Pronosticuri Serbia – Elveția

Profită de Promoția Risk Free World Cup

Cu ocazia Campionatului Mondial, Mr Bit le oferă jucătorilor o promoție foarte generoasă. Între 20 noiembrie și 18 decembrie, jucătorii care fac pariuri simple sau multiple, cu cote de 1,50 sau mai mari, pe o listă cu meciuri selectate vor primi, dacă primul pariu este pierzător, un pariu gratuit egalat de 50 de lei. Meciul Serbia vs Elveția este inclus în promoție. Pariul gratuit va fi acordat în cel mult 24 de ore și poate fi folosit doar la meciuri de la Cupa Mondială.

Întâlnirea dintre Serbia și Elveția, din etapa a treia a fazei grupelor de la Campionatul Mondial de Fotbal din 2022, se anunță a fi una foarte disputată în contextul în care echilibrul este cuvântul de ordine în Grupa G, din care fac parte cele două reprezentative europene. Jocul este programat pe 2 decembrie, de la ora 21:00, ora României, pe stadionul 974 din Doha, urmând a fi transmisă în direct de Televiziunea Română. În continuare, îți vom prezenta o serie de pronosticuri pentru Serbia – Elveția, precum și câteva recomandări de pariuri pe care ai putea să le încerci pe această partidă.

Ponturi și Pronosticuri Serbia vs Elveția

Așa cum am spus, duelul dintre Serbia și Elveția se anunță a fi unul foarte disputat în contextul în care Brazilia, marea favorită a Grupei G, ar trebui să își asigure prima poziție în clasament fără prea multe probleme, iar Serbia, Elveția și Camerunul se vor duela pentru al doilea loc ce asigură calificarea în fazele eliminatorii.

În rândurile următoare ne vom uita peste statistică și îți vom propune 5 pariuri pe care să le faci pe meciul Serbia – Elveția, pariuri care să îți aducă un profit serios.

Pariuri Serbia – Elveția: 1X2

Pariuri Serbia vs Elveția: 1X2Mozzart
Victorie Serbia serbia2,80
Meci Egal meci egal3,15
Victorie Elveția elveția2,90
Serbia vs Elveția Cote Pariuri: 02.12.2022

Serbia și Elveția s-au întâlnit o singură dată până acum, în grupele Mondialului din 2018, atunci când elvețienii s-au impus cu scorul de 2-1. Dacă mergem ceva mai în spate, pe vremea când Serbia era parte a defunctei Iugoslavii, avem alte 13 partide, prima având loc tocmai în 1933. Sunt numai două înfrângeri ale iugoslavilor, 5 remize și 6 victorii.

Și poate că unii dintre pariori vor spune că ar trebui să luăm în considerare și perioada Iugoslavia. Adevărul este însă că asta ar fi o greșeală. Da, Serbia a făcut parte din fosta Iugoslavie, dar în niciun caz nu este fosta Iugoslavie. Bazinul fotbalistic al acestei țări a fost împărțit odată cu destrămarea sa.

Elveția a învins Serbia în ultimul și singurul meci oficial jucat de cele două până acum. Acesta a avut loc pe data de 22 iunie, în 2018, la Cupa Mondială din Rusia. Elveția s-a impus cu 2-1.

Nu putem astfel să ne bazăm pe istoricul întâlnirilor dintre cele două. Mai prudent este să ne uităm la formele lor în 2022.

Dacă ne uităm la forma din acest an, avem o echipă a Serbiei care este destul de constantă în rezultate, cu 5 victorii, o remiză și două înfrângeri, și o reprezentativă a Elveției într-o revenire fantastică în a doua jumătate a lui 2022, cu trei victorii consecutive după un început de an mizerabil.

Serbia în 2022, fără Cupa Mondială

Serbia se poate mândri cu un 2022 excelent, care îi dă speranțe pentru un mondial de succes.

MeciScor
Ungaria – Serbia0-1
Danemarca – Serbia3-0
Serbia – Norvegia0-1
Serbia – Slovenia4-1
Suedia – Serbia0-1
Slovenia – Serbia2-2
Serbia – Suedia4-1
Norvegia – Serbia0-2

Elveția în 2022, fără Cupa Mondială

Revirimentul din a doua jumătate a lui 2022 va face cu siguranță întreaga evoluție a reprezentativei Țării Cantoanelor mai dinamică la turneul final din Qatar, iar Xhaka & Co trebuie de acum luați în calcul pentru calificarea în faza eliminatorie.

MeciScor
Anglia – Elveția2-1
Elveția – Kosovo1-1
Cehia – Elveția2-1
Portugalia – Elveția4-0
Elveția – Spania0-1
Elveția – Portugalia1-0
Spania – Elveția1-2
Elveția – Cehia2-1

Până la urmă, nu sunt multe echipe care se pot lăuda că au bătut Portugalia, Spania și Cehia în decurs de câteva luni.

După această foarte scurtă trecere prin statistică, începem seria noastră de pronosticuri pentru meciul Serbia – Elveția cu, poate, cel mai dificil de anticipat pariu, deși pe hârtie este și cel mai ușor de făcut, anume cine câștigă, clasicul 1×2.

O privire rapidă pe oferta celor de la Mozzart Bet ne arată că, din nou, echilibrul este cuvântul de ordine, specialiștii caselor de pariuri având dificultăți în a diferenția cele două formații. Cotele sunt 2,80 pentru victoria Serbiei, 3,15 pentru remiză și 2,90 pentru victoria Elveției.

Vedem așadar că Serbia e considerată ca fiind favorită, dar nu cu mult.

Serbia și Elveția la Cupa Mondială

Într-o grupă cu Brazilia, Serbia și Elveția au știut încă de la început că luptă pentru locul 2. După 2 etape, acest loc e ocupat de Elveția, cu 3 puncte. Surprinzător, Serbia e pe ultimul loc, cu doar un punct, obținut din egalul cu Camerun.

Pentru sârbi, o victorie cu Elveția ar însemna trecerea pe locul 2 și calificarea mai departe. Elvețienii știu asta. Așa că vor face totul pentru a nu pierde partida. Spre deosebire de sârbi, ei câștigă și dacă termină la egalitate. Au așadar un avantaj important.

Pronosticuri Serbia – Elveția: Meci egal – cotă 3,15 la Mozzart Bet

Pariuri Serbia – Elveția: Total Goluri

Pariuri Serbia – Elveția: Total GoluriMozzart
0-13,25
2+1,29
0-21,90
3+1,90
0-31,29
4+3,30
0-41,08
5+6,50
6+15,0
7+38,00
1-22,05
1-31,42
1-41,15
1-51,08
2-31,95
2-41,47
2-51,38
2-61,33
3-42,50
3-52,05
3-61,97
4-54,00
4-63,80
Serbia vs Elveția Cote Pariuri: 02.12.2022

Pentru că este destul de dificil să departajăm echipele și să ne uităm spre o învingătoare certă, vom trece la un alt capitol, cel al desfășurării jocului. Cei de la Mozzart Bet vin cu o propunere interesantă pentru numărul de goluri marcate, 1,90 pentru cel mult 2 goluri marcate în acest meci și ar putea să fie varianta corectă. Un meci între două formații bune, de valori apropiate, este de regulă destul de închis, cu puține reușite, asta pentru că cele două echipe reușesc să se anihileze reciproc.

Rezultatele din acest an ale Serbiei și Elveției confirmă parțial această teză, ambele reprezentative marcând relativ puțin în duelurile echilibrate, dar au și o rezervă ofensivă impresionantă pentru jocurile unde reușesc să domine.

Din rezultatele obținute în acest an, se poate vedea că sârbii au o serie de rezultate bune în fața unor adversare care nu sunt deloc de lepădat, pe alocuri reușind să obțină victorii convingătoare. Și în cazul elvețienilor observăm că multe rezultate sunt strânse și că golurile sunt de cele mai multe ori puține.

Având doua formații care au valori apropiate și care au demonstrat că în meciurile cu echipe similare nu fac risipă de goluri, putem merge pe această variantă, că se vor înscrie cel mult două goluri pe 2 decembrie la Doha.

Pronosticuri Serbia – Elveția: Cel mult 2 goluri marcate – cotă 1,90 la Mozzart Bet

Pariuri Serbia – Elveția: Impar/Par

Pariuri Serbia – Elveția: Impar/ParMozzart
Impar1,90
Par1,80
Serbia vs Elveția Cote Pariuri: 02.12.2022

Pentru a treia propunere, din seria noastră de pronosticuri pe meciul de fotbal Serbia – Elveția, îți sugerăm să pariezi că se va marca un număr par de goluri. Cu o cotă de 1,80 la Mozzart Bet, nu neapărat una grozavă dar nici una de aruncat, acest pariu îți poate aproape dubla suma mizată.

Trebuie neapărat luat în considerare că acest meci se va juca în etapa a treia a fazei grupelor. După 2 etape jucate, echipele vor ști ce trebuie să facă în ultima etapă, dacă mai au șanse de calificare mai departe sau nu.

Cel mai probabil, Brazilia va fi calificată de pe primul loc, ceea ce înseamnă că Serbia și Elveția vor lupta pentru locul 2 chiar în acest meci. Miza fiind așa de mare, e puțin probabil ca cele două să joace deschis. Vor căuta să marcheze, dar în niciun caz nu se vor arunca în atac. Asta deoarece un pas greșit în această etapă înseamnă cu siguranță descalificarea de la Campionatul Mondial.

Când au loc astfel de meciuri, șansele ca ele să se termine la egalitate sunt mari. Mai ales în fotbalul de azi, când antrenorii au dus anti-jocul la nivel de artă. Propunerea noastră e astfel că în meciul Serbia – Elveția se va marca un număr par de goluri.

Pronosticuri Serbia – Elveția: Număr par de goluri marcate – cota 1,80 la Mozzart Bet.

Pariuri Serbia – Elveția: Ambele Marchează

Pariuri Serbia – Elveția: Ambele MarcheazăMozzart
DA1,70
Nu2,00
Serbia vs Elveția Cote Pariuri: 02.12.2022

Un lucru e sigur despre meciul Serbia – Elveția: cu siguranță nu se va termina fără niciun gol marcat. E puțin probabil ca cele două echipe să marcheze mult, dar la fel de puțin probabil e că nu vor marca.

Serbia a marcat 14 goluri în cele 8 meciuri jucate în acest an, adică aproape 2 goluri pe meci. În același timp, a încasat 8 goluri, adică unul pe meci. De partea cealaltă, Elveția a marcat de 8 ori în cele 8 partide jucate, încasând 12 goluri.

A paria că ambele vor marca e aproape un pariu de tipul pariuri sigure. Este destul de clar că ambele vor marca.

Pronosticuri Serbia – Elveția: Ambele echipe marchează – Cotă 1,70 la Mozzart Bet

Pariuri Serbia – Elveția: Șansă dublă și speciale

Pariuri Serbia – Elveția: Șansă dublă și specialeMozzart
Serbia câștigă sau egalitate & Elveția înscrie2,50
Serbia câștigă sau egalitate & În repriza 1 se înscriu minim 2 goluri5,20
Elveția câștigă sau egalitate & Serbia înscrie2,60
Elveția câștigă sau egalitate & În repriza 1 se înscriu minim 2 goluri5,30
Serbia vs Elveția Cote Pariuri: 02.12.2022

Elvețienii au un lot echilibrat, cu câteva nume care ies în evidență. Chiar dacă nu vorbim despre jucători de super clasă, sunt totuși oameni cu experiență și de foarte bună calitate, care pot pune probleme oricărui adversar.

Lotul sârbilor este, de asemenea, echilibrat și nu putem spune că ar fi cu mult superior celui al adversarilor. Ultimul din seria noastră de pronosticuri pe meciul Serbia – Elveția este un pronostic destul de prudent: Serbia va câștiga sau meciul se va termina la egalitate și Elveția va înscrie. Pariul are o cotă de 2,50 la Mozzart Bet. Are șanse bune de a fi verde, Serbia fiind echipa în avantaj, cu o Elveție capabilă totuși de a marca.

Pronosticuri Serbia – Elveția: Serbia câștigă sau egalitate & Elveția înscrie – cotă 2,50 la Mozzart Bet

Pentru a fi în siguranță atunci când pariezi, îți recomandăm să joci doar la cele mai bune case de pariuri online legale în România. Doar jucând la casele de pariuri legale poți să fii sigur că nu vei fi înșelat și că îți vei putea retrage toate câștigurile obținute din pariuri pe meciul Serbia – Elveția.

Serbia și Elveția la Campionatul Mondial de Fotbal 2022

Grupa G e una dintre cele mai echilibrate de la Campionatul Mondial din 2022. Sigur, brazilienii sunt mari favoriți să o câștige, dar adevărul este că la o Cupă Mondială se pot întâmpla oricând surprize. Iar echipe precum Serbia, Elveția și chiar Camerun sunt capabile să le producă.

Câștigătoare Grupa GMozzart
Brazilia*
Serbia
Elveția
Camerun
*Brazilia a câștigat matematic grupa G.

Statistic vorbind, însă, brazilienii au prima șansă la primul loc. Și putem să fim siguri că Serbia și Elveția vor lua acest lucru în calcul, în momentul în care își vor stabili strategiile pentru faza grupelor. Meciul direct dintre cele două va fi foarte important.

Lotul Serbiei pentru Campionatul Mondial de Fotbal 2022

Dragan Stojkovic, selecționerul Serbiei, se va baza la această ediție a Campionatului Mondial pe:

PortariFundașiMijlocașiAtacanți
Marko DmitrovicStefan MitrovicDusan TadicDusan Vlahovic
Vanja Milinkovic-SavicStrahinja PavlovicFilip KosticLuka Jovic
Predrag RajkovicMilos VeljkovicNemanja GudeljAleksandar Mitrovic
Filip MladenovicNemanja Maksimovic
Nikola MilenkovicNemanja Radonjic
Srdan BabicFilip Duricic
Strahinja ErakovicSergej Milinkovic-Savic
Sasa Lukic
Andrija Zivkovic
Darko Lazovic
Uros Racic
Ivan Ilic
Marko Grujic
Lot actualizat: 15.11.2022

Lotul Elveției pentru Campionatul Mondial de Fotbal 2022

Fost jucător de legendă al Elveției, Murat Yakin este acum selecționerul naționalei pentru care a jucat de 49 de ori. Acesta i-a selecționat pentru Cupa Mondială din Qatar pe:

PortariFundașiMijlocașiAtacanți
Yann SommerRicardo RodriguezXherdan ShaquiriHaris Seferovic
Gregor KobelFabian ScharGranit XhakaBreel Embolo
Philipp KohnManuel AkanjiRemo FreulerRuben Vargas
Jonas OmlinNico ElvediDenis ZakariaChristian Fassnacht
Silvan WidmerDjibiril Sow
Eray ComertRenato Steffen
Fabian Frei
Michael Aebischer
Edimilson Fernandes
Noah Okafor
Ardon Jashari
Fabian Rieder
Lot actualizat: 15.11.2022

Despre meciul Serbia – Elveția

serbia

Partida dintre Elveția și Serbia, de la Cupa Mondială de fotbal, are toate șansele să fie una foarte echilibrată și lipsită de spectaculozitate. Vorbim despre două echipe apropiate ca valoare, care se cunosc foarte bine și care își propun să iasă din faza grupelor în spatele Braziliei, marea favorită.

elveția

Sârbii par a avea un ușor avantaj însă nu trebuie să uităm de revenirea de formă a elvețienilor din a doua jumătate a acestui an, revenire care poate fi un indiciu că selecționerul Murat Yakin își încarcă jucătorii pentru a atinge potențialul maxim în timpul turneului final.

Singura necunoscută este reprezentată de rezultatele de la Mondiale, pentru că echilibrul acesta se poate rupe în cazul în care una dintre cele două formații nu va mai fi în ecuația calificării înaintea ultimului meci.

Unde poți face pariuri cu cote mărite și bonus pe Serbia – Elveția

Obiectivul unui pariu este acela de a obține un profit, iar acest meci nu face excepție. De aceea, pronosticurile noastre pe meciul de fotbal Serbia – Elveția au în vedere acest lucru și am încercat să îți explicăm în detaliu raționamentul fiecărei recomandări.

Tot pentru a-ți maximiza șansele de a obține un profit avem pentru tine și o listă cu cele mai atractive bonusuri la pariuri pe Cupa Mondială pe care platformele de pariuri din România le oferă și îți recomandăm încă o dată să faci și propriul research înainte de a plasa un pariu.

 1. Superbet
  5/5
  Bonus de Bun Venit
  500 lei
  Cod Bonus Superbet
  Alte avantaje
  • Marjă la pariuri pe Campionatul mondial 2022: 3,37%
  • Gamă largă de pariuri sportive
  • Posibilitatea de a paria pe meciuri cu mult timp înainte
  • Live Streaming
  • Promoții cu cote cu marjă 0%
 2. Mozzart Bet
  4.9/5
  Bonus de Bun Venit
  1750 lei
  Cod Bonus Mozzart Bet
  Alte avantaje
  • Marjă la pariuri pe Campionatul mondial 2022: 5,33%
  • Excelent bonus de bun venit care poate fi pariat și pe Campionatul Mondial
  • Bonus progresiv la pariuri
  • Bet Builder
 3. Mr Bit
  4.8/5
  Bonus de Bun Venit
  600 lei
  Cod Promoțional Mr Bit
  Alte avantaje
  • Marjă la pariuri pe Campionatul mondial 2022: 4,34%
  • Live streaming
  • Site nou și modern
  • Posibilitatea de a paria pe meciuri cu mult timp înainte

Cine transmite meciul de fotbal Serbia – Elveția?

Unde vedem Campionatul Mondial de Fotbal 2022 este una din întrebările pe care le vedem cel mai des în această perioadă. Mulți români vor să știe ce meciuri se dau la TV și unde pot să le vadă. Vor să știe și cine transmite meciul de fotbal Serbia – Elveția.

Meciul Serbia – Elveția, din etapa a treia a fazei grupelor Cupei Mondiale din Qatar, va fi transmis în direct de Televiziunea Română. Postul public televizează integral turneul din această toamnă, inclusiv marea finală.

Partida se va disputa pe 2 decembrie, de la ora 21:00, ora României, și se va juca pe stadionul 974 din Doha, singura arenă temporară construită din containere de transport marfă de la turneul final. Acest stadion a fost deschis anul trecut și are o capacitate de 40 de mii de locuri.

Îți amintim însă că poți urmări meciuri de la CM 2022 și pe platformele caselor de pariuri care transmit meciuri live online. Aceste transmisiuni sunt de calitate foarte bună, stream-urile desfășurându-se fără întreruperi și fără erori de conexiune. Dacă vrei și tu să urmărești CM pe platforma unei case de pariuri, tot ce trebuie să faci e să te înregistrezi la respectiva casă de pariuri.

Rămâi alături de Pariuri și Jocuri pentru mai multe pronosticuri precum cele pentru meciul de fotbal Serbia – Elveția.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *