pariuri și Jocuri poți găsi însă și o listă cu sloturi cu RTP mare.

Mega Joker

Unul dintre cele mai bune sloturi online, Mega Joker vine cu un RTP de 99%. Interesant este că acest joc nu este produs doar de NetEnt. Un joc Mega Joker se regăsește și pe listele celor de la Novomatic Gaminator, însă cele două sunt cât se poate de diferite. Puteți afla mai multe despre diferențele dintre cele două versiuni în articolul nostru dedicat jocului de păcănele online Mega Joker.

Mega Joker online NetEnt
RTP99%
Număr linii5
Număr role5
Furnizor jocNetEnt
TematicaClasică
Jackpot progresivDa
Funcție GambleDa
Jackpot2000 Lei
Disponibil pe mobilDa
Poate fi jucat lawinboss

Versiunea jocului Mega Joker produsă de NetEnt pare simplă, însă nu e așa. Aceasta conține un joc secundar, care se activează în momentul în care jucătorul obține un câștig în jocul standard. Surpriza ascunsă a jocului Mega Joker este jackpotul fix, de 2000 lei.

Burning Hot

EGT a lansat slotul Burning Hot în 2015. Cu o temă clasică, la fel ca cele mai multe jocuri de la aparate 77777, Burning Hot a ajuns rapid foarte popular, fiind considerat astăzi unul dintre cele mai bune păcănele online din România.

Punctele forte ale acestui joc nu sunt nici animațiile, nici sunetele ce formează coloana sonoră, ci posibilitățile de câștig.

Burning Hot online gratis
RTP96,45%
Număr linii5
Număr role5
Furnizor jocEGT
TematicaClasică
Jackpot progresivDa
Funcție GambleDa
Jackpot60.000 monede
Disponibil pe mobilDa
Poate fi jucat lamr bit

Spre deosebire de alte păcănele EGT din gama jocuri ca la aparate 77777, la acest slot apare și simbolul trifoiului cu patru foi. Trei astfel de simboluri îți aduc câștigul!

Shining Crown

Shining Crown este unul dintre cele mai căutate jocuri ca la aparate din România. Jocul combină aproape la perfecție animațiile, cu grafica 3D și fundalul sonor, oferindu-le jucătorilor săi o experiență captivantă. Mai mult, cu 5 role, 3 rânduri și 10 linii de plată, jocul le oferă și numeroase posibilități de câștig celor care aleg să îl joace.

Shining Crown online Romania
RTP95,78%
Număr linii10
Număr role5
Furnizor jocEGT
TematicaClasică
Jackpot progresivDa
Funcție GambleDa
Jackpot standardDa
Disponibil pe mobilDa
Poate fi jucat lamr bit

La Shining Crown, jucătorul poate miza între 0,20 și 4 Lei pe fiecare rotire. Câștigul standard cel mai mare este de 50 de ori miza inițială. La fel ca alte păcănele online de top, Shining Crown poate fi jucat la cazinouri online din România fie gratuit, fără depunere, fie pe bani reali.

Starburst

Starburst este unul dintre cele mai populare păcănele ca la aparate, chiar dacă nu include runde bonus sau jackpot. Acesta se revanșează însă față de jucătorii săi, cărora le pune la dispoziție o experiență inedită, dar și numeroase posibilități de câștig.

Starburst Slot Online
RTP96,10%
Număr linii10
Număr role5
Furnizor jocNetEnt
TematicaSF
JackpotNu
Funcție GambleNu
Disponibil pe mobilDa
Poate fi jucat lanetbet

La fel ca multe alte păcănele de top în România, în 2024, Starburst și-a cucerit fanii prin simplitatea sa. Jocul e foarte ușor de jucat iar șansele de câștig sunt foarte mari. Cu o asemenea combinație, nu e de mirare că Starburst a ajuns atât de popular.

40 Super Hot

40 Super Hot nu e doar unul dintre cele mai bune păcănele online în România, ci și unul dintre cele mai antrenante jocuri păcănele 77777. Tot parte din categoria sloturilor clasice, cu fructe, acesta este o versiune îmbunătățită a jocului 20 Super Hot.

La 40 Super Hot, poți să mizezi pe sume cuprinse între 0,01 monede și 0,05 monede/per rotire.

40 Super Hots Online
RTP95,81%
Număr linii40
Număr role5
Furnizor jocEGT
TematicaClasică
Jackpot progresivDa
Funcție GambleDa
Jackpot20.000 monede
Disponibil pe mobilDa
Poate fi jucat laBetano

Din păcate, jocul nu oferă alte bonusuri sau rotiri gratuite. Le pune însă la dispoziție jucătorilor funcția Gamble, unde aceștia își pot dubla câștigul, alegând între roșu sau negru. Jucătorii au la dispoziție 5 încercări pentru a alege varianta corectă. În acest caz, se poate câștiga foarte ușor la 40 Super Hot.

Extra Stars

Cu animații foarte bine lucrate și cu sunete specifice grupului de jocuri păcănele 77777, Extra Stars este un joc ușor de jucat, perfect pentru începători. Chiar dacă jocul nu vine cu rotiri gratuite, apariția simbolului Wild pe o rolă îi oferă jucătorului o re-rotire.

extra stars
RTP95,78%
Număr linii10
Număr role5
Furnizor jocEGT
TematicaClasică
Jackpot progresivDa
Funcție GambleDa
Jackpot20.000 monede
Disponibil pe mobilDa
Poate fi jucat laBetano

Extra Slots este cunoscut pentru variația medie, ceea ce înseamnă că șansele de câștig la aceste jocuri ca la aparate sunt împărțite. Mai mult, chiar și la runda Gamble se câștigă destul de greu. Astfel, e recomandat ca un jucător să mizeze sume mici și medii la acest slot de top, pentru a-și păstra bugetul cât mai mult timp.

Sizzling Hot

Apărut în 2010, Sizzling Hot este un joc de tip aparate 77777 care le poate aduce jucătorilor săi câștiguri substanțiale, chiar dacă pariul nu este unul foarte mare. Simbolurile jocului sunt reprezentate prin diferite fructe. Astfel, prunele, cireșele, lămâile și portocalele au valorile cele mai mari. Cu 3 astfel de simboluri pe o linie, consecutiv, pariul inițial va fi dublat. La 4 simboluri jucătorul va primi de 10 ori suma pariată, iar la 5 simboluri de 40 de ori.

Sizzling Hot Deluxe
RTP95,66%
Număr linii5
Număr role5
Furnizor jocNovomatic
TematicaClasică
Jackpot progresivNu
Funcție GambleDa
Jackpotul standardNu
Disponibil pe mobilDa
Poate fi jucat lamr bit

Chiar dacă nu oferă rotiri gratuite sau runde bonus, la fel ca alte păcănele online de top din România, Sizzling Hot le oferă jucătorilor săi funcția de ”dublu sau nimic.” Aceasta e activată de fiecare dată când jucătorul câștigă.

Lucky Lady’s Charms

Lucky Lady’s Charms Deluxe este un slot care și-a făcut loc printre păcănelele de top din România datorită accentului pus pe câștigurile către jucători. În timp ce alți producători pun accentul pe grafică sau alte aspecte, oferind câștiguri mai mici, Lucky Lady’s Charms a pus pe primul loc câștigurile pentru jucători. A nu se înțelege că jocul nu arată bine. Acesta este produs de Novomatic, un producător de top.

Lucky Lady Charm Pacanele
RTP95,13%
Număr linii10
Număr role5
Furnizor jocNovomatic
TematicaNoroc
JackpotDa
Funcție GambleDa
Disponibil pe mobilDa
Poate fi jucat lamr bit

Lucky Lady’s Charms Deluxe este un slot care pune accentul pe noroc, aceasta fiind de altfel tema sa. În joc, jucătorul va întâlni numeroase simboluri aducătoare de noroc, precum piciorul de iepure, gărăgărița, trifoiul cu patru foi, moneda de aur sau chiar pe Doamna Noroc în persoană.

Book of Ra 6 Deluxe

Dacă vă place istoria, dacă vă plac căutătorii de comori și dacă vă place acțiunea, Book of Ra e jocul perfect pentru dumneavoastră. Cu animații bune și atractive, acesta te duce direct în Egiptul Străvechi, unde îți oferă posibilitatea de a căuta comori ascunse. Pentru păcănele Book of Ra, la miza maximă, valoarea câștigului poate fi de 1000000 monede.

book of ra
RTP95,03%
Număr linii10
Număr role5(6)
Furnizor jocNovomatic
TematicaEgiptul Străvechi
Jackpot progresivDa
Funcție GambleDa
Jackpotul standardDa
Disponibil pe mobilDa
Poate fi jucat lamr bit

Spre deosebire de alte versiuni de jocuri păcănele Book of Ra, Book of Ra 6 Deluxe are 10 linii de plată, nu 9. Rola în plus poate crește valoarea câștigurilor până la câteva zeci de milioane de monede. Mai mult, jucătorii primesc și 10 rotiri gratuite la acest slot de top.

Fruit Cocktail

Un joc de păcănele online ca la aparate foarte captivant, Fruit Cocktail a fost lansat de Novomatic în 2015. Cu animații foarte bine executate și o coloană sonoră foarte bună, Fruit Cocktail le oferă jucătorilor săi multiple șanse de câștig, dar și multă adrenalină. Spre deosebire de alte păcănele online, jocul acesta te captivează indiferent dacă îl joci gratuit, fără depunere, sau cu bani reali.

Fruit Cocktail Păcănele
RTP94,34%
Număr linii9
Număr role5
Furnizor jocNovomatic
TematicaClasică
Jackpot progresivDa
Funcție GambleDa
Jackpot125.000 monede
Disponibil pe mobilDa
Poate fi jucat laBetano

Fruit Cocktail este un joc destul de dificil, cu un RTP nu foarte încurajator. Însă asta face ca jocul să fie interesant. Sfatul nostru este să folosiți strategii conservatoare de joc și să nu mizați sume mari. De asemenea, optați pentru runda de risc doar pentru dublarea câștigurilor mici. Spre deosebire de alte păcănele online, Fruit Cocktail nu oferă rotiri gratuite.

sloturi cele mai bune păcănele

Cele mai bune păcănele online în România la diferite categorii categorii

Având în vedere numărul mare de păcănele online disponibile în România, e firesc ca jucătorii să joace mai mult de un joc și să aibă diferite preferințe, în funcție de aspecte importante pentru fiecare în parte. Pariuri și Jocuri a încercat să stabilească câte un top păcănele pentru câteva dintre cele mai importante categorii menționate de jucători. Iată ce am obținut.

1. Cele mai bune jocuri păcănele online pentru vizitatorii Pariuri și Jocuri

Vizitatorii site-ului nostru ne-au indicat care sunt păcănelele ca la aparate care sunt cel mai mult pe placul lor. În urma voturilor lor, am obținut următorul top pentru păcănele online.

PozițiePăcănelele preferate ale utilizatorilor Pariuri și JocuriRTP
1Sizzling Hot95,66%
2Book of Ra95,03%
3Fruit Cocktail94,34%
440 Super Hot95,81%
5Burning Hot96,45%

2. Cele mai bune păcănele online în funcție de RTP

Pentru mulți jucători, principalul motiv pentru care joacă păcănele online este câștigul. Fiecare își dorește să ajungă la premiile oferite de aceste jocuri. Nu e astfel de mirare că foarte mulți jucători își aleg păcănelele online în funcție de RTP. Mai jos, puteți vedea cele mai populare păcănele online în România în funcție de RTP.

PozițieCele mai bune păcănele online în funcție de RTPRTP
1Mega Joker99%
2Burning Hot96,45%
3Shining Crown96,37%
4Starburst96,10%
540 Super Hot95,81%

3. Top jocuri păcănele online cu cele mai mari premii

Dacă pentru mulți jucători contează să poți câștiga, pentru și mai mulți e mult mai important ceea ce câștigi. Acești jucători de păcănele online nu se mulțumesc cu câștiguri mici. Preferă câștigurile mari, foarte profitabile, care îi pot îmbogății. Iată astfel un top cu păcănele online din România, în 2024 cu cele mai mari premii oferite:

PozițiePăcănelele online din România cu cele mai mari premiiPremiu
1Book of Ra1.000.000 monede
2Flaming Hot400.000 monede
340 Super Hot400.000 monede
4Rise of Ra200.000 monede
5Fruit Cocktail125.000 monede

4. Păcănelele online de top cu cea mai bună grafică

Animațiile și grafica sunt două dintre motivele principale pentru care mulți români aleg să joace online păcănele ca la aparate. Colorate, cu diferite teme, cu imagini interesante, care te relaxează și care te transportă în lumi diferite, e ușor de înțeles de ce aceste jocuri electronice au ajuns atât de populare. La cazinourile din România, românii joacă astfel aceste păcănele online fie pe bani reali, fie gratuit, fără depunere.

PozițiePăcănelele online cu cea mai bună grafică
1Book of Ra 6 Deluxe
2Sizzling Hot
340 Super Hot
4Burning Hot
5Lucky Lady’s Charms

Cele mai bune cazinouri online unde poți să joci jocuri ca la aparate 77777

Odată cu trecerea la online, cazinourile din România le-au oferit jucătorilor din țara noastră și păcănele online. Cum era de așteptat, acestea au devenit foarte populare, foarte rapid. Dar asta nu a fost tot. După venirea pandemiei de coronavirus, numărul celor care joacă online jocuri ca la aparate 77777 a crescut și mai mult. Astfel, jocuri păcănele precum Book of Ra, Sizzling Hot, Burning Hot sau Lucky Lady’s Charms au ajuns să fie cunoscute la nivel național, chiar și de către cei care nu le joacă.

În această parte a articolului o să ne concentrăm însă asupra celor care vor să joace păcănele online. Pentru ei, e foarte important nu doar să știe informații esențiale despre jocurile pe care doresc să le joace, ci să știe și unde pot să joace la cele mai bune sloturi online.

Chiar dacă toate cazinourile online legale din România oferă jocuri ca la aparate online pentru jucătorii lor, nu toate au aceleași oferte, nu toate oferă aceeași experiență. În rândurile următoare vă vom oferi o listă cu cele mai bune cazinouri din România unde puteți juca sloturi de top, fie pentru distracție, fără depunere, sau cu bani reali.

Cazinou OnlineValoare Bonus de Bun VenitFurnizori păcănele onlineNumăr păcăneleAflă mai multe
winbetCashback între 10% și 20% la primele 5 depuneriEGT, Habanero, Evoplay, Evolution, Kalamba Games, Oryx Gaming, Novomatic, Gamomat, CT Gaming Interactive, BF Games>100Vezi recenzia
netbet3000 lei + 300 rotiri gratuiteEGT, Pragmatic, Play’n Go, GoldenRace, Novomatic, PLayson, Relax Gaming, Skywind, CT Gaming, NYX, NetEnt, Isoftbet, Evolution Gaming, Quickspin, RubyPlay, Big Time Gaming, Synot, BF Games, Wazdan, Endorphina, ELK, Thunderkick, Habanero, Playtech, Blueprint, 1×2, Pariplay, Yggdrasil, Amatic, Microgaming, Fazi, Gameart, Gaming 1, Stakelogic, Gamevy, Ainsworth, Tom Horn, Apollo, RedRake, Oryx, Playzido, BetSoft Gaming, NextGen>1000Vezi recenzia
admiral1000 lei + 50 rotiri gratuiteNovomatic>180Vezi recenzia

WinBet Cazino

Chiar dacă nu impresionează prin numărul de păcănele online oferite, WinBet cazino are ceva ce clienții săi nu vor găsi la niciun alt cazino online din România. Este vorba de cel mai mare bonus de bun venit la un cazinou online din țara noastră.

WinBet își așteaptă jucătorii cu un bonus de bun venit Cashback între 10% și 20% la primele 5 depuneri. Este un bonus perfect atât pentru veteranii jocurilor de noroc, cât și pentru cei care de abia acum încep acest hobby.

NetBet Cazino

NetBet impresionează cu numărul de păcănele online pe care îl pune la dispoziția clienților săi. Peste 1000 de păcănele îi așteaptă pe aceștia, de la peste 20 de producători renumiți. Iar asta nu e tot.

NetBet le oferă clienților săi și un foarte bun bonus de bun venit la cazinou. Acesta este format din 3000 de lei și 300 de rotiri gratuite. Astfel, jucătorii se pot bucura în totalitate de ceea ce are de oferit NetBet pe site-ul său.

Admiral Cazino

Admiral face parte din grupul Novomatic. Așadar, jucătorii găsesc aici doar jocuri produse de acest producător. Bineînțeles, acesta nu este un minus. Novomatic este poate cel mai important furnizor de sloturi din lume, prezent atât în cazinouri online, cât și offline.

La Admiral, jucătorii au parte de un bonus format din 1000 RON și 50 de rotiri gratuite. Din cele 50 de rotiri gratuite, 20 sunt primite de jucător fără depunere, doar la verificarea contului. Acest bonus fără depunere oferit de Admiral este perfect pentru cei care vor să încerce jocurile ca la aparate. Aceștia pot juca fără să scoată vreun ban din buzunar și se pot convinge singuri dacă jocurile de păcănele online sunt sau nu pe placul lor.

Acum că știți care sunt cele mai bune păcănele online din România și unde să le găsiți, nu aveți decât să vă bucurați de aceste bonusuri oferite de cazinouri pentru a juca cele mai populare jocuri de noroc online din țară. Mult noroc!

Cum să joci și să cum câștigi la cele mai bune păcănele online din România

La prima vedere, jocurile de tip păcănele par simple. Un jucător nu are foarte multe lucruri de făcut. Însă aceste jocuri nu sunt deloc simple. La fel ca în cazul jocului de Poker, e necesar ca un jucător de păcănele să țină cont de foarte multe informații dacă își dorește să câștige la cele mai bune sloturi online. De altfel, munca de cercetare e primul pas pe care trebuie să îl faci dacă vrei să câștigi la păcănele.

Mulți jucători vorbesc despre cele mai bune strategii pentru a câștiga la păcănele. Adevărul este însă că nu strategia contează, ci cunoașterea jocului. Dacă vrei să câștigi la păcănele online în România, trebuie să evaluezi corect șansele tale, să îți faci un buget de joc și să îl respecți, să identifici acele jocuri de păcănele cu cele mai bune caracteristici ale RTP-ului și volatilității. Dacă acești termeni vă provoacă confuzie, stați liniștiți. În rândurile următoare vom vorbi despre fiecare în parte. Iată așadar care sunt cele mai importante lucruri pe care un jucător trebuie să le știe despre păcănele:

  • RTP–ul – RTP este o abreviere și înseamnă Return To Player. Este important pentru că îți indică în mod corect care este procentajul de bani care se întoarce la jucător. Un RTP de 95% înseamnă că 95% din fiecare pariu în euro îi revine jucătorului. Cazinoul păstrează 5% pentru el însuși ca profit și pentru a acoperi costurile. În cazinouri reale, acest RTP este de obicei 60%. Crește mult în cazinourile online, unde poate fi oricât între 90% și 98%. Astfel, unul dintre cele mai bune trucuri ca să câștigi la păcănele e să joci online, nu offline. Este important să cunoști această informație deoarece, de exemplu, un slot cu RTP de 92% nu este atât de atractiv precum unul cu un RTP de 97%.
  • Volatilitatea – este elementul care îți prezintă cât de des se poate câștiga la un slot și care sunt tipurile de câștiguri în privința valorii (mici, medii sau mari). Cu cât este mai mică volatilitatea, cu atât poți obține mai des câștiguri atunci când joci la aparate. Numai că, din punct de vedere al valorii, acestea sunt mici. O volatilitate mare îți oferă câștiguri cu valoare mare, însă acestea sunt mai rare.
  • Opțiunile speciale din joc – printre ele se numără prezența funcției Gambe, multiplicatorii și simbolurile speciale. Fiecare opțiune oferă un câștig mai mare (de exemplu, funcția Gamble permite dublarea câștigului unei runde).
  • Numărul liniilor de plată – depinde dacă sunt fixe sau configurabile. Acestea îl ajută pe jucător să obțină câștiguri pe numărul de linii pe care a plasat miza.
  • Jackpot-ul – este motivul pentru care cei mai mulți jucători iubesc acest tip de jocuri. Acesta este oferit la obținerea unui anumit număr de simboluri care sunt similare (5 de același fel). Există și jackpoturile progresive, acestea fiind oferite ca un bonus ce se cumulează din toate pariurile jucate în cadrul aceluiași joc în toate cazinourile.

Trebuie să ții cont de toate aceste informații și strategii dacă vrei să înveți cum să câștigi la cele mai bune sloturi online.

Care sunt cei mai importanți producători de jocuri ca la aparate 77777

Este de asemenea foarte important ca un jucător să știe și de unde vin jocurile păcănele pe care doresc să le joace. Această informație este foarte importantă, mai ales pentru cei care vor să joace jocuri pe bani reali, fără depunere, dar și dacă vrei să câștigi la cele mai bune sloturi online.

Chiar dacă există numeroși producători de jocuri tip aparate 77777, cei mai importanți în România sunt Novomatic, EGT și NetEnt. Dintre aceștia, NetEnt este producătorul mai mare, unul care s-a impus foarte puternic pe piața online. Totuși, EGT și Novomatic au furnizat de-a lungul anilor numeroase jocuri de tip păcănele pentru cazinourile fizice, cu mult înainte ca România să facă trecerea la online.

Astfel, jocurile celor doi producători au ajuns să fie foarte apreciate de publicul din țara noastră. Jucătorii români de păcănele caută astfel acest gen de jocuri, mai ales acum, în timpul pandemiei, pentru a le juca online exact cum le jucau la acele aparate 77777 aflate în incintele cazinourilor din România.

Novomatic produce păcănele mai degrabă clasice, jocuri cu pacanele cu fructe gratis sau pe bani reali și posibilități mari de câștig. Dată fiind preferința publicului român pentru ceea ce e clasic, e ușor de înțeles de ce cele mai multe cazinouri online legale în România vor să aibă jocuri de la acest producător. Însă numai unele din ele au și reușit acest lucru. Piața este dominată de păcănele produse de EGT și NetEnt. Acestea sunt disponibile la scară largă și sunt prezente în aproape orice cazinou online.

ProducătorPăcănele de top oferiteNumăr de păcănele oferitePrezent în
NovomaticSizzling Hot, Book of Ra347 păcănele online> 25 țări
EGT40 Super Hot, Rise of Ra191 păcănele online> 65 țări
NetEntStarburst> 200 păcănele online> 20 țări

Care este diferența între jocurile la aparate 77777 și păcănele?

Jocuri Păcănele 77777

O întrebare care apare foarte des este dacă există vreo diferență între vechile jocuri la aparate 77777 și păcănele. Răspunsul scurt este ”Nu”. Cele două reprezintă același lucru. Păcănelele au ajuns să fie denumite aparate 77777 sau jocuri de noroc 77777 datorită cifrei 7, un simbol al norocului în multe culturi. În 1859, pe prima mașinuță de păcănele, în locul cifrei 7, se folosea o potcoavă drept simbol al norocului. Aceasta a fost însă înlocuită în cele din urmă, pe măsură ce păcănelele au câștigat popularitate la nivel mondial,

Jucătorii vechi de păcănele știu că cifra 7 reprezintă cel mai generos simbol din joc. Dacă reușești să prinzi 5 astfel de simboluri, ai câștigat jackpotul standard al slotului respectiv.

FAQ

Ce este RTP și cât de important este pentru un joc de păcănele online?

RTP este o abreviere și înseamnă Return To Player. Acest coeficient este important pentru jucătorii care nu știu ce joc de tip păcănele online să aleagă. RTP-ul indică cât de des va câștiga pariorul și cât este avantajul casei. Cu cât valoarea RTP-ului este mai mare, cu atât jucătorul va câștiga mai des. Pentru un RTP de 100%, șansele jucătorului de a câștiga sunt egale cu șansele cazinoului.

Există RTP de 100%?

Nu e imposibil ca un joc de tip păcănele să aibă un RTP de 100%. E însă puțin probabil ca vreun cazinou online să ofere acest tip de joc clienților săi. Cel mai mare RTP oferit de un cazinou online este de 99%.

Este mai bine să joci păcănele online sau offline?

Răspunsul la această întrebare este unul dificil, deoarece fiecare jucători trăiește jocul preferat în stilul său. Astfel, unii s-ar putea să se simtă mai bine în cazinourile offline, în timp ce alții s-ar putea să prefer să joace păcănele online din confortul propriei case. Trebuie însă spus că păcănelele online sunt mult mai profitabile decât cele offline. Cazinourile offline oferă un RTP de cel mult 80%. Pentru cazinouri online, acesta se ridică până la 99%. Șansele unui jucător de a câștiga la păcănele sunt astfel mult mai mari dacă joacă online.

Există diferențe între jocurile la aparate 77777 și păcănele online?

Nu există nicio diferență între jocurile numite jocuri ca la aparate 77777 și păcănele online. Cele două reprezintă același lucru. Păcănelele au ajuns să fie denumite aparate 77777 datorită cifrei 7, simbol al norocului, care apare pe cele mai multe dintre aceste jocuri. Jucătorii care reușesc să obțină 5 cifre 7 pe aceeași linie câștigă jackpotul slotului respectiv.

Sunt toate păcănelele la fel?

La bază, toate păcănelele funcționează după același principiu. Însă nu toate păcănelele sunt la fel. Între ele pot exista foarte multe diferențe, de la tema aleasă, la simbolurile norocoase, la tipul de premii oferite, la RTP, la complexitatea jocurilor și multe altele. De aceea e important ca un jucător să afle cât mai multe informații despre păcănele online înainte de a juca.

Cum câștigi la păcănele?

Deși pot părea foarte simple, jocurile de păcănele online pot de fapt să fie destul de complexe. Sunt de fapt atât de complexe încât există mai multe strategii pentru a le juca. Strategia Martingale este cea mai cunoscută dintre acestea. Sfatul nostru pentru cei care doresc să joace păcănele online este să folosească strategii conservatoare, cu pariuri mici, pentru a lungi jocurile cât mai mult.

Unde pot să joc păcănele online fără depunere?

Admiral Casino le oferă clienților săi un bonus casino fără depunere care constă în 20 de rotiri gratuite. Jucătorul poate obține aceste rotiri prin simpla înscriere la acest operator și verificare a contului. Cele 20 rotiri gratuite sunt perfecte pentru cei care vor să încerce jocurile de păcănele online.

Unde pot să joc păcănele online cu bani reali?

Jucătorii pot juca jocuri de păcănele online gratuit pe internet, în mai multe locuri. Totuși, pentru cei care doresc să joace păcănele online cu bani reali, avem un sfat foarte important: Jucați aceste jocuri doar la cazinouri online legale în România. Doar așa puteți să fiți siguri că nu veți fi înșelați, că nu veți pierde banii și că veți putea retrage orice câștiguri pe care le veți obține jucând păcănele online.

Unde pot să joc păcănele online cu cardul?

Toate cazinourile online legale în România le oferă posibilitatea clienților lor de a depune bani în conturile lor cu cardul. Pentru cei care vor așadar să joace păcănele online și să plătească cu cardul, tot ce trebuie să facă e să își deschidă un cont la orice cazinou online legal în România.

Unde pot găsi o listă cu cele mai bune sloturi online?

Pe site-ul nostru, Pariuri și Jocuri, vei găsi o listă cu cele mai bune sloturi online dar și alte topuri făcute special pentru jocuri păcănele 77777 ca la aparate.

Un comentariu

  • Ionel Chirica
    ianuarie 13, 2023 la 4:03 pm

    Mega Joker e cel mai bun să vă pierdeți banii,NU recomand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *