Pariuri și Jocuri îți pune la dispoziție un ghid cu resurse care să-i ajute pe cei care joacă jocuri de cazinou online să își îmbunătățească șansele de a câștiga.

Joacă la cazinouri online legale în România

În România, jocurile de cazinou au avut mereu prindere la public. Deloc surprinzător, jocurile de cazinou online i-au atras și ele foarte rapid pe jucătorii români. A fost nevoie așadar ca acestea să fie reglementate. Drept urmare, în România, un cazinou online trebuie să primească o licență de la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN) pentru a putea activa legal. De asemenea, legea cere ca jucătorii să joace doar la aceste cazinouri online legale. Cei care încearcă să ocolească legea pot primi amenzi destul de mari, între 5.000 și 10.000 de lei.

Respectarea legii, siguranța și protecția datelor tale nu sunt însă singurele motive pentru care ar trebui să joci la cazinourile legale. Acestea le oferă clienților lor și o mulțime de avantaje și beneficii. Acestea sunt informații foarte importante, pe care trebuie neapărat să le cunoști, înainte de a juca la un cazinou online. Prin acest ghid oferit de Pariuri și Jocuri, te vom ajuta să înțelegi ce trebuie să faci pentru a alege cel mai bun cazinou online pentru tine și cum îți poți îmbunătăți șansele de a câștiga.

Bonusuri la Cazinouri Online

Bonusurile reprezintă unul dintre cele mai mari avantaje oferite de cazinourile online. Acestea sunt cel mai importante pentru două categorii de jucători:

  • Jucătorii noi – bonusurile îi ajută să se obișnuiască cu jocurile unui cazinou online, fără a scoate prea mulți bani din propriile buzunare.
  • Jucătorii care vor să obțină câștiguri serioase din jocuri de cazinou – bonusurile le pot oferi acestora fonduri și șanse suplimentare de a-și mări câștigurile. De asemenea, la fel ca în primul caz, jucătorii care folosesc bonusuri nu trebuie să cheltuie mai mulți bani din propriile buzunare.

Un cazinou online poate oferi mai multe tipuri de bonusuri, de la bonusuri de bun venit, la bonusuri fără depunere, fără rulaj sau rotiri gratuite.

Tipuri de jocuri de cazinou online

Dacă alegi să joci la un cazinou online legal în România, vei avea parte de siguranță și bonusuri, dar și de un număr foarte mare de jocuri extrem de interesante. Cazinourile online din România sunt foarte bine aprovizionate din acest punct de vedere. Pe platformele lor, jucătorii pot juca foarte multe jocuri de păcănele, dar și numeroase jocuri de masă, de la foarte popularele Poker, Ruletă și Blackjack, la mai puțin cunoscutele Baccarat, Barbut, Bingo sau chiar Table online.

Jocuri de păcănele online

Jocurile de păcănele sunt acasă în România. Jucătorii din țara noastră le apreciază foarte mult. Acesta este motivul pentru care la cazinourile online vei găsi mii de variante de sloturi. Dintre ele, bineînțeles, nu lipsesc cele mai populare jocuri slot ca la aparate online, jocuri precum: Burning Hot, Shining Crown, Sizzling Hot sau Rise of Ra. Acestea sunt jocuri cu RTP destul de ridicat, de obicei peste 90% sau chiar peste 95%. Dacă faci puțină muncă de cercetare în ceea ce le privește, poți obține profituri foarte frumoase în timp ce te distrezi de minune.

Pentru că păcănelele oferite de cazinourile online sunt de foarte multe feluri, avem pentru tine câteva sfaturi utile:

Alte jocuri de tip slot

Deoarece păcănelele beneficiază de un grad atât de ridicat de popularitate, cazinourile online le-au oferit jucătorilor și o serie de jocuri video asemănătoare cu păcănelele, dar care nu sunt de fapt păcănele. Printre cele mai populare astfel de jocuri enumerăm jocul de video poker American Poker 2, dar și unul dintre cele mai noi și cele mai populare jocuri video, Aviator. Punctele forte ale acestor jocuri sunt ușurința cu care pot fi jucate, câștigurile foarte bune și faptul că sunt foarte distractive.

Jocuri de cărți online

Bineînțeles, jocurile de cărți nu puteau lipsi din ofertele cazinourilor online. Acestea sunt, până la urmă, unele dintre cele mai vechi și cele mai populare jocuri de noroc din lume.

Jocuri de poker online

Pokerul poate fi considerat regele jocurilor de cărți. Că vorbim de poker online sau offline, acest joc e jucat zilnic de zeci și poate chiar sute de milioane de oameni peste tot în lume. Pentru că e un joc care oferă unele dintre cele mai mari câștiguri de la jocuri de noroc, e ușor de înțeles de ce e apreciat de atât de mulți jucători. Trebuie spus însă că pokerul nu este un joc ușor. Începătorii au nevoie de multă pregătire, înainte să poată spera să câștige un concurs cu premii semnificative.

Alte jocuri populare de cărți online

Pokerul nu este însă singurul joc de cărți iubit de jucătorii de jocuri de noroc. Jocuri precum faimosul Blackjack, despre care s-au făcut atât de multe filme, sau Baccarat, jocul preferat al lui James Bond, se regăsesc și ele pe listele cazinourilor online. Și, bineînțeles, deoarece și ele plătesc destul de bine, popularitatea lor în România este în creștere.

Jocuri de ruletă online

Unul dintre cele mai populare jocuri de cazinoul, jocul de ruletă a făcut cu succes trecerea în mediul online, rămânând unul dintre preferatele jucătorilor. Două lucruri fac ca acest joc să fie extrem de atractiv. În primul rând, există mai multe tipuri de ruletă online, ceea ce înseamnă că jucătorii nu ajung să se plictisească. Apoi, jocul poate fi jucat atât în cazinouri live, cât și în variantă single player.

Alte jocuri de masă

Listele cazinourilor online includ și alte jocuri de masă, pe lângă jocurile menționate mai sus. Vorbim de obicei despre jocuri cu popularitate foarte mare în România, nu neapărat în lume. Astfel, nu trebuie să te surprindă dacă vei vedea prin ofertele cazinourilor online jocuri precum table, remi sau barbut. Acestea pot și ele să fie jucate online, pe bani reali. Iar dacă tu te pricepi la ele, ai șanse foarte mari să câștigi profituri importante.

Strategii pentru a câștiga la jocuri de cazinou online

Ai observat probabil că, la jocurile de cazinou online, ai parte de mai multe opțiuni de distracție și de a face bani decât la pariuri sportive online. E normal să fie așa, din moment ce vorbim despre un număr mult mai mare de jocuri disponibile. Fiecare joc vine cu regulile sale, cu câștigurile sale și cu RTP-ul său. E așadar foarte important să fii pregătit înainte de a juca jocuri de cazinou pe bani.

Fie că scopul tău este să câștigi bani sau să joci cât mai mult fără să pierzi prea mulți bani, trebuie să ai neapărat o strategie foarte bună. Nu trebuie însă să îți faci griji. Pariuri și Jocuri are o serie de strategii pentru tine, pe care le poți folosi pentru a-ți îmbunătăți șansele de câștig la jocuri de cazinou online.

Metode de plată la cazinouri online

Dacă scopul tău este să câștigi bani din jocuri de cazinou online, trebuie să știi că o poți face doar jucând pe bani. Pentru asta, trebuie să îți deschizi un cont la cazinoul ales și să depui bani în cont. Din acest motiv, trebuie să te asiguri că agenția de jocuri de noroc pe care ai ales-o îți pune la dispoziție o metodă de plată la care tu să ai acces. Doar așa vei putea să depui bani în contul tău și, foarte important, să retragi câștigurile.

Greșeli pe care trebuie să le eviți

La fel ca jucătorii de pariuri sportive, și jucătorii de jocuri de cazinou fac destul de des greșeli pe care ar trebui să le evite și care, în cele din urmă, ajung să îi coste scump. Refuzul de a te opri la timp, nerespectarea bugetului stabilit sau dezvoltarea unei dependențe de jocuri de noroc pot avea urmări foarte grave. În cel mai bun caz, te pot face să nu îți mai placă să joci jocuri de cazinou online. În cel mai rău caz, te pot duce la faliment. E așadar o idee foarte bună să înveți din experiența și greșelile pe care numeroși alții le-au făcut deja înaintea ta, și să ocolești aceste capcane.