Spania – România Pariuri Calificări Euro 2020

Pariuri Spania - România

Vreau bonus pe fotbal la Fortuna!

Indiferent de rezultatul meciului cu Suedia, naționala României trebuie să trateze meciul cu Spania ca pe o finală de campionat mondial. În eventualitatea sumbră în care nu reușim să luăm cele trei puncte de la Suedezi, meciul cu Spania nu mai are miză din punct de vedere a calificării pentru Euro 2020. Dar, pentru milioanele de suporteri ce au crezut cu atâta ardoare în faptul că naționala de fotbal a României se va reinventa cu jucătorii de la U21, acest meci este în continuare unul de totul sau nimic.

Pariuri Spania – România – La ce ne Putem Aștepta?

Așa cum spuneam în introducere, indiferent dacă încă trebuie să ne luptăm pentru acel punct care ne califică la Euro 2020 sau deplasarea în Spania vine fără nicio șansă de calificare, suntem obligați să dăm tot ce este mai bun și să forțăm o victorie împotriva spaniolilor. Desigur, cei mai sceptici vor spune că a fost o victorie într-un meci fără miză, Spania fiind calificată oricum. Dar, o eventuală victorie în deplasarea din Spania ar transmite un semnal foarte puternic tuturor celor care, dezamăgiți ani de-a rândul de echipa națională, și-ar pierde speranța în următoarea generație.

Și aceasta este și miza acestui meci. Nici nu trebuie să ne mai gândim la Spania – România, cote, favoriti sau număr de puncte obținute. Ci, trebuie să privim acest ultim meci din grupă ca pe o ocazie de a păstra viu acel sentiment pe care l-am avut urmărind naționala U21. Pentru că la următoarea campanie de calificare pentru campionatul mondial, aceștia vor fi prezenți în număr mare la echipa națională și vor avea șansa de a ne aduce aceeași bucurie.

Cu toate acestea în minte, sperăm să vedem o națională a României ce ştie că nu are nimic de pierdut în această confruntare, ce va pune probleme serioase spaniolilor încă din primele minute. Trebuie să jucăm pe cartea atacului și să nu le mai lăsăm spaniolilor spațiile pe care le-au avut la București. Cu alte cuvinte, ar trebui să jucăm așa cum am făcut-o în ultimele 30 de minute din meciul tur. Atunci când, am fost foarte aproape de a egala și a schimba poate serios soarta acestei campanii de calificări.

Spania – România Cote de Pariuri

Pentru că totuși scopul principal al acestui site este să ajute pariorii să-și mărească câștigurile, pe lângă analiza foarte dramatică a situației naționalei de fotbal, trebuie să vedem și care sunt cele mai bune pariuri pe Spania – România. La fel ca de fiecare dată, în calitate de pariori, trebuie să facem toate eforturile de a lăsa emoțiile și subiectivitatea să ne influențeze deciziile și să mergem pe acele pariuri care ne pot aduce profit.

Care sunt cotele pentru meciul Spania – România?

Casa de pariuri Spania Egalitate România Bonus cod
MaxBet 1.18 7.00 15.00 Vreau Bonus
NetBet 1.17 7.25 16.00 Vreau Bonus
Fortuna 1.17 6.70 14.00 Vreau Bonus

Cote de 15.11.2019, oră 15:00

Astfel, indiferent dacă România reușește sau nu să înscrie repede, suntem siguri că vom avea cel puțin un gol al tricolorilor. Desigur, ideal ar fi ca spaniolii să nu înscrie deloc, dar trebuie să fim realiști și să recunoaștem că jucătorii lor pot oricând să creeze situații periculoase. Astfel, cota de 2.38 oferită de Unibet pentru ca ambele echipe să înscrie, este una de care putem profita cu  ușurință.

Continuând analiza ofertei de la casele de pariuri, am mai identificat un pariu foarte interesant. Este drept că spaniolii nu au mari motive de a forța, ei fiind confortabili probabil și cu un egal. Combinat cu o situație în care jucătorii români încep meciul în forță, am putea ajunge în situația în care am câștiga prima repriză. NetBet oferă o cotă fabuloasă de 6.85 pentru ca România să câștige oricare repriză.

netbet bonus

Dacă sunteți mai optimiști în ceea ce privește capacitatea de motivare a tricolorilor și creți că aceștia vor reuși să înscrie în ambele reprize cel puțin o dată, MaxBet vă oferă o cotă de neratat de 10.00. Este foarte aproape de ceea ce s-ar putea numi >cota speciala Spania vs România și chiar dacă este ceva mai subiectivă, am văzut și lucruri mai ciudate în aceste meciuri pentru eliminări Euro 2020 pariuri.

Dacă vreți să jucați pe egal în cazul acestui meci, vă recomandăm să o faceți la Fortuna. Pronosticul X vă aduce o cotă de 6.70 la această casă de pariuri. Este, de asemenea, una dintre cele mai bune cote pentru egal pentru Spania – România pariuri 18.11.2019.

Bonusuri pentru Spania – România

Secțiunea Spania – România sfaturi de pariuri s-a încheiat așa că este momentul să ne îndreptăm atenția către bonusurile oferite de casele de pariuri pentru acest meci. Am analizat cele mai bune case de pariuri din România și vă prezentăm bonusurile disponibile atunci când vă creați un cont prin site-ul nostru.

NetBet

Nici NetBet nu dezamăgește jucătorii ce aleg să joace aici. Pentru meciul Spania – România aceștia au pregătit tuturor jucătorilor noi un pariu fără risc de 500 RON. Tot ceea ce trebuie să faceți este să vă creați un cont, să depuneți și să pariați pe acest meci. Dacă rezultatul este așa cum ați preconizat, vă bucurați de câștiguri fabuloase. Dar, dacă nu câștigați, veți primi suma pariată înapoi până la cei 500 RON.

Arată Codul Bonus NetBet!

Fortuna

Cei de la Fortuna, sponsorii oficiali ai echipei naționale de fotbal, oferă jucătorilor noi șansa de a juca cu un bonus de 100% până la 500 RON pentru primul depozit. Dacă că creați un cont nou chiar acum, veți beneficia de acest bonus și de cotele extraordinare oferite de Fortuna.

Bonus de bun venit Fortuna

Unibet

Cu un bonus instant de 100% până la 300 RON, Unibet oferă mai multe fonduri jucătorilor noi. Puteți să vă creați un cont chiar acum și să folosiți bonusul pentru a vă crește șansele de câștig. Meciul Spania – România este ocazia perfectă pentru a beneficia la maxim de acest bonus și a câștiga.

MaxBet

Cu un bonus de bun venit de 100% până la 777, MaxBet vă oferă șansa de a vă mări șansele de câștig. Creați-vă un cont la MaxBet prin intermediul site-ului nostru și veți putea să pariați pe Spania – România cu ajutorul acestui bonus extraordinar de 777 RON.

Vă rugăm să lăsați un comentariu.
Lasă un Comentariu

Reset Password