Wimbledon 2019 ponturi pariuri si pronosticuri

Wimbledon 2019 cote de pariuri

Calificările pentru Wimbledon 2019 au început deja și Londra, la fel ca și restul lumii se pregătește pentru turneul de mare șlem pe iarbă ce va începe pe 1 iulie. Iar dacă organizatorii și iubitorii de tenis sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile, la fel trebuie să fim și noi, pariorii. Dedicăm acest articol pentru a analiza diversele cote pariuri Wimbledon și pentru a încerca să analizăm cât mai obiectiv toate evenimentele de care ne putem bucura pentru un profit însemnat. Deci, haide să trecem la treabă și să vedem ce case de pariuri vin cu cele mai bune oferte pentru Wimbledon 2019, cote de pariuri și bonusuri.

Pe Cine Urmărim la Wimbledon 2019?

Înainte de a trece la a oferi ponturi pariuri Wimbledon 2019 și a vedea exact care sunt pariurile ce ne pot aduce victorii consistente, să aruncăm o privire rapidă asupra principalilor favoriți din acest an.

În turneul masculin nu putem să omitem giganți ai tenisului precum Novak Djokovic sau Rafael Nadal . Sârbul este preferatul caselor de pariuri cu o cotă de 2.60 oferită de Unibet la câștigarea trofeului dar și alți sportivi mai tineri au șanse bune. Un bun exemplu este grecul Stefanos Tsitsipas ce are o cotă de 18.00 la NetBet pentru a termina turneul pe locul 1. Desigur, cota de 18 este uriașă dacă o comparăm cu cea a lui Djokovic, dar este cel mai apropiat de victorie în afara celor 3 mari favoriți.

Dar se știe că toți românii sunt mult mai mult interesați de tabloul feminin de la Wimbledon. Simona Halep a reușit să propulseze tenisul românesc pe primul loc mondial și, odată cu acest eveniment, a crescut interesul pariorilor către acest sport. După ce a ajuns în sferturi la Roland Garros, cu toții ne așteptăm la o figură frumoasă din partea Simonei la Wimbledon. În acest moment, Halep joacă în turneul de la Eastbourne unde a ajuns în sferturile de finală. Aici, o va înfrunta pe Angelique Kerber într-un meci ce poate să ne ofere o viziune asupra jocului Simonei pe iarbă anul acesta.

Ponturi Pariuri Tenis Wimbledon

Bonus de bun venit Fortuna

Fără să știm exact meciurile care se vor desfășura, nu puteam încă să facem o analiză detaliată a partidelor. Dar, bazat pe partidele din anii trecuți și nivelul arătat de sportivi la celelalte turnee ale anului, putem să facem niște predicții destul de precise.

De exemplu, dacă ne uităm la Simona Halep, cote de pariuri mai pozitive de atât am văzut cu siguranță în dreptul jucătoarei noastre. Dar chiar și așa, cota de 18 oferită de Fortuna nu este una greșită deoarece trebuie să recunoaștem că Simona nu a prezentat cel mai bun tenis în ultima vreme.

Deci, deși ne-am dori să pariem pe sportiva noastră, cea mai bună alegere este să ne axăm pe evenimente ale jocului. De exemplu, pariuri pe tenis foarte ușor de câștigat sunt cele pe numărul total de game-uri dintr-un meci. În sistem de sub / peste, analizând jucătorii implicați în meci putem profita ușor.

Desigur, așa cum menționam și mai sus, cota de 2.60 pe care Novak Djokovic o are este una foarte atractivă deoarece el se numără printre favoriți atunci când vorbim despre Wimbledon 2019 pronosticuri. În meciurile în care joacă Djokovic și Nadal, un alt tip de pariu din care se poate profita foarte ușor este acela pe numărul total de ași. Este cunoscut că acești doi jucători au un serviciu foarte puternic și precis iar acest lucru poate fi folosit în favoarea noastră. Cam atât pentru acum în ceea ce ține de Wimbledon 2019 favoriți cote pariuri. În continuare, să vedem dacă sunt bonusuri speciale de care ne putem bucura la casele de pariuri din România.

Bonusuri pentru Pariuri pe Wimbledon

netbet bonus

După ce am trecut rapid prin subiectele Simona Halep, Wimbledon 2019, cote pariuri este ideal să plusă peste acele cote cu niște bonusuri de natură să ne mărească și mai mult câștigurile. Și chiar dacă, în momentul scrierii acestui articol nu sunt bonusuri speciale pentru acest turneu de tenis, toate casele de pariuri din România au oferte de bun venit ce pot fi jucate pe toate sporturile. Iată cele mai avantajoase oferte în acest moment:

Acum că aveți toate informațiile despre cote pariuri câștigător Wimbledon 2019, la fel ca și bonusurile oferite de cele mai bune case de pariuri din România, nu rămâne decât să treceți totul prin propriile filtre și să plasați pariurile în care aveți cea mai mare încredere! Mult noroc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *