Pariuri pe UEFA Champions League

Pariuri pe UEFA Champions League

Nu mai este necesar să o spunem, Liga Campionilor este cea mai mare și importantă competiție fotbalistică din lume. Nicio altă întrecere sportivă nu este atât de urmărită atât în tribune cât și în fața televizoarelor. Iar cu o asemenea popularitate, atunci când alături Champions League, pariuri și case de pariuri de top, obți rețeta pentru câștiguri impresionante fie că ești un fan înrăit al pariurilor sportive sau doar joci ocazional.

La fel ca în ceilalți ani, meciurile din sezonul 2018/2019 al Ligii Campionilor au oferit pasionaților de fotbal o experiență de neuitat. Încă din faza grupelor, echipele de top ale Europei s-au înfruntat pentru șansa de a ridica trofeul mult râvnit. Încă de la începutul competiției, am putut să ne bucurăm de meciuri tari precum Juventus – Manchester United, Real Madrid – Roma, Bayern – Ajax, PSG – Liverpool, Barcelona Tottenham sau Borussia Dortmund – Atletico Madrid. Desigur, toate aceste meciuri la fel ca și celelalte din Liga Campionilor, au deschis calea multor pariuri câștigătoare Champions League.

Cum Arată Semifinalele?

Pentru a putea oferi ponturi pariuri Champions League cât mai bune, este important să plecăm de la o analiză atenta a situației actuale. Ajunsă deja în faza semifinalelor, ediția de anul acesta a Ligii Campionilor ne-a oferit câteva surprize. În primul rând, echipe care erau cotate cu șanse bune pentru a câștiga au părăsit competiția încă din șaisprezecimi. Vorbim aici de Real Madrid, Atletico Madrid sau Bayern Munich. Nici sferturile de finală nu s-au lăsat mai prejos, iar cei ce plasează pariuri sportive Champions League probabil că au profitat deja de victoriile celor de la Ajax împotriva lui Juventus sau de super demonstrația de fotbal oferită de Barcelona în fața celor de la Manchester United.

În semifinale, Ajax sa confruntat cu Tottenham, iar Barcelona sa întâlnit cu o altă echipă din Marea Britanie, Liverpool. Dacă sunteți interesați de cele mai bune cote pariuri Champions League, venim în ajutorul dumneavoastră cu câteva exemple.

Tottenham – Ajax

  • Betano oferă o cotă de 2.12 pentru victoria celor de la Ajax la Tottenham în al doilea rând a semifinalei
  • Dacă doriți să pariați pe Tottenham, o puteți face la cu o cotă de 3.35 pentru victorie
  • În același timp, dacă sunteți de părere că o să fie un meci de tatonare, dată fiind miza pusă în joc, și un rezultat de egalitate este cel mai probabil, puteți să beneficiați de o cotă de 3.80 la Unibet.

Barcelona – Liverpool

  • Liverpool pare să fie favorita caselor de pariuri, cota cea mai mare pentru o victorie a FC Liverpool fiind 2.20 la Fortuna
  • De asemenea, puteți să profitați la maxim de cote pariuri Champions League foarte mari, precum cea oferită de Unibet pentru victoria celor de la Barcelona – 2.75. Sau puteți alege să mergeți pe oferta Casa Pariurilor Liga Campionilor – 2.80.

Iar dacă pariurile pe semifinalele Ligii Campionilor nu sunt suficiente pentru dumneavoastră, există o gamă la fel de variată și generoasă de pariuri finala Champions League. Ca de fiecare dată, vă recomandăm casele de pariuri cu cele mai bune cote pentru finală, fie că doriși să preziceți câștigătoarea competiției sau vreți să intuiți cine va juca finala. Veți găsi cote foarte bune la Unibet sau Betano pentru pariuri cine câștigă Liga Campionilor.

Cum Vă Măriți Șansele de a Câștiga pe Liga Campionilor

Cele mai multe pariuri sportive la casele de pariuri online din România sunt concentrate pe Liga Campionilor. Cote pariuri variate și diverse optțiuni de pariere sunt puse la dispoziție de acestea pentru a vă oferi posibilitatea de a compune cele mai avantajoase bilete prin care să câștigați sume impresionante.

Pentru a avea șanse cât ai mari să profitați la maxim de cotele oferite, este necesar să faceți o analiză individuala a fiecărei confruntări. Este important să țineți minte că forma din campionat sau poziția în clasamentul intern sunt irelevante în această etapă a Ligii Campionilor. Doar pentru că poziția în campionat nu este relevantă, asta nu înseamnă că ar trebui să ignorați total întrecerea internă. O echipă care este în același timp și în lupta pentru titlu, este mai probabil să aibă jucătorii mai obosiți deoarece nu își va permite să menajeze anumiți jucători în meciurile din campionat.

Lista de ponturi pariuri Liga Campionilor poate continua la nesfârșit pentru că fiecare parior are strategia lui și superstițiile aferente, dar folosind aceste sugestii împreună cu statisticile actualizate la zi de casele de pariuri și listele de rezultate Liga Campionilor, veți putea să plasați cele mai inspirate pariuri.

Promoții și Bonusuri pentru Liga Campionilor de la Casele de Pariuri

Deși casele de pariuri din România se concentrează foarte mult pe meciurile din Champions League, la ora actuală nu sunt campanii și promoții speciale pentru această competiție. Dar asta nu înseamnă că nu aveți suficiente bonusuri pe care să le folosiți pentru a vă mări șansele. Puteți folosi orice bonus oferit de casele de pariuri, și cum bonusul de bun venit este cel mai mare, un sfat foarte bun este să le folosiți pentru pariurile pe Champions League.

Bonus de Bun Venit Fortuna

Bonus de bun venit Fortuna

Fortuna oferă acces la platforma online de pariuri sportive. Primești încă de la înscriere până la 500 Ron (100% din depunerea efectuată) + 25 Ron free bet numai introduce acest cod promoțional de primă depunere eFortuna.

Bonus de Bun Venit Unibet

Platforma online de pariuri sportive își deschide stagiunea de bonusuri cu două bonusuri de bun venit care îți vor oferi posibilitatea de a primi până la 300 Ron (100% din depunere la pariuri sportive) și bonus 150 RON pentru Recomanda Un Prieten. Aceste bonusuri sunt doar la un click distanță, tot ceea ce trebuie să faci este să apeși acum butonul “Vreau Bonus” pentru a intra în posesia celui mai râvnit cod promoțional Unibet.

Bonus de Bun Venit NetBet

netbet bonus

Cei de la NetBet aplică același tip de bonus de bun venit ca cel prezentat mai sus, doar că de data aceasta suma maximă este de 500 RON. Deci puteți duce miza și mai sus și să vă bucurați de fotbalul spectacol și adrenalina oferite de serile Champions League.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *