Simona Halep în Finala Wimbledon 2019 – Pronosticuri și Ponturi Pariuri

Wimbledon 2019 cote de pariuri

După un sezon care nu a arătat extraordinar pentru Simona, aceasta a reușit poate cea mai bună performanță a carierei sale la un turneu de mare șlem. Pentru Simona Halep Wimbledon era ca un obstacol foarte dificil de trecut pentru că ea a preferat mereu zgura. Dar cu un joc excelent și o atitudine așa cum nu am mai văzut de multă vreme la sportiva din Constanța, aceasta a reușit calificarea în finala Wimbledon, după ce a trecut foarte clar în semifinale de Svitolina.

În finala de sâmbăta o va întâlni pe nimeni alta decât Serena Williams, sportiva cu care Simona a mai disputat 10 meciuri până acum. Iar deși rezultatele precedente nu îi sunt tocmai favorabile Simonei, totul se joacă pe teren și vă vom ajuta cu cele mai bune pronosticuri tenis Wimbledon pentru a profita din pariuri sportive.

Simona Halep Finala Wimbledon – Pronosticuri

Așa cum menționam mai sus, rezultatele directe nu sunt tocmai în favoarea Simonei așa că nu avem decât să considerăm normale cotele oferite de casele de pariuri în acest moment. Dar, chiar dacă jucătoarea noastră nu este favorită, asta nu înseamnă că nu putem face un profit frumos speculând diferite pariuri pe finala Wimbledon.

De exemplu, dacă nu credeți într-o victorie clară a Simonei, puteți să fiți aproape siguri că se vor juca foarte multe game-uri. În toate meciurile Simona Halep vs Serena Williams s-au jucat cel puțin 22 de gameuri deci am putea miza cu ușurință pe pronosticul oferite de Unibet – Peste 21.5 gameuri la o cotă de 1.86.

unibet bonus

De asemenea, la felul în care a evoluat >Simona Halep la Wimbledon în acest an, puteți să fiți convinși că aceasta va câștiga cel puțin un set, ducând meciul la un total de peste 2.5 seturi. Acest pronostic este cotat cu 2.40 la Fortuna și reprezintă o altă oportunitate de a face un profit frumos.

Fie că aveți posibilitatea de a urmări finala Wimbledon live stream sau nu, vă puteți folosi de o altă ofertă de pariere foarte interesantă. De această dată ne-am axat pe numărul de ași din partidă și se știe că cele două jucătoare de tenis au un serviciu foarte bun. Dacă Serena Williams se bazează pe forță și viteză, Simona este foarte tehnică și precisă, acest lucru putând să ne aducă cu ușurință peste 11.5 ași, cotat de NetBet la 1.90.

Cele mai Bun Bonus pentru Finala Wimbledon 2019

Așa cum bine știți, cu ajutorul bonusurilor oferite de casele de pariuri din România, vă puteți majora considerabil șansele de câștig. Cea mai simplă cale prin care puteți câștiga mai mult luând un bonus este de a paria pe mai multe evenimente cu ajutorul soldului suplimentar. De asemenea, puteți să măriți miza considerabil, făcând ca profitul să crească și el exponențial. În continuare vă vom prezenta cele mai bune bonusuri puse la dispoziție de casele de pariuri pentru meciul Serena Williams – Simona Halep, Wimbledon 2019.

Unibet

Cu o mulțime de premii și bonusuri menite să crească șansele jucătorilor, Unibet are două oferte extraordinare pentru Wimbledon. În primul rând, este bonusul de bun venit de 100% până la 300 RON care îți oferă și acces la finala Wimbledon Unibet TV pentru a urmări meciul live. Apoi, există campionatul de pariere Wimbledon ce oferă premii totale în valoare de peste 250,000 RON.

NetBet

Nici cei de la NetBet nu se lasă mai prejos în ceea ce ține de ofertele pregătite pentru jucătorii ce vor să plaseze pariuri Simona Halep Wimbledon. Aveți, în primul rând pariu fără risc de 500 RON pentru primul pariu plasat la NetBet. Cu alte cuvinte, puteți să pariați până la 500 RON pe oricare dintre pronosticurile Wimbledon de mai sus și dacă pariul nu este câștigător, veți primi miza înapoi. De asemeanea, NetBet oferă 50 RON zilnic pentru Wimbledon pentru orice pariu plasat pe Wimbledon deci chiar dacă ai deja cont la ei te poți bucura de acest pariu gratuit de 50 RON.

netbet bonus

Fortuna

Fortuna își recompensează jucătorii noi cu un bonus de 100% până la 500 RON aplicat direct primei depuneri. Asta înseamnă că vă măriți instant șansele de câștig prin a avea la dispoziție o sumă dublă față de cea pariată. Apoi, chiar dacă aveți deja un cont și acest bonus nu mai este disponibil pentru dumneavoastră, orice pariu Live Wimbledon îți aduce un câștig cu 10% mai mare.

Susține-o și tu pe Simona Halep și asigură-ți un profit considerabil profitând de diversele ponturi pariuri Wimbledon pe care le-am oferit și de bonusurile puse la dispoziție de casele de pariuri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *