România – Malta Ponturi Pariuri Calificări Euro 2020

România - Malta ponturi pentru pariuri

Turneul de calificări pentru Euro 2020 continuă pentru naționala României cu vizita celor din Malta. Meciul va avea loc duminică, de la ora 19:00 și se va disputa la Ploiești. Așa cum v-am obișnuit, vom trece în revistă toate detaliile legate de România – Malta, cote de pariuri, pronosticuri probabile și sfaturi vis-a-vis de care sunt cele mai bune pariuri pe care le putem plasa pentru a face profit. Dar înainte de a trece la meciul cu Malta, haideți să facem o scurtă analiză a celor întâmplate în meciul împotriva Spaniei, disputat cu casa închisă pe Național Arena.

Ce Am Învățat din Meciul cu Spania?

Nu putem face o analiză completă a seriei de pariuri România – Malta fără a încerca să tragem toate învățăturile posibile din partida pe care am pierdut-o dramatic împotriva Spaniei. În primul rând trebuie să notăm că strategia de a juca cu 5 fundași aleasă de Cosmin Contra s-a arătat a fi inutilă în fața unei formații rapide și extrem de mobile cum este Spania. Asta a făcut ca încă din primele 5 minute ale meciului, Ciprian Tătărușanu să salveze în două rânduri situații foarte mari de gol.

Lipsa unui mijloc mai complex a dus la abandonarea acestei secțiuni de teren în fața spaniolilor, care au dominat copios în prima repriză, trecând cu ușurință în partea dreaptă de un Toșca destul de neinspirat chiar dacă îl avea în față pe genialul Jesus Navas. Nici în ofensivă, Cosmin Contra nu s-a arătat mai inspirat, alegând să meargă pe mâna lui Keșeru pentru cele 5 goluri înscrise până acum în preliminarii.

Spre finalul meciului, o altă cursă a lui Pușcaș a dus la eliminarea lui Llorente dar România nu a putut să profite de avantajul numeric, ratând ocazii monumentale ce au ținut pe toți cei 55,000 de suporteri de pe Național Arena cu sufletul la gură.

România – Malta Sfaturi de Pariuri

După ce am evidențiat principalele greșeli și momentele cele mai importante din România – Spania, suntem gata să trecem la cele mai bune pariuri pe România – Malta. Desigur, vorbim de cu totul alt tip de adversar, împotriva căruia Contra nu va mai folosi cinci fundași, dar asta nu înseamnă că nu putem folosi ceea ce am văzut împotriva Spaniei pentru a ne mări șansele de câștig.

Deschizând lista de ponturi pariuri Malta vs România, ne axăm pe numărul de goluri înscrise în partidă. Nu doar pentru că vom întâlni un adversar mai slab, dar pentru că toată acea frustrare din meciul cu Spania se va tranforma într-o mai mare dorință de a juca ofensiv și de a înscrie, pentru a arăta lumii că România este o echipe mare. Astfel, uitându-ne la cotele și pariurile oferite pentru România – Malta, case de pariuri importante precum Fortuna are o cotă de 2.33 pentru Peste 1.5 goluri înscrie se România în prima repriză.

Bonus de bun venit Fortuna

Este evident, chiar și pentru cine nu a urmărit fotbal niciodată în viață că România este echipa favorită aici, deci toate pronosticurile pentru ca România să învingă sunt însoțite de cote foarte mici ce nu merită efortul de a juca pe ele. În schimb, pentru acest meci din calificările campionatului european – cote de pariuri foarte interesante sunt oferite de NetBet pentru Repriza cu cele mai multe Goluri. 2.75 este cota pentru ca prima repriză să aibă cele mai multe goluri și noi credem cu tăria că tricolorii vor rezolva meciul chiar din prima repriză. Să nu uităm că am ținut Spania în proprie jumătate aproximativ 30 de minute.

Dezvăluie cod bonus NetBet!

Și deși este destul de devreme să vorbim despre eliminări Euro 2020, pariuri în acest sens se pot plasa cu ușurință la cele mai mari case de pariuri din România. Iar pentru a evita un alt eșec, România este obligată să câștige toate meciurile pe care le mai are pentru a se califica de pe locul doi – în condițiile în care și Spania bate tot ce întâlnește. Dar să revenim la a treia sugestie pentru meciul cu Malta. Aceasta vine de la Unibet și se adresează celor ce cred că o să avem o ploaie de goluri. 2,43 este cota pentru ca meciul România – Malta să ofere peste 3,5 goluri.

Desigur, dacă am analiza oferta celorlalte case de pariuri din România, cu siguranță am găsi mai mult decât o cotă specială România vs Malta. Dar am decis să ne axăm pe cote ce au șanse mari de reușită și pot aduce și un profit frumos.

Bonusuri cu Care să Combinăm Ponturi Pariuri pentru Meciul România – Malta

Așa cum am făcut-o și până acum în preliminariile UEFA Euro 2020, ponturi pariuri sunt însoțite de bonusuri oferite de cele mai bune case de pariuri pentru a ne crește șansele de câștig.

Pariați pe România – Malta cu 100% până la 500 RON – Fortuna

Dacă doriți un bonus care să vă mărească soldul disponibil pentru a plasa pariuri mai mari și a câștiga mai mult, Fortuna vă dublează primul depozit până la maximul de 500 RON. Jucați cu 1,000 în total maximizând această ofertă!

Dezvăluie cod bonus Fortuna!

Pariu Fără Risc România – Malta la NetBet

netbet bonus

Dacă Fortuna vine cu un bonus ce dublează primul depozit, NetBet oferă jucătorilor noi șansa de a paria până la 500 RON fără riscul de pierde pariul. Jucătorii ce își înregistrează un cont, pot paria pe România – Malta și dacă pariul nu este câștigător, vor primi miza înapoi pentru o a doua șansă.

Unibet – 250 RON pariu Fără Risc

Unibet oferă tot un pariu fără risc tuturor pariorilor ce vor să-și încerce norocul pe România – Malta. 250 RON este suma totală pe care o veți primi în cazul în care pariul dumneavoastră nu este câștigător.

Vă rugăm să lăsați un comentariu.
Lasă un Comentariu

Reset Password