Pariuri și Jocuri îți prezintă un ghid al cărui scop este să te ajute să afli tot ce trebuie să știi despre pariuri sportive online.

Pariază la case de pariuri online legale în România

În România, industria pariurilor este bine reglementată. Pentru ca o companie de jocuri de noroc să poată activa pe piața din țara noastră, aceasta trebuie să obțină o licență de la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN). Fără o asemenea licență, un operator nu poate să își desfășoare activitatea legal în România. Legea nu privește doar casele de pariuri, ci și pe jucători. A juca la o casă de pariuri fără licență este ilegal iar amenda pe care o poți primi este una usturătoare: între 5.000 și 10.000 de lei.

Pentru a nu încălca legea, cel mai bine este să joci doar la acele case de pariuri online de top care funcționează legal în România. Așa vei fi în siguranță, îți vei putea retrage câștigurile obținute și nu va trebui să te temi că datele tale vor fi furate. Dar asta nu e tot, deoarece aceste agenții de jocuri de noroc oferă și multe alte beneficii pentru clienții lor.

Bineînțeles, aceste case de pariuri vin cu multe alte beneficii. Nu doar că nu vei încălca legea, jucând la ele, dar vei avea parte și de bonusuri foarte utile, de foarte multe piețe pe care vei putea paria, de un număr mare de tipuri de pariuri foarte interesante, de funcții speciale la pariuri și multe altele. Iată câteva tipuri de case de pariuri online legale în România:

Nu putem să nu vorbim despre avantajele oferite de casele de pariuri online. Fie că vrei să te distrezi sau să faci bani din pariuri sportive online, este important să ții cont de aceste avantaje, deoarece ele îți pot fi de foarte mare folos. Iată așadar la ce avantaje te poți aștepta dacă alegi să joci la casele de pariuri online legale în România:

Bonusuri la Pariuri Sportive Online

Casele de pariuri sportive online includ în ofertele lor numeroase bonusuri, care au ca scop fie atragerea de jucători noi, fie răsplătirea jucătorilor existenți. Acestea sunt unele dintre cele mai importante avantaje oferite de agențiile de jocuri de noroc, fiind extrem de utile, atât pentru jucătorii noi, care vor să testeze ce are de oferit o casă de pariuri, cât și pentru cei care vor să joace mai mult, fără a scoate mai mulți ban din buzunare, dar și pentru cei care vor să câștige mai mulți bani din pariuri sportive online.

Bonusurile oferite de casele de pariuri pot fi de mai multe feluri: bonusuri de bun venit, fără depunere, fără rulaj, bonusuri speciale pentru anumite evenimente, pariuri gratuite, pariuri fără risc, promoții cu cote mărite și altele.

Tipuri de pariuri sportive online

Ți-am arătat de ce este bine să pariezi doar la casele de pariuri online care funcționează legal în România și de ce avantaje beneficiezi la acest agenții. Așadar, mai departe, vom vorbi despre tipurile de pariuri pe care le poți face. Cum probabil că știi deja, există numeroase tipuri de pariuri sportive online. Acestea pot fi pariuri sportive pe evenimente (Fotbal, Baschet, Handbal), pariuri pe rezultat, pe goluri, handicapuri, pe reprize, pariuri antepost, pariuri live, pe ce se întâmplă în timpul unui meci, pe jucători, pariuri combinate sau pariuri speciale.

Cum să câștigi la pariuri sportive online

După ce ai aflat ce fel de pariuri poți să faci, mai trebuie doar să vezi cum îți poți îmbunătăți șansele de a câștiga. Acest lucru este foarte important, mai ales dacă scopul tău este să câștigi un profit serios din pariuri.

Un lucru de care trebuie însă să ții cont este că pariurile sportive sunt diferite între ele. Ceea ce merge la fotbal, s-ar putea să nu meargă la tenis și așa mai departe. Din acest motiv, noi am pregătit câte un ghid despre cum să câștigi la diferite pariuri sportive online:

Ghid pariuri sportive online – Pariuri pe sporturi

Ghid pariuri sportive online – Pariuri pe non-sporturi

Strategii pariuri sportive online

Un ghid la pariuri sportive online poate fi foarte util. Acesta devine însă și mai util atunci când este folosit împreună cu o strategie solidă de pariuri. Din fericire, Pariuri și Jocuri a pregătit și o serie de articole cu informații despre strategii pe care le poți folosi când pariezi?

Urmărește meciurile pe care vrei să pariezi

Mai ales când faci pariuri live, dar și pentru alte tipuri de pariuri, este absolut necesar să urmărești meciurile, sportivii și campionatele pe care vrei să pariezi. Doar așa vei putea să fii la curent cu tot ce se întâmplă în ligile, campionatele și turneele tale. Dacă urmărești meciurile pe care pariezi, șansele să fii surprins vor fi mai mici, la fel cum și riscul să pierzi va fi mai mic.

Metode de plată la casele de pariuri online

Un lucru foarte important, de care trebuie neapărat să ții cont, dacă vrei să câștigi bani din pariuri sportive online, este lista cu metode de plată acceptate la casa de pariuri la care ai ales să joci. Este foarte important ca această listă să conțină și o metodă de plată pe care tu să o poți folosi.

Din fericire, în ziua de azi casele de pariuri online oferă un număr foarte mare de metode de plată. Astfel, sunt șanse minime ca metoda folosită de tine să nu se regăsească printre acele acceptate la casa la care joci. E totuși o idee bună să verifici ce metode de plată sunt acceptate. S-ar putea să găsești informații foarte utile. De exemplu, informații despre depunerea minimă acceptată, dacă agenția plătește sau nu impozitul de 2% la depunere sau despre metode de plată mai exotice, precum Revolut.

Evită greșelile făcute des de pariori!

Încheiem acest ghid pentru pariuri sportive online cu o scurtă discuție despre greșelile pe care cei mai mulți jucători le fac. Dacă ești nou în această lume, cel mai bine este să încerci să înveți din experiențele celorlalți jucători și să nu repeți și tu greșelile făcute de ei. În primul rând, pentru că aceste greșeli pot să te coste destul de mulți bani. Dar și dacă pierderile bănești nu sunt așa de mari, s-ar putea ca aceste greșeli să te facă să nu mai vrei să joci sau, mai rău, să ajungi dependent.

Câteva greșeli de care trebuie să ții cont:

  • să joci la pariuri live fără a urmări meciurile pe care pariezi;
  • să pariezi fără să te informezi înainte despre meciurile și sportivi pe care vrei să pariezi;
  • să nu ții cont de marja casei de pariuri, atunci când scopul tău e să câștigi cât mai mulți bani;
  • retragerea câștigurilor înainte de realizarea rulajului;
  • activarea mai multor bonusuri în același timp;
  • dezvoltarea unei dependențe de jocuri de noroc – cea mai mare greșeală pe care o poți face!

Din fericire, astăzi ai la dispoziție o serie de resurse care te pot ajuta să eviți aceste greșeli.