Pariuri și Jocuri este un site construit de iubitorii jocurilor de noroc, pentru iubitorii jocurilor de noroc. Scopul nostru este de a pune la dispoziția jucătorilor informații corecte și cât mai relevante, pentru ca aceștia să poată juca în siguranță, să își poată îmbunătăți șansele de a câștiga, să evite pericolele existente în lumea jocurilor de noroc și să aibă o experiență cât mai bună jucând la case de pariuri și cazinouri online din România.

Considerăm că jocurile de noroc reprezintă una dintre cele mai bune surse de divertisment. Înțelegem însă și că această industrie are unele minusuri care le pot produce mari probleme celor care intră nepregătiți în această lume. Astfel, din 2019, de la lansarea site-ului www.pariurisijocuri.ro, echipa noastră de experți în sport, pariuri și jocuri de cazinou a muncit din greu pentru a produce recenzii, ghiduri și alte materiale foarte bine documentate și cu informații corecte și relevante, care să vină în ajutorul jucătorilor, pentru ca aceștia să se poată bucura de lumea jocurilor de noroc, evitând în același timp pericolele sale. 

Pariuri și Jocuri este deținut de compania iGamingNuts, companie internațională, cu rezultate excepționale pe piața de iGaming, care funcționează în prezent în nu mai puțin de 11 țări, de pe 4 continente. iGamingNuts a investit și investește în continuare în dezvoltarea de soluții pentru industria jocurilor de noroc online, promovând jocul responsabil și ajutând jucătorii să joace în siguranță și să identifice cei mai buni operatori, care să acopere cât mai bine nevoile lor. 

Eforturile iGamingNuts au fost răsplătite în ultimii ani prin numeroasele premii câștigate. Experiența și cunoștințele acumuluate de echipa sa în acești ani sunt folosite pentru dezvoltarea proiectului Pariuri și Jocuri și pentru transformarea sa într-o unealtă valoroasă pentru orice jucător de jocuri de noroc online. 

Ce facem noi

La Pariuri și Jocuri, încercăm să analizăm în detaliu piața pariurilor sportive și a cazinourilor online din România. Astfel, proiectul nostru are la bază patru servicii principale:

1. Sfaturi pentru pariori

Echipa noastră de experți în sport și pariuri sportive pune la dispoziția cititorilor ghiduri de pariere, de unde aceștia pot afla totul despre pariuri, cote, strategii de pariere, soluții pentru îmbunătățirea șanselor de a câștiga la pariuri și multe altele. Oferim de asemenea și ponturi la pariuri pe diferite meciuri sau evenimente sportive.

2. Ghiduri pentru jucătorii de cazinou online

La fel ca în cazul pariurilor sportive, experții noștri analizează piața cazinourilor online din România și le prezintă jucătorilor în detaliu informații despre cazinourile existente în România, jocurile oferite, strategii care pot fi folosite pentru creșterea șanselor de a câștiga la aceste jocuri, recenzii și multe altele. 

3. Topuri și recenzii

Două dintre punctele forte ale site-ului nostru sunt topurile în care le prezentăm cititorilor cele mai bune case de pariuri online și cele mai bune cazinouri online legale în România. Aceste clasamente sunt actualizate lunar, prezentând mereu cele mai noi informații despre operatorii din țara noastră, astfel încât jucătorul să știe exact care sunt ofertele existente pe piață și unde le găsesc pe cele mai bune. Cele două topuri sunt însoțite de recenzii făcute de experții noștri pentru fiecare casă de pariuri și cazinou online care activează legal în România.

Principiile care stau la baza acestor topuri și recenzii sunt imparțialitatea, corectitudinea informațiilor și utilitatea pentru jucător. Încercăm să fim cât mai obiectivi posibili când realizăm aceste materiale, facem cercetare amănunțită ca să prezentăm doar informații corecte și mereu analizăm totul în funcție de nevoile jucătorilor.

4. Coduri Bonus

Tot pentru a veni în ajutorul jucătorilor, Pariuri și Jocuri realizează parteneriate cu casele de pariuri și cazinourile online legale în România pentru a obține promoții avantajoase pentru jucători. Codurile bonus publicate pe site-ul nostru pot fi folosite pentru revendicarea acestor promoții. 

Menționăm de asemenea că încheierea acestor parteneriate cu casele de pariuri și cazinourile online din România nu va influența niciodată, în niciun fel, obiectivitatea noastră. Vom prezenta mereu informațiile cele mai corecte, obținute în urma cercetărilor independente, făcute de către echipa Pariuri și Jocuri.

Promovăm jocul responsabil

Suntem fani ai jocurilor de noroc și considerăm că acestea reprezintă una dintre cele mai bune surse de divertisment la care pot avea acces cetățenii români în acest moment. Însă, în același timp, promovăm jocul responsabil și încercăm să îi informăm pe jucători în ceea ce privește pericolele jocurilor de noroc. 

Dependența de jocuri de noroc reprezintă o problemă majoră. Ne dorim ca cititorii noștri să o evite și să stea la o distanță cât mai mare de ea. Pe site-ul nostru veți găsi așadar mai multe materiale și resurse al cărui scop este evitarea dezvoltării dependenței de jocuri de noroc. 

Pe Pariuri și Jocuri poți afla:

  • Cum să recunoști dependența de jocuri de noroc
  • Care sunt pericolele dependenței jocurilor de noroc
  • De ce este atât de periculoasă
  • Unde pot găsi ajutor persoanele care au dezvoltat dependență de jocuri de noroc
  • Cum poți trata adicția pe cont propriu
  • Cum combat casele de pariuri și cazinourile online această problemă

Jocurile de noroc sunt foarte distractive și pot fi un hobby excelent. E important însă ca acestea să vă ofere doar satisfacție, nu și griji și stres. Vom recomanda așadar mereu jocul responsabil și vă vom sfătui mereu să vă bucurați cu măsură de ceea ce are de oferit această industrie.

Echipa noastră

Echipa noastră este formată din iubitori ai jocurilor de noroc, experți în sport, pariuri, cazinouri, legislație, economie și chiar și tehnologie. Împreună, ei vă vor oferi cele mai bune sfaturi pentru a putea avea succes în lumea jocurilor de noroc. 

Ei sunt experții noștri:

Marius Doroftei – Jurnalist și Expert în Sport

marius doroftei

Cu o carieră de peste un deceniu în jurnalismul românesc, Marius Doroftei s-a distins ca o voce autoritară și pasionată în domeniile sportului și aviației. Fost jurnalist la prestigiosul portal ziare.com, Marius a adus o perspectivă inedită și profundă în fiecare articol, consolidându-și reputația ca un expert de necontestat.

Passionate atât de sport, cât și de aviație, Marius a fuzionat aceste interese în două proiecte online de succes: doroftei.net și aviatiamagazin.com. Aceste site-uri, dedicate pasionaților de sport și aviație, reflectă angajamentul lui Marius pentru excelență și informație de calitate.

Intrarea lui Marius în lumea pariurilor a marcat un nou capitol în cariera sa. Articolele sale despre echipa națională de fotbal au atras atenția datorită acurateței remarcabile a predicțiilor sale. Ponturile lui Marius pentru meciurile tricolorilor, precum și pentru alte echipe naționale, sunt recunoscute pentru rata lor înaltă de succes.

Marius își dedică timpul nu doar scrierii, ci și interacțiunii cu cititorii săi. Este deschis dialogului și colaborărilor, oferind o perspectivă unică și îmbogățită de experiența sa vastă în jurnalism.

Contact:
Pentru colaborări, sugestii sau pentru a urmări ultimele lui articole și analize, Marius poate fi contactat prin intermediul LinkedIn.

Constantin Homeghi – Expert în Jocuri de Noroc și Pariuri Sportive

constantin

Absolvent de Științe Juridice și cu o pasiune profundă pentru lumea cazinourilor și a pariurilor sportive, Constantin Homeghi este un nume de referință în domeniul jocurilor de noroc. Cu peste 10.000 de articole publicate, el își folosește cunoștințele aprofundate și experiența vastă pentru a oferi cititorilor săi recenzii detaliate și sfaturi valoroase.

Constantin este dedicat în a ajuta pariorii să facă alegeri informate și avantajoase. Scopul său este de a mări șansele de câștig ale cititorilor săi, oferindu-le strategii pentru a minimiza pierderile. El acordă o atenție deosebită verificării lunare a tuturor jocurilor, cazinourilor și caselor de pariuri, asigurându-se că informațiile furnizate sunt actuale, testate și conforme cu realitatea.

Promovarea politicii Jocului Responsabil este o prioritate pentru Constantin. El crede cu tărie că jocurile de noroc și pariurile sportive trebuie abordate cu responsabilitate și cumpătare, pentru a rămâne o formă de divertisment plăcută și sigură.

Motto-ul său, „Să faci ceea ce îți place este libertate! Să-ți placă ceea ce faci este fericire!”, reflectă filosofia sa de viață și abordarea sa față de profesie. Constantin este un ghid de încredere pentru orice entuziast al jocurilor de noroc și pariurilor sportive, oferind nu doar informații prețioase, dar și o perspectivă echilibrată și etică asupra acestui domeniu.

Adrian Maties – Jurnalist și Expert în Pariuri Sportive și Economie

Adrian

Cu o carieră îndelungată în jurnalism, Adrian Maties s-a distins ca o voce autoritară în domeniile sportului și economiei. Fost jurnalist pentru diverse publicații locale și pentru site-uri precum time4news.ro și savvyadvisor.com, Adrian a adus un aport valoros în lumea știrilor și sfaturilor financiare. Pasiunea lui pentru artele marțiale și fotbal, împreună cu experiența sa profesională, îi conferă o perspectivă unică și bine fundamentată.

Intrarea lui în lumea pariurilor sportive a început acum mai bine de 15 ani, odată cu scrierea primei sale cronici de meci. De atunci, Adrian a devenit un ghid de nădejde pentru cei interesați să facă pariuri inteligente și profitabile. El își folosește cunoștințele aprofundate pentru a oferi sfaturi despre cele mai promițătoare pariuri și strategii eficiente de pariere.

Adrian este cunoscut pentru abordarea sa pragmatică și analitică. El crede cu tărie în alegerea pariurilor nu doar pe baza șanselor de câștig, ci și în funcție de valoarea reală pe care o oferă. Motto-ul său, ”Nu paria niciodată pe echipele antrenate de Guardiola!”, reflectă filozofia sa umoristică, dar și cunoașterea aprofundată a dinamicii fotbalului.

Contact

Dacă doriți să aflați informații suplimentare despre Pariuri și Jocuri sau dacă doriți să discutați cu experții noștri, ne puteți scrie pe Facebook, pe pagina oficială Pariuri și Jocuri sau pe grupul oficial Pariuri și Jocuri, sau ne puteți trimite un e-mail la adresa: info@pariurisijocuri.ro.

Contactați-ne fără ezitare! Vă vom răspunde cât mai repede posibil.

Licență ONJN

Pariuri și Jocuri funcționează legal în România, pe baza licenței ONJN cu numărul 2597/28.11.2018. Licența este valabilă până în anul 2028. Pentru informații legate despre politica de confidențialitate a site-ului www.pariurisijocuri.ro, vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile acestuia.