România – Norvegia Pronosticuri și Ponturi Pariuri Calificări Euro 2020

România - Norvegia Pronosticuri și Ponturi Pariuri

Vreau bonus pe fotbal în Fortuna!

Partea cea mai grea campaniei de calificare la Euro 2020 a României a început cu dreptul. Victoria din Insulele Feroe este startul de care tricolorii aveau nevoie pentru a avea un moral bun împotriva Norvegiei. Nordicii vin la București însetați de puncte, deoarece calificarea încă se joacă și pentru ei, și pentru Suedia. Ca înainte de fiecare mare meci al naționalei României, v-am pregătit o analiză a partidei, cele mai bune cote pentru diverse pronosticuri, și recomandări pentru cele mai bune case de pariuri online unde să vă bucurați de profituri considerabile. Împreună vom profita la maxim de România – Norvegia, pronosticuri și ponturi pariuri.

România – Norvegia. Cote de Pariuri cu Șanse Mari de Câștig

Înainte să vorbim despre pariuri România – Norvegia, haideți să analizăm puțin primul meci direct dintre cele două reprezentative. Meciul din Norvegia s-a încheiat la egalitate, 2 – 2 după ce echipa României a părut că va pierde meciul. Insistența echipei lui Contra și puțin noroc au făcut ca golul egalării să vină cu puțin timp înainte de terminarea timpului regulamentar. AStfel, am reușit să obținem un punct din acea de plasare, punct care se dovedește a fi foarte important acum.

Cotele României în preliminariile Euro 2020 n-au fost cele mai stabile până acum tocmai datorită faptului că naționala noastră a avut evoluții inconstante. Deși am făcut partide bune cu Norvegia și Spania, am reușit să obținem doar un punct din cele două meciuri. Apoi, meciul contra Maltei de pe teren propriu a fost câștigat la mustață, după ce toată lumea se aștepta la un festival de goluri. Această situație îngreunează efortul de a face previziuni corecte dar vom încerca totuși să vă ajutăm cu pronosticuri cât mai inspirate pentru a plasa cele mai bune pariuri pe România – Norvegia.

Care sunt cotele pentru meciul România – Norvegia?

Casa de pariuri Romania Egalitate Norvegia Bonus cod
Unibet 2.60 3.20 2.90 Vreau Bonus
NetBet 2.65 3.10 2.80 Vreau Bonus
Fortuna 2.65 3.15 2.88 Vreau Bonus

Cote de 14.10.2019, oră 12:30

Ținând cont de miza acestui meci, ne așteptăm la un început de partidă în care ambele echipe se vor tatona, fără să se expună riscurilor inutile. Astfel, prima repriză are șanse foarte mari să nu ofere niciun gol. Cota oferită de NetBet pentru sub 0,5 goluri în prima repriză – 2,50- este una foarte avantajoasă în această situație.

Pentru că România este oarecum obligată să câștige acest meci pentru a păstra șanse la calificare, un alt pronostic se prefigurează. Indiferent de forma arătată de Norvegieni, este de așteptat ca tricolorii să reușească să înscrie cel puțin un gol. Dacă vă decideți că acest pronostic este unul realizabil, Unibet vă oferă o cotă de 2,40 pentru Peste 0,5 goluri ale României.

Completăm lista cu sugestii pariuri România – Norvegia preliminarii Euro 2020 cu un pronostic ce poate fi considerat puțin optimist. Încrederea că generația formată de Contra este una ce poate să ofere fotbal de calitate și recentele rezultate ale echipei U21 ne fac să credem că este posibilă o victorie a României fără ca Norvegia să înscrie. Acest pronostic este cotat la 2,62 de către Fortuna și dacă acest lucru rezonează cu părerea dumneavoastră, vă invităm să profitați la maxim de această cotă.

Case de Pariuri Online cu Bonusuri pentru a Paria pe Preliminariile UEFA Euro 2020

Cu lista completă de pronosticuri pentru România – Norvegia 15.10.2019, pariuri probabile și analiza meciului deja trecute în revistă, este timpul să ne concentrăm atenția pe acele case de pariuri online ce vin cu bonusuri avantajoase pentru ca cotele propuse mai sus să devină și mai avantajoase.

Unibet

Unibet bonus

Unibet își răsplătește clienții noi cu un bonus de 100% până la 300 RON. Acest bonus poate fi folosit în combinație cu cotele României în preliminariile Euro 2020 pentru a vă mări profitul. Iar pe lângă acest bonus, puteți să vă bucurați de diverse promoții de genul boost sau Pariu Primul marcator. Dacă decideți să jucați pe primul marcator din meci și pariul este pierzator din primele 10 minute, miza vă este returnată.

Fortuna

Fortuna întâmpină fanii echipei naționale cu o ofertă specială, fiind și sponsorul oficial al tricolorilor. Astfel, veți putea beneficia de un bonus de bun venit de 100% până la 500 RON pentru a vă mări categoric șansele de câștig, indiferent ce pronostic alegeți să jucați! Desigur, acest lucru nu înseamnă că nu puteți primi diverse oferte de bonus personalizate pentru eliminări Euro 2020 pariuri. Fortuna știe să aibă grijă de clienții săi fideli.

NetBet

netbet bonus

Pentru preliminariile UEFA Euro 2020, NetBet a pregătit tuturor jucătorilor noi un pariu fără risc de 500 RON. Trebuie doar să vă creați un cont, să depuneți și să pariați pe acest meci. Dacă rezultatul biletului de pariuri este unul pozitiv, vă bucurați de toată suma. Dacă, pe de cealaltă parte, pariul este pierzător, veți primi miza înapoi în limita celor 500 RON. Mai mult decât atât, dacă veți paria pe preliminariile UEFA Euro 2020 la NetBet, vă veți putea bucura de 25 RON pariu gratuit la creare unui pariu sau de câștiguri de până la 50% mai mari pentru biletele cumulative.

Vă rugăm să lăsați un comentariu.
Lasă un Comentează

Reset Password