România – Suedia Ponturi Pariuri Calificări Euro 2020

România - Suedia Cote Pariuri

După o campanie de calificare așa cum ne-am obișnuit în ultima vreme – cu rezultate sub așteptări împotriva unor echipe ce erau ușor de bătut, răsturnări de situație în ultimele minute de joc și senzația că se putea mai mult – România primește vizita Suediei în penultimul meci din preliminariile Campionatului European 2020 pe care îl și găzduim parțial. Suntem obligați să obținem cel puțin 4 puncte din întâlnirile cu Suedia și Spania iar acest lucru nu o să fie deloc ușor. Trebuie să batem Suedia și să zmulgem un punct de la spaniloli pe teren propriu pentru a ne califica.

Analiza Meciului cu Norvegia

Înainte de a discuta în detaliu despre România – Suedia, cote de pariuri, pronostic și unde putem găsi cele mai bune pariuri, trebuie să vedem ce s-a întâmplat în ultimul meci, cu Norvegia.

După un început de partidă plin de tatonări din partea ambelor echipe, prima repriză s-a terminat fără evenimente importante – cu excepția a câtorva ocazii la ambele porți. Norvegienii au venit mai montați de la cabine și au dominat începutul celei de-a doua reprize dar dăruirea și pasiunea puse de Mitriță în joc au dus la deschiderea scorului după o cursă incredibilă. Norvegia a continuat să preseze dar apărarea noastră a făcut față deși am pierdut posesia, meciul terminându-se cu 65% posesie pentru oaspeți.

Dar, așa cum am menționat și în introducerea acestui articol, sfârșitul de meci ne-a găsit deconcentrați și Alexander Sorloth a reușit egalarea în al doilea minut de prelungiri, ducând la pierderea a două puncte exrem de prețioase.

România – Suedia Cote Pariuri

ˇÎncercăm ca de fiecare dată să învățăm din greșeli și să privim înainte. De aceea trebuie să privim setul disponibil de pariuri România – Suedia cu optimism dar să nu uităm de realitatea din teren.

netbet bonus

Încercăm, ca de fiecare dată să vă oferim cele mai bune pariuri pe România – Suedia dar vă recomandăm să treceți toate aceste informații prin filtrele proprii. Avem avantajul terenului propriu ceea ce ne dă speranța unui meci agresiv, în care să înscriem devreme. Deși acesta nu este tocmai modul de operare a naționalei României, trebuie să încercă, să înscriem devreme pentru a scoate adversarul la joc și să speculăm apoi eventuale contraatacuri. În cel mai negru scenariu, în timp ce noi atacăm pentru a obține golul, pute, fi prinși pe contraatac și Suedezii vor înscrie. Astfel, pronosticul de 1 minim un gol în prima repriză este unul destul de probabil. NetBet oferă o cotă de 2.15 pentru ca 1 gol înscris în prima repriză. 

Dacă simțiți că tricolorii vor câștiga meciul și nu doriți să mai faceți analize complicate asupra evenimentelor din meci, MaxBet vă oferă o cotă foarte bună de 2.80 pentru victoria României.

Care sunt cotele pentru meciul România – Suedia?

Casa de pariuriRomâniaEgalitateSuediaBonus cod
MaxBet2.803.302.63Vreau Bonus
NetBet2.753.352.55Vreau Bonus
Fortuna2.793.352.60Vreau Bonus
Cote de 13.11.2019, oră 10:55

De asemnea, puteți miza pe victoria României la cote extraordinare prin intermediul cotelor mărite oferite de Betfair. Jucătorii noi ce își fac cont de pe site-ul nostru, au ocazia unică de a profita de o cota speciala România vs Suedia.  Fabuloasa cotă de 80 este oferită de această casă de pariuri pentru pariorii ce mizează pe faptul că cele 3 puncte vor merge la tricolori.

Promotii Betfair România - Suedia

Desigur, nu trebuie să pierdeți prea mult timp pentru a căuta cote pentru calificările Campionatului European, cote de pariuri vă oferim și noi direct în acest articol. Și nu orice cote de pariuri, ci cele mai bune de la casele de pariuri licențiate în România. Ultima recomandare în ceea ce privește România – Suedia pariuri 15.11.2019 vine de la Fortuna și este o cotă de 1,91 pentru ca ambele echipe să marcheze.

Cele Mai Bune Bonusuri Pentru a Paria pe România – Suedia

Așa cum v-am obișnuit, pe lțngă cele mai bune cote pentru eliminări Euro 2020 pariuri, vă aducem la cunoștință și cele mai bune case de pariuri unde să vă bucurați de acestea la maxim. IAr pentru că mulți jucători preferă să joace cu bonusuri pentru a mări și mai mult sumele potențiale câștigate, am centralizat cele mai bune oferte pentru acest penultimul meci al tricolorilor. Și pentru că am terminat cu România – Suedia sfaturi de pariuri, este timpul să vedem care sunt acele bonusuri care pot face diferența.

MaxBet

MaxBet Bonus de bun venit

La MaxBet puteți să vă măriți șansele de câștig cu un bonus de bun venit de 100% până la 777 RON pentru primul depozit. Creați-vă un cont la MaxBet prin intermediul site-ului nostru și veți putea să pariați pe România – Suedia cu ajutorul acestui bonus extraordinar de 777 RON.

NetBet

Nici NetBet nu dezamăgește jucătorii ce aleg să joace aici. Pentru meciul România – Suedia, aceștia au pregătit tuturor jucătorilor noi un pariu fără risc de 500 RON. Trebuie doar să vă creați un cont, să depuneți și să pariați pe acest meci. Dacă rezultatul biletului de pariuri este unul pozitiv, vă bucurați de toată suma. Dacă, pe de cealaltă parte, pariul este pierzător, veți primi miza înapoi în limita celor 500 RON.

Unibet

Cei de la Unibet au revenit la un bonus de bun-venit sub forma unui bonus instant de 100% până la 300 RON. Puteți să vă creați un cont chiar acum și să folosiți bonusul pentru a vă crește șansele de câștig. Condițiile de rulaj sunt foarte avantajoase și vă veți putea bucura de toate serviciile și bonusurile Unibet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *