România – Germania Semifinala U21 Euro 2019 cote de pariuri

Germania - România cote de pariuri

În timp ce majoritatea specialiștilor și analiștilor – și de ce să nu o recunoaștem, și noi – nu dădeau mari șanse echipei României la Campionatul European U21 2019 datorită grupei foarte dificile în care se aflau Franța și Anglia, iată că băieții noștri au surprins pe toată lumea. Arătând că forța grupului este mai importantă decât valoarea individuală și cu ajutorul sclipirilor lui Hagi, Pușcaș sau Coman, cotele României la Euro U21 s-au îmbunătățit cu fiecare meci disputat. Nu numai că s-au descurcat excelent, dar tricolorii mici au câștigat grupa C, urmând să întâlnească Germania în semifinale. Așa cum v-am obișnuit, vom analiza meciul și vă vom oferi câteva ponturi pariuri Euro U21 2019 pentru a combina bucuria de a vedea România în topul fotbalului European cu cea de a face un profit frumos din pariurile sportive.

România – Germania U21 Ponturi

Lucrurile au mers excelent pentru noi la acest campionat și am putut să ne bucurăm cu toții de aceste cote România Euro U21. Pentru a reuși să păstrăm seria de rezultate pozitive, trebuie să ne concentrăm foarte tare pe acest meci – atât jucătorii cât și noi, pariorii.

Să începem prin a analiza fiecare echipă din România – Germania semifinala U21. Suntem siguri că deja sunteți la curent cu rezultatele echipei noastre, așa că o să vorbim puțin despre ultimul meci împotriva Franței. Este adevărat că am văzut o echipă puțin diferită față de ce am putut observa în partidele cu Croația și Anglia. Mirel Rădoi a făcut 5 schimbări în primul 11 iar acest lucru poate să fi afectat coeziunea echipei. Este la fel de adevărat că și adversarul a fost unul mult mai puternic decât cele două echipe întâlnite până acum. Iar confortul oferit de gândul că un rezultat de egalitate sau chiar și o înfrângere cu mai puțin de 3 goluri diferență ne vor califica, poate să fi contribuit la o lipsă de ambiție a României în acest meci.

Nu putem să omitem și faptul că după 2 meciuri trăite la intensitate maximă, jucătorii au avut în minte semifinala împotriva Germaniei și au dat suficient cât să ne calificăm în timp ce și-au păstrat o rezervă de energie pentru acest meci deosebit de important!

De cealaltă parte, nemții au strâns în calificări tot 7 puncte, cu un golaveraj mai bun cu 2 goluri decât echipa României. Aceștia au remizat 1 la 1 cu Austria, au învins Serbia cu un neverosimil 6 la 1 și Danemarca cu 3 la 1. În analiza noastră, indiferent de diversele România – Germania Euro U21 cote de pariuri oferite de agenții, trebuie să ținem cont că nemții au avut adversari mult mai facili.

Care sunt cotele pentru meciul România- Germania?

Casa de pariuri România Egalitate Germania Bonus cod
Unibet 5.70 4.35 1.55 Vreau Bonus
NetBet 5.25 4.25 1.57 Vreau Bonus
Fortuna 5.60 4.15 1.55 Vreau Bonus

Cote de 25.06.2019, oră 13:00

Pariuri pentru România – Germania

Unibet pariu fara risc 250 RON

Așadar, judecând după numărul mare de goluri înscrise de ambele formații în grupe, putem cu ușurință să mizăm pe un pariu de tipul “Ambele echipe vor înscrie” ce este cotat cu 1,70 la Unibet. Nu doar atât, dar dacă vă înregistrați un cont nou la Unibet pentru a profita de Euro U21 2019 – cote de pariuri, veți putea juca cu 250 RON pariu fără risc!

Un alt pronostic interesant este cel pe numărul de goluri. De exemplu, NetBet oferă o cotă de 1,71 pentru selecția “ Peste 2.5 goluri”, una care are șanse foarte mari să se adeverească ținând cont de apetitul ofensiv al ambelor echipe. Iar când cuplezi această cotă foarte atractivă cu un pariu fără risc de 500 RON oferit tuturor jucătorilor noi ce vor să susțină echipa de fotbal U21 a României, experiența este una desăvârșită.

Dezvăluie cod bonus NetBet!

Răsfoind printre diversele cote pariuri România – Germania U21 oferite de casele de pariuri online legale în România, am găsit o variantă ce combină ambele pronosticuri oferite mai sus. Fortuna oferă o cotă de 2,08 pentru pariorii ce vor miza că ambele echipe marchează și că se vor înscrie peste 2.5 goluri în partida de joi. Mai mult decât atât, Fortuna este sponsorul oficial al echipei naționale și oferă premii și bonusuri speciale jucătorilor ce vor susține echipa națională prin pariuri. EuroProvocarea U21 are premii totale de peste 1,650,000 RON și bonusul de bun venit este de 100% până la 500 RON.

Euro U21 2019 - Cote de Pariuri și Promoții la Fortuna

Concluzii Semifinala U21 – Cote de Pariuri

Desigur, atunci când vorbim de echipa națională a României este foarte greu să rămânem obiectivi. În special după rezultatele excelente înregistrate de băieții lui Mirel Rădoi până acum. Deși dacă aruncăm o privire pe cote România la UEFA EURO U21, nu putem să nu observăm diferența uriașă între cota de 5,25 pe care o avem noi și cea de 1,65 pentru Germani la finalul celor 90 de minute. Dar, așa cum ne-au obișnuit și până acum, tricolorii mici vor da totul pe teren pentru a arăta că fotbalul românesc are calitate și că puterea unei echipe închegate și cu dorință de victorie nu poate fi desconsiderată.

Sperăm că veți folosi sugestiile noastre legate de Euro U21 2019 – cote de pariuri pentru a plasa bilete câștigătoare și că ne vom bucura împreună atât de succesul României cât și de sumele frumoase din conturile de pariuri online. Mult succes și HAI ROMÂNIA!

Vă rugăm să lăsați un comentariu.
Lasă un Comentează

Reset Password