Simona Halep în Sferturile Australian Open – cote pariuri

Anett Kontaveit - Simona Halep cote pariuri

Așa cum preconizam în articolul despre Australian Open și șansele Simonei la titlu anul acesta, jucătoarea noastră are un parcurs foarte bun la prima competiție majoră de tenis din 2020. După primele meciuri fără emoții, dacă nu luăm în considerare ușoară accidentare de la încheietura mâinii, Simona Halep s-a calificat în faza sferturilor de finală Australian Open 2020. Aici o va întâlni pe Anett Kontaveit din Estonia clasată pe locul 28 WTA iar așa cum v-am obișnuit, vom face o analiză completă a sferturilor de finală AO, pariuri profitabile, cote de neratat și bonusuri care să vă mărească șansele de câștig.

Halep vs Kontaveit pariuri

Desigur, meciul care ne interesează cel ai mult este cel dintre Simona Halep și Anett Kontaveit. Cele două sportive s-au mai întâlnit de 2 ori până acum în 2017 la turneele de la Miami și Roma, Simona având câștig de cauză de fiecare dată. Acest lucru ne face foarte optimiști în legătură cu șansele Simonei de a ajunge în semifinale. Și înainte de a analiza cotele pentru câștigătoarea Australian Open, haide să aruncăm o privire mai atentă la pariurile pentru acest sfert de finală.

Anett Kntaveit – Simona Halep Australian Open 2020

Casa de pariuriAnett KontaveitSimona HalepBonus cod
3.001.38Vreau Bonus
3.101.39Vreau Bonus
fortuna3.101.49Vreau Bonus
Cote de 14.01.2020, oră 15:20

Ne bucură să vedem casele de pariuri dând-o favorită pe sportiva noastră. Chiar dacă nu este o cotă foarte mare, putem miza pe victoria Simonei și să profităm de cota de 1,44 oferită de Unibet. Desigur, dacă dorești șă mergi pe o cotă mai mare, poți încerca să ghicești scorul corect la seturi. Astfel, te poți bucura de o cotă de 3.10 oferită de NetBet pentru ca meciul să se termine 2 la 1 în favoarea Simonei. Asta înseamnă că meciul va avea un total de 3 seturi din care două vor fi adjudecate de Simona.

Desigur, doar pentru că suntem români nu înseamnă că trebuie să mizăm pe sportiva din țara noastră. Dacă simți că Simona va face o surpriză negativă sau că accidentarea de la mână o va face să piardă meciul, poți juca cu o cotă de 2,89 la Fortuna pe victoria sportivei din Estonia.

Care sunt Șansele Simonei la Titlu?

Pentru Simona Halep Australian Open reprezintă unul dintre cele două turnee de Grand Slam pe care nu le are în palmares. Asta înseamnă că este foarte motivată să dea totul pe teren și să aducă titlul acasă în această ediție. Situația din competiție o avantajează pe sportiva noastră deoarece în sferturile de finală la Australian Open s-au calificat sportive destul de accesibile.

Cunoaștem deja una dintre semifinale la această oră și este de presupus că a doua semifinală va fi jucată între Simona și Muguruza. Barty și Kenin se înfruntă în cealaltă semifinală pentru un loc în finală și Simona poate să profite de această situație. Desigur, fiecare sportivă ce a ajuns până în acest punct al competiției este de luat în serios, dar eliminarea numelor ca Serena Williams este un lucru îmbucurător.

Desigur, în acest moment tot ce putem face este să presupunem și să sperăm că Simona va juca cel mai bun tenis al ei pentru a merge cât mai departe în această competiție.

Cele Mai Bune Case de Pariuri pentru Australian Open

După ce am trecut peste meciul Simona Halep – Anett Kntaveit, cote de pariuri și câteva pronosticuri probabile, este timpul să îți oferim câteva ponturi folositoare în ceea ce privește casele de pariuri unde ai cele mai bune șanse de a câștiga. Desigur, cotele sunt foarte importante în această ecuație dar trebuie să ai în vedere și alte aspecte precum bonusurile oferite și orice alt element ce poate fi folosit în favoarea ta.

Pariază pe Simona Halep la Fortuna

Bonus de bun venit Fortuna

Mai devreme am oferit un pasaj pentru Kontaveit – Halep cote de pariuri de la Fortuna. Nu am ales la întâmplare această cotă și casă de pariuri. Fortuna este una dintre cele mai bune case de pariuri din România și nu doar că vine în întâmpinarea pariorilor români cu cote foarte bune pentru Simona Halep în această competiție, dar oferă și bonusuri foarte avantajoase. Jucătorii noi ce vor să parieze la Fortuna pe Simona Halep și alte meciuri de la Australian Open vor primi un bonus de 100% până la 500 RON. Mai mult decât atât, dacă alegi să formezi un pariu acumulator, te poți bucura de câștiguri cu 30% mai mari sau bonus dublu. Asigură-te că folosești codul promoțional Fortuna atunci când te înregistrezi și câștigă alături de Simona Halep!

NetBet – Toate Pariurile de la Australian Open

Dacă dorești să pariezi pe Simona Halep sau oricare alt meci de la Australian Open, NetBet este o altă opțiune extraordinară. Nu doar că te vei bucura de o casă de pariuri cu o reputație excelentă, dar vei avea posibilitatea de a paria fără riscul de a pierde. Ai un pariu fără risc de 500 RON pe care să îl folosești atunci când îți faci cont nou. Folosește codul promoțional NetBet și vei avea parte de multe alte surprize atunci când pariezi la NetBet.

Câștigă cu Australian Open la Unibet

Unibet bonus

Ai văzut deja câteva cote Anett Kontaveit Simona Halep oferite de cei de la Unibet. Poate că știi deja că această casă de pariuri are un renume mondial și activează în toată Europa. Atunci ai un motiv în plus să plasezi pariurile pe Australian Open la Unibet deoarece vei primi un bonus de 100% până la 300 RON atunci când îți faci cont. Și asta nu este tot, vei putea să te bucuri de funcții precum Creare pariu multiplu, Campionatul de pariere Australian Open sau să câștigi partea ta din cei 250,000 RON puși la dispoziție prin trivia Australian Open de la Unibet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *