Malta – România Ponturi Pariuri Calificări Euro 2020

Malta - România Pronosticuri și Ponturi Pariuri

La trei zile după confruntarea cu Norvegia, echipa noastră națională se va deplasa în Malta pentru al patrulea meci din grupa F. Se preconizează un meci destul de ușor pentru tricolori dar nu trebuie să uităm că și meciul împotriva Norvegiei va juca un rol destul de important. Dacă rezultatul de pe 7 iunie împotriva nordicilor nu va fi unul favorabil, sunt șanse să avem parte de surprize neplăcute în Malta. Dar haideți să analizăm împreună cele două echipe precum și cele mai bune ponturi pariuri Malta – România.

Analiza Adversarului

Echipa Malteză de fotbal este un adversar destul de comod dar să nu uităm că au reușit meciuri impresionante în campania de calificare pentru Campionatul Mondial din Rusia, reușind să țină piept Angliei timp de 70 de minute. Maltezii vin după o deplasare foarte complicată în Suedia iar acest lucru este în favoarea noastră. Dar chiar și așa, pentru cele mai bune pariuri pe Malta – România trebuie să privim situația în ansamblu.

Maltezii au numai 3 puncte până în acest moment, grație unei victorii la limită împotriva celor din Insulele Feroe cu 2 la 1. Deși au avut un jucător eliminat în minutul 62 al partidei, aceștia au reușit să câștige partida iar golul celor din Insulele Feroe a venit mai degrabă ca o consolare. La o analiză mai atentă, observăm că scorul de pe tabelă nu este tocmai corect deoarece Insulele Feroe stau mai bine la toate capitolele importante. Aceștia au avut mai multe șuturi pe poartă, mai multă posesie și de 2 ori mai multe pase jucate.

Ținând cont că România a trecut peste Feroe cu un scor neverosimil, meciul împotriva celor din Malta nu are trebui să pună probleme. Deci, avem de-a face cu o ocazie foarte bună de a face profit cu preliminariile UEFA Euro 2020.

Care sunt Cele Mai Bune Pariuri?

Cei ce vor paria pe preliminariile UEFA Euro 2020, în special pe meciul dintre România și Malta vor avea posibilitatea să aleagă din multe piețe. Pe de o parte, avem cotele României în preliminariile Euro 2020 care pot fi fructificate pentru un profit garantat, iar de cealaltă parte sunt cotele pentru meciul propriu-zis.

Care sunt cotele pentru meciul Malta – România?

Casa de pariuri Malta Egalitate Romania Bonus cod
Unibet 18.00 7.00 1.19 Vreau Bonus
Efbet 19.00 7.00 1.21 Vreau Bonus
Fortuna 16.00 6.50 1.22 Vreau Bonus

Cote de 10.06.2019, oră 16:00

Malta – România Cote de Pariuri

Așa cum deja v-ați dat seama din analiza de mai sus, România pleacă favorită în acest meci iar casele de pariuri online din România susțin acest punct de vedere cu cote extrem de mici pentru victoria tricolorilor. Pentru că o cotă de 1,18 ca cea oferită de Unibet, nu ne va aduce un profit însemnat, este cazul să analizăm alte oportunități. Și Malta – România cote de pariuri ne oferă suficiente oportunități, în special pe pariurile axate pe goluri. Făcând o comparație cu meciul împotriva Insulelor Feroe, ne putem aștepta la cel puțin 3 goluri din partea României. Acest deznodământ are o cotă de 1,90 la Unibet și poate genera câștiguri impresionante.

Alte cote preliminarii Euro 2020 ce pot fi valorificate cu ușurință sunt acela că România va avea o posesie de peste 50%. Case de pariuri online precum Winmasters oferă o cotă la fel de interesantă de 1,60 în acest moment pentru acest deznodământ. Și nu numai atât, pentru că ne așteptăm să vedem un meci dominat de reprezentativa noastră, putem cu ușurință să mizăm pe faptul că poarta apărată cel mai probabil de Tătărușanu nu va fi deranjată de vreun gol al Maltezilor. Cota de 1,50 oferită de cei de la Betano este suficient de atrăgătoare pentru pariori.

Creează cont la Winmasters și folosește Codul Promoțional pentru a primi Bonusul de Bun Venit de 1500 RON.

winmasters bonus de bun venit

Toți suporterii naționalei așteaptă meciuri bune de la tricolori, în special după valul de eliminări Euro 2020 pariuri pe care le-au suferit până acum. Acest lucru ar trebui să împingă echipa de la spate și să îi ajute pe fotbaliștii noștri să învingă cu ușurință în Malta. Un alt factor important este că băieții vor fi susținuți de foarte mulți suporteri români atât din țară cât și stabiliți în călduroasa insulă din Mediterană.

Concluzii Malta – România Preliminarii Euro 2020

Este evident că avem nevoie foarte mare de victorie atât în meciul cu Norvegia cât și împotriva Maltei pentru a ne pregăti de testul suprem, cel cu Spania. După pasul greșit în fața Suediei, tricolorii nu își pot permite să mai piardă puncte decât în fața Spaniei care este favorită la câștigarea grupei. Cu toate aceste informații la îndemână, puteți să folosiți meciurile din calificările Campionatului European precum și cotele de pariuri pentru a vă susține echipa națională și să câștigați sume impresionante!

Malta – România Ponturi Pariuri Calificări Euro 2020
4.5 (89.09%) 22 vote[s]
Vă rugăm să lăsați un comentariu.
Lasă un Comentează

Reset Password