România vs Croația – Ponturi Pariuri Euro U21 2019

Romania - Croatia Euro U21 - cote de pariuri

Așa cum bine știți, reprezentanții Naționalei de Fotbal Sub 21 de ani s-au calificat de pe prima poziție a grupei lor pentru turneul final ce se va desfășura în Italia și San Marino. Competiția va avea loc între 16 și 30 iunie iar, în urma tragerii la sorți, România a căzut în grupă cu Anglia, Franța și Croația. Chiar dacă pentru România urmează niște meciuri foarte grele, asta nu înseamnă că noi nu putem profita la maxim de cele mai bune pariuri pe România – Croația la fel ca și pe celelalte meciuri! Dacă și dumneavoastră sunteți pregătiți să pariați pe meciurile echipei naționale și să câștigați sume frumoase din pariuri, continuați să citiți analiza noastră precum și cele mai bune ponturi pariuri Euro U21 2019.

România – Croația Euro U21 Cote de Pariuri

Înainte de a începe să discutăm despre ponturi și ce pariuri au potențialul de a ne aduce câștigurile cele mai mari, haideți să aruncăm un ochi asupra celor mai bune case de pariuri din România pentru a paria pe acest meci.

Deoarece este un meci al echipei naționale, chiar dacă U21, interesul este foarte ridicat în rândul pariorilor. Evoluția extraordinară din calificări unde România nu a pierdut niciun meci, reușind să înregistreze 7 victorii și trei rezultate de egalitate, ne face să sperăm la un parcurs foarte bun al echipei noastre.

România – Croația Euro U21 la Unibet

unibet bonus

Unibet oferă cote foarte avantajoase la pariuri pentru România – Croația. Deși e posibil să nu ne placă faptul că echipa noastră este cotată cu a doua șansă la câștigarea celui mai ușor dintre cele trei meciuri ale grupei C, cota de 3,25 oferită de Unibet pentru victoria României poate să fie foarte ușor fructificată.

Băieții noștri vor să demonstreze că rezultatele bune din calificări nu sunt doar o coincidență iar Croații ne vor desconsidera cu siguranță. Să nu uităm că, deși Croația a câștigat grupa ei, a avut de înfruntat echipe precum San Marino, Moldova sau Belarus. Aceștia au suferit o singură înfrângere în calificări, împotriva Cehiei iar acest lucru ne îndreptățește să sperăm la un rezultat pozitiv.

Nu uitați că Unibet oferă un bonus de bun venit sub forma unui pariu fără risc de 250 RON. Puteți să profitați la maxim de acest bonus pentru a vă recupera investiția în caz că pariul este necâștigător.

Pariază pe Naționala României la Fortuna

Atunci când vorbim de pariuri România – Croația U21, nu putem să alegem un loc mai bun pentru a le plasa decât la casa de pariuri ce este sponsorul oficial al echipei naționale de fotbal, Fortuna.

Cu o cotă chiar mai mare pentru o eventuală victorie a României împotriva Croației de 3,55, Fortuna ne propune de asemenea și un pariu de tip șansă dublă de tipul 1x la o cotă de 1,70. Dacă vreți să beneficiați de cote și tipuri de pariuri extinse pentru naționala de fotbal, Fortuna vă vine în întâmpinare cu cotele României la Euro U21.

De asemenea, Fortuna oferă un pariu fără risc de până la 300 RON pentru primul pariu cu ei. Veți primi înapoi 50% din valoarea primului depozit, până la maximul de 300 RON dacă pronosticul dumneavoastră nu se adeverește.

Cote Pariuri România – Croația U21 la NetBet

Nu puteam să vorbim de cote Euro U21 2019 fără să menționăm și NetBet. Prima casă de pariuri ce a aplicat pentru licență în România este locația perfectă pentru ca pariorii să câștige venituri impresionante. Cu ajutorul pariului fără risc de 500 RON oferit la primul pariu, puteți să profitați și să jucați cu o ‘plasă de siguranță’.

netbet bonus

Cotele sunt identice cu cele de la Unibet iar bonusul de bun venit este mai bun. Pe lângă meciurile României, NetBet vă pune la dispoziție toată gama de Euro U21 2019 – cote de pariuri, inclusiv pariuri speciale pe jucători sau pariuri antepost.

Ponturi pentru Partida România – Croația

Deși am făcut o scurtă analiză în rândurile de mai sus, este momentul să privim acest meci în detaliu și să lăsăm simpatiile deoparte pentru a putea face profit. În primul rând, fie că vorbim de pariuri sportive U21 sau orice altă competiție, este vital  să ne documentăm temeinic înainte de orice meci.

Unibet, Fortuna și NetBet pun toate la dispoziție o analiză completă a ambelor echipe precum și statistici la zi cu meciurile precedente și forma acestora. Puteți oricând să plecați de la aceste statistici pentru a vă orienta către pariul cel mai indicat pentru dumneavoastră. De asemenea, Unibet oferă o serie de pariuri foarte interesante pe jucători. Aici, aveți șansa să anticipați dacă jucătorii cei mai buni ai României precum Ianis Hagi, Florinel Coman sau Dennis Man vor reuși să marcheze.

Recomandarea Noastră pentru România – Croația Euro U21 Pariuri

În timp ce nu este neapărat greșit să credem într-o victorie a României, cota fiind de asemenea foarte atrăgătoare, nu este indicat să jucăm o sumă prea mare pe acest rezultat. Mai degrabă, pentru un pariu mult mai sigur și o cotă la fel de bună din punct de vedere al profitului, mizăm pe faptul că ambele echipe vor marca. Cu 50 de goluri marcate in cele 20 de jocuri disputate de ambele echipe în preliminarii, șansele sunt foarte mari ca ambele echipe să înscrie iar acest eveniment are o cotă de 1,84 la Unibet.

Dacă vreți să faceți lucrurile și mai interesante, cei de la NetBet oferă o cotă de 2,80 pentru ca ambele echipe să înscrie și rezultatu să nu fie unul de egalitate. Ținând cont de importanța unei victorii și echilibrul relativ dintre cele două echipe, putem să acordăm suficientă încredere acestui rezultat.

Nu uitați, toate aceste case de pariuri oferă bonusuri foarte avantajoase pentru jucătorii noi. Majoritatea vin cu bonusuri de tip pariu fără risc de sute de RON și vă puteți folosi de acestea pentru a vă mări câștigurile și a vă bucura de fotbal!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *