Cod Bonus Superbet

Superbet Bonus fără Depunere: Februarie 2024

Superbet Bonus fără Depunere: Februarie 2024

250 rotiri gratuite fără depunere & 1200 lei + 300 rotiri gratuite de bun venit

Cod bonus
Nu e necesar
Încasează bonusul
Bonus disponibil doar pentru jucătorii noi, care s-au înscris la Superbet prin accesarea link-urilor din acest articol, care au trimis documentele necesare pentru verificare identității și care și-au dat acordul pentru a primi informații despre viitoarele oferte promoționale Superbet. Folosirea unui cod bonus Superbet nu este necesară. Vei găsi în următorul articol termenii și condițiile promoției.

Ultima actualizare a bonusului: 05.02.2024

În februarie 2024, poți folosi un cod bonus Superbet pentru a revendica promoții fără depunere sau de bun venit, dar și alte bonusuri. În rândurile următoare vom vorbi despre fiecare cod promo Superbet activ în acest moment. Îți vom spune ce promoții găsești în acest moment în oferta agenției, ce trebuie să faci pentru a le activa, dar și cum să te înregistrezi cu un cod promoțional Superbet.

Superbet Cod Bonus 2024

Superbet BonusValoare bonus SuperbetSuperbet Cod Bonus
Bonus de Bun Venit la pariuri Sportivepână la 500 leiÎnregistrează-te cu bonus
Bonus de Bun Venit la Cazinoupână la 1200 lei + 300 rotiri gratuiteÎnregistrează-te cu bonus
Superbet Bonus fără depunere250 rotiri gratuite fără depunereÎnregistrează-te cu bonus
Listă coduri bonus Superbet actualizată: 05.02.2024

Pentru a te bucura de oferta Superbet, primul pas este să te înregistrezi la această agenție. O poți face foarte ușor, accesând oricare din link-urile din acest articol. Vei fi dus într-o pagină unde vei putea accesa formularul de înregistrare la Superbet. Acesta este ușor de completat. Întreg procesul de înregistrare ar trebui să dureze cel mult două minute.

Tot în formularul de înregistrare vei găsi câmpul unde trebuie să introduci un cod promoțional Superbet, pentru a activa un bonus la această agenție. Îți recomandăm de asemenea să bifezi căsuța prin care îți dai acordul pentru a fi contactat de agenție cu comunicări despre bonusuri și alte oferte.

După ce ai terminat procesul de înregistrare, recomandarea noastră este să îți verifici contul prin trimiterea către Superbet a unor copii a documentelor solicitate de agenție. Doar prin verificarea contului vei putea beneficia de întreaga ofertă Superbet.

De asemenea, după ce ai efectuat prima ta depunere la pariuri sau casino vei primi din partea operatorului un cod voucher. Acesta poate fi utilizat în oricare dintre sălile terestre ale companiei, la pariuri sau sloturi (ai la dispoziție peste 2500 de variante de joc).

Superbet bonus fără depunere

superbet bonus fără depunere

Superbet vine în acest început de an cu o promoție specială pentru jucătorii noi. Este vorba de un bonus fără depunere care poate fi obținut prin simpla verificare a contului.

Astfel, în perioada 1 februarie 2024 – 29 februarie 2024, cei care se înscriu la Superbet prin intermediul site-ului nostru, Pariuri și Jocuri, care trimit documentele necesare pentru verificarea identității și care, la momentul înscrierii, își dau acordul pentru a primi informații despre promoții vor primi un bonus fără depunere care le va aduce 250 rotiri gratuite la cazinou. Valoarea fiecărei rotiri gratuite este de 0,20 lei.

Nu este necesară folosirea unui cod bonus Superbet fără depunere pentru activarea acestei promoții.

Mai mult, dacă jucătorul alege să efectueze depuneri, pentru primele 3 depuneri va primi și bonusul de bun venit oferit de Superbet la cazinou, în valoare de 1200 lei + 300 rotiri gratuite.

Atenție! Acest Superbet bonus fără depunere este acordat doar pentru jucătorii noi și doar pentru cei care, la momentul înscrierii, și-au dat acordul în ceea ce privește primirea de la Superbet a informațiilor despre premii și alte oferte promoționale. De asemenea, acesta nu este un bonus fără rulaj. Condițiile sale de rulaj trebuie respectate, pentru ca jucătorul să poată să retragă banii câștigați.

Termeni și condiții Superbet bonus fără depunere

Promoția oferită de Superbet este una cât se poate de simplă. Jucătorul trebuie doar să își deschidă un cont nou la această companie și să efectueze o verificare a contului. Imediat ce procesul de verificare va fi terminat, jucătorul va primi cele 250 rotiri gratuite fără depunere.

Rotirile gratuite sunt doar pentru jocul Gates of Olympus. Nu pot fi folosite la ruletă, blackjack, video poker sau la sloturile selectate de agenție. Dacă există fonduri în balanța reală a jucătorului, vor fi utilizați întâi banii aceștia, apoi cei rezultați din jucarea rundelor gratuite.

Noul bonus fără depunere Superbet va fi acordat în cel mult 48 de ore de la finalizarea cerințelor. Are o perioadă de valabilitate de 7 zile și trebuie rulat în 7 zile de la activare. Rotirile gratuite trebuie acceptate în 24 de ore de la creditare. Rulajul rotirilor este 20X.

Dacă jucătorul efectuează o cerere de retragere înainte de finalizarea rulajului, va pierde toate câștigurile încasate cu noul bonus fără depunere Superbet.

Doar un singur bonus la cazinou poate fi activ în balanța bonus. În cazul în care există un bonus activat sau nu prin folosirea unui cod în contul jucătorului, bonusul fără depunere Superbet va fi plasat în așteptare timp de 3 zile. În această perioadă, jucătorul poate finaliza rulajul bonusului activ.

Bonusul fără depunere Superbet se va activa automat după rularea vechiului bonus. În cazul în care jucătorul nu termină rulajul vechiului bonus în perioada de 3 zile, va pierde noul bonus fără depunere Superbet.

Cod Bonus Superbet Pariuri Sportive

superbet bonus de bun venit la pariuri sportive cod bonus superbet

Primești un bonus Superbet de până la 500 Lei după deschiderea unui cont la acest operator, după acceptarea bonusului de bun venit la pariuri sportive și după efectuarea primelor 3 depuneri. Acesta îți oferă 50% din prima depunere (până la 200 Lei), 50% la constituirea celui de-al doilea depozit (până la 200 Lei) și 100% din ceea ce depui a treia oară (până la 100 Lei).

Acest Superbet bonus de bun venit este disponibil doar pentru jucătorii noi.

Termeni și condiții Superbet bonus de bun venit la pariuri

Iată și care sunt condițiile și termenii de care trebuie să ții cont:

 • Bonusul se acordă doar dacă ai bifat caseta cu primirea ofertelor de bonus din finalul formularului de înregistrare și numai după verificarea adresei de email;
 • Bonusul poate fi rulat în secțiunile Sport, Pariuri Live și Loto.
 • Acest Superbet bonus este acordat la efectuarea primei depuneri (a cărei valoare trebuie să fie în cuantum de 50 Lei, iar pentru celelalte două depozite, valoarea minimă acceptată este de 20 Lei);
 • Cerințele de rulaj sunt de 6x;
 • Cota minimă acceptată este de 1,60 (pariuri simple și pariuri în sistem) și 2,50 (cota cumulată la pariurile de tip acumulator);
 • Nu este necesară folosirea unui cod bonus Superbet pentru a activa promoția;
 • La îndeplinirea cerințelor de rulaj nu sunt luate în calcul pariurile cu Super Cotă, cele plasate pe sporturi virtuale și cazinou.
 • Nu vor fi luate în considerare nici pariurile plasate la loteriile “Win for Life“ și “Win for Life Numerone“;
 • Depunerea trebuie făcută numai după acceptarea ofertei de bonus de bun venit;
 • Dacă e făcută o cerere de retragere fără ca aceste cerințe de rulaj să fie îndeplinite, bonusul va fi anulat;
 • Intervalul de timp pentru revendicare este de 7 zile.

Totodată, primești și un Superbet cod voucher pentru agențiile terestre. Acesta poate fi folosit în orice Agenție Superbet, dacă sunt îndeplinite următoarele condiții:

 • Jucătorul se înregistrează folosind codul de înregistrare primit în Agenția Superbet sau prin mesaje electronice;
 • Jucătorul selectează sau refuză bonusul Superbet de bun venit, la prima accesare a contului;
 • Jucătorul bifează acordul cu privire la primirea de informații din partea Superbet despre promoții, bonusuri, jocuri, etc.
 • Prima depunere este în valoare de cel puțin 50 de lei,
 • Jucătorul are la dispoziție 30 de zile de la înregistrare pentru a efectua cele 3 depuneri.

Super 23+24

superbet bonus la pariuri sportive 23 + 24

Super 23+24 este o promoție specială lansată de Superbet pentru sezonul 2023-2024 din Superliga. Mecanismul promoției este unul destul de simplu: Dacă pariezi minim 23 de lei pe meciuri dintr-o etapă a Superligii, primești din partea Superbet un pariu gratuit în valoare de 24 de lei.

Termeni și condiții Superbet Bonus la pariuri sportive Super 23+24

Bonusul Super 23+24 poate fi obținut în 3 pași:

 • Jucătorul acceptă oferta primită pe superbet.ro sau în aplicația Superbet, înainte de startul fiecărei etape;
 • Jucătorul pariază pre-meci sau live minim 23 de lei pe oricare din meciurile din respectiva etapă de Superliga. Cota minimă pentru ca pariul să fie eligibil este de 1,6/bilet single și cotă totală minimă de 2,5/bilet acumulator;
 • După validarea biletului, jucătorul va primi un pariu gratuit de 24 lei.

Folosirea unui cod promo Superbet nu este necesară pentru a activa acest bonus. Promoția este valabilă în perioada 14.07.2023 – 09.03.2024. Sunt acceptate doar pariurile pe meciuri din Superliga. Nu vor fi luate în considerae pariurile pe selecții din oferta SuperExtra, din categoria Speciale sau cele la care a fost folosită funcția Cash Out.

Pe parcursul promoției, un jucător poate câștiga 30 de pariuri gratuite. Pariul gratuit trebuie jucat în cel mult 7 zile de la primire. Poate fi jucat doar în secțiunile Sport și Live, pe orice evenimente din aceste secțiuni. Nu poate fi jucat pe bilete de tip sistem.

Promoții la Superbet Pariuri Sportive fără cod bonus

 • Super Cotă – obții cote mărite grație opțiunii de marja zero care se aplică pentru pariurile cu Șansă Dublă și Rezultat Final;
 • Pariul Șansă – încasezi 10% din câștigul total împărțit la cota pariului pierdut. Pentru bilete combo cu cel puțin 11 evenimente și cote mai mari sau egale decât 1,30. Nu este necesară folosirea unui cod bonus Superbet pentru activarea promoției.
 • Super Avantaj – poți câștiga biletele înainte de finalul meciului la 4 sporturi gratuite.
 • Super Prono – o promoție gratuită, la care pot participa toți jucătorii cu conturi active. Jucătorii oferă 4 predicții, apoi așteaptă rezultatele. Super Prono oferă premii în valoare totală de 200.000 lei pe săptămână. Pentru activarea promoției nu este necesară folosirea unui cod bonus Superbet.
 • Super Bonus – Mărire de 150% pentru biletele câștigătoare cu cel puțin 25 de evenimente pe bilet. Acum și pentru biletele plasate online;
 • Super Cote mărite pe meciurile live – partidele cele mai importante beneficiază de cote mult mai mari;
 • Super Șansă în agențiile offline – primești un coeficient de multiplicare dacă ratezi unul sau două meciuri de pe bilet;
 • Cashback 1% la casierie și 5% dacă pariezi la terminalele Super Touch – Biletele plasate la meciurile din selecția de sporturi, sporturi virtuale și loto Superbet cu pariuri pre-meci și live beneficiază de cashback de 1%, respectiv 5% dacă plasarea s-a efectuat prin intermediul terminalelor Super Touch. Promoția este disponibilă numai pentru pariorii înscriși în programul Club Superbet.

Cod Bonus Superbet Casino Online

superbet casino

La Superbet casino primești un bonus de bun venit de 240% din ceea ce depui, în limita a maxim 1200 Lei. Acest bonus Superbet este valabil doar pentru jucătorii noi, care l-au selectat în momentul activării contului și care au acceptat să primească informații despre promoții, bonusuri etc.

Nu este necesară folosirea unui cod bonus Superbet pentru activarea promoției.

Termeni și condiții Superbet bonus de bun venit la casino online

Condițiile și termenii pe care trebuie să îi respecți se referă la:

 • Primești 300 de Rotiri Gratuite – 50 la Shining Crown, 100 la Burning Hot și 150 la 20 Super Hot.
 • Valoarea minimă a depunerii este de 20 Lei la fiecare depunere;
 • Trebuie efectuate 3 depuneri (la prima primești 100% până la 500 Lei, la cea de-a doua 80% până la 400 Lei, iar la cea de-a treia, 60% până la 300 Lei).
 • Bonusul se acordă doar dacă ai bifat caseta cu primirea ofertelor de bonus din finalul formularului de înregistrare și se acordă numai după verificarea adresei de email;
 • Efectuarea depunerii trebuie realizată numai după acceptarea ofertei de bonus de bun venit;
 • În cazul solicitării unei cereri de retragere fără ca aceste cerințe de rulaj să fie îndeplinite, bonusul va fi anulat;
 • Cerințele de rulaj sunt de 35x;
 • Bonusul nu poate fi plasat în mize pe alte tipuri de pariuri, ci doar în secțiunile de cazinou și casino live;
 • Jocurile de păcănele au un procent de contribuție la îndeplinirea cerințelor de rulaj de 100%, în timp ce restul jocurilor de masă contribuie cu 20% la rulaj;
 • Intervalul de revendicare a bonusului este de 7 zile, apoi de 14 zile pentru depunerile 2 și 3.

La fel ca în cazul bonusului Superbet de bun venit la pariuri sportive, jucătorii noi pot primi și un Superbet cod voucher pentru agențiile terestre. Acesta poate fi folosit în orice Agenție Superbet. Condițiile ce trebuie îndeplinite pentru a primi voucherul sunt aceleași precum cele prezentate mai sus.

superbet jackpot

Promoții la Superbet Casino fără cod bonus

Super Spin – În fiecare zi, jucătorii care joacă la Superbet Online au o rotire gratuită la Super Spin, care le poate aduce un jackpot de 50.000 lei. Pentru activarea promoției, nu trebuie să folosești un cod bonus Superbet.

Cum te înregistrezi cu un cod bonus Superbet?

Înregistrarea la Superbet online durează maxim 2 minute. Apasă pe oricare din link-urile din acest articol și vei fi dus pe platforma superbet.ro, unde îți va apărea formularul de înregistrare. Aceste conține:

înregistrare cu cod bonus superbet
 1. Informații de bază – CNP, nume, prenume, nume de utilizator și parola pentru cont;
 2. Informații de contact – adresa de email, număr de telefon, adresa, județ și localitate.

Nu trebuie să îți faci probleme că datele tale vor fi furate sau folosite fără acordul tău. Site-ul acestei agenții este unul foarte sigur, conexiunea la el fiind securizată.

Dacă ai primit un cod bonus Superbet în agențiile brandului bifează căsuța „Cod bonus” și inserează codul. De asemenea, bifează și cele două căsuțe legate de vârstă și recepționarea de informații legate de Superbet promoții, bonusuri, campanii și alte produse. Superbet oferă o serie de bonusuri care pot fi revendicate doar de cei care, la momentul lansării promoției, au avut bifată căsuța prin care au fost de acord să primească informații despre bonusuri, cote, jocuri gratuite, etc.

După ce ai completat formularul, contul tău va fi activat și tu te vei putea bucura de avantajele oferite de această agenție. Nu uita însă să îți și verifici contul, pentru a beneficia de întreaga ofertă Superbet.

Superbet Oferta

Superbet oferta
 • Sport – pentru cei care joacă la Superbet pariuri există o gamă variată de piețe, de la pariuri pe sporturile cunoscute și până la Esport și pariuri speciale, precum pariuri Survivor 2024. De asemenea, beneficiază și de pariuri cu opțiunea Superofertă;
 • Sloturi – în secțiunea Superbet casino ai la dispoziție păcănele de la Netent și EGT, inclusiv jackpoturi și jocuri din sălile terestre. În plus, poți juca și jocuri de masă, opțiunile fiind atractive, jucătorii având și posibilitatea de a juca excelentul joc Aviator la Superbet. Aici poți juca chiar și gratis, în varianta Aviator demo;
 • Casino Live – blackjack și multiple variante de ruletă live (mize mici de 2 Lei, de exemplu) printre acestea numărându-se Superbet Roulette, Bucharest Roulette sau Grand Roulette;
 • Loto – toate loteriile și sistem de tip keno din Europa, Canada și SUA;
 • Sporturi Virtuale – la Superbet jocurile virtuale sunt la mare preț, așa că poți plasa pariuri pe fotbal, curse de cai și de ogari, motociclete, tenis sau pe Next Six, Lucky Six și Lucky X.

Ce trebuie să știi despre Superbet?

Este una dintre agențiile de pariuri care operează pe piața românească din 2008 (una dintre cele mai vaste rețele de case de pariuri terestre). Au obținut licența de operare online pe data de 1 Septembrie 2016 (licența ONJN nr. L1160659W000328). Software-ul Superbet casino este furnizat de Netent și EGT (găsești toate jocurile de pacanele ale acestor branduri). X Jackpot este un concept original destinat exclusiv jucătorilor de sloturi din agențiile acestui brand și are un premiu de 500,000 Lei.

Superbet App

Superbet app

Aplicația Superbet este considerată cea mai bună aplicație de pariuri sportive și casino din România. În App Store, aplicația Superbet ocupă primul loc în categoria sport, cu o notă de 4,7 din 5, după aproape 60 de mii de recenzii, în timp ce în magazinul Google Play ocupă poziția a doua, cu nota 4,4 din 5, după aproape 40 de mii de recenzii.

Aplicația Superbet este disponibilă pentru Androit și iOS, putând fi descărcată din Magazinul Google Play, din App store sau de pe site-ul Superbet. Nu îți recomandăm să o descarci din alte surse!

Superbet oferă una dintre cele mai ușoare de folosit aplicații mobile de pariuri sportive și casino online, una foarte bine optimizată și foarte rapidă. Pentru a o folosi, nu ai nevoie de ajutor sau de tutoriale. Și poți face cu ea tot ce ai face și de pe un computer. Poți chiar să folosești opțiunea Superbet verificare online a biletului. Unul dintre beneficiile acestei opțiuni este că poți să-ți verifici biletul chiar dacă l-ai plasat la casa de pariuri terestre.

Bineînțeles, poți folosi aplicația Superbet pentru a te înregistra cu un cod promo sau chiar pentru a revendica un bonus, fie el de bun venit, fără depunere sau de orice alt fel.

Superbet Metode de Plata

La agenția Superbet poți folosi următoarele metode de plată:

Metode de plată SuperbetDepunere minimăDepunere maximăComision depunere
Card bancar (Visa, Mastercard)20 lei45.000 lei 0,4 lei
Skrill20 lei45.000 lei 0,4 lei
Neteller20 lei45.000 lei 0,4 lei
paysafecard20 lei20.000 lei0,4 lei
A-bon25 lei45.000 lei 0,5 lei
Okto Cash20 lei45.000 lei 0,5 lei
Transfer Bancar20 leinelimitat0,4 lei
Apple pay20 lei
Revolut20 lei
Cash în agenții1 leu45.000 lei 0,2 lei

O parte din aceste metode de plată pot fi folosite și pentru a efectua o retragere de la Superbet:

Metode de plată SuperbetRetragere minimăRetragere maximăComision retragereTimp de procesare
Card bancar (Visa, Mastercard)20 lei200.000 lei 0 lei3-6 zile
Skrill20 lei45.000 lei 0 leiimediat
Neteller20 lei45.000 lei 0 leiimediat
paysafecard20 lei20.000 lei0 leiimediat
Transfer Bancar20 leinelimitat0 lei1 zi
Cash în agenții1 leu45.000 lei 0 lei1 zi

Trebuie să știi că limita minimă la depunere este de 20 Lei (la care plătești un comision de 2% din tranzacție). Limita maximă la retragere este de 20.000 Lei (Paysafecard), 45.000 Lei (celelalte metode). La plățile prin transfer bancar nu există limită maximă la depunere.

Nu este solicitat comision la retragere. Timpul de procesare la depunere este instant, iar la retragere este instant pentru Skrill, Paysafecard și Neteller și durează 1 zi la transfer bancar și între 3-6 zile pe card.

Important! Dacă vrei să retragi rapid fonduri, poți să o faci instant prin agenții. Din contul tău Superbet, alegi opțiunea INSTANT și agenția unde vrei să retragi și selectezi suma. Atenție însă! Pe zi poți retrage prin această metodă cel mult 4000 de lei. Mai departe, trebuie doar să te prezinți la agenție și să ridici suma. Prin această metodă poți face retrageri în orice zi, chiar și sâmbăta și duminica, exceptând sărbătorile legale.

Superbet Serviciu Clienți

Pentru cel mai rapid și bun răspuns din partea Superbet, poți să îi contactezi prin secțiunea de Live Chat de pe site-ul lor sau din aplicațiile mobile. Superbet are de asemenea și un foarte bun chatbot, unul dintre cele mai bune din România. Acesta se numește iRina si care oferă suport instant la funcții ca verificarea biletului, resetarea parolei, reactivarea contului, retrimiterea email-ului de activare, recuperarea numelui de utilizator și multe altele.

Serviciul de relații clienți al Superbet este unul multi-premiat, cu premii primite în 2017, 2018 și 2019 la diverse categorii. Prin ultimele mutări realizate la nivel de imagine (cooptarea lui Ilie Dumitrescu ca ambasador al brandului) și îmbunătățirea constanța a ofertei de jocuri și bonusuri se anunță un jucător ce își dorește să ajungă în top! De asemenea, prin intermediul Serviciului Clienți, poți afla ce cod bonus Superbet trebuie să folosești pentru a activa promoțiile care te interesează.

Concluzie

Superbet.ro este una dintre platformele de pariuri și cazinou care se bucură de creșterea popularității în rândul jucătorilor. Grație opțiunilor de pariere, a bonusurilor și a promoțiilor, secțiunea Superbet pariuri este una dintre cele mai bune din România. La nivel de cazinou, oferta este bine reprezentanta de jocurile EGT și Netent.

Pe partea de promoții și bonusuri, situația se poate îmbunătăți. Un avantaj al acestui brand este oferta reprezentativă, atât la nivel de platformă online, cât și la nivelul sălilor de jocuri și agențiilor de pariuri terestre. Folosește-te de fiecare cod bonus Superbet pe care îl primești dacă te înregistrezi acum de pe site-ul nostru și beneficiază de bonusuri și distracție maxime!

FAQ

Care este oferta Superbet la pariuri sportive?

Jucătorii noi pot primi un bonus Superbet de bun venit la pariuri sportive în valoare de 500 de lei. Acesta va fi primit în trei pași, după fiecare din primele trei depuneri. Bonusul se acordă doar dacă ai bifat caseta cu primirea ofertelor de bonus din finalul formularului de înregistrare și se acordă numai după verificarea adresei de email. Pentru a primi bonusul, prima depunere trebuie să fie de minim 50 de lei. Următoarele două depuneri trebuie să fie de minim 20 de lei fiecare. Cerințele de rulaj sunt 6X, fiind acceptate doar pariurile cu cotă minimă de 1,60 (pariuri simple) sau 2,50 (pariuri de tip acumulator). Nu este necesară utilizarea unui cod bonus Superbet pentru activarea promoției.

Ce Superbet bonus de bun venit este disponibil la cazinou?

Iubitorii jocurilor de cazinou pot primi un Superbet bonus de bun venit în valoare de până la 1200 lei. Acesta este este valabil doar pentru jucătorii noi, care l-au selectat în momentul activării contului și care au acceptat să primească informații despre promoții, bonusuri etc. Va fi primit în trei etape, după fiecare din primele trei depuneri efectuate de jucător. Valoarea minimă a depunerii e de 20 de lei pentru fiecare depunere. Cerințele de rulaj sunt de 35X. Nu este necesară utilizarea unui cod bonus Superbet pentru activarea promoției.

Există pentru jucători și un bonus loto Superbet?

În acest moment, nu există niciun bonus loto Superbet activ pe platforma acestui operator. Totuși, oferta loto Superbet include toate loteriile și sistemele de tip keno din Europa, Canada și SUA

Pot primi un bonus aniversar Superbet?

Bonusul “SuperAniversar” se acordă doar Jucătorilor care au fost contactați direct de către operator. Acesta este în valoare de 100 de lei și poate fi folosit în secțiunile Sport și Pariuri Live. Pentru a fi eligibil pentru primirea unui bonus aniversar Superbet, un jucător trebuie să fie activ pe platforma operatorului, cu cel puțin un pariu plasat în ultimele 3 luni de zile. Nu este necesară folosirea unui Superbet cod bonus pentru a activa bonusul aniversar.

Ce trebuie să fac pentru a participa la o promoție Superbet?

Pentru a putea participa la orice promoție Superbet este necesară citirea termenilor și condițiilor. Fiecare promoție Superbet are condițiile sale, care trebuie îndeplinite pentru ca jucătorii să poată beneficia de bonusurile puse în joc. De asemenea, e important ca jucătorii noi să verifice secțiunea de oferte Superbet înainte de a efectua primele lor depuneri. Doar așa pot afla dacă sunt sau nu eligibili pentru a primi un Superbet bonus de bun venit.

Unde pot găsi un cod Superbet pentru a activa un bonus?

Nu toate promoțiile cu bonus de la Superbet cer folosirea unui cod pentru activare. De altfel, pentru activarea promoțiilor existente în acest moment nu este necesară folosirea unui cod Superbet. Cu toate acestea, jucătorii sunt sfătuiți să verifice înainte termenii și condițiile pentru fiecare promoție Superbet, pentru a afla ce trebuie să facă pentru activare. Superbet poate schimba în orice moment termenii și condițiile, așadar este necesară verificarea lor pentru fiecare promoție nouă.

Ce cod bonus Superbet trebuie să folosesc pentru a activa actuala promoție cu bonus fără depunere?

Pentru a activa actuala ofertă cu bonus fără depunere nu este necesară folosirea vreunui cod bonus Superbet. Tot ce trebuie să facă jucătorul este să se înregistreze pe site-ul Superbet și să își verifice contul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *