Slavia Praga – CFR Cluj ponturi pariuri Liga Campionilor 2019/2020

CFR Cluj Liga Campionilor pariuri

După meciul tur de la Cluj în care cei din Praga au reușit să obțină o victorie la limită, urmează manșa retur ce se va disputa pe terenul celor de la Slavia. Un meci de “totul sau nimic” pentru CFR și Dan Petrescu, un meci ce valoreaza mai mult decât cele două trofee ale Ligii I câștigate în ultimii doi ani. Așa cum v-am obișnuit și pentru celelalte meciuri, am pregătit pentru Slavia Praga – CFR Cluj pronosticuri pariuri, ponturi despre principalele cote pe care ne putem baza, precum și o analiză completă a ambelor partide.

Slavia Praga – CFR Cluj Ponturi Pariuri

Care sunt cotele pentru meciul Slavia Praga – CFR Cluj?

Casa de pariuri Slavia Praga Egalitate CFR Cluj Bonus cod
NetBet 1.55 3.85 6.15 Vreau Bonus
Winmasters 1.57 3.85 6.20 Vreau Bonus
Fortuna 1.60 3.95 6.10 Vreau Bonus

Cote de 26.08.2019, oră 16:00

Atunci când vine vorba de a paria pe Liga Campionilor, pronosticuri pariuri, analize și cote, nu este nimic mai special decât să poți paria pe o echipă românească. Chiar dacă asta mărește cumva riscul să devenim subiectivi, mândria ce însoțește fiecare rezultat pozitiv și pariu câștigat face ca întreaga experiență să fie cu atât mai dulce.

Și chiar dacă băieții lui Dan Petrescu au pierdut meciul de acasă cu 1 la 0, meciul din teren ne-a arătat că Clujenii nu au fost cu nimic inferiori celor de la Slavia Praga. Dacă Omrani reușea să transforme penalty-ul obținut, scorul ar fi reflectat cu adevărat forma arătată de ambele echipe pe teren. Dar ce-a fost, a fost și este timpul să ne uităm atent pe Slavia Praga – CFR Cluj cote la pariuri pentru meciul retur, acolo unde se va decide totul.

Pentru CFR Cluj Liga Campionilor este cel mai important obiectiv din acest sezon iar rezultatul din meciul împotriva celor de la Botoșani ne oferă o imagine destul de clară asupra felului în care Clujenii vor pregăti meciul de la Praga. Am putut vedea o echipă foarte ofensivă ce și-a creat cu ușurință multe ocazii de a marca. Desigur, nu putem compara pe FC Botoșani cu Slavia Praga dar corelat cu meciul tur, nu putem spune că există o diferență foarte mare de valoare între cele două formații.

Luând în considerare faptul că CFR va trebui să marcheze repede pentru a putea întoarce rezultatul din tur,cota oferită de cei de la NetBet pentru peste 1,5 goluri în prima repriză devine foarte interesantă. Desigur, și cei de la Slavia Praga vor face tot posibilul să păstreze tabela neschimbată deci ne putem aștepta la o apărare îndârjită din partea lor. Acest lucru poate duce la foarte multe cartonașe galbene – așa cum am văzut și în partida tur – și de aceea considerăm oportună cota de 1,84 pe care o oferă cei de la Fortuna pentru Peste 5,5 cartonașe galbene în întreaga partidă.

Dezvăluie cod bonus Fortuna!

Un lucru este clar, indiferent de diferitele pariuri Slavia Praga – CFR Cluj pe care le putem specula, o să avem parte de un meci total pe teren deoarece ambele echipe își doresc extraordinar de mult să facă parte din sezonul viitor de Liga Campionilor. Iar dacă Clujenii au participat ultima dată în sezonul 2012-2013, în cazul celor de la Slavia Praga, ultima și singura participare a avut loc acum 12 ani, în sezonul 2008 – 2009. Desigur, acest detaliu nu poate să influențeze cu nimic seria de pronosticuri pentru Slavia Praga vs CFR Cluj ponturi pariuri, dar este interesant să înțelegem forțele ce se vor desfășura pe teren.

Iar pentru că ambele echipe vor dori să rezolve cât mai repede ecuația calificării, nu este deloc exclus să putem să profităm și de cota extraordinar de generoasă de 5,00 oferită de cei de la NetBet pentru ca ambele echipe să înscrie în prima repriză. Desigur, acesta este un pronostic care nu ar avantaja neapărat pe cei de la CFR Cluj, dar așa cum am mai spus, atunci când pariem trebuie să fim cât mai obiectivi cu putință.

Cele mai Bune Bonusuri pentru Slavia Praga – CFR Cluj Predicții Pariuri

Pentru că am văzut care sunt principalele ponturi pariuri Liga Campionilor pe care ne putem baza în partida dintre Slavia Praga și CFR Cluj, haideți să aruncăm o privire asupra bonusurilor pe care casele de pariuri online din România le oferă pentru acest meci. Indiferent dacă decideți să vă bazați pe seria de Champions League ponturi oferite mai sus sau preferați să faceți propriile selecții, aceste bonusuri sunt disponibile pentru dumneavoastră.

500 RON Pariu Fără Risc de la NetBet

netbet bonus

Cei de la NetBet oferă un pariu fără risc în valoare de 500 RON pentru toți jucătorii noi ce doresc să parieze pe meciul dintre Slavia Praga și CFR Cluj sau oricare alt meci de fotbal sau din alt sport. Este suficient să ăv înregistrați și să plasați primul pariu. Dacă lucrurile merg conform planului dumneavoastră, veți încasa câștigurile aferente pariului plasat. Dar dacă pariul este pierzător, veți primi înapoi miza plasată, în limita celor 500 RON.

Pariu Fără Risc de 95 RON la Winmasters

Winmasters vin cu o ofertă special concepută pentru meciurile din preliminariile Ligii Campionilor. Chiar dacă aveți deja un cont la Winmasters, puteți să vă bucurați de până la 95 RON pariu fără risc pe meciul celor de la CFR în deplasarea de la Praga. Practic, primiți o șansă în plus în caz că pronosticul dumneavoastră se dovedește a fi neinspirat.

Obțineți un bonus la Winmasters!

100% până la 500 RON de la Fortuna

Bonus de bun venit Fortuna

Poți profita la maxim de meciul dintre Slavia Praga – CFR Cluj, cote la casele de pariuri și ponturile oferite mai sus cu ajutorul acestui bonus de bun venit oferit de Fortuna. Jucătorii noi primesc echivalentul primului depozit sub formă de bonus, în limita a 500 de RON. Cu alte cuvinte, puteți începe să jucați cu un sold total de 1,000 RON depunând doar 500. Acest lucru vă permite să plasați pariuri cu sume mai mari și să vă creșteți exponențial șansele de câștig. Mult succes!

Vă rugăm să lăsați un comentariu.
Lasă un Comentariu

Reset Password