Sizzling Hot Download

Descarcă Sizzling Hot Deluxe Chiar Acum!

Sizzling Hot download este dezvoltat de către Novomatic, o companie ce produce păcănele si alte jocuri de cazino de peste 25 de ani. Cei care urmăresc site-ul nostru, s-au putut bucura deja de un articol separat în care am expus opiniile și părerile despre Sizzling Hot. Ei bine, Sizzling hot download nu este cu nimic diferit față de Sizzling Hot online, singura diferență venind din faptul că versiunea online se poate juca direct în browser iar Sizzling Hot download devine disponibil prin descărcarea unei aplicații pe Android cât și pe iPhone.

Principalele Caracteristici ale lui Sizzling Hot Download

Sizzling Hots este o păcănele online ce oferă o dispunere a simbolurilor pe 3 rânduri și 5 role, cu un număr de 5 linii de câștig. De asemenea, dacă descarci  Sizzling Hot Deluxe vei observa că poate să îți ofere câștiguri generoase chiar și în condițiile în care pariul maxim nu este unul enorm.

La fel ca pe versiunea online, Sizzling Hot Deluxe download oferă un pariu minim de $0.4  în timp ce pariul maxim ajunge la $100, sau echivalentul acestei sume în RON. Desigur, această sumă poate să fie considerată foarte mare de unii jucători iar de alții, mică. Trecând la simbolurile prezente în Sizzling Hot download, la fel ca și pe versiunea online, acestea urmează o temă a fructelor. Valoarea cea mai mare o au cireșele, prunele, lămâia și portocala iar trei astfel de simboluri pe o linie de câștig, vă dublează pariul inițial făcut pe Sizzling Hot download. 4  simboluri de acest gen vă răsplătesc cu de 10 ori suma pariată iar 5 vă multiplică suma de 40 de ori. Sizzling Hot download dispune și de un simbol wild ce poate să vă aducă până la 1000 de ori pariul inițial, acesta fiind jackpotul acestui joc de cazino.

Atunci când descarci Sizzling Hot Deluxe trebuie să mai reții că acest joc de cazino nu oferă runde bonus sau rotiri gratuite, în schimb, surpriza din interiorul lui Sizzling Hot Deluxe download este funcția de „dublu sau nimic” ce poate să fie aplicată oricărui câștig din jocul de bază. Este un sistem foarte simplu ce vă invită să preziceți culoare cărții următoare ce o să fie extrasă din pachet. Atunci când predicția dumneavoastră este corectă, suma se dublează iar Sizzling Hott download permite acest lucru de mai multe ori. În cazul în care predicția se dovedește a fi necâștigătoare, se pierde inclusiv suma câștigată inițial.

Descarcă Sizzling Hot Deluxe

Descarcă Sizzling Hot DeluxeSizzling Hott este un o păcănea ce se poate accesa după ce descărcați aplicația pentru mobil oferită de Admiral.ro . Prin intermediul acestei aplicații veți avea acces nu numai la Sizzling Hot download dar și la o mulțime de alte titluri de la Novomatic precum Book of Ra sau Lucky Lady’s Charm.  După ce descărcați aplicația ce conține Sizzling Hot download, trebuie doar să vă creați un cont și apoi puteți juca nelimitat toate jocurile puse la dispoziție de Admiral.

Principalul avantaj oferit de Sizzling Hot Deluxe descărcat este că îl puteți accesa chiar și fără o conexiune activă la internet pentru a vă putea bucura de câteva rotiri prin intermediul aplicației oferite de Admiral. Aplicația Sizzlzing Hot download este disponibilă atât pe Android cât și pe iPhone iar procesul de descărcare și instalare este foarte simplu și rapid.

De asemenea, puteți juca Sizzling Hot la cazinourile NetBet și Maxbet unde vă veți bucura de o platformă de cazino ultra-modernă și bonusuri pe măsură. La NetBet puteți primi în total 2,000 RON și 300 de rotiri gratuite ca parte a pachetului de bun venit. Iar înainte de acest bonus aveți 50 de rotiri gratuite din care puteți câștiga până la 1,000 RON. MaxBet nu se lasă mai jos și vine cu un bonus gratuit de 50 RON și apoi 200% până la 1,800 RON pentru primul depozit. Folosiți codul bonus 50CASINO pentru a acesa această ofertă specială!

Vă rugăm să lăsați un comentariu.
Lasă un Comentariu

Reset Password