Sfaturi pentru a câștiga la păcănele

Joacă cele mai bune păcănele la NetBet!

Fiecare jucător de cazino își dorește să  găsească metoda perfectă pentru a câștiga de fiecare data când joaca păcănele online. Câștigul este, pentru marea majoritatea a jucătorilor, principalul factor care îi atrage spre păcănele online deci este de înțeles ca multi se întreabă cum sa câștigi sau cum sa trișezi pentru a câștiga cat mai mult. Din păcate pentru toți acești jucători care cauta rețeta succesului, nu exista o metoda sigură prin care sa îți asiguri câștigurile de fiecare data când joci. În schimb, exista o serie de lucruri pe care le poți aplica pentru a micșora avantajul cazinourilor și a reduce riscurile. În continuare vă veți putea informa în legătură cu cele mai uzuale și eficiente metode și trucuri pentru a câștiga la păcănele.

Metode de a câștiga la păcănele

Joacă Păcănele cu Jackpot Progresiv

Deși mulți jucători prefera sa se ferească de păcănelele cu jackpot crezând ca șansele de câștig sunt mai reduse decât la celelalte păcănele, aceasta mentalitate este total greșită. Atunci când alegeți un slot cu jackpot progresiv, șansele de câștig se dublează din start deoarece, pe lângă suma ce o puteți câștiga în jocul de baza, oricând puteți câștiga unul din jackpot-uri cu același pariu. Cu puțin noroc, puteți câștiga jackpt-ul major și va puteți schimba viata în totalitate, cum a fost cazul soldatului din Marea Britanie care a câștigat 13 milioane de lire pe Mega Moolah, de la Microgaming. Chiar dacă nu declanșați cel mai mare jackpot al acestor păcănele, oricând aveți șansa sa câștigați unul dintre jackpoturile mai mici, mărindu-va balanta considerabil.

Jucați cele mai bune sloturi la Betano!

Gestionează-ți Balanta cu Atenție

O alta strategie foarte buna atunci când vreți sa câștigați la păcănele este să va setați un buget și sa îl gestionați ca atare. Întrebați orice jucător profesionist și o sa va spună ca cea mai buna idee este sa știți din start ce buget aveți și cat sunteți dispus sa cheltuiți într-o sesiune. În funcție de bugetul setat, puteți apoi sa alegeți exact păcănelele care va permit o sesiune îndelungată și profitabilă. De exemplu, dacă aveți mai mulți bani de cheltuit, puteți alege un joc cu o varianță mai mare, în timp ce o balanță mai mică este compatibila cu jocurile cu varianță mică. De asemenea, mărimea fiecărui pariu plasat la fiecare rotire este un alt element ce va poate ajuta sa câștigați la păcănele. Dacă vă adaptați pariurile la bugetul setat, veți putea juca suficient pentru a obține cel puțin o victorie notabilă.

Fructifică Liniile de Câștig

Cumva corelat cu punctul precedent, aceasta nu este o metodă de a trișa la păcănele ci mai degrabă folosirea corecta a caracteristicilor acestora. Atunci când jucați un slot cu multe linii de câștig și aveți posibilitatea modificării numărului acestora, chiar dacă pariul total este mai mare, este recomandat sa nu scădeți numărul de linii de câștig pentru ca cu asta va veți reduce și șansele pentru câștiguri mai mari. În schimb, puteți modifica valoarea pariului pe fiecare dintre aceste linii pentru a va asigura ca șansele de câștig rămân neschimbate și va permiteți sa jucați jocul suficient timp cat sa obțineți cel puțin o combinație cu câștiguri substanțiale.

Studiază Păcănelele Înainte să Joci

O altă metodă prin care îți poți mari considerabil șansele de câștig la pacanele este să profiți la maxim de acele site-uri care îți oferă șansa de a juca păcănele gratis. Având șansa de a juca gratuit, poți experimenta mai multe strategii, diferite valori ale pariurilor, precum și diferite alegeri atunci când vine vorba de rundele bonus sau de rundele cu rotiri gratuite. Chiar dacă nu ai șansa să câștigi bani reali, atunci când exersezi păcănele gratis, îți dezvolți un anumit instinct ce te va ajuta să bați sloturile și să îți mărești considerabil șansele de câștig.

Alege Păcănele cu Runde Bonus Generoase

Desigur, bugetul poate să nu îți permită să joci foarte multe păcănele pentru a descoperi care sunt acelea cu runde bonus ce plătesc foarte bine însă de aceea poți aplica sfatul de mai sus și să joci cat mai multe păcănele gratis> pentru a determina care sunt acelea care dispun de astfel de runde bonus. Apoi, cu cunoștințele suplimentare pe care le-ai câștigat, poți să folosești banii reali mai eficient, jucând astfel de jocuri care, deși nu plătesc foarte des, dacă reușești să obții o combinație câștigătoare care să declanșeze o astfel de runda bonus, îți pot schimba cu siguranță cursul jocului. Nu numai ca câștigul inițial îți va permite să continui să joci dar o să îți permită să mărești și valoarea pariului astfel încât data viitoare când mai declanșezi o runda de rotiri gratuite sau bonus, vei putea să câștigi și mai mult.

Jucați cele mai bune sloturi la Admiral!

Alege Bonusuri Mari Care să te Ajute

Bonusurile sunt făcute să te ajute să câștigi mai mult și mai ușor, de aceea cazinourile licențiate în România ce se respect, oferă bonusuri generoase pentru depozit tocmai pentru a le da o mana de ajutor jucătorilor și pentru a le face experiența cât mai plăcută.

Cel mai generos bonus de bun-venit este oferit de cei de la Admiral care le oferă jucătorilor ce fac primul depozit șansa de a se bucura de un bonus de 100% pana la 900 RON. Iar pe lângă acești 900 RON poți să mai adaugi încă 100 RON doar pentru ca îți verifici contul de jucător. Mai mult decât atât, vei primi și 20 de rotiri gratuite după înregistrare și alte 30 de rotiri gratuite după primul depozit. Nu mai este nevoie să subliniem cat de mult pot influența șansele de câștig acești 1000 RON șicele 50 de rotiri gratuite cu care orice jucător ar avea șanse reale de a își mari balanta.

Tot 100% dar de data asta pana la suma maximă de 500 RON oferă și cei de la Betano pentru jucătorii noi ce vor să depună pentru prima data. 500 RON nu este deloc o suma mica pentru orice jucător și poate asigura o sesiune de joc destul de îndelungată și presărată cu victorii numeroase.

Cod promotional Fortuna cazinou

În seria de bonusuri de bun venit extraordinare pentru cazino online se încadrează și cel de la Fortuna. Acesta se întinde pe primele 3 depozite și poate fi accesat prin codul bonus Fortuna. Folosind acest bonus veți primi un bonus de 100% până la 800 RON pentru primul depozit, 150% până la 600 RON pentru al doilea depozit și un bonus de 200% tot până la 600 RON pentru al treilea depozit.

NetBet este un cazino online unde jucătorii se pot bucura de bonusuri foarte interesante. Bonusul de bun-venit de la NetBet vă poate oferi un maxim de 2,000 RON și 300 de rotiri gratuite! La acesta se mai pot adăuga alți 1,000 RON din cele 50 de rotiri gratuite pe care le primiți folosind codul promoțional NetBet. Nu exitați să vă creșteți la maxim șansele de câștig cu bonusurile extraordinare oferite de NetBet!

WinBet vine în întâmpinarea jucătorilr noi cu o ofertă imbatabilă. Folosind codul unic veți putea accesa un bonus gratuit de 50 RON pentru a vedea ce are de oferit acest cazino online WinBet. Apoi, același cod vă va oferi un bonus de bun venit 50 RON. Posibilitatea de a juca cu un bonus gratuite înainte de a depune este una excelentă, oferindu-vă șansa de a câștiga fără să cheltuiți nimic.

Încearcă-ți norocul chiar acum, fă-ți un cont și profita de bonusurile speciale pe care cazinourile online ți le oferă pentru un cont făcut de pe site-ul nostru!

Vă rugăm să lăsați un comentariu.
Lasă un Comentariu

Reset Password