Fruit Cocktail Păcănele

Fruit Cocktail
Fruit Cocktail Joacă Fruit Cocktail cu bonus fără depunere la Betano

Prezentare Fruit Cocktail Slot

Conceput și lansat în 2015 de Novomatic, Fruit Cocktail este un joc de păcănele extrem de captivant. Are 5 role și 9 linii de plată. Marea provocare a acestui slot este opțiunea de pariere “Take or Risk”. RTP-ul Fruit Cocktail aparate este de 94,34% (avantajul casei este de 5,66%). Volatilitatea jocului este medie.

Informații despre slotul Fruit Cocktail

RTP94,34%
Furnizor jocNovomatic
JackpotDa
Caracteristica GambleDa
Jackpotul125,000 de monede
Fruit Cocktail Specificații

Animațiile sunt foarte bine executate, iar grafica se completează perfect cu partea audio. Este un slot lucrat din acest punct de vedere (Novomatic nu se dezminte în privința calității furnizate). Bucură-te de super provocări și de petrecerea fructelor și joacă Fruit Cocktail gratis pe site-ul nostru!

Modul de Joc Fruit Cocktail Păcănele

Fruit Cocktail jocuri ca la aparate îți oferă un mod de joc activ și atractiv. Îți alegi numărul de linii (între 1 și 9 linii) și valoarea pariului. Se pariază din 9 în 9 monede sau poți opta direct pentru “Max Bet”, care îți permite să pariezi 810 monede. Apoi apeși butonul “Start” și runda va începe. Poți folosi și butonul “Autoplay”, o funcție destul de utilă. Doar că, dacă o folosești, nu vei putea juca runda bonus, câștigul fiind încasat automat.

Fruit Cocktail Păcănele

Runda Gamble este activată după fiecare combinație câștigătoare. Îți va apărea pe ecran opțiunea “Take or Risk”. Poți să încasezi câștigul (Take) sau poți juca (Risk). Runda se desfășoară sub forma unui joc de blackjack. Se afișează cartea dealerului, iar jucătorul trebuie să apese pe una dintre cărți oricare dintre celelalte patru cărți cu fața în jos) pentru a vedea dacă va câștiga sau nu.

Din punct de vedere matematic, valoarea RTP-ului nu este încurajatoare și nu permite așteptări matematice pozitive. Poți folosi strategiile standard care se aplică în jocul de blackjack. De asemenea poți folosi strategiile conservatoare, Martingale sau 1-3-2-6 (dar numai dacă ai un buget ridicat). Valoarea pariului are un efect asupra ciclicității modului de joc. Îți recomandăm să optezi pentru runda de risc numai pentru dublarea câștigurilor mici. Dacă o folosești cu câștiguri mari, riști să le pierzi.

Fruit Cocktail Caracteristici

Nu sunt oferite rotiri gratis la slotul Fruit Cocktail păcănele. Beneficiezi de simbolul Wild (un cocktail de fructe) și de runda Joc Bonus. Acesta este declanșat de 3x simboluri Căpșună (îți oferă 1 Joc Bonus). Dacă obții 4x Căpșuni, atunci primești 2 Jocuri Bonus, iar la 5x Căpșuni obții 3 Jocuri Bonus.

CAZINOBONUS
superbetpână la 1200 Lei + 300 rotiri gratuite
până la 55 de Rotiri Gratis zilnic
betano logobanii înapoi (până la 100 Lei) fără condiții de rulaj
maxbetpână la 490 Rotiri Gratis pe săptămâna la depuneri
netbet logopână la 100 Rotiri Gratis în fiecare marți la un slot EGT

După cum am menționat butonul AutoPlay nu îți permite să joci runda Gamble. Așa că, îți recomandăm să uiți de el atunci când joci Fruit Cocktail jocuri ca la aparate la cazinou. Jackpotul din joc poate ajunge până la 125,000 de monede. Poți paria între 1 și 810 monede, până la 90 pe linie. Combinațiile de 5 semne identice îți oferă:

 • 10 monede la 5x Cireșe;
 • 20 de monede la 5x Caise;
 • 50 de monede la 5x Lămâi;
 • 100 de monede la 5x Mere;
 • 200 de monede la 5x Pere;
 • 500 de monede la 5x Pepeni;
 • 2000 de monede la 5x Cocktailuri de fructe (Wild);
 • 5000 de monede la 5x Logo Fruit Cocktail.

Acesta este motivul pentru care trebuie să profiți atunci când poți juca acest joc cu rotiri gratuite. Din fericire, poți obține rotiri gratis folosind un Superbet cod bonus pe care îl poți găsi chiar pe site-ul nostru.

În timpul rundei Joc Bonus (Fever Time) câștigurile beneficiază de multiplicatori, astfel:

 • Cireșele 2x;
 • Caisele 5x;
 • Lămâile 10x;
 • Merele 20x;
 • Perele 50x;
 • Pepenii 70x;
 • Logo-ul Fruit Cocktail 100x.

Dacă vrei să te distrezi pe cinste, Fruit Cocktail slot este jocul pe care trebuie să-l încerci!

Jocuri similare cu Fruit Cocktail de la Novomatic

Fruit Cocktail concurează de la egal la egal cu alte jocuri cu pacanele cu fructe gratis foarte populare, precum:

 • Ultimate Hot – RTP-ul acestui slot este de 95,51%, iar numărul de linii de plată este 5. Poți plasa pariuri de 5/10/25/50/100 de monede. Acest slot este produs de EGT.
 • 40 Burning Hot – RTP-ul acestui joc de păcănele este de 95,93% și poți paria pe maxim 40 de linii. Mizele pe care le poți plasa sunt de 40/80/200/400/800 de monede. De asemenea, este un concept EGT
 • 40 Super Hot – RTP-ul este de 95,81%. Jocul a fost produs și lansat de EGT. Se poate miza pe 40/80/200/400/800 de monede.
 • Sizzling Hot Deluxe – RTP-ul este de 95,66% și este un joc Novomatic. Numărul de linii este de 5, iar mizele ce pot fi plasare sunt de 5/10/25/50/100/250/500 monede.

Pentru jucătorii dornici de extra senzații, Fruit Cocktail păcănele este un slot recomandat. Îți oferă multiple șanse de câștig și de adrenalină, dacă îl joci în cazinourile recomandate. Îți poți îmbunătăți nivelul de experiență jucând Fruit Cocktail gratis pe platforma noastră!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *