Strategii pentru ruleta

ruletă
Roulette

De-a lungul anilor, au existat numeroși matematicieni și pasionați ai jocurilor de noroc ce au încercat să găsească strategia perfectă pentru a ieși mereu câștigători la jocurile de noroc. Ruleta beneficiază, fără îndoială, de cele mai multe astfel de strategii și noi ne-am propus să le punem laolaltă pentru a ne asigura că cititorii noștri le pot aplica. În rândurile următoare vă vom prezenta cele mai de succes strategii pentru ruletă, precum și gradul lor aplicare și cum vă pot mări șansele de câștig.

Strategii de Ruletă Online 2021

Sistemul Martingale

Fără îndoială, una dintre cele mai bune strategii de joc la ruletă și cea mai populară, Martingale a devenit foarte populară în Franța chiar din secolul 18. Această strategie de joc se poate aplica și în cadrul pariurilor sportive dar noi ne vom axa strict pe jocul de ruletă. Acest sistem presupune începerea jocului cu un anumit pariu, să spunem 1 RON și să pariați pe numerele din exterior ale ruletei. Strategia Martingale presupune să dublați valoarea pariului de fiecare dată când pariul este pierzător. Deci dacă pariați 1 RON și nu câștigați, următorul pariu va fi de 2 RON, apoi 4 RON și tot așa până când câștigați. Apoi începeți cu suma inițială de pariere și aplicați același model.

Șansele să câștigi la ruletă aplicând această metodă sunt destul de bune dar sunt câteva observații necesare. Pentru a avea succes, acest sistem presupune să aveți la dispoziție un sold generos pentru că o serie mai lungă de pariuri pierzătoare vor duce pariul la sume destul de mari. De asemenea, șansele să câștigi la ruletă prin aplicarea sistemului Martingale depind și de limitele de pariere impuse de cazinoul online unde jucați.

Strategii Ruletă Online – Șirul lui Fibonacci

Ruleta

Continuăm seria de strategii pariuri ruletă cu cea care se bazează pe Șirul lui Fibonacci pentru a vă crește șansele de câștig. Această strategie este destul de similară cu cea prezentată mai devreme, numai că sistemul aplicat pentru a mări miza după fiecare pariu pierdut este diferit. Recomandarea este să începeți să pariați 1 RON și să folosiți cote de cel puțin 3 și să măriți miza urmărind Șirul lui Fibonacci. Aplicând sfaturile acestei strategii ruletă casino, dacă pierdeți un pariu, următorul pariu plasat trebuie să fie suma celor două pierdute anterior. Deci, urmând exemplul cu pariul de 1 RON, ați avea pariuri consecutive de 1 RON, 1 RON, 2 RON, 3 RON, 5 RON, 8 RON, 13 RON, 21 RON, 34 RON, 55 RON, 89 RON și așa mai departe.

În cazul în care aveți nevoie de mai multe sfaturi pentru a câștiga la ruletă folosind Șirul lui Fibonacci, vă informăm că pariurile cu cota 3 la ruletă sunt cele de pe intervale ( 1-12, 3-24, 25 -36) sau oricare dintre coloane. Spre deosebire de strategie Martingale, acest sistem ne oferă posibilitatea de a juca un timp mai îndelungat deoarece pariul nu se dublează de fiecare dată. Deci ritmul creșterii pariului în cazul unei serii necâștigătoare este mai scăzut și putem face față unei serii pierzătoare mai lungi.

Schema Birarritz

A treia strategie prezentată în serie de ponturi pentru jocul de ruletă este Schema Birarritz. Concepută de programatorul rus Alexander Makarov, această strategie presupune să pariați pe același număr cu aceeași miză până câștigați. După fiecare serie de 35 de pariuri pierdute, dublați miza. Deoarece plata pentru câștigul pe un singur număr este de regulă suficient de generoasă pentru a compensa pentru pierderile anterioare, însă la fel ca cu primele două sugestii, sunt câteva observații de făcut și aici. Pentru aplica aceste sisteme la jocurile online trebuie să cunoașteți și probabilitatea în mare ca acest eveniment să aibă loc. Iar probabilitatea de a câștiga un pariu pe un singur număr este de 2.70%, ceea ce înseamnă că un singur pariu din 37 va fi câștigător. Desigur, într-un final totul este bazat pe noroc deci acest lucru se poate întampla fie la al 37-lea pariu fie chiar din prima.

Jocul de ruleta

Strategia lui D’Alembert

Ultima din seria de metode de câștig la ruletă pe care o vom prezenta în acest articol este propusă de matematicianul francez D’Alembert și, la fel ca și Martingale, se bazează pe pariuri cu un câștig potențial de două ori miza. Putem lua, de exemplu, pariuri pe culoare câștigătoare – roșu sau negru. Acest sistem este diferit de tot ce am prezentat până acum deoarece propune, pe lângă majorarea mizei cu o unitate atunci când pierdem, micșorarea acesteia tot cu o unitate atunci când câștigăm.

Deși poate părea greșit la o primă vedere, să micșorezi pariul atunci când câștigi un pariu, acest sistem este gândit să îți ofere cât mai mult timp de joc pentru a aduna câștiguri mai mici dar constante. Să luăm situația în care pariem 1 RON pe roșu sau negru, dacă pariul este pierzător, vom mări miza la 2 RON pentru următorul pariu. Dacă și acesta este pierzător, mărim miza la 3 iar dacă următorul este câștigător, vom plasa pariul viitor cu o miză de 2 RON din nou.

Cele Mai Bune Cazinouri pentru Ruletă

Acum că ai o serie de strategii pentru a câștiga la ruletă, venim în întâmpinare cu cele mai bune cazinouri online din România unde poți alege din diverse moduri de ruletă pentru a aplica sfaturile și strategiile de care am discutat mai sus.

fortuna

La Fortuna ai o gamă variată de jocuri de ruletă și bonusuri pe măsură pentru a îți încerca norocul. Un bonus de bun venit în valoare totală de 2,000 RON este disponibil pentru a pleca din start cu mai multe șanse. Apoi, alege oricare dintre jocurile de ruletă oferite, fie că vrei să joci ruletă clasică sau cu live dealer, folosește codul promoțional și începe să câștigi.

Betano

Un alt cazino online din România ce vine cu o ofertă diversă de jocuri de ruletă online, Betano are și un bonus de 100% până la 500 RON pentru a îți multiplica șansele de câștig. Ai de ales din mai multe versiuni de ruletă, atât standard cât și live iar mizele flexibile fac aceste jocuri accesibile pentru toată lumea.

netbet

Primul cazino online ce a luat licența în România, NetBet vine cu o ofertă de ruletă impresionantă. Toate titlurile populare de la NetEnt și Microgaming dar și o serie de jocuri de ruletă live de le Evolution Gaming te așteaptă aici. Asigură-te că folosești codul promoțional special și vei beneficia de un bonus special pentru a câștiga și mai mult.

888 romania

Un cazino de renume mondială, 888 cazino vine cu o ofertă foarte bogată de jocuri de ruletă pentru pasionații acestui gen. Multiplele versiuni de ruletă clasică, premium și live sunt foarte diverse și îți vor oferi o experiență inedită. Bonusul de 100% până la 1000 RON este de asemenea creat să te ajute să câștigi mai mult și să te bucuri de serviciile excepționale.

Concluzii despre Cum să Câștigi la Ruletă

Trecând prin toate strategiile și sistemele de mai sus, putem concluziona că, acestea sunt cu siguranță mai folositoare decât să jucăm pur și simplu din instinct. Desigur, nu există încă strategia care să dea roade în 100% din cazuri, altfel toate cazinourile online s-ar închide pentru că toată lumea ar câștiga de fiecare dată când joacă. Însă, cu o combinație de noroc și strategia corespunzătoare, putem înclina serios șansele în favoarea noastră atunci când jucăm ruletă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.