Norvegia – România pronosticuri și Ponturi Pariuri Calificări Euro 2020

Norvegia - România Pronosticuri și Ponturi Pariuri

Campania de calificare pentru Campionatul European din 2020 continuă cu etapa a 3-a în care selecționata României întâlnește reprezentativa Norvegiei. Presiunea crește pe umerii lui Gică Contra și elevilor săi deoarece toată țara așteaptă cu sufletul la gură o calificare la un turneu internațional după cea ratată pentru Campionatul Mondial din Rusia. Fie că doriți să fiți la curent cu se întâmplă în jurul echipei naționale sau doriți să aflați profitați din pariuri Norvegia – România, acest articol vi se adresează.

Cum Arată Lucrurile Până Acum?

Înainte de a intra în detalii despre Norvegia – România cote de pariuri, sfaturi și ponturi referitoare la acest meci, este important să facem o analiză a ultimelor meciuri disputate de ambele echipe.

România

Echipa noastră a disputat deja două meciuri în această campanie de calificare și este pe locul 3 în grupă, cu tot atâtea puncte. Este adevărat că aceste preliminarii nu au început extraordinar pentru noi, cu o înfrângere în fața Suediei. Dar băieții lui Contra nu s-au lăsat demoralizați și au câștigat clar meciul împotriva celor din Insulele Feroe, cu 4 la 1.

Cotele României în preliminariile Euro 2020 arată destul de bine și majoritatea analiștilor sportivi sunt de acord că această echipă a României este cea mai puternică și motivată de la Generația de Aur încoace.

Norvegia

Cu un parcurs mult mai greu decât al nostru, Norvegienii se află momentan pe locul 5 al grupei, reușind să adune un singur punct din cele două întâlniri. Aceștia cu fost înfrânți de Spania cu 2 la 1 și apoi au înregistrat un spectaculos rezultat de egalitate împotriva vecinilor săi scandinavi. După acel 3 la 3 cu Suedia, este clar că echipa Norvegiei nu trebuie deloc subestimată, afișând capacități ofensive impresionante. Să nu uităm că au reușit să înscrie și împotriva Spaniei.

Care sunt cotele pentru meciul Norvegia – România?

Casa de pariuri Norvegia Egalitate Romania Bonus cod
Unibet 2.00 3.30 4.25 Vreau Bonus
NetBet 2.00 3.30 4.00 Vreau Bonus
Fortuna 2.05 3.30 4.15 Vreau Bonus

Cote de 7.06.2019, oră 11:00

Cele Mai Bune Pariuri pe Norvegia – România

Așa cum am promis, după scurta analiză a parcursului celor două echipe, venim cu sugestii de pariuri pentru toți cei care vor să facă profit cu preliminariile UEFA Euro 2020. Așa cum probabil știți deja, pentru a avea cele mai bune rezultate la pariuri este necesar să jucați la case de pariuri ce oferă cote mari. Vom începe sfaturile noastre pentru pariori cu exemple de case de pariuri și cotele pe care acestea le oferă pentru această partidă.

Pariază pe Norvegia – România la Unibet

Dacă vă doriți cote foarte mari și o mulțime de pariuri diferite, Unibet este casa de pariuri pe care trebuie să o alegeți. Din păcate pentru reprezentativa țării noastre, toate casele de pariuri dau ca favorită Norvegia și acest lucru este evident din cota de 3,50 pe care România o are.

Ținând cont de ultimele eliminări, Euro 2020 pariuri ar putea să fie mai profitabil dacă alegem să nu ne susținem țara. De altfel, obiectivitatea este absolut necesară pentru ca un parior să aibă succes. Fiecare meci trebuie analizat fără să luăm în calcul preferințe personale. În același timp, nici Norvegia nu este 100% sigur că poate câștiga. De aceea, sugestiile noastre se bazează pe faptul că ambele echipe vor înscrie. Această recomandare se bazează pe faptul că Norvegia a înscris de 4 ori în ultimele 2 partide iar România de 5. Cu o cotă de 2,18 la Unibet, predicția că ambele echipe vor înscrie este una ce poate aduce un profit frumos.

unibet bonus

Având printre cele mai mari cote pentru meciul dintre Norvegia și România, Unibet este locul ideal pentru a primi și un bonus pe măsură. Deschizând un cont la Unibet, aveți oportunitatea de a plasa un pariu fără risc în valoare de 250 RON. Apasă butonul “Dezvăluie codul de bonus”, înscrie-te pe platforma Unibet și intră în joc!

Dezvăluie codul de bonus Unibet!

 

Calificări Campionatul European – Cote de Pariuri la NetBet

O altă casă de pariuri ce oferă cote foarte atractive pentru cei ce vor paria pe preliminariile UEFA Euro 2020 este NetBet. Cotele sunt asemănătoare cu cele oferite de Unibet dar jucătorii noi se pot bucura de un pariu fără risc de 500 RON. Introdu la Netbet cod bonus și primești acces instant la un bonus. Acest lucru, combinat cu o cotă de 1,52 pentru ca România să marcheze un gol, face NetBet un loc extraordinar pentru a paria și câștiga.

netbet bonus

Pariază pe România la Fortuna – Sponsorul Oficial al Echipe Naționale

Era de așteptat ca o casă de pariuri online ce face foarte multe pentru a promova și susține echipa națională de fotbal să vină și cu cote preliminarii Euro 2020 foarte bune. La Fortuna, poți paria și câștiga pe toate categoriile de vârstă a naționalei de fotbal a României. De exemplu, aceștia oferă o promoție unică pentru Reprezentativa U21 a României ce participă la Euro 2019. Puteți câștiga premii zilnice dacă plasezi un bilet cu o miză de cel puțin 50 de lei. Câștigătorii sunt desemnați prin tragere la sorți. Planul tău care te transformă într-un câștigător începe cu acest cod promoțional Fortuna, care îți oferă un bonus fără risc de 300 Ron.

Întorcându-ne la meciul Norvegia – România preliminarii Euro 2020, a treia recomandare pe care o oferim este axată pe numărul de cartonașe galbene. Norvegia este o echipă ofensivă ce se lasă descoperită de multe ori pe faza de contraatac. Iar cu jucători extrem de rapizi precum Maxim, Stanciu sau Grozav putem pune presiune pe fundașii lor ce vor fi nevoiți să faulteze pentru a nu risca să primească gol. Acest lucru deschide oportunități interesante pentru pariori, cu o cote de 2,20 la peste 5,5 cartonașe galbene!

fortuna pariuri bonus

Concluzii

Desigur, fiecare parior trece toate datele prin propriile filtre și recomandăm acest lucru. Dar este foarte important să vă asigurați că jucați la o casă de pariuri ce vă oferă cote foarte bune și bonusuri pe măsură. Sperăm ca sfaturile noastre vor fi folositoare și așteptăm cu nerăbdare meciul naționalei! Hai România!

Norvegia – România pronosticuri și Ponturi Pariuri Calificări Euro 2020
4.6 (91.61%) 31 vote[s]
Vă rugăm să lăsați un comentariu.
Lasă un Comentează

Reset Password