România – Ungaria cote de pariuri Campionatul Mondial de handbal feminin

România - Ungaria Finala din Faza Grupelor Handbal

Pentru jucătoarele noastre, prima finală de la Campionatul Mondial de handbal feminin 2019 din Japonia are loc chiar in faza grupelor. Va urma un meci de totul sau nimic împotriva Ungariei care se află la egalitate de puncte în Grupa C. Ca de fiecare dată când echipele românești sau cele mai importante cluburi sportive de la noi au meciuri mari, suntem aici pentru a vă prezenta situația atât din punct de vedere al șanselor de reușită, dar mai ales în ceea ce privește România – Ungaria cote pariuri și ponturi despre cum să câștigați cât mai mult posibil din acest meci.

Parcursul Handbalistelor de Până Acum

Deși grupa nu este una extraordinar de dificilă, handbalistele noastre au avut parte de meciuri suficient de grele până acum. Meciul de deschidere cu Spania, cel mai greu de până acum, s-a încheiat cu o înfrângere la scor 31 – 16, lucru care a afectat moralul echipei noastre.

Din fericire pentru handbalul românesc, o avem pe Cristina Neagu alături. O jucătoare extraordinară ce a cărat efectiv echipa în spate după înfrângerea usturătoare cu Spania și le-a condus pe fete spre victorie cu Senegal. Este drept, echipa din Senegal nu este una redutabilă dar această victorie a însemnat foarte mult pentru jucătoare.

Apoi a venit meciul cu Kazakhstan, unde Cristina a fost odihnită pentru ca problemele pe care le-a avut la genunchi în trecut să nu pună în pericol șansele României de a se califica mai departe. Am reușit să batem Kazahstanul chiar și fără Cristina și acest lucru a venit ca un plus de încredere pentru jucătoare deoarece aceștia au o reprezentativă foarte bună la handbal în ultimii ani.

A venit meciul cu Muntenegru, o echipă foarte puternică ce venea după o victorie împotriva Ungariei. Din păcate, chiar și cu Cristina Neagu în teren, România nu a reușit să se impună, pierzând la limită cu 27 la 26.

România – Ungaria Ponturi Pariuri

Nu puteam să vorbim despre aceste eveniment fără să includem aspecte despre Campionatul Mondial de Handbal feminin pariuri sportive. Miza din meciul cu Ungaria înseamnă că vom avea parte de un meci total iar acest lucru poate crește semnificativ șansele de câștig din pariuri sportive. În continuare, vom analiza câteva pariuri și cote oferite de cele mai bune case de pariuri și vă vom prezenta ponturi handbal astfel încât să vă bucurați la maxim de acest meci important. Atât pentru o eventuală victorie și calificare a României, dar și pentru profitul frumos pe care îl veți face jucând.

Care sunt cotele pentru meciul România – Ungaria?

Casa de pariuriRomâniaEgalitateUngariaBonus cod
Betfair3.409.001.40Vreau Bonus
Netbet3.659.001.43Vreau Bonus
Fortuna3.709.001.45Vreau Bonus
Cote de 5.12.2019, oră 16:00

Cel mai bun mod de a ne face o părere despre România – Ungaria cote la pariuri și cam ce am putea juca pe acest meci, este de a analiza meciurile directe de până acum dar și meciurile pe care ambele echipe le-au avut împotriva fetelor din Muntenegru.

Ultima confruntare între cele două echipe a avut loc anul trecut la Campionatul European și acolo am pierdut 2 meciuri împotriva Ungariei, reușind să câștigăm o singură întâlnire. Dar victoriile echipei Ungariei au fost mereu la limită – un punct sau două – în timp ce noi am câștigat cu 29 la 21.

Totul depinde de forma pe care echipa o să o arate la ora meciului. Așa cum a declarat și Cristina Neagu după înfrângerea cu Muntenegru, echipa joacă din ce în ce mai bine. Iar motivația suplimentară adusă de calificarea în Main Round ar trebui să le motiveze pe fetele noastre.

Pronosticuri România – Ungaria Pariuri Sportive 06.12.2019

Chiar dacă majoritatea caselor de pariuri din România văd Ungaria ca favorită, asta nu nu împiedică să găsim pronosticuri ce ne pot aduce un profit considerabil. O victorie a României nu este deloc în afara calculelor deci dacă doriți să pariați direct pe victoria tricoloarelor, NetBet vă oferă o cotă de 3.60 pentru acest pronostic.

netbet bonus

În schimb, dacă nu sunteți așa de siguri pe capacitatea României de a trece de Ungaria, puteți merge pe un pariu de tipul sub/peste în ceea ce privește numărul de puncte. Meciurile precedent cu Ungaria au venit cu multe goluri, de acea cota de 2.20 oferită de Fortuna pentru peste 51.5 goluri este una foarte bună.

Sau, dacă doriți să combinați cele două pronosticuri, Betfair vine cu o cotă extraordinară de 7.5 pentru o victorie a României și peste 51.5 puncte înscrise în meci. Meciul va fi unul foarte aprins deci numărul de goluri nu este o problemă atât de mare cu siguranță. Am avut meciuri între cele două formații și cu 60 de goluri.

Bonusuri Oferite de Cele Mai Bune Case de Pariuri pentru România – Ungaria

Acum că am trecut prin cele mai bune cote și câteva sugestii de pariuri, este timpul să vă prezentăm și bonusurile de care vă puteți bucura pentru a profita la maxim de aceste cote extraordinare.

NetBet vine cu o ofertă extraordinară ce vă oferă șansa de a paria până la 500 RON fără risc. Dacă nu aveți un cont la NetBet și vă faceți unul prin intermediul site-ului nostru, veți avea posibilitatea de a paria pe România – Ungaria fără a risca să pierdeți pariul. Dacă pariul este câștigător, vă bucurați de victorie. În caz contrar, suma vă este returnată până la un maxim de 500 RON.

Fortuna vine cu o ofertă asemănătoare, tot până la 500 RON. Diferența între cele două bonusuri este că cel de la Fortuna este aplicat direct în contul dumneavoastră. Deci, făcând o depunere de 500 RON, veți începe să jucați direct cu 1,000 RON. Astfel, puteți să vă măriți considerabil suma câștigată și cerințele de rulaj sunt foarte bune.

Bonus de bun venit Fortuna

Și cei de la Betfair oferă tot un bonus de până la 500 RON pentru jucătorii ce vor să se bucure de pariuri cu cote mari și de experiența de exchange pe pariuri sportive. Folosiți codul promoțional Betfair pentru a vă bucura de pariul de acest bonus care vă va fi acordat după ce plasați 5 pariuri simple de cel puțin 50 RON fiecare.

Acestea sunt toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă asigura că trăiți la maxim meciul cât o calificare dintre România și Ungaria în Grupa C a Campionatului Mondial de handbal feminin. Nu rămâne decât să vă urăm mult succes și inspirație!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *