Bonus Fără Depunere Pariuri Sportive

Pariuri și Jocuri îți pune la dispoziție o listă cu fiecare bonus fără depunere la pariuri sportive online din 2024 ca să poți juca gratis la cele mai bune site-uri de pariuri online legale în România. Află cum poți obține aceste bonusuri și cum le poți retrage! Am verificat pentru tine Termenii și Condițiile acestor promoții. În rândurile următoare îți voi spune unde găsești case de pariuri care oferă bonus fără depunere, unde poți face pariuri sportive online fără depunere și alte informații necesare pentru a obține și pentru a folosi un pariu gratuit sau un bonus sport fără depozit.

Case de pariuri care oferă bonus fără depunere la sport – 2024

 • WINBET
  4.8
  20 RON Pariu gratuit fără depunere
  • Pariu gratuit fără depunere acordat la verificarea contului;
  • Pariu gratuit fără depunere și fără rulaj;
  • Valabil până la 31.05.2024.
 • FORTUNA
  4.4
  50 lei pariu gratuit fără depunere + 150 lei la primele 3 depuneri
  • Bonus fără rulaj;
  • Poate fi folosit doar ca un pariu gratuit fără depunere cu 50 de lei fără rulaj sau ca un bonus de 200 lei fără rulaj obținut prin depunerea a cel puțin 150 lei;
  • Bonus la pariuri fără depunere;
  • Poate fi folosit la pariuri cu cote mărite.
 • NETBET
  4.4
  Pariu gratuit de 50 de lei fără depunere
  • Pariu gratuit fără depunere cu acest cod bonus: 50SPORT;
  • Pariu gratuit acordat fără depunere, la înregistrarea și verificarea contului;
  • Promoție valabilă până la: 31.12.2024

Din păcate, în acest moment al anului 2024, nu sunt foarte multe case de pariuri online din România care oferă bonus fără depunere la pariuri sportive pentru clienții lor. Acest lucru se poate însă schimba. Ca să fii la curent cu toate ofertele cu bonus fără depunere la sport, verifică această pagină constant. Echipa Pariuri și Jocuri o va actualiza săptămânal, pentru ca tu să ai parte de cele mai proaspete informații despre bonusuri sportive și pentru a ști exact ce agenții online oferă bonus pariuri fără depunere în 2024.

Dacă cauți un pariu gratuit sau alt bonus fără depunere la o casă de pariuri sportive online anume și numele acesteia nu se regăsește în lista de mai sus, nu trebuie să îți faci griji. În rândurile următoare îți vom oferi și câteva alternative la bonusuri fără depunere iar unele dintre ele s-ar putea să fie chiar la acele case de pariuri la care dorești să joci. Întâi, să vedem însă câteva detalii despre ofertele din lista de mai sus.

WinBet bonus fără depunere sport

Oferta celor de la WinBet este una dintre cele mai bune din România. Și asta deoarece la acest operator primești un pariu gratuit / free bet fără depunere dar și fără rulaj. Faptul că promoția vine fără condiții de rulaj înseamnă foarte mult. Practic, dacă joci pariul gratuit și dacă el este câștigător, banii câștigați îți intră direct în cont și tu poți face ce vrei cu ei. Îi poți retrage, îi poți juca mai departe, tu alegi.

Bonusurile fără depunere și fără rulaj sunt cele mai bune bonusuri pe care le poți obține de la agențiile de jocuri de noroc. Așa că, dacă găsești o astfel de promoție, recomandarea mea este să o revendici cât mai repede.

Valoarea acestui pariu gratuit / free bet fără depunere și fără rulaj e de 20 de lei. Nu e neapărat o sumă mare, dar e destul de bună cât să câștigi un profit frumușel. De asemenea, acest pariu gratuit fără depunere oferit de WinBet poate fi folosit doar la pariuri pe meciuri LIVE. Deși nu pare, este un mare avantaj. Asta deoarece atunci când urmărești un meci pe care pariezi ai un control mai mare asupra sa. Prin urmare, șansele tale de a câștiga sunt de asemenea mai mari.

În plus, pe lângă acest pariu gratuit de 20 de lei, la WinBet mai primești 200 rotiri gratuite fără depunere pentru cazinou.

Fortuna bonus fără depunere sport

În 2024, și Fortuna le oferă jucătorilor ca bonus pariuri fără depunere care vin fără condiții de rulaj. Promoția este însă puțin mai complexă decât cea de la WinBet. Dacă te înregistrezi la Fortuna și îți verifici contul, primești automat un pariu gratuit fără depunere de 50 de lei în puncte de loialitate. Poți folosi aceste puncte de loialitate pentru a cumpăra bonusuri cu cotă mărită sau pentru a plasa pariuri.

Promoția vine de asemenea cu o a doua parte, prin care jucătorul primește încă 150 de lei, în trei bonusuri de câte 50 de lei, pentru primele 3 depuneri de cel puțin 50 lei/depunere.

Din punctul meu de vedere, dacă ești iubitor de pariuri, această promoție e una excelentă pentru tine. Înregistrându-te la Fortuna și efectuând o depunere de 150 de lei, tu vei putea face pariuri de 350 de lei. Este o ofertă foarte, foarte bună!

NetBet bonus fără depunere sport

Dacă te înregistrezi la NetBet, dacă îți verifici contul și dacă folosești acest cod bonus NetBet, 50SPORT, primești din partea casei de pariuri un bonus fără depunere care constă într-un pariu gratuit de 50 de lei.

Este un bonus bun, dar totuși puțin cam rigid. Și asta deoarece acest pariu gratuit fără depunere poate fi folosit doar pentru pariuri de tip combi, cu minim 4 evenimente și cotă totală minimă de 10,00. Se poate spune astfel că e o promoție mult mai potrivită pentru veteranii pariurilor sportive. Însă, cum am spus deja, un free bet fără depunere e o șansă excelentă de a obține un câștig frumos, jucând pe banii casei de pariuri. Adică tu nu ai nimic de pierdut, doar de câștigat.

Iar dacă pariul tău e câștigător, cu acea cotă minimă de 10,00, vei avea parte de un câștig de măcar 500 de lei!

Cum poți obține un bonus fără depunere la pariuri sportive în 2024?

În 2024, deoarece există mai multe tipuri de bonus fără depozit, cerințele care trebuie respectate pentru a primi un astfel de bonus pot să fie foarte diferite. În rândurile următoare îți voi spune ce trebuie să faci pentru a primi un pariu gratuit sau un alt bonus fără depunere de la acele case de pariuri sportive online care oferă astfel de promoții.

1. Cum să îți verifici corect contul

Cum cele mai multe case de pariuri oferă bonusuri fără depunere la înregistrare, vom începe această secțiune cu informații despre validarea contului.

Îți spun de la început că ar trebui să îți validezi contul la toate acele case de pariuri la care ai ales să joci, indiferent dacă ele oferă sau nu un bonus fără depunere la finalizarea procesului de verificare. Doar verificându-ți contul vei putea să te folosești de tot ceea ce oferă operatorul și vei putea să retragi bani. Nu vei putea să retragi niciun leu câștigat fără verificarea contului! Și asta nu pentru că așa vrea casa de pariuri sau cazinoul online, ci pentru că așa o cere legislația în vigoare.

Așadar, procesul de verificare a contului este unul obligatoriu pentru cei care vor să joace jocuri de noroc. Dacă casa de pariuri oferă și un pariu gratuit sau alt bonus fără depunere la finalizarea acestui proces, este foarte bine pentru jucător.

Verificarea contului nu este un proces complex. Prin acesta, operatorul primește o confirmare că datele trecute de jucător în formularul de înregistrare sunt cele corecte. Este vorba aici de nume și prenume, data nașterii, CNP, adresa de domiciliu. Pentru a le verifica, operatorul va cere două tipuri de documente:

Documente acceptate pentru validarea identității

 • Pașaport
 • Carte de identitate
 • Permis de conducere

Documente acceptate pentru verificarea adresei

 • Factură de utilități (internet, apă, curent, gaze)
 • Extras de cont bancar care conține adresa

Foarte important! Nu trebuie să îți faci griji în ceea ce privește datele tale personale. Casele de pariuri online legale în România sunt obligate prin lege să ofere protecție de top pentru datele clienților lor.

Cât durează verificarea unui cont

În România, durata de procesare e diferită de la operator la operator. Aceasta poate dura minute, ore sau chiar zile. Mai jos vei găsi un tabel cu durata de procesare a documentelor la unele dintre cele mai importante case de pariuri din România.

Agenția de jocuri de norocDurată procesareDocumente solicitate
superbet3 minuteCI
Betano23 minuteCI
maxbet11 zileCI + extras de cont
netbet1 orăCI + factură utilități
unibet11 oreCI față/verso
Vlad Cazino20 minuteCI față/verso

2. Citește termenii și condițiile bonusului

Condițiile pentru acordarea unui pariu gratuit sau a unui bonus fără depunere pot să difere de la promoție la promoție și de la casă de pariuri la casă de pariuri. Citindu-le, însă, jucătorul se va putea asigura că va obține bonusul și câștigurile rezultate din acesta.

Dacă ai primit deja un bonus fără depozit de la o casă de pariuri, nu trebuie să crezi că un alt bonus fără depozit va avea exact aceleași condiții, chiar dacă acesta e oferit de aceeași casă de pariuri.

Ce tipuri de condiții pot însoți un bonus fără depozit la pariuri?

 • condiții legate de secțiunea unde poate fi folosită respectiva promoție. Există bonus fără depunere pariuri sportive, loto, pariuri pe fotbal, pariuri pe handbal, etc.
 • condiții legate de rulaj
 • realizarea rulajului într-o anumită perioadă de timp
 • limite la câștiguri
 • la pariuri sportive online, un bonus fără depozit poate avea condiții ce privesc tipul de pariuri sau o anumită cotă minimă
 • vechimea jucătorului pe platformă
 • timpul petrecut pe platformă
 • sumele de bani jucate
 • utilizarea unui cod bonus
 • etc.

Poate că e inutil să spun acest lucru în acest moment, însă, dacă nu vei respecta condițiile bonusului, nu îl vei primi!

3. Cum poți retrage câștigurile obținute cu un bonus fără depunere la pariuri în 2024?

De obicei, când ai de-a face cu un bonus fără depozit, retragerea banilor câștigați cu acesta este cel mai simplu lucru posibil, pentru simplul motiv că tu ți-ai verificat deja contul, pentru a primi promoția. Totuși, ca să nu ai surprize la retragere, te sfătuiesc:

 • Să te asiguri că ai contul verificat (nu poți efectua nicio retragere dacă contul tău nu este verificat!)
 • Să citești atât termenii și condițiile bonusului, cât și termenii și condițiile site-ului, pentru depuneri și retrageri
 • Să te asiguri că ai respectat condițiile de rulaj
 • Să te asiguri că nu ai depășit suma maximă care poate fi câștigată cu acest bonus fără depozit
 • Să adaugi o metodă de plată acceptată de operator (aceasta va fi folosită și la retragere)
 • Să te asiguri că suma pe care vrei să o retragi se încadrează în limitele stabilite pentru retragere

Tipuri de bonus fără depunere la pariuri sportive online

La case de pariuri sportive online din România găsești mai multe tipuri de bonusuri fără depunere în 2024. Iar acesta este un lucru bun, deoarece înseamnă că noi, jucătorii, avem parte de mai multe opțiuni. Iată așadar de câte tipuri poate să fie un bonus fără depunere la pariuri sportive online.

tipuri de bonus fără depunere

Free Bet / Pariu gratuit fără depunere

Foarte multe case de pariuri sportive online aleg să ofere ca bonus fără depunere un free bet / pariu gratuit. Promoția este exact ceea ce spune și numele. Jucătorul se înregistrează la agenție, își verifică contul și primește un pariu gratuit pe care îl poate folosi în anumite condiții.

De obicei, aceste pariuri gratuite fără depunere vin cu valori fixe. Pot să fie de 20 de lei, 50 de lei, 60 de lei. Agenția decide. Foarte rar, însă, valoarea lor trece de 100 de lei. În plus, pariul gratuit poate fi folosit doar pentru un singur pariu. Adică întreaga sa valoare merge doar pentru un pariu. Acestea ar fi dezavantajele acestei promoții.

Însă ea vine și cu avantaje. Un pariu gratuit fără depunere e o promoție excelentă pentru un jucător nou în lumea pariurilor. Dacă urmează corect condițiile promoției, care oricum nu sunt foarte complexe, acesta poate să folosească cu succes bonusul.

Bonus în lei fără depunere la pariuri sportive online

O promoție în lei este mai flexibilă decât un pariu gratuit fără depunere. Asta deoarece tu poți folosi acei bani pe mai multe pariuri, nu doar pe un singur pariu (presupunând bineînțeles că nu e prevăzut în condițiile promoției că trebuie folosiți pe un singur pariu). În aceste condiții, jucătorul se poate distra mult mai mult.

E adevărat însă că și câștigurile vor fi mai mici. Și asta deoarece, atunci când faci mai multe pariuri, șansele ca toate să fie câștigătoare sunt destul de mici. Așadar e posibil ca tu să câștigi unele pariuri, dar nu pe toate.

Asigurare pariuri

În unele cazuri, casele de pariuri le oferă jucătorilor lor o promoție prin care pariul lor este asigurat. Adică jucătorul face un pariu cu banii săi iar, dacă pariul este necâștigător, acesta își primește banii înapoi.

Asigurările de pariuri pot fi oferite și ca bonus fără depunere. Se întâmplă însă rar ca ele să fie oferite la înregistrare. Ca să poți să te folosești de o asigurare de pariuri, trebuie întâi să ai bani în cont și să îi folosești pentru a face pariul. Așadar se întâmplă de multe ori ca aceste promoții să le fie oferite jucătorilor existenți.

Ele sunt destul de simple, dar totuși pot fi utile. Singurul dezavantaj ar fi faptul că asigurările pot fi folosite doar pentru o anumită sumă de bani. Așadar, dacă tu pariezi 100 de lei, dar promoția îți asigură doar 50, dacă biletul tău e necâștigător, primești înapoi doar 50 lei.

Bonus la înregistrare fără depunere la Sport

Cele mai multe bonusuri fără depunere sunt acordate la înregistrare. Este cazul celor trei din lista de mai sus. Jucătorul își deschide un cont la casa de pariuri, îl validează, apoi primește bonusul fără depozit. Mecanismul promoției e așadar destul de simplu. Valoarea sa e stabilită de casa de pariuri și poate fi orice de la o sumă de bani, la un free bet sau la mai multe pariuri gratuite fără depunere.

Bonus de fidelizare fără depozit la pariuri online

Bonusurile de fidelizare sunt promoții prin care agențiile le mulțumesc jucătorilor activi. Adică, casa de pariuri decide să răsplătească un jucător care a jucat des pe platforma sa. Aceste promoții pot veni sub diferite forme, cea mai întâlnită fiind cea a bonusului aniversar, pe care un jucător îl primește cu ocazia zilei sale de naștere.

La fel ca în cazul bonusului la înregistrare, și bonusul de finalizare poate avea diferite valori, stabilite bineînțeles de casa de pariuri.

Bonus fără depunere la pariuri cu sau fără rulaj

Nu în ultimul rând, la casele de pariuri sportive online din România poți găsi bonusuri fără depunere dar și fără rulaj în 2024. Cum am spus deja, acestea sunt cele mai bune tipuri de bonusuri. Ele îți sunt acordate gratuit și pot fi transformate în bani reali foarte ușor.

Așa cum însă există bonusuri fără depunere și fără rulaj la pariuri sportive online, există și bonusuri cu rulaj. Cele mai multe bonusuri fără depozit sunt cu rulaj, unele dintre ele venind cu condiții de rulaj destul de dificile. Totuși, recomandarea mea este să revendici aceste promoții, chiar dacă nu vei reuși să faci rulajul. Poate că nu câștigi niciun ban, dar nici nu vei pierde. În plus, te vei distra gratuit. Așa că, la final, tot tu vei fi câștigător.

Alte tipuri de bonus fără depunere 2024

Operatorul de jocuri de noroc decide când și ce tip de bonus îi va oferi unui jucător. Cum am spus deja, nu există o limită pentru tipurile de bonusuri fără depunere care ar putea fi oferite. Totul depinde de creativitatea operatorului. În anul 2024, agențiile de jocuri de noroc din România mai oferă următoarele tipuri de bonus fără depozit:

Bonus exclusiv

Uneori, site-urile partenere ale caselor de pariuri și cazinourilor online, precum www.pariurisijocuri.ro, primesc din partea acestora oferte în exclusivitate pentru urmăritorii lor, printre acestea găsindu-se și bonusuri fără depunere.

Bonus fără depozit la recomandare

Jucătorii care își aduc și prietenii pe platforma operatorului pot primi un astfel de bonus la recomandare. Sigur, există câteva condiții pentru a putea primi bonusul. Întâi, prietenul trebuie să se înregistreze. Apoi, mai trebuie să efectueze o depunere minimă sau să ruleze o anumită sumă de bani. De abia după ce sunt îndeplinite aceste condiții va fi acordat și bonusul.

Care sunt avantajele unui bonus fără depunere la pariuri?

Bonusurile există pentru a le oferi avantaje jucătorilor. Printr-un bonus, un operator poate răsplăti un jucător vechi, mulțumindu-i astfel pentru că i-a rămas alături, sau poate încuraja un jucător nou ca să își valideze contul. Indiferent de motiv, jucătorii ar trebui să profite de promoțiile oferite de operatori.

Și bonusurile fără depunere îți pot aduce multe avantaje la pariuri sportive online. Asta chiar dacă, de foarte multe ori, acest tip de bonus nu este la fel de complex precum altele, din alte promoții. Dar hai să vedem care sunt avantajele oferite de un bonus fără depozit:

O experiență cât mai plăcută pentru jucător

Avantajul principal oferit de acest tip de bonus este experiența plăcută. Un jucător poate folosi bonusul pentru a face pariuri pe sporturile preferate. Astfel, acesta se poate bucura de ceea ce îi pune la dispoziție operatorul fără a pierde vreun ban din propriul buzunar.

Jucătorul joacă pe banii operatorului

Bineînțeles, și partea financiară reprezintă un avantaj important. Cum am spus chiar mai sus, jucătorul poate folosi bonusul fără depozit pentru a paria pe banii operatorului.

Poți câștiga experiență fără a pierde bani

Un alt avantaj care nu trebuie ignorat e faptul că un astfel de bonus te poate ajuta să te obișnuiești cu oferta de pariuri a agenției. Un jucător îl poate testa fără a pierde bani și poate câștiga experiență. Ulterior, poate folosi acea experiență pentru a obține câștiguri importante din pariuri sportive.

bonus fără depunere avantaje și dezavantaje

Care sunt dezavantajele unui bonus fără depozit la pariuri sportive?

Cum e firesc, aceste promoții au și câteva dezavantaje. Când tragi însă linie, se poate vedea foarte ușor că avantajele unui bonus fără depozit sunt mult mai puternice decât dezavantajele. Astfel, indiferent de dezavantaje, dacă ai posibilitatea de a profita de o astfel de promoție, să nu o lași să treacă pe lângă tine. Iată așadar dezavantajele:

Condiții numeroase

Chiar dacă unele bonusuri fără depunere pot fi obținute ușor, uneori prin simpla înregistrare la o casă de pariuri, acestea vin de cele mai multe ori cu foarte multe condiții care trebuie neapărat respectate. Iar unele dintre aceste condiții pot să fie destul de dificile uneori.

Pot enumera aici rulajul foarte mare, cote minime ridicate, durata mică de viața a promoției și multe altele. Pe scurt, casa de pariuri te pune să joci cât mai mult. Este însă un lucru normal, din moment ce joci chiar pe banii ei.

Limite maxime de câștig

Unul dintre cele mai enervante dezavantaje este limita maximă de câștig care însoțește de obicei bonusurile fără depunere la pariuri sportive. Foarte rar se întâmplă să dai peste o promoție care să îți permită să câștigi sume mari. Această limită poate așadar să fi frustrantă.

E însă cel mai bine să nu gândești așa. Până la urmă, joci cu banii altuia și câștigi bani pentru tine tot cu banii altuia. Cel mai bine este să fii mulțumit cu promoția și cu câștigurile obținute. Pe termen lung, această atitudine te va ajuta.

Restricții pentru anumite tipuri de pariuri

Destul de rare sunt și acele bonusuri fără depunere care pot fi folosite pentru toată oferta de pariuri sportive online a unei case de pariuri. Se întâmplă ca operatorii să le ofere uneori. Însă, de cel e mai multe ori, aceștia preferă să ofere un bonus fără depozit doar pentru un anumit tip pariuri sportive. Spre exemplu, doar pentru pariuri live sau doar pentru pariuri pe fotbal.

Durată de viață mică

Dacă durata de viață a altor bonusuri poate să fie destul de mare (până la 90 de zile în unele cazuri), pentru un bonus fără depozit aceasta este de cele mai multe ori destul de mică. Asta înseamnă că nu poți păstra această promoție pentru a te folosi de ea când ai chef. În plus, va trebui să te grăbești să pariezi bonusul cât mai repede, deci poate că nu vei avea timp să analizezi pariurile așa cum trebuie.

Durata mică de viață poate de asemenea să fie enervantă atunci când încerci să îndeplinești condițiile de rulaj. Dacă timpul nu îți permite să joci bonusul de câte ori trebuie, îl poți pierde. Acesta este un alt motiv pentru care trebuie neapărat să citești termenii și condițiile înainte de a-l revendica.

Concluzie

După cum poți observa, obținerea unui bonus fără depozit este de cele mai multe ori destul de simplă. Nu trebuie decât să îți verifici identitatea, să te înregistrezi sau să introduci un cod bonus. Bineînțeles, uneori procedura de a primi un bonus fără depunere la sport este ceva mai dificilă.

Însă, este foarte ușor să primești un bonus fără depunere 2024. Urmărește alături de noi care sunt cele mai accesibile cazinouri online și case de pariuri cu bonus fără depunere și distrează-te la maxim cu bani și rotiri gratis!

FAQ

Ce este un bonus fără depunere la pariuri sportive?

Un bonus fără depunere la pariuri sportive este o promoție oferită de casele de pariuri online clienților lor, pentru ca aceștia să poată paria gratuit. De obicei, aceste promoții sunt oferite clienților noi, având scopul de a-i convinge să se înregistreze și să testeze oferta casei de pariuri.

Pot să îmi retrag câștigurile obținute cu bonus fără depunere la case de pariuri online?

Fiecare bonus fără depozit este diferit. Acesta depinde de operatorul care îl acordă. Casa de pariuri decide în ce condiții pot fi retrase câștigurile obținute cu un bonus fără depozit. Deși nu e imposibil, e puțin probabil ca un operator să accepte ca jucătorul să retragă câștigurile obținute cu un asemenea bonus fără a respecta anumite condiții înainte. De cele mai multe ori, un bonus fără depozit vine și cu o condiție minimă de rulaj. Asta înseamnă că jucătorul trebuie să parieze de un anumit număr de ori bonusul fără depunere și câștigurile obținute cu el înainte de a le putea retrage. De asemenea, operatorul poate stabili și care e suma maximă care poate fi câștigată cu acest bonus.

Unde pot găsi o listă cu cele mai bune site-uri și case de pariuri online care oferă bonus fără depunere 2024?

Winbet, NetBet și Fortuna sunt în 2024 cele mai bune site-uri și case de pariuri online din România care oferă bonus fără depunere la sport. O listă actualizată la zi cu cele mai bune site-uri și case de pariuri online care oferă bonus fără depunere în 2024 poate fi găsită chiar pe această pagină.

Pot obține un bonus fără depozit fără a-mi confirma identitatea?

Casele de pariuri decid în ce condiții poate un jucător să revendice un bonus fără depunere. Totuși, e puțin probabil ca bonusuri fără depozit să fie acordate chiar și fără a-ți confirma identitatea.

Unde pot să fac pariuri sportive fără depunere?

În România, în 2024, poți să faci pariuri sportive fără depunere la WinBet, NetBet și Fortuna, cele trei oferind un astfel de bonus la sport. Pe această pagină vei găsi o listă cu toate agențiile unde poți primi bonus pariuri fără depunere.

Ce e un pariu gratuit fără depunere?

Un pariu gratuit fără depunere este o promoție oferită de casele de pariuri online prin care jucătorul poate paria pe banii agenției.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *