Portugalia vs Uruguay Cote Pariuri

Profită de Promoția Risk Free World Cup

Cu ocazia Campionatului Mondial, Mr Bit le oferă jucătorilor o promoție foarte generoasă. Între 20 noiembrie și 18 decembrie, jucătorii care fac pariuri simple sau multiple, cu cote de 1,50 sau mai mari, pe o listă cu meciuri selectate vor primi, dacă primul pariu este pierzător, un pariu gratuit egalat de 50 de lei. Meciul Portugalia vs Uruguay este inclus în promoție. Pariul gratuit va fi acordat în cel mult 24 de ore și poate fi folosit doar la meciuri de la Cupa Mondială.

Meciul de fotbal dintre Portugalia și Uruguay, din Grupa H de la Campionatul Mondial de Fotbal 2022, din Qatar, este unul dintre cele mai tari dueluri din faza grupelor. Cele două naționale sunt favorite să se califice în faza eliminatorie și, foarte probabil, rezultatul întâlnirii va stabili ordinea din grupă. Meciul este programat în etapa a doua și se va juca pe 28 noiembrie, începând cu ora 21:00, ora României, pe Lusail Iconic Stadium, din Lusail. În acest material îți vom prezenta pronosticuri și predicții pentru de fotbal Portugalia vs Uruguay, vom trece în revistă cele mai bune pariuri pe care le poți face pe acest meci, ne vom uita unde găsim cele mai bune cote la pariuri și vom vedea care sunt noutățile din rândul celor două echipe.

Portugalia vs Uruguay – Cote pariuri, ponturi, predicții, pronosticuri

Ca orice derbi care se respectă, acest meci se anunță a fi foarte echilibrat, iar acest lucru se vede în cotele oferite de principalele case de pariuri. Acestea sunt mai atractive decât în cazul meciurilor cu o favorită clară, însă asta sugerează și că șansele ca un pariu să se concretizeze sunt mai mici.

Noi, echipa Pariuri și Jocuri, îți propunem următoarele 5 pariuri, predicții și pronosticuri pentru partida de fotbal Portugalia vs Uruguay, pentru care am găsit și cele mai bune cote la pariuri. Fiind vorba despre un meci echilibrat, vom încerca să găsim cele mai bune recomandări de pariuri pentru tine, cele care au șanse maxime de realizare.

Portugalia vs Uruguay Cote Pariuri 1X2

Pariuri Portugalia – Uruguay: 1X2Mozzart
Victorie Portugalia portugalia2,15
Meci Egal meci egal3,20
Victorie Uruguay uruguay4,00
Portugalia vs Uruguay Cote Pariuri: 28.11.2022

Începem cu clasicul 1X2 și dacă ne uităm la cotele propuse de Mozzart Bet vedem că, deși Portugalia este favorită, este departe de a fi una clară. Cotele propuse pentru acest tip de pariu sunt de 2,15 pentru victoria Portugaliei, de 3,20 pentru remiză și de 4,00 pentru victoria Uruguayului.

Pariurile combinate vin cu niște cote foarte mici, de 1,30 pentru 1X și de 1,33 pentru X2, astfel că nu ar trebui luate în considerare.

Pentru că avem această situație ar fi un moment oportun pentru a încerca un pariu pe o surpriză, astfel că ai putea paria pe victoria Uruguayului, deloc improbabilă, cu acea cotă de 4,00 care îți va aduce un profit bun. Totuși, încearcă să faci un pariu unic, nu să îl incluzi pe un bilet cu mai multe pariuri.

Portugalia a început anul cu două meciuri de baraj care i-au adus o calificare pentru care a transpirat destul de mult, reușind să treacă de Turcia (scor 3-1) și de surprinzătoarea Macedonie de Nord cu scorul de 2-0. A urmat o remiză cu Spania în Nations League, victorii cu Elveția și Cehia, dar și o înfrângere în Elveția. În Nations League, a câștigat cu Cehia, scor 4-0, și a suferit o a doua înfrângere, după cea cu Elveția, în compania Spaniei.

Rezultate Portugalia 2022, fără Cupa Mondială

MeciScor
Portugalia – Spania0-1
Cehia – Portugalia0-4
Elveția – Portugalia1-0
Portugalia – Cehia2-0
Portugalia – Elveția4-0
Spania – Portugalia1-1
Portugalia – Macedonia de Nord2-0
Portugalia – Turcia3-1

Rezultate Uruguay 2022, fără Cupa Mondială

MeciScor
Canada – Uruguay0-2
Iran – Uruguay1-0
Uruguay – Panama5-0
SUA – Uruguay0-0
Mexic – Uruguay0-3
Chile – Uruguay0-2
Uruguay – Peru1-0
Uruguay – Venezuela4-1
Paraguay – Uruguay0-1

De cealaltă parte, Uruguay a pierdut un singur meci în acest an, cu Iran. Acesta poate fi considerat un accident, fiind vorba de un meci amical. Formația din America de Sud arată că a avut parte de o bună pregătire pentru Campionatul Mondial, fiind în cărți pentru accederea în fazele superioare.

Totuși, trebuie remarcat faptul că uruguayenii nu au avut parte de meciuri cu adevărat tari pentru a-și testa așa cum trebuie nivelul  astfel că rămâne de văzut cum se vor prezenta în fața adversarului aflat în luptă directă cu ei pentru primul loc în grupă.

Așa cum putem vedea, rezultatele celor două echipe din acest an nu sunt foarte diferite și nici la capitolul formă nu putem spune că sunt diferențe importante, ceea ce accentuează ideea unui duel foarte echilibrat, care probabil va fi decis de inspirația de moment a unui jucător sau de prospețimea celor ce vor fi trimiși în teren de către selecționeri.

Până acum, Portugalia și Uruguay s-au întâlnit de trei ori de la Mondiale, ultima dată în 2018, în optimile de finală, când sud-americanii s-au impus cu scorul de 2-1.

Nici în ceea ce privește obiectivele pentru Cupa Mondială din Qatar nu putem spune că sunt diferențe importante, ambele echipe având așteptarea de a avansa în fazele superioare, dar fără presiunea de a se lupta pentru trofeu care există la naționalele puternice.

Portugalia și Uruguay la Cupa Mondială

În prima etapă de la Cupa Mondială din Qatar, Portugalia și Uruguay nu au strălucit. Dacă sud-americanii au făcut doar un egal, 0-0, cu Coreea de Sud, portughezii au reușit totuși să învingă. Nu au făcut-o însă într-un mod convingător.

Cu Ghana, Portugalia a reușit să se desprindă de abia în minutul 80, când a marcat al treilea gol. Însă tot a avut emoții pe final de partidă. Ghanezii au dus scorul la 3-2 în minutul 89 și au fost foarte periculoși pe final. Defensivă portugheză a fost neînțeles de slabă în acel meci.

Asta le dă speranțe uruguayenilor. Ei au neapărat nevoie de o victorie în acest meci, dacă vor să treacă mai departe. Vor da așadar totul pentru a o obține. Iar dacă Portugalia va fi la fel de relaxată cum a fost cu Ghana, sunt șanse mari ca Uruguay să câștige.

Predicții Portugalia vs Uruguay: Victorie Uruguay – cotă 4,00 la Mozzart Bet

Portugalia vs Uruguay Cote la Pariuri: Total Goluri

Pariuri Portugalia – Uruguay: Total GoluriMozzart
0-12,49
2+1,47
0-21,59
3+2,35
0-31,16
4+4,60
0-41,02
5+10,00
6+23,0
7+80,00
1-21,80
1-31,33
1-41,15
1-51,08
2-31,95
2-41,55
2-51,48
2-61,45
3-42,85
3-52,50
3-62,40
4-55,30
4-65,10
Portugalia vs Uruguay Cote Pariuri: 28.11.2022

În continuare vom merge către predicții și pronosticuri pentru meciul de fotbal Portugalia vs Uruguay care au șanse să se materializeze datorită stilului de joc al celor două formații. Primul care vine pe acestă listă este cel pentru numărul de goluri marcate. Oferta Mozzart Bet vine o cotă bună, de 2,35, pentru minim 3 goluri înscrise în această partidă, iar dacă ne uităm la ce rezultate au avut Portugalia și Uruguay până acum nu este deloc improbabil.

Portugalia are o medie de două goluri pe meci în ultimele șase partide, iar Uruguay-ul sare de două goluri pe meci în ultimele șapte jocuri. Prin urmare, sunt premise pentru o întâlnire în care să se înscrie de cel puțin trei ori pentru ca pariul propus să iasă.

Mai mult, dacă ne uităm la cele 3 întâlniri care au avut loc până acum între cele două echipe, vedem că meciurile Portugalia – Uruguay tind să fie foarte spectaculoase:

 • Portugalia – Uruguay, 3-0, 26.06.1966
 • Uruguay – Portugalia, 1-1, 02.07.1972
 • Uruguay – Portugalia, 2-1, 30.06.2018

Ai putea încerca și ceva mai riscant, minim 4 goluri sau chiar minim 5 goluri în meci, numai că este greu de anticipat un duel în care una dintre combatante se prăbușește și încasează gol după gol. Despre o partidă în care ambele echipe înscriu de cel puțin două ori este și mai greu să discutăm, atât Portugalia cât și Uruguay având defensive solide, care nu au cum să cedeze în același meci.

Pronosticuri Portugalia vs Uruguay: Minim 3 goluri marcate – cotă 2,35 la Mozzart Bet

Portugalia vs Uruguay Cote la Pariuri: Par/Impar

Pariuri Portugalia – Uruguay: Par/ImparMozzart
Par1,78
Impar1,93
Portugalia vs Uruguay Cote Pariuri: 28.11.2022

Mai departe, avem pentru voi un pariu și mai interesant. Dat fiind profilul acestui duel, în care anticipăm că se va înscrie, am ales din oferta Mozzart Bet o combinație care are șanse de materializare.

Vorbim despre un pariu de tipul ”par/impar”. Cota pentru acest pariu este de 1,93 pentru un număr impar de goluri marcate, iar o desfășurare de acest tip nu este nici ea improbabilă. Fiind un meci cu două echipe puternice, favorite ale grupei, ne putem aștepta ca ambele să înceapă meciul tare și să înscrie în prima repriză. Apoi, pe măsură ce trece timpul, doar una să reușească să mai puncteze în partea a doua și să își adjudece victoria.

Predicții Portugalia vs Uruguay: Număr impar de goluri marcate – cota 1,93 la Mozzart Bet.

Portugalia vs Uruguay Cote Pariuri: Șansă dublă & Speciale

Pariuri Portugalia – Uruguay: Șansă dublă și SpecialeMozzart
Portugalia câștigă sau egalitate & Uruguay înscrie2,60
Uruguay câștigă sau egalitate & Portugalia înscrie3,35
Portugalia vs Uruguay Cote Pariuri: 28.11.2022

Vă oferim în lista noastră de pronosticuri și predicții pentru meciul Portugalia – Uruguay și un pronostic pentru cei prudenți. E vorba de un pariu pe care l-am putea încadra în seria pariuri sigure. Propunem așadar să pariezi că Uruguay câștigă sau că meciul se termină la egalitate și că Portugalia marchează.

Cum am spus, e un pariu prudent, mai ales pentru cei care nu consideră Uruguayul, aflat într-o formă excelentă totuși, capabil să bată Portugalia. De asemenea, vorbim despre o cotă excelentă pentru un pariu care are toate șansele să fie verde. Uruguay are forța să nu piardă iar Portugalia are forța să marcheze.

Pronosticuri Portugalia vs Uruguay: Uruguay câștigă sau egalitate & Portugalia înscrie cotă 3,35 la Mozzart Bet

Portugalia vs Uruguay Cote la Pariuri: Ambele echipe înscriu

Pariuri Portugalia – Uruguay: Ambele echipe înscriuMozzart
GG2,05
NG1,68
Portugalia vs Uruguay Cote Pariuri: 28.11.2022

Pentru că vorbim despre două echipe cu forță ofensivă considerabilă, încheiem seria noastră de pronosticuri și predicții pentru meciul Portugalia vs Uruguay tot cu o propunere de pariu pe goluri. De data asta propunem să pariezi că ambele echipe vor marca, adică GG. (Vezi aici ce înseamnă GG la pariuri)

Cota oferită de Mozzart Bet pentru acest pariu este de 2,05. Nu e cea mai bună cotă, dar e una care îți poate dubla suma pariată. Și șansele ca pariul să fie verde sunt destul de mari, având în vedere numele jucătorilor ofensivi din loturile celor două echipe.

De o parte îi avem pe Jota și Cristiano Ronaldo, de cealaltă pe Darwin Nunez și Luis Suarez. Aceștia sunt cu toții jucători făcuți ca să marcheze. Și asta vor face, chiar și în meciul direct.

Predicții Portugalia vs Uruguay: Ambele echipe înscriu – cotă 2,05 la Mozzart Bet

Dacă te gândești să faci pariuri pe meciul de fotbal Portugalia – Uruguay, din grupele Cupei Mondiale, asigură-te că o faci în siguranță. Poți paria în siguranță, fără să te temi că vei fi înșelat sau că nu îți vei putea recupera banii, doar dacă joci la cele mai bune case de pariuri online legale în România. De asemenea, numai la acestea vei găsi pentru meciul de fotbal Portugalia vs Uruguay cote pariuri de top.

Portugalia și Uruguay la Campionatul Mondial de Fotbal 2022

Duelul acesta reprezintă derbiul pentru prima poziție în grupă și ambele formații vor avea tot interesul să îl câștige pentru a-și asigura o fază eliminatorie liniștită.

Câștigătoare Grupa HMozzart
Portugalia1,25
Uruguay5,00
Ghana30,00
Coreea de Sud12,00

Portugalia este dependentă de Cristiano Ronaldo, ceea ce poate fi foarte bine sau foarte rău, dar are și alți jucători importanți. În plus, motivația lui Ronaldo va fi la cote uriașe și sunt șanse mari ca el mai mult decât selecționerul să își capaciteze coechipierii pentru un turneu final de vis.

Uruguay vine fără pretenții prea mari în Qatar, dar cu posibilitatea de a realiza oricând surpriza mare. Pedigree-ul de campioană este încă în ADN-ul fotbaliștilor și și aici se poate vorbi despre o motivație suplimentară pentru generația Suarez, și ea pe final de carieră 

Lotul Portugaliei pentru Campionatul Mondial de Fotbal 2022

Selecționerul Fernando Santos merge la Campionatul Mondial din Qatar cu următorul lot:

PortariFundașiMijlocașiAtacanți
Diego CostaDiogo DalotJoao PalhinhaJoao Felix
Rui PatricioJoao CanceloJoao MarioAndre Silva
Jose SaDanilo PereiraRuben NevesCristiano Ronaldo
Ruben DiasBernardo SilvaRicardo Horta
Antonio SilvaBruno FernandesRafael Leao
Nuno MendesMatheus NunesGoncalo Ramos
PepeVitinha
Raphael GuerreiroOtavio Monteiro
William Carvalho
Lot actualizat: 15.11.2022

Lotul Uruguayului pentru Campionatul Mondial de Fotbal 2022

Diego Alonso, selecționerul Uruguayului, va ataca această ediție a Cupei Mondiale cu acești jucători:

PortariFundașiMijlocașiAtacanți
Fernando MusleraJose JimenezFederico ValverdeAugustin Canobbio
Sebastian SosaJose Luis RodriguezFacundo PellistriGiorgian De Arrascaeta
Sergio RochetGuillermo VarelaLucas TorreiraDarwin Nunez
Sebastian CoatesManuel UgarteEdinson Cavani
Martin CaceresMatias VecinoFacundo Torres
Mathias OlveraNicolas de la CruzLuis Suarez
Matias VinaRodrigo BetancurMaxi Gomez
Ronald Araujo
Diego Godin
Lot actualizat: 15.11.2022

Despre meciul Portugalia – Uruguay

portugalia

Așa cum am văzut până acum, în secțiunea noastră de ponturi și pronosticuri, duelul dintre Portugalia și Uruguay va fi cu siguranță unul dintre cele mai spectaculoase de la această ediție a Campionatului Mondial. Va fi de asemenea, o ultimă șansă de a-i vedea la lucru pe unii dintre cei mai buni fotbaliști din ultimii ani.

Vorbim aici despre Cristiano Ronaldo (37 de ani) și Luis Suarez (35 de ani), doi dintre favoriții celor care vor să parieze pe cine iese golgheter la Campionatul Mondial de Fotbal 2022. Pentru cei doi mari atacanți, acesta este cu siguranță ultimul Campionat Mondial. Nu încape îndoială că vor face totul pentru a părăsi această competiție cu capul sus.

Pentru noi, asta e foarte bine. Aven șansa de a-i vedea pe cei doi la lucru, dar și de a paria cu cele mai bune cote Portugalia vs Uruguay posibile.

uruguay

Portugalia și Uruguay împart Grupa H cu Ghana și Coreea de Sud, ambele echipe foarte bune. Este, poate, cea mai echilibrată grupă de la Mondial. Cele 4 echipe vor fi nevoite astfel să dea 100% în faza grupelor, pentru că orice pas greșit poate însemna ratarea trecerii în faza următoare. Va fi astfel interesant de văzut cum selecționerii Portugaliei și Uruguayului vor gestiona această fază a competiției, cum vor alege primul 11, ce schimbări vor face de la meci la meci și cum își vor motiva jucătorii. Oboseala poate fi un factor determinant!

În meciul direct, Portugalia și Uruguay vor da tot ce e mai bun. De asta putem să fim siguri. Și putem să fim siguri și că vom avea parte de un spectacol demn de Cupa Mondială, cu multe goluri și cu faze pe care le vom ține minte toată viața. Mai rămâne doar să vedem cine va câștiga.

Unde poți face pariuri cu cote mărite și bonus pe Portugalia vs Uruguay

Îți recomandăm din nou să te uiți dincolo de ponturi, predicții și pronosticuri pe meciul de fotbal Portugalia vs Uruguay pentru a-ți maximiza șansele de a face profit. Încercăm să îți venim în ajutor cu o listă ce conține cele mai bine cote la pariuri pe Campionatul Mondial de Fotbal 2022 și cele mai bune bonusuri la pariuri pe Cupa Mondială de la casele de pariuri din România pentru că știm că ai nevoie de orice avantaj pentru a obține profitul pe care ți-l dorești. Doar combinând cele mai bune bonusuri cu cele mai bune cote Portugalia vs Uruguay poți obține maximul la pariuri pe acest meci de fotbal.

 1. Superbet
  5/5
  Bonus de Bun Venit
  500 lei
  Cod Bonus Superbet
  Alte avantaje
  • Marjă la pariuri pe Campionatul mondial 2022: 3,37%
  • Gamă largă de pariuri sportive
  • Posibilitatea de a paria pe meciuri cu mult timp înainte
  • Live Streaming
  • Promoții cu cote cu marjă 0%
 2. Mozzart Bet
  4.9/5
  Bonus de Bun Venit
  1750 lei
  Cod Bonus Mozzart Bet
  Alte avantaje
  • Marjă la pariuri pe Campionatul mondial 2022: 5,33%
  • Excelent bonus de bun venit care poate fi pariat și pe Campionatul Mondial
  • Bonus progresiv la pariuri
  • Bet Builder
 3. Mr Bit
  4.8/5
  Bonus de Bun Venit
  600 lei
  Cod Promoțional Mr Bit
  Alte avantaje
  • Marjă la pariuri pe Campionatul mondial 2022: 4,34%
  • Live streaming
  • Site nou și modern
  • Posibilitatea de a paria pe meciuri cu mult timp înainte

Superbet, Mr Bit și Mozzart Bet sunt printre cele mai bune case de pariuri din România. E puțin probabil să găsești altundeva la meciul de fotbal Portugalia vs Uruguay cote pariuri mai bune.

Cine transmite meciul de fotbal Portugalia – Uruguay?

La fel ca mulți alți pariori sau iubitori ai fotbalului, probabil că te-ai întrebat și tu unde vedem Campionatul Mondial de Fotbal 2022. Și cu siguranță te-ai întrebat unde vedem Portugalia – Uruguay.

Meciul dintre naționalele Portugaliei și Uruguayului de la Cupa Mondială din Qatar va fi transmis la noi de Televiziunea Română, cea care televizează toate partidele de la turneul final.

Duelul din Grupa H este programat pe stadionul din Lusail în data de 28 noiembrie, începând cu ora 21:00, ora României. Deschis în 2021, acest stadion modern este o bijuterie cu 80 de mii de locuri, un stadion perfect pentru meciuri de Cupa Mondială.

Nu în ultimul rând, îți amintim că poți urmări meciul Portugalia – Uruguay și alte meciuri de la Campionatul Mondial și pe platformele caselor de pariuri care transmit meciuri live online. Aici vei găsi unele dintre cele mai bune transmisiuni online din lume. Vei putea vedea meciurile la calitate HD, fără întreruperi și erori de conexiune, cum se întâmplă des pe site-urile gratuite de streaming. Pentru a putea urmări un meci pe site-urile caselor de pariuri trebuie să ai doar un cont la acestea și să efectuezi o depunere minimă. Dacă ai deja un cont, problema e rezolvată.

Stai alături de Pariuri și Jocuri pentru mai multe cote la pariuri, predicții și pronosticuri precum cele pentru meciul de fotbal Portugalia – Uruguay.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *