Pariuri pe Turneul Celor 6 Națiuni

Ponturi Pariuri Turneul Celor Șase Națiuni

Aceia dintre voi care sunt fani rugby probabil că au urmărit deja primele două etape din Turneul celor Șase Națiuni 2020. Dar dacă aceasta este prima dată când auzi despre acest turneu și nu îți este foarte clar despre ce este vorba, nu ai niciun motiv să te îngrijorezi. În acest articol vom discuta totul despre Turneul Celor 6 Națiuni, cote la pariuri, istoric, favoriți pentru ediția curentă, precum și multe alte detalii care te vor ajuta să câștigi la pariuri. Continuă să citești pentru a accesa toate informațiile ce te vor pune în avantaj atunci când alegi pariuri Rugby Union, fie că vorbim despre Turneul Celor 6 Națiuni sau oricare altă competiție.

Turneul Cělor 6 Națiuni 2020. Pariuri și Rezultate

Pentru că nu vorbim despre acest turneu doar din dragoste pentru rugby, ci pentru că ne dorim să profităm de pariurile sportive oferite de casele de pariuri, este momentul să trecem în revistă rezultatele de până acum în ediția 2020. Așa cum aminteam în introducerea acestui articol, ediția din 2020 a parcurs deja 2 etape. Desfășurate pe 1 /2 și 8/9 februarie, cele 6 echipe s-au înfruntat deja cu câte 2 adversari.

Astfel, în primul meci al turneului Țara Galilor a uimit Italia cu o victorie categorică 42 – 0. Apoi, Irlanda s-a impus în fața Scoției cu 19 la 12 într-un meci mult mai disputat. Chiar dacă a arătat o formă foarte bună la Campionatul Mondial, Anglia a început Turneul Celor Șase Națiuni cu o înfrângere în fața Angliei 24 – 17.

În a doua etapă ce s-a desfășurat weekendul trecut, Irlanda a obținut prima victorie trecând surprinzător de Țara Galilor cu 24 – 14, în timp ce Anglia a câștigat și ea primele puncte câștigând în fața Scoției. În cele din urmă, Italia a pierdut și în fața Franței, rămânând singura echipă din turneu fără niciun punct.

În cazul în care nu știți cum se punctează meciurile din Turneul Celor Șase Națiuni, sistemul nu este unul deloc complicat. Aceste informații te vor ajuta să plasezi pariuri rugby union mai bune și îți va mări șansele de câștig. Revenind la sistemul de punctare, 4 puncte sunt acordate pentru victorie, 2 puncte sunt acordate pentru un rezultat de egalitate și 1 punct bonus poate fi acordat în două situații. AStfel, dacă meciul este câștigat prin înscrierea 3 încercări mai mult decât adversarul, echipa primește 1 punct bonus. Tot 1 punct bonus primește și echipa ce pierde la mai puțin de 8 puncte.

Din acest motiv, Scoția a primit un punct pentru înfrângerile cu Irlanda și Anglia, iar Italia este singura echipă fără niciun punct pentru că a pierdut la o diferență de 13 puncte meciul cu Franța și 42 de puncte cu Țara Galilor.

Ponturi Pariuri Rugby Turneul Celor Șase Națiuni

Acum că aveți o idee foarte clară asupra a ceea ce reprezintă acest turneu și care sunt regulile, este momentul să privim atent spre meciurile ce vor urma pentru a stabili câteva pariuri care să ne aducă un profit considerabil.

Cote pariuri Turneul Celor 6 Națiuni 2020

Casa de pariuri Italia – Scoția Țara Galilor – Franța Anglia – Irlanda Bonus cod
legal casa de pariuri 3.25 – 1.35 1.45 – 2.85 1.28 – 3.85 Vreau Bonus
legal casa de pariuri netbet 3.60 – 1.29 1.40 – 2.90 1.28 – 3.70 Vreau Bonus
unibet pariuri 3.55 – 1.30 1.52 – 2.55 1.34 – 3.25 Vreau Bonus

Cote de 11.02.2020, oră 13:10

În runda a 3-a ce va avea loc pe 22 și 23 februarie, ocupantele ultimelor două locuri Italia și Scoția vor juca primul meci. Apoi, în aceeași zi Țara Galilor va juca împotriva Franței iar Anglia împotriva Irlandei. În acest moment, Franța și Irlanda conduc clasamentul cu 9 puncte fiecare. Apoi, Țara Galilor și Anglia au fiecare câte 5 puncte, Scoția 2 puncte și Italia 0.

Cele Mai Bune Cote Rugby Union – Turneul Celor Șase Națiuni

La felul în care arată Franța, putem merge pe un pariu de valoare ridicată pe faptul că echipa va câștiga turneul. Cota acestora este de 3,25 la Unibet și deși este adevărat că încă nu au jucat cu adversari puternici, nu strică încercată această cotă. Ultima dată când Franța câștiga Turneul celor Șase Națiuni a fost în 2004.

Unibet bonus

Dacă dorești să mergi pe un pariu mai sigur, poți merge pe victoria Irlandei în fața Țării Galilor. Cota este una chiar mai mare, dar am putu vedea în primele meciuri ale turneului că englezii nu sunt încă la capacitate maximă. NetBet îți oferă o cotă de 3,70 pentru o victorie a Irlandei. Un pariu “la sigur” așa cum ar fi numit de anumiți pariori, este a merge pe mâna Scoției în meciul împotriva Italiei. Betano vine cu o cotă de 1,30 pentru acest rezultat iar Scoțienii trebuie să acumuleze puncte pentru a nu se face de râs.

Bonusuri Oferite de Casele de Pariuri Online pentru Turneul celor Șase Națiuni

netbet bonus

Am văzut câteva dintre sugestille pentru cele mai inspirate pariuri pentru etapa care urmează dar și pun pariu antepost. Este momentul să vedem care sunt bonusurile oferite de casele de pariuri pentru ca tu să ai cele mai bune șanse.

Turneul Celor Șase Națiuni – Istoric

Turneul Celor Șase Națiuni este un turneu anual de rugby ce are loc între primele 6 echipe de rugby din Europa. Chiar dacă turneul nu se bazează pe niciun clasament oficial și este vorba mai degrabă de o apartenență istorică, echipele înscrise la startul Turneului Celor Șase Națiuni sunt cele mai puternice din Europa. Astfel, în prezent, cele șase echipe sunt Anglia, Franța, Irlanda, Italia, Scoția și Țara Galilor.

Varianta modernă a turneului are loc din 2000, atunci când a purtat pentru prima dată denumirea de Turneul Celor Șase Națiuni. Înainte de asta, competiția conținea doar 5 națiuni. Ultima țară adăugată competiției a fost Italia, în anul 2000. Înainte de acest eveniment, turneul ce se desfășoară încă din 1883 includea numai Anglia, Irlanda, Scoția și Țara Galilor și era numit Turneul Națiunilor pentru că toate aceste țări proveneau din Regatul Unit al Marii Britanii. Franța este prima țară care a fost adăugată celor 4 țări din regat, în 1910 și turneul s-a desfășurat sub forma asta până la adăugarea Italiei.

Țara Galilor este țara care a câștigat Turneul celor Șase Națiuni de cele mai multe ori, cu 39 de victorii în total – 27 de victorii clare și 10 victorii împărtășite. Anglia deține recordul pentru victorii clare cu 28 și 10 victorii împărtășite. De altfel, în cei 20 de ani de când turneul se desfășoară în forma actuală, numai Italia și Scoția nu au reușit să câștige niciodată. Toate celelalte echipe au ridicat trofeul cel puțin o dată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *