Loto Polonia Multi 20/80 – Predictii și Rezultate

Probabil că ai auzit deja prieteni sau cunoscuți ce joacă la Loto Polonia. Dacă te-ai întrebat până acum ce este acest joc, cum se joacă și de ce a devenit atât de popular în România, acest articol îți este adresat. În rândurile următoare îți vom spune tot ceea ce trebuie să știi despre unde se joacă Loto Polonia, cum poți să câștigi la acest joc și dacă există o strategie loto Polonia pe care să te poți baza. Continuă să citești pentru a dezlega secretele acestui joc foarte profitabil.

Unde pot paria Online Loto Polonia?

Loto Polonia - pariuri loterii din România

Acum că am stabilit ce este acest joc, este timpul să aflii unde anume poți accesa jocurile. Vestea bună este că majoritatea caselor de pariuri offline acceptă pariuri pe loteria din Polonia. Când vorbim despre online, în schimb, sunt doar câteva și nu este deloc surprinzător că majoritatea au existat strict ca operatori offline înainte.

 • Loto Polonia SuperBet – cu o miză minimă de doar 1 RON și 16 numere ce pot fi selectate pe bilet, SuperBet oferă o experiență foarte bună. Câștigul maxim pe fiecare bilet este de 150,000RON iar Superbet este una din cele mai populare case de pariuri offline din România. Trecerea în online nu a fost extraordinară dar lucrează în continuare să perfecționeze sistemul;
 • Loto Polonia Fortuna – din păcate Fortuna oferă doar pariuri Loto Polonia în agențiile offline. Online poți doar să consulți rezultatele să vezi dacă ai câștigat dar pentru a plasa un bilet, trebuie să mergi la o agenție.
 • Loto Polonia Casa Pariurilor – aici miza minimă pentru Loto Polonia este de 2 RON și poți alege tot maxim 15 numere pentru un bilet. Câștigul maxim pentru un bilet jucat este limitat la 250,000RON;

Ce este Loto Polonia?

Așa cum probabil că presupuneai deja, Loto Polonia este chiar o loterie care are loc în Polonia. La fel cum Loteria Națională oferă jocul de 6 din 49, Loto Polonia vine jocurile Polonia Multi 1 și Multi 2 20 /80 ce sunt jocuri identice dar sunt extrase în momente diferite ale zilei. În ambele jocuri se extrag 20 de numere cuprinse între 1 și 80 iar spre deosebire de Loteria Română, Loto Polona îți oferă șanse mai mari de câștig. Pe fiecare bilet vei putea alege 15 sau 16 numere, în funcție de agenția unde joci și, la fel ca la loto, poți alege să joci pe numere simple sau sisteme. Dar vom aborda acest aspect într-o secțiune dedicată tipurilor de bilete ce îți vor spune cum să câștigi la Loto.

Superbet Loto Polonia

Un alt lucru important de reținut despre acest joc este că oferă 2 extrageri în fiecare zi. Ai, deci, o frecvență mult mai ridicată decât a Loteriei Române și mult mai multe șanse de câștig. Prima extragere are loc la ora 14:00, în tim ce a doua este stabilită pentru 21:30.

Cote Loto Polonia

Așa cum ai văzut, cotele pentru Loto Polonia diferă de la o casă de pariuri la cealaltă. Dar, dacă ar fi să facem o medie pentru fiecare număr câștigător în parte, cotele ar arăta cam așa:

 • 1 număr – 3.83
 • 2 numere – 15.53
 • 3 numere – 70.30
 • 4 numere – 296
 • 5 numere – 1400
 • 6 numere – 6700
 • 7 numere – 26000
 • 8 numere – 125000

Este suficientă o scurtă privire asupra acestui table pentru a realiza că șansele de câștig sunt unele foarte bune și cine a câștigat la Loto Polonia poate confirma. Mai mult decât atât, nu ai nevoie de cunoștințe speciale pentru a juca acest joc, așa cum este cazul pariurilor sportive sau a jocurilor de cazino de ruletă sau blackjack. Pur și simplu alegi numerele tale norocoase, și speri ca extragerea să fie una câștigătoare.

Verificare Bilet Multi Polonia

Pentru a verifica ce numere ies după fiecare extragere, nu trebuie să treci printr-un proces complicat. Verificarea biletului este posibilă chiar la casa de pariuri unde ai jucat biletul. Mai mult decât atât, agențiile ca Fortuna care chiar dacă nu oferă Loto Polonia online, îți permit să verifici rezultatele online. Se poate să dureze între 20 și 30 de minute până când informații despre numerele câștigătoare este afișată, deci trebuie să ai niște răbdare.

O altă modalitate de a verifica biletul plasat la Loto Polonia Multi 1 sau 2 este oferită clienților NetBet. Aceștia au posibilitatea de a urmări extragerile live pentru și mai multă adrenalină. Grație sistemului de transmisiune live, jucătorii pot avea access la Loto Polonia rezultate în timp real.

Cum Câștigi la Loto Polonia?

Mai jos îți vom prezenta un sistem de pariuri care pleacă de la statistici și probabilități matematice de care ar trebui să ții cont atunci când alegi numerele norocoase. Ține cont de faptul că acestea nu garantează că vei câștiga, pentru că vorbim totuși de un joc de noroc. Dar dacă urmărești aceste sfaturi ar trebui să-ți crească măcar un pic șansele de câștig atunci când vorbim de predicții Loto Polonia.

 • Sistemul Martingale – la fel ca la jocul de ruletă și blackjack, și aici poți aplica strategia martingale. Regula constă în dublarea mizei în cazul în care pariul precedent a fost pierzător. Cu fiecare bilet pierdut, dublează miza și atunci când ajungi la cel câștigător, vei putea, în teorie, să acoperi pierderile până în momentul respectiv.
 • Strategie Numărului Leneș – După studierea numerelor ce au ieșit în extragerile precedente, stabilești numerele ce ies cel mai rar și le folosești în sistem martingale.
 • Joacă Numere Fierbinți – conform statisticilor existente, numerele cele mai bune de jucat la Loto Polonia keno sunt numerele fierbinți, adică cele care au ieșit în ultima perioadă. Mai degrabă decât să joci numere ce nu au ieșit de ceva vreme, poți miza că numerele ce pică mai des o vor face din nou.
 • Joacă Numere cât mai Aleatorii – încearcă să nu alegi numere apropiate. Pe aceeași logică, nu alege numai numere pare, sau impare ci încearcă să le amesteci cât mai mult posibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *