România – Franța Euro U21. Ponturi Pariuri Euro U21 2019

România - Franța Euro U21 pariuri

Se pare că, după ani de așteptare, echipa națională de fotbal a României oferă suporterilor fotbalul pe care îl așteptau. Și, chiar dacă ‘echipa mare’ încă nu a produs acea surpriză pe care o așteaptă toată lumea, fiind într-o grupă foarte dificilă pentru Euro 2020 cu Spania, Suedia și Norvegia, juniorii ne dau motive să ne bucurăm de fotbal și de viitoarea generație a echipei naționale. În acest articol vom analiza cele mai bune ponturi pariuri Euro U21 2019, în special meciul decisiv dintre România și Franța.

Parcursul Tricolorilor de Până Acum

Desigur, cu toții am sperat ca un nou Hagi să apară în fotbalul românesc și să ne încânte privirile cu execuți spectaculoase și un control desăvârșit al jocului, așa cum Gheorghe a făcut-o la atâtea turnee finale. Iată ca momentul acela a venit și este chiar fiul marelui fotbalist român care face senzație în aceste zile în echipa U21 a României.

După ce au reușit calificarea dintr-o grupă foarte tare, fapt confirmat și de cotele României la Euro U21, tricolorii mici arată că această calificare nu a fost doar o întâmplare. Avem sub ochi o echipă cu sete de victorie, determinare și care este gata să muncească pentru un rezultat nemaipomenit. Asta am văzut și în meciul împotriva Croației, pe care l-am analizat într-un articol precedent împreuna cu alte cote Euro U21 2019 și pariuri sportive U21.

Deși știam că urmează să fie cel mai ușor meci din această grupă C, România a trecut cu un 4 – 1 fără emoții de Croația și a arătat ca o echipă ce este gata cel puțin să încurce Anglia și Franța în drumul lor către titlu. Golurile lui Pușcaș din penalty, Ianis Hagi, Băluță și Adrian Petre au făcut ca miile de suporteri ce au venit pe stadionul din San Marino să spere la un parcurs surprinzător.

Pariuri Pentru România – Franța

Nu putem începe să discutăm despre România – Franța Euro U21 cote de pariuri fără să analizăm situația în ansamblu. În celălalt meci al grupei, Anglia și Franța, cele două favorite conform caselor ce oferă Euro U21 pariuri, au arătat un fotbal de calitate pe parcursul celor 90 de minute, dar un meci fără sclipirea și entuziasmul pe care l-am văzut la echipa lui Mirel Rădoi. Desigur, se poate spune că echipele au fost mult mai echilibrate și că asta a dus la acel meci tensionat pe care Franța a reușit să îl câștige cu mult noroc, după ce a ratat 2 penalty-uri și a jucat cu un om în plus pentru mai bine de 20 de minute.

Care sunt cotele pentru meciul România- Franța?

Casa de pariuri România Egalitate Franța Bonus cod
Unibet 7.80 1.95 2.45 Vreau Bonus
NetBet 7.00 1.90 2.45 Vreau Bonus
Fortuna 5.50 2.05 2.50 Vreau Bonus

Cote de 24.06.2019, oră 16:00

Acum, că am făcut o scurtă analiză a celor întâmplate, haideți să privim ce pariuri România – Franța U21 putem identifica pentru a face profit fără prea multe bătăi de cap. România – Franța U21 se va desfășura luni, pe 24 iunie și este meciul ce decide cine trece mai departe în semifinale. În acest moment, România se află pe locul 1 al grupei C, la egalitate de puncte cu Franța dar cu un golaveraj mai bun.

Judecând după ce am văzut în meciul cu Croația, România are o șansă foarte bună la a înscrie cel puțin o dată împotriva Franței. Chiar dacă francezii s-au desprins ca favoriți la casele de pariuri, Unibet cotându-i cu 3,75 pentru câștigarea trofeului, România poate produce o surpriză jucând același fotbal pe care l-am văzut în calificări și împotriva Croației.

Întorcându-ne la Franța U21 – România U21 pariuri, putem să mizăm și pe faptul că ambele echipe vor înscrie. În total, cele două echipe au adunat nu mai puțin de 37 de șuturi pe poartă în primul meci al grupei, deci și un pariu de tipul peste 10,5 șuturi în meci ar fi unul atrăgător. Dacă decideți să jucați la Unibet, aceștia oferă și o promoție specială pentru meciurile României U21. Plasați 3 Franța – România pariuri Euro U21 cu o miză minimă de 25 de lei fiecare și veți primi automat un pariu gratuit de 45 RON.

Dezvăluie cod bonus Unibet!

Găsiți Cele Mai Bune Pariuri pe România – Franța la NetBet

netbet bonus

Așa cum ne-au obișnuit, cei de la NetBet oferă și ei cote foarte bune și o mulțime de tipuri de pariuri pentru fotbal. Acest lucru se aplică și pentru cote pariuri România – Franța U21 și putem șă facem un profit considerabil utilizând pariul fără risc de 500 RON pe care NetBet îl oferă jucătorilor noi ce pariază pe acest meci decisiv pentru naționala noastră.

Un alt tip de pariu pe care puteți să mizați pentru un profit frumos se axează pe cartonașele galbene. Am văzut în meciul cu Croația că tricolorii adoră să plece pe contra-atacuri rapide, ceea ce înseamnă că francezii pot fi surprinși descoperiți, fiind forțați la fault. Un pariu de tip over pe cartonașe galbene este deci de fructificat.

Euro U21 2019 – Cote de Pariuri și Promoții la Fortuna

Euro U21 2019 - Cote de Pariuri și Promoții la Fortuna

Fortuna, singura casă de pariuri din România ce este sponsor oficial al echipei naționale de fotbal, a pregătit o ofertă specială pentru meciurile de la Euro U21. Mai exact, trebuie să faceți o predicție cu scorurile corecte pentru toate meciurile și să pariați online, pe durata turneului, de cel puțin 200 RON. La final, puteți câștiga premii în valoare de peste 1,650,000 RON. Suma câștigată depinde de câte scoruri corecte veți ghici și înscrierile se pot face până la disputarea ultimelor 5 meciuri de la EURO U21. Mult noroc!

Vă rugăm să lăsați un comentariu.
Lasă un Comentează

Reset Password