Saptamana a 2-a în Grupele Champions League – Ponturi Pariuri

Liga Campionilor 2019/2020 ponturi pariuri

Iată că septembrie este aproape gata și ne pregătim deja de a doua săptămână de Champions League. După ce primele meciuri au adus cu ele niște rezultate surprinzătoare și evoluții excepționale din partea echipelor din Europa, este momentul să ne concentrăm pe următoarele seturi de meciuri din cea mai spectaculoasă competiție de fotbal la nivel de club. Așa cum v-am obișnuit, vom face o scurtă analiză a situației rezultate din primele meciuri și vă vom oferi tot ceea ce ține de grupele Champions League, ponturi pariuri, cote și case de pariuri unde veți avea cele mai mari șanse de câștig.

Situația După Prima Etapă

Grupele Liga Campionilor 2019/2020 au debutat fulminant cu niște meciuri foarte tari. Am avut parte de tot ceea ce fotbalul de calitate are de oferit, de la surprize uriașe la evoluții conform standardelor. Pentru cei ce plasează pariuri, Liga Campionilor este cea mai potrivită competiției pentru a-și rotunji veniturile pentru că meciurile sunt destul de ușor de analizat și de prezis. De data aceasta, lucrurile nu au fost chiar așa.

PSG i-au umilit pe cei de la Real Madrid în Paris câștigând cu 3 la 0 în condițiile în care Neymar țoi Mbappe au privit meciul din tribune. Slavia Praga a reușit să fure un punct celor de la Inter Milan, Chelsea a pierdut în fața Valenciei, iar deținătorii titlului, Liverpool, au pierdut cu 2 la 0 la Napoli.

Barcelona nu a reușit să înscrie împotriva Borussiei Dortmund iar aceștia din urmă au ratat și un penalty ce le putea aduce victoria, Tottenham a reușit doar un egal cu Olympiacos, în timp ce Juventus și Atletico Madrid au remizat 2 la 2 după ce Juventus a condus cu 2 la 0.

Cotele pentru Grupele Liga Campionilor

Acum că ne-am reamintit evoluțiile echipelor din prima etapă a competiției, este timpul să analizăm care sunt cele mai interesante cote pentru meciurile ce vor urma. Vom lua cele două seri de Champions League separat.

Cotele pentru Liga Campionilor 1.10.2019

Real Madrid primesc vizita celor de la Club Brugge și au nevoie foarte mare de victorie pentru a spăla rușinea din primul meci. A miza pe victoria celor de la Real Madrid nu prezintă un interes foarte mare deoarece cota de 1.22 nu este așa de atractivă. În schimb, judecând după evoluțiile foarte constante a celor de la Real în campionat unde au reușit 3 meciuri consecutive fără să primească gol, putem miza pe faptul că cei de la Brugge nu vor înscrie. NetBet ne oferă o cotă de 1.66 pentru acest pariu și putem profita lejer.

Fă-ți cont la NetBet!

După egalul cu Olympiakos, Tottenham primește vizita celor de la Bayern Munchen și lucrurile vor fi complicate dacă englezii nu reușesc să câștige. Chiar dacă Bayern este în plină reconstrucție, nu va fi o misiune ușoară pentru Tottenham. Ne așteptăm să vede foarte multe goluri, de aceea cota oferită de Unibet pentru ca meciul să aibă peste 2.5 goluri înscrise, de 1.67 este una ce trebuie fructificata.

Bonusuri finala Europa League Unibet

Cei de la Juventus joacă acasă împotriva lui Bayer Leverkusen și după egalul cu Atletico Madrid, și ei au nevoie de victorie. Cristiano Ronaldo nu a început sezonul foarte bine, dar se știe că el apare atunci când este mai multă nevoie de el. Fortuna oferă o cotă de .178 pentru ca ambele echipe să marcheze iar felul în care s-au apărat împotriva celor de la Atletico, ne arată că Juventus poate primi gol și de la Leverkusen.

Cote de Pariuri Liga Campionilor 2.10.2019

Miercuri, avem alte meciuri foarte tari pe care putem să mizăm pentru a face profit. Primul este cel dintre Valencia și Ajax, două echipe foarte ofensive ce joacă un fotbal dinamic. Chiar dacă Ajax a vândut multe dintre numele mari care au dus-o atât de departe anul trecut în Champions League, ne așteptăm la un meci cu multe goluri. De aceea cota de 2.80 oferită de NetBet pentru peste 3.5 goluri în meci este una ce poate aduce profit ulor.

Cele Mai Bune Bonusuri pentru a 2-a Etapă din Faza Grupelor Liga Campionilor

Pentru a vă mări și mai mult șansele de câștig, la fel ca de fiecare dată, vă aducem la cunoștință care sunt cele mai bune bonusuri oferite de casele de pariuri.

Pentru a vă mări și mai mult șansele de câștig, la fel ca de fiecare dată, vă aducem la cunoștință care sunt cele mai bune bonusuri oferite de casele de pariuri. Unibet oferă un bonus de bun venit de 100% până la 300 RON pentru prima depunere făcută.

Vreau bonus Unibet!

Iar dacă vă doriți un bonus care să vă mărească balanța pentru a câștiga instant, Fortuna vă oferă șansa de a primi un bonus de 100% până la 500 RON. Astfel, veți depune 500 RON și veți avea un sold total de 1,000 RON.

Bonus de bun venit Fortuna

NetBet mărește miza și oferă un pariu fără risc de 500 RON pentru jucătorii noi ce își deschid un cont. Este ca o plasă de siguranță ce vă permite să câștigați chiar dacă pariul este pierzător.

Vă rugăm să lăsați un comentariu.
Lasă un Comentariu

Reset Password