Liga 2 Pariuri și Ponturi

Ponturi Pariuri Liga 2

Ne pare rău, nu e nimic de afișat.

Sezonul 2022-2023 al Ligii 2 s-a terminat într-un mod cât se poate de surprinzător, Federația Românâ de Fotbal refuzând să îi permită Stelei București să promoveze în Liga 1, deși aceasta a terminat play-off-ul pe locul 2, loc care ar fi trebuit să o ducă direct în Superligă. Acum, urmează sezonul 2023 – 2024, sezon în care Liga 2 România promite să aducă meciuri la fel de interesante, răsturnări de situație și pariuri cu cote excelente. Rămâi așadar pe Pariuri și Jocuri, pentru că aici vei avea parte de cele mai bune ponturi la pariuri pe Liga 2 România.

De departe, Sezonul 2023-2024 va fi cel mai interesant din istoria Ligii 2. Asta deoarece, pentru prima dată în istoria acestei competiții, la startul său iau parte nu mai puțin de 8 echipe care, conform FRF, nu au voie să promoveze în Liga 1. Este așadar interesant de văzut cum se vor comporta acestea pe terenul de joc.

Steaua București, Gloria Buzău, FC Brașov, Chindia Târgoviște, Concordia Chiajna sau Csikszereda vor încerca să ofere meciuri cât mai frumoase și pariuri cât mai profitabile pentru iubitorii de pariuri sportive pe Liga 2 din România. Ca întotdeauna, pe ei îi sfătuim să facă pariuri pe Liga 2 doar la cele mai bune case de pariuri sportive legale în România.

Program, meciuri și rezultate Liga 2

Data Meci Cote: winbet
date icon08/05/2024 time icon17:00 CSC Șelimbăr CS Mioveni
 • 1: 4.75
 • X: 3.10
 • 2: 1.72
date icon08/05/2024 time icon17:30 Corvinul Csikszereda
 • 1: 1.57
 • X: 3.70
 • 2: 5.00
date icon11/05/2024 time icon11:00 Metaloglobus CFC Argeș
 • 1: 2.75
 • X: 2.75
 • 2: 2.68
date icon11/05/2024 time icon11:00 CSC Dumbrăvița Ceahlăul
 • 1: 1.75
 • X: 3.30
 • 2: 4.35
date icon11/05/2024 time icon11:00 Unirea Dej CSM Alexandria
 • 1: 1.22
 • X: 5.25
 • 2: 10.50
date icon11/05/2024 time icon11:00 Chindia Slatina
 • 1: 1.73
 • X: 3.20
 • 2: 4.75
date icon11/05/2024 time icon11:00 Steaua București Concordia Chiajna
 • 1: 2.15
 • X: 3.05
 • 2: 3.25

Ponturi Pariuri Liga 2 România

Pariuri și Jocuri va acoperi și acest sezon din a doua cea mai importantă competiție de fotbal din țara noastră. În fiecare etapă, echipa noastră de experți vă va prezenta cele mai bune ponturi la pariuri pe Liga 2 România, pariuri sportive cu cotele cele mai bune, bineînțeles. Pentru această etapă, vă propunem:

Steaua București vs Concordia: Victorie Steaua București – Cotă 2,15 la WinBet

liga 2
Cote pariuri Liga 2

Poate ultimul meci cu miză din acest sezon, sau mai bine zis cu jumătate de miză, Steaua București – Concordia va marca sfârșitul acestui sezon de Liga 2. A fost un sezon slab pentru ambele echipe, care la începutul său își doreau play-off-ul. Au prins însă play-out-ul. Iar acum luptă pentru primul loc în grupa B de play-out.

Cele două echipe sunt despărțite de 3 puncte. Steaua are în același timp un golaveraj mai bun, 10-2, față de 8-4 pentru Concordia. În teorie, Steaua nu mai poate pierde primul loc. Ar fi însă un dezastru pentru echipa lui Oprița dacă ar încheia sezonul cu o înfrângere.

Însă pentru steliști nu se pune problema de așa ceva. Joacă acasă și sunt într-o formă mai bună. În plus, ultima victorie a Concordiei în fața Stelei a avut loc în 2019. De atunci, cele două s-au întâlnit de 6 ori. Patru partide s-au terminat la egalitate iar 2 au fost câștigate de steliști.

Cel mai probabil, cele două echipe nu se vor omorî cu acest meci. Steliștii vor juca ca să le facă pe plac fanilor și vor forța. Concordia va juca doar cât să nu fie umilită. Mă aștept așadar la o victorie la limită a steliștilor.

Steaua București vs Concordia: Victorie Steaua București – Cotă 2,15 la WinBet

 • 60%
  Steaua București
  2.15
  3.25
  Concordia
  40%

Rămâi alături de Pariuri și Jocuri pentru cele mai bune ponturi la pariuri pe Liga 2 din România.

Cel mai interesant sezon de Liga 2 din istoria fotbalului românesc

liga 2 2023 2024

Nu exagerăm dacă spunem că niciun sezon de Liga 2 nu a fost vreodată la fel de interesant ca acesta. Există chiar mari șanse ca acest sezon de Liga 2 să fie mai interesant decât sezonul 2023-2024 din Superliga României. Și asta datorită faptului că nu mai puțin de 8 echipe nu vor avea în acest sezon drept de promovare.

Vorbim despre echipe care nu sunt organizate ca societăți pe acțiuni sau organizații non-profit. Dintr-un motiv pe care nu l-a explicat niciodată, Federația Română de Fotbal insistă ca echipele care vor să joace în Liga 1 să fie organizate în cele două forme de organizare. Orice altă formă, fie ea cea de instituție public, de SRL sau altele, nu este acceptată.

Cine mai poate promova?!

Astfel, în acest sezon, Steaua București, Corvinul Hunedoara, CSC Dumbrăvița, CSM Reșița, CSM Slatina, CS Comunal Șelimbăr, CS Tunari și CSM Alexandria nu au drept de promovare. Doar că aceste echipe vor juca în Liga 2. Și în niciun caz nu se vor da la o parte.

În timp ce Steaua București va lupta cu siguranță pentru primele poziții, rămâne de văzut ce vor face celelalte 7 echipe. Și mai există bineînțeles o întrebare: Ce se întâmplă cu Unirea Dej?

La finalul sezonului trecut, a fost dezvăluit că nici Unirea Dej nu a avut drept de promovare. Până acum, nimeni nu a spus dacă s-a schimbat sau nu ceva și dacă dejenii vor avea drept de promovare în acest sezon. În cazul în care nu vor avea, din cele 20 de echipe care vor lua start la acest sezon de Liga 2, 9 nu vor avea drept de promovare în Superliga României, ceea ce va însemna că vom avea cu siguranță parte de un campionat al surprizelor.

Acesta este cu siguranță un sezon al scandalurilor, pentru a doua cea mai importantă competiție fotbalistică din țara noastră. Dar poate că asta va fi o veste bună pentru pariori. Nimic nu crește cotele mai bine ca incertitudinea.

Cine transmite Liga 2 în sezonul 2023-2024?
Digi Sport și Prima Sport vor transmite sezonul 2023-2024 al Ligii 2, la fel ca în sezonul precedent. Orange Sport nu a mai prelungit contractul pentru drepturi TV, așa că nu va transmite acest sezon de Liga 2.

Clasament Liga 2

Poziție Echipă MJ V E Î Golaveraj Pct.
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

Câte echipe promovează din Liga 2?

După scandalurile de anul trecut, probabil că mulți pariori se întreabă azi câte echipe promovează din Liga 2. Răspunsul este unul simplu: Primele două echipe promovează direct, în timp ce echipele de pe locurile 3 și 4 din Play-Off merg să joace la baraj.

Când începe Liga 2 2023?

O altă întrebare întâlnită des printre pariorii din România este când începe Liga 2, sezonul 2023 – 2024? FRF a anunțat recent că prima etapă din Liga 2 este programată pentru data de 6 august 2023.

Câte echipe retrogradează din Liga 2 în acest sezon?

O modificare față de sezonul precedent, în acest sezon de Liga 2 vor retrograda doar 4 echipe, nu 5. Asta deoarece, din sezonul 2024-2025, Liga 2 va avea 22 de echipe, nu 20 ca acum.

Ce echipe sunt favorite să promoveze din Liga 2

favorite la câștigarea ligii 2

Cel mai probabil, în acest sezon de Liga 2, lupta pentru promovarea în Superligă se va da în 3. Steaua București, Chindia și FC Argeș vor lupta pentru primele 2 locuri, care duc direct în prima divizie a fotbalului românesc.

În acest moment, se poate spune că Steaua București și FC Argeș sunt principalele favorite la câștigarea Liga 2. Diferența între ele nu este foarte mare. Steaua a terminat pe 2 sezonul trecut, în timp ce FC Argeș a retrogradat din Superligă. Însă piteștenii și-au păstrat o bună parte din lotul de anul trecut. Cu experiența acumulată dar și cu valoarea pe care o au, vor lupta cu siguranță la promovare în acest sezon.

Chindia Târgoviște, FC Buzău și Unirea Dej nu trebuie nici ele excluse. Sunt echipe cu valoare și, cel mai important, cu ambiții mari. Chiar nu ar trebui să ne surprindă dacă la finalul sezonului regular, cele 5 echipe enumerate aici se vor regăsi printre cele 6, care vor și intra în play-off, vor fi acestea.

Mai jos, puteți vedea ce cote oferă Fortuna pentru viitoarea câștigătoare din Liga 2.

Echipăwinbet
FC Buzău6,00
Unirea Slobozia2,25
CS Mioveni51,00
Csikszereda10,00
CSC Șelimbăr3,00
Corvinul Hunedoara5,00
Cote pariuri Liga 2: 02.04.2024

Cum vedem noi lupta pentru promovarea în Superliga

Steaua București

Steaua București

După ce a surprins plăcut anul trecut, când a făcut meciuri foarte bune și a obținut rezultate care au dus-o pe locul 2, Steaua București este fără dar și poate cea mai puternică echipă din acest sezon de Liga 2. Daniel Oprița are la dispoziție un lot foarte bun, cu jucători experimentați dar și cu tineri de valoare.

Față de sezonul trecut, Steaua nu mai este la fel de omogenă. Este însă un club stabil, cu resurse foarte numeroase și care își propune să câștige fiecare meci. Faptul că FRF refuză să îi acorde dreptul de a promova, doar pentru motivul că nu este organizată ca Societate pe Acțiuni sau Organizație Non-Profit este o mare nedreptate. Însă poți să fii sigur că acest lucru îi va ambiționa pe steliști și îi va face să își dorească și mai tare fiecare victorie. Doar așa vor putea demonstra că locul lor e în Liga 1.

Având unul dintre cele mai mari bugete din Liga 2 și beneficiind de noua sa bijuteria, stadionul Steaua, echipa din Ghencea poate produce din nou o surpriză și să termine chiar mai sus de locul 2. Una din armele sale secrete e golgheterul Bogdan Chipirliu, cel mai bun marcator al Ligii 2 în ultimele 2 sezoane. Iar fanii săi pătimași din Peluza Sud chiar vor cere ca echipa lor să învingă în fiecare meci.

Echipă Probabilă
Steaua București: Frânculescu – Maftei, Avram, Vîrtej, Ilie – Drăghici, Bărbulescu, Raicu, Topuzov – Boiciuc, Chipirliu.

FC Argeș

FC Argeș a dezamăgit crunt sezonul trecut, când a retrogradat din Liga 1. Argeșenii aveau o șansă de a se salva de la retrogradare, în barajul cu Dinamo 1948 SA, dar inexplicabil au clacat fix când conta mai mult. Astfel, în acest sezon se văd nevoiți să joace în Liga 2.

fc argeș

Echipa este susținută de primăria Pitești și, la fel ca Steaua, se bucură de o anumită stabilitate, chiar dacă nu de una la fel de bună ca cea a bucureștenilor. Lotul său este de asemenea unul valoros.

Vedeta argeșenilor este Bogdan Rusu, unul dintre cei mai buni marcatori din ultimele sezoane de Liga 1. Rusu poate câștiga de unul singur o partidă. A arătat acest lucru. Ce nu se știe însă e dacă el va putea repeta la FC Argeș forma din ultimii ani, când a jucat pentru Mioveni. Rusu are o vârstă și dacă aceasta își va spune cuvântul, atunci cu siguranță va fi o lovitură cruntă pentru piteșteni.

Echipă Probabilă
FC Argeș: Straton – Tofan, Scarlatache, M. Tudose, Bg. Lazăr – Balgiu, Rob. Boboc – Bertrand, Haită, Buhăcianu – Bg. Rusu 

Chindia Târgoviște

chindia

O altă echipă retrogradată anul trecut din Liga 1, Chindia Târgoviște a demonstrat încă din această vară că e cu ochii doar pe prima ligă. S-a despărțit de Petrea, antrenorul din sezonul trecut, și l-a adus în locul său pe Militaru, antrenorul care a impresionat cu Unirea Dej.

Dragoș Militaru este fără dar și poate punctul forte al Chindiei în acest sezon. Scopul său este să reconstruiască echipa. Apoi va trebui să aplice magia pe care a folosit-o și la Dej, pentru a readuce Chindia cât mai repede în Superligă.

Militaru are mari șanse să reușească încă din acest sezon promovarea. Cum am spus deja, aproape jumătate din echipele participante la acest sezon de Liga 2 nu au drept de promovare în Liga 1, deoarece nu sunt organizate ca SA-uri sau Non-Profituri, așa cum cere FRF. Dacă Chindia reușește să prindă play-off-ul, are toate șansele ca în sezonul 2024-2025 să joace din nou în Liga 1.

Echipă Probabilă
Gloria Buzău: Railean – Gîț, Plămadă, Dinu (cpt.), Ioniță, Premerean, Matiș, Boțogan, Șerban, Dodoi, Manolache

Cine va câștiga titlul de golgheter în Liga 2

Cei care, pe lângă pariuri sportive, iubesc și partea statistică a fotbalului vor fi cu siguranță interesați să parieze și pe cine va câștiga titlul de golgeter în acest sezon al Ligii 2. Acestea sunt unele dintre cele mai interesante pariuri Liga 2 iar lupta pentru câștigarea acestui trofeu va fi cu siguranță una demnă de urmărit.

Sezonul acesta va fi cu siguranță unul foarte bun pentru goluri. Spunem asta deoarece Chipirliu, golgheterul din ultimele 2 sezoane, a rămas alături de Steaua București. Lui i se va alătura un alt atacant foarte bun, Bogdan Rusu. Scopul său este să promoveze cu FC Argeș iar pentru asta va fi nevoit să marcheze multe goluri.

Rămâne de văzut cine va câștiga titlul de golgheter în Liga 2. Chipirliu e marele favorit, dar surprize pot avea loc oricând.

Casele de pariuri nu au publicat încă cotele pentru titlul de golgheter al viitorului sezon de Liga 2. Vom actualiza această secțiune imediat ce informațiile vor fi publicate.

Pariuri Liga 2 – Unde să pariezi

 1. FORTUNA
  Bonus de bun venit
  500 lei
  Alte avantaje
  • Aplicație mobilă cu funcții inteligente
  • Câștiguri mărite evenimente pre-meci/live
  • Bonus Dublu la biletul multiplu
  • Pariuri exclusive (Ako, Maxikombi, Solo)
  • Depunere minimă 20 lei
  • Marjă cote Liga 2: 8,07%
 2. SUPERBET
  Bonus de bun venit
  500 lei
  Alte avantaje
  • Interfață intuitivă și ușor de folosit
  • Serviciu suport clienți de înaltă calitate
  • Un număr foarte mare de oferte
  • Aplicație mobilă optimizată foarte bine
  • Depunere minimă: 20 lei
  • Marjă cote Liga 2: 7,86%
 3. BETANO
  Bonus de bun venit
  500 lei
  Alte avantaje
  • Suport clienți pe multiple canale
  • Interfață simplă, ușor de folosit, intuitivă
  • Promoții zilnice și săptămânale
  • Live streaming
  • Depunere minimă: 20 lei
  • Marjă cote Liga 2: 7,86%

Cel mai important sfat pe care îl vom putea da vreodată este ca, atunci când pariați, să vă asigurați că o faceți numai la o casă de pariuri care funcționează legal în România. În căutarea după cele mai bune cote pariuri sportive Liga 2, s-ar putea să dați peste site-uri care promit mult, dar care nu au o licență ONJN. Acestea funcționează ilegal. Dacă alegeți să jucați la ele și să depuneți bani, trebuie să știți că există mari șanse ca să nu mai vedeți niciodată acei bani dar și ca să nu vă puteți scoate câștigurile.

Și dacă pierderea banilor nu vă îngrijorează atât de mult, trebuie să luați în considerare că, în România, e interzis să pariezi la case de pariuri care funcționează ilegal. Amenda pentru cei care fac acest lucru poate fi destul de usturătoare, între 5000 și 10000 lei.

Din acest motiv vă recomandăm să pariați doar la casele de pariuri autorizate. Acolo veți găsi atât cote pariuri Liga 2 foarte bune, cât și o serie de promoții care vă vor ajuta să câștigați mai mulți bani și să vă distrați chiar mai tare, plasând pariuri pe echipele voastre favorite din Liga 2. Enumerăm la această categorie din urmă promoții cu pariu fără risc sau bonus fără depunere.

Pariuri și Jocuri este alături de tine în acest sezon. Dacă ești nou în lumea pariurilor, aruncă un ochi peste ghidul nostru despre cum să pariezi pe fotbal, iar dacă ești fan al fotbalului românesc, vezi și ce ponturi avem pentru tine la pariuri Liga 1.

Dacă ești pasionat de pariuri sportive, vezi ce ponturi au experții noștri la pariuri MotoGP și pariuri Formula 1 pentru sezonul 2023.

FAQ

Câte echipe promovează din Liga 2 în sezonul 2023-2024?

Dacă ești curios să afli câte echipe promovează din Liga 2 în sezonul 2023 – 2024, răspunsul este următorul: Primele două echipe din play-off promovează direct, în timp ce echipele de pe locurile 3 și 4 merg la baraj. În teorie, 4 echipe de Liga 2 pot promova în acest an în Superliga. Însă, din ele, doar primele 2 au promovarea asigurată.

Când începe Liga 2 2023 – 2024?

Foarte mulți pariori se întreabă când începe Liga 2 2023 – 2024. Conform FRF, prima etapă din acest nou sezon a fost programată pe data de 6 august.

Câte echipe retrogradează din Liga 2 în acest sezon?

Pentru a afla câte echipe retrogradează din Liga 2 în acest sezon trebuie să ne uităm la formatul competițional. După sezonul regular, Liga 2 va fi împărțită în trei grupe. Prima va fi grupa play-off-ului, unde echipele participante se vor bate pentru promovarea în Superliga. Celelalte două grupe vor fi ale play-out-ului. Spre deosebire de anul trecut, în acest sezon vor retrograda doar 4 echipe, nu 5. Este vorba despre ultimele 2 echipe din cele 2 grupe de play-out.

Cine transmite Liga 2 în acest sezon?

La fel ca în sezonul precedent, Liga 2 va fi transmisă în acest sezon de Digi Sport și Prima Sport. De asemenea, poți urmări meciuri live online din Liga 2 pe site-urile caselor de pariuri sportive care oferă servicii de livestreaming.

Unde găsesc cele mai bune ponturi la pariuri pe Liga 2 România?

Pentru cele mai bune ponturi la pariuri pe Liga 2 România, sezonul 2023 – 2024, rămâi alături de Pariuri și Jocuri. În fiecare etapă, experții noștri îți vor oferi 3 ponturi care să te ajute câștigi un profit serios la pariuri pe Liga 2 România.

Unde pot să fac pariuri sportive pe Liga 2 din România?

Pentru tine, am alcătuit o listă cu trei dintre cele mai bune case de pariuri sportive din România unde poți să faci pariuri pe Liga 2. Joacă cu bonus la fiecare folosind câte un cod promoțional Fortuna, Superbet cod bonus și cod promoțional Betano de la Pariuri și Jocuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *