Betfair Exchange Păreri și Explicat

Betfair Exchange Bonus de Bun Venit

Betfair Exchange Bonus de Bun Venit

Pariu fără risc până la 150 lei

Cod Promoțional
EXCN30
Copiază codul și ia bonusul!
Înscrie-te la Betfair Exchange cu cod bonus, execută o depunere și fă un pariu în termen de 7 zile de la înregistrare, și, dacă pariul e necâștigător, Betfair Exchange România îți rambursează până la 150 lei. Află ce păreri au jucătorii de pariuri despre Betfair Exchange România în următorul articol.

Ultima actualizare a bonusului: 29.12.2023

Betfair Exchange este cea mai mare bursă de pariuri din lume, o platformă online care le permite pariorilor să parieze împotriva altor pariori, nu împotriva unei case de pariuri. În rândurile următoare îți vom spune cu exactitate cum funcționează Betfair Exchange România, ce bonus primești pe această platformă, ce strategii poți folosi, ce comision există, ce păreri au utilizatorii și multe alte informații relevante. La sfârșit, după ce ți-am explicat cum funcționează Betfair Exchange, va rămâne la alegerea ta dacă vei încerca acest serviciu sau nu.

Betfair Exchange Explicat

Dacă vrei să afli cum funcționează Betfair Exchange, trebuie în primul rând să înțelegi că această platformă nu este un site oarecare de pariuri, ci e mai degrabă o bursă de pariuri. Este cea mai mare bursă de pariuri din lume. Aici, pariorii au posibilitatea de a paria unul împotriva celuilalt. Mai mult, Betfair Exchange le permite jucătorilor să plaseze și pariuri ”contra”, adică să parieze că ceva nu se va întâmpla.

Cum pe această platformă pariurile sunt plasate direct între jucători, acest lucru înseamnă că și cotele au valoare mai mare. Motivul este unul simplu. Când casa de pariuri e scoasă din ecuație, cotele sunt date de cerere și ofertă. Un jucător oferă un pariu, altul îl acceptă. Un jucător câștigă, altul pierde. Egalitatea este cuvântul cheie pe această platformă.

Ca să nu existe neînțelegeri: Betfair Exchange România le oferă jucătorilor doar o platformă unde să facă pariuri. Nu influențează în rest cu nimic pariurile. La Betfair Sportsbook România se pot face pariuri la fel ca la orice altă casă de pariuri tradițională, dar Betfair Exchange este un alt serviciu, diferit în totalitate de partea de pariuri sportive, de aceea există și păreri diferite despre cele două servicii și câte un bonus de bun venit pentru fiecare.

Betfair Exchange explicat pe scurt

Pariurile de tip Betfair Exchange se diferențiază de celelalte pariuri sportive prin:

 • Modul de pariere (un jucător pariază contra altui jucător);
 • Cote (acestea au o valoare mai mare, jucătorul fiind cel care stabilește cota);
 • Comision aplicat de agenție (Betfair Exchange România încasează un comision din pariul plasat de jucător).

Betting Exchange vs Sportsbook

Probabil că acum te întrebi care modalitate de pariere este mai avantajoasă pentru un jucător: pariurile exchange sau cele sportive? Articolul nostru în care am explicat cum funcționează Betfair Exchange și ce păreri au jucătorii va analiza această întrebare prin mai multe filtre:

 • cote;
 • sporturile pe care poți miza;
 • tipul de pariuri pe care le poți plasa.

Dacă vorbim despre cote, e destul să ne uităm ce păreri există pe internet despre Betfair Exchange. Acestea confirmă avantajul Betfair Exchange, limita cotei fiind aici de 1000.

Sporturile pe care poți paria sunt numeroase și acoperă toate preferințele jucătorilor – sunt 26-28 de variante pe piața Betfair Exchange România și 30-31 la Sportsbook. Așadar, la Betfair Exchange poți miza pe curse de cai, cricket, ogari, MMA, fotbal, e-sports, hochei, baschet, politică, evenimente speciale, tenis, sporturi de iarnă, handbal, box și multe alte sporturi. Dacă ne uităm doar la cifre, am fi tentați să spunem că avantajul e de partea pariurilor tradiționale, la Sportsbook fiind mai multe sporturi disponibile. Însă adevărul este că nimeni nu pariază pe TOATE sporturile. Cei mai mulți jucători au câteva sporturi preferate pe care plasează mereu pariuri. Așadar, avantajul este și aici de partea Exchange-ului, care oricum are o ofertă destul de numeroasă de sporturi și evenimente pe care poți paria.

În ceea ce privește tipurile de pariuri, avantajul este clar de partea Betfair Sportsbook. La Sportsbook poți plasa un număr foarte mare de pariuri. În schimb, la Betfair Exchange România poți plasa doar pariuri simple. Nu poți face pariuri multiple sau combinate, nici de tip acumulator. Totuși, există și la Exchange opțiunea Cash Out (pariurile care îți permit activarea acestei funcții sunt plasate pe coloana de culoare galbenă). Dar chiar și-așa, avantajul rămâne de partea Betfair Sportsbook.

Avantajele și dezavantajele Exchange vs. Sportsbook

Fiind o piață liberă, în care jucătorii își creează propriile pariuri, această se reglementează pe baza cererii și a ofertei. În cazul în care unui jucător nu îi convine cota oferită poate cere o altă cotă. Jucătorii pot paria „pro” și „contra” având de câștigat și de pe urma fluctuațiilor de cote. În comparație cu piața Sportsbook, cotele nu sunt stabilite de agenția de pariuri, ci doar de jucători.

În ceea ce privește dezavantajele, în primul rând se plătește un comision la câștig. Apoi, nu toate pariurile sunt acceptate (susținute sau pariat contra), așa că pot rămân unmatched. Și, desigur, promoțiile și bonusurile sunt destul de puține pe piața de Exchange, comparativ cu Sportbook.

AVANTAJEDEZAVANTAJE
Cote proprii stabilite de jucătorPlata unui comision Betfair Exchange
Sporturi multiple pe care poți pariaNu poți plasa pariuri acumulator
Pariuri pe fluctuațiile cotelorNu poți plasa pariuri multiple
Poți solicita o altă cotă dacă nu îți convine cota oferită inițialNu poți plasa pariuri combinate
Poți paria “pro “ sau “contra”, după cum consideri că îți este mai favorabilPromoțiile și bonusurile nu sunt atât de extinse ca la Sportbook
Cote cu mult mai mari decât cotele mărite de la Betfair SportsbookEste posibil ca pariul tău să rămână unmatched (fără ca un alt jucător să parieze contra)
Bonus de bun venit la Betfair Exchange

Ce comision percepe Betfair Exchange Romania

În cazul pariurilor clasice, pe care le poți face la cele mai bune case de pariuri online legale în România, cotele sunt stabilite integral de casa de pariuri, nu se solicită niciun comision, iar oponentul este reprezentat de agenția de pariuri, nu de un jucător. La Betfair Exchange România, însă, se percepe un comision, aspect care va fi explicat în rândurile următoare.

Ce trebuie reținut e faptul că acest comision se încasează numai în cazul în care pariul tău este câștigător. În cazul în care nu ți-a acceptat nimeni pariul și cota, miza plasată de tine ți se rambursează integral în cont. Așadar: plătești comision doar la câștigul net încasat, nu la pariu pierzător și nici dacă nu ți-a fost acceptat pariul de un alt jucător

Cum se calculează un comision la Betfair Exchange România

Modul de calcul al comisionului Betfair Exchange este simplu. Se realizează prin înmulțirea valorii câștigului net obținut de jucător cu rata de actualizare. Rata se stabilește în funcție de numărul de puncte Betfair pe care le-a realizat jucătorul. Se aplică și un discount la comision, acesta depinzând de cât de mult pariază jucătorul la Betfair Exchange România (iar în cazul în care nu o face prea des și câștigurile sale nu sunt ridicate, acesta poate fi taxat suplimentar de casa de pariuri).

La Betfair, comisionul plătit de jucător se transformă automat în puncte care vor fi creditate acestuia. Cu cât câștigi mai multe puncte, cu atât rata de actualizare va crește – în cazul acumulării a peste 150,000 de puncte, vei obține o rată de actualizare în valoare de 60%.

Exemplu:

Astfel, dacă ai câștigat 400 Ron din pariuri exchange la Betfair, iar rata ta de actualizare pe baza punctelor acumulate este de 40%, vei avea de achitat un comision în cuantum de 12 Ron. Modul de calcul este următorul:

400 Ron x 5% x (1.00 – 40% rata de actualizare nouă, pe baza numărului de puncte acumulate la Betfair) = 12 Ron.

Considerăm că valoarea comisionului este acceptabilă în condițiile în care jucătorul își poate plasa pariul pe care îl dorește, fiind și cel care stabilește cota. E astfel ușor de înțeles de ce găsim pe internet despre Betfair Exchange păreri în cea mai mare parte pozitive.

Betting Exchange: Tipuri de pariuri

Pe piața Exchange vei vedea opțiuni precum „back”(pro), „lay”(contra), ”trading” și ”arbitraj”. Acestea sunt tipuri de pariuri pe care le poți plasa în Betfair Exchange. Să intrăm puțin în amănunte despre ce sunt și cum funcționează.

Betfair exchange pareri
 • Poți plasa un pariu “back”( pro) – vei paria în favoarea jucătorului care a plasat miza. Acest lucru înseamnă că ești de acord că acest pariu va fi unul câștigător. Aceste pariuri sunt plasate pe coloana albastră.
 • Pariurile “lay” (contra) – înseamnă că vei paria împotriva jucătorului, adică nu ești de acord cu pariul acestuia, iar pariul va fi unul pierzător. sunt plasate pe coloana roz).

Este posibil să faci și “trading” (să anticipezi în mod corect fluctuațiile cotelor pentru a obține un rezultat pozitiv care va însemna un profit imediat pentru tine), dar și “arbitraj” (plasezi pariuri pe diferențele de cote, vizând obținerea de profit, fără niciun fel de risc). Nu uita că la fiecare tip de pariu, atât timp cât este unul câștigător, vei avea de achitat un comision către Betfair Exchange.

Pariurile „pro” și „contra” măresc fondul de câștiguri. Ceea ce înseamnă: cu cât mai puțini jucători pariază pe opțiunea ta, cu atât mai mare poate fi câștigul în ciuda valorii inițiale a pariului. De asemenea, invers, cu cât mai puțini jucători pariază pe opțiunea opusă, cu atât mai puțini bani vei câștiga din pariu. Acest lucru se întâmplă pentru că banii se vor împărți între toți pariorii care ți-au „susținut” pariul.

Ce se întâmplă dacă pierzi un pariuri Exchange?

Am explicat ce se întâmplă la Betfair Exchange atunci când câștigi pariuri, dar ce se întâmplă când pierzi? Așa cum am explicat, pariurile din această categorie sunt o “luptă” între evenimentele care se vor produce (pariurile back/pro) și cele care nu se vor întâmpla (pariurile lay/contra). Atunci când ai câștigat, vei încasa suma raportată la cota stabilită de tine minus un comision calculat de Betfair Exchange pe baza formulei menționate anterior.

Ai pierdut un pariu pe piața de exchange? Vei avea de plătit suma aferentă cotei pe care ai mizat. Contează foarte mult ca valoarea cotei pe care ai pariat contra să fie una acceptabilă – cu cât este mai ridicată, cu atât vei avea de plată o sumă mai ridicată. Nu uita că actualizarea cotelor poate suferi mici întârzieri de afișare, așa că, asigură-te că valoarea cotei afișate este aceeași cu cea pe care ai pariat.

Cum funcționează Betfair Exchange Romania – ghid pas cu pas

Foarte mulți jucători se întreabă cum funcționează Betfair Exchange deoarece acest concept poate părea ciudat, mai ales pentru un parior care toată viața a fost obișnuit cu pariuri tradiționale și case de pariuri. Acest serviciu nu trebuie să sperie însă pe nimeni. Este doar o altă opțiune pentru pariori și așa și trebuie văzut.

Așa cum am văzut, pariurile tradiționale au avantajele lor, dar și platforma Exchange vine cu avantaje serioase, care nu trebuie ignorate. Unul dintre ele este reprezentat de cotele mult mai mari, care sunt puse la dispoziția jucătorilor. Dacă tu vrei să câștigi bani serioși din pariuri și nu mai vrei să ai de-a face cu case de pariuri tradiționale, trebuie neapărat să înveți cum funcționează Betfair Exchange, pentru că aceasta e una din cele mai bune soluții pentru tine.

Să trecem așadar la subiect. Pentru a plasa pariuri la Betfair Exchange România, trebuie să urmezi acești pași:

 1. Înregistrează-te pe site-ul Betfair – Creează-ți un cont la Betfair Exchange România, dacă nu ai deja un cont la această companie. Dacă ai deja, îl poți folosi pe acela, chiar dacă până acum l-ai folosit doar pentru a plasa pariuri tradiționale. În cazul în care nu ai încă un cont, îți recomandăm să te înregistrezi cu un cod promoțional Betfair pentru a juca cu un Bonus Betfair Exchange.
 2. Efectuează o primă depunere – Acest pas este necesar nu doar pentru a primi un bonus de bun venit, ci și pentru a dispune de capital pentru a efectua primele pariuri Exchange la Betfair. Metode de depunere disponibile: carduri bancare, Skrill, Neteller, Paysafecard (procesare instant) și transfer bancar (2-5 zile).
 3. Apasă butonul “Piețele Mele” – Din colțul stânga sus, sub câmpul “Acasă” și mai apoi butonul “Gestionare piețe proprii”. Îți permite să-ți alegi piețele pe care să-ți plasezi viitoarele pariuri Betfair Exchange – de exemplu, poți opta pentru box, cricket, fotbal, MMA, esports sau orice alt sport – este posibil să selectezi multiple variante.
 4. Apasă pictograma cu steluța pentru a adăuga sportul preferat – Fiecare sport are în dreptul numelui sau o steluță de culoare gri, care în momentul în care este apăsată se va transforma într-o stea de culoare galbenă, iar sportul ales va fi adăugat în mod automat în câmpul “Piețele Mele”. Apasă butonul “Salvare” după ce ai încheiat selecția – acum toate piețele îți vor fi afișate în permanență în partea stânga.
 5. Selectează sportul preferat – Îți mai amintești că ți-am spus la începutul articolului nostru ceva despre culorile albastru și roz? Din selecția “Piețele Mele” vei alege pe ce vei paria. Coloana cu albastru reprezintă pariurile “pro” pe care care le poți plasa, în timp ce coloana cu roz sunt pariurile “contra”. Vor fi afișate atât partidele “în desfășurare”, cât și cele ce vor începe “în curând” și pe care poți plasa pariuri. În partea dreapta a fiecărui meci găsești butonul “i” care îți oferă informații despre partidă.

Cum fac pariuri back/pro la Betfair Exchange România?

Dacă vei juca pe această platformă, foarte rapid te vei familiariza cu cei doi termeni pe care i-am menționat deja, când am explicat ce e Betfair Exchange România. ”Back” și ”lay” sună ciudat, dar nu reprezintă neapărat lucruri foarte complicate, care să te sperie.

Pariul de tip ”back” (pro), de exemplu, este echivalentul unui pariu normal, pe care îl plasezi la orice casă de pariuri din România. În imaginea de mai jos, pariurile de tip back se află în coloana albastră și în stânga acesteia. Pentru a plasa unul, e destul să apeși pe cota dorită.

betfair exchange explicat

Să spunem, de exemplu, că vrei să pariezi că Argentina va câștiga meciul cu Franța. Apeși pe cota 2,84, cu fundal albastru, și îți va apărea următoarea căsuță.

betfair exchange explicat

În căsuță, selectezi cota dorită și adaugi miza. Dacă ai pariat 10 lei și pariul e câștigător, tu vei câștiga 28,40 lei, adică un profit de 18,40 lei. Profitul este de altfel calculat automat și prezentat. El poate fi văzut în căsuță, în dreapta mizei. Apare imediat după ce valoarea mizei e introdusă. Mai departe, pentru a finaliza pariul, trebuie doar să apeși butonul ”Plasare pariu”.

Cum am spus, pariurile pro/back se află mereu în coloana albastră și în stânga ei. În coloana albastră vei găsi mereu cea mai mare cotă pentru respectivul pariu. Dar tu poți să selectezi ce cotă vrei tu.

Există însă un aspect foarte important în cazul în care pariezi la o altă cotă, un mai mare de exemplu. Dacă vrei să pariezi pe victoria Argentinei la o cotă de 2,9, poți selecta această cotă și poți plasa pariul. Însă, ca pariul tău să aibă sens, el trebuie confirmat de alt client al platformei. Adică un alt jucător trebuie să fie de acord să joace împotriva ta, la cota stabilită de tine.

Atunci când pui o ofertă de pariu, pariul tău poate să fie confirmat în întregime, confirmat parțial sau neconfirmat. Un pariu confirmat nu mai poate fi schimbat.

Dacă pariul tău nu este însă confirmat înainte ca piața să se închidă, atunci acesta va fi anulat și tu îți vei primi banii înapoi. În cazul în care observi că pariul tău nu e confirmat de nimeni, poți oricând să modifici cotele astfel încât pariul tău să fie mai atractiv pentru alți jucători.

Cum fac pariuri lay/contra la Betfair Exchange România?

Să luăm același exemplu, dar pentru pariuri de tip lay/contra. Când faci un pariu lay/contra, pariezi că un lucru nu se va întâmpla. În cazul nostru, pariezi că Argentina nu va câștiga. Foarte pe scurt, un pariu de tip lay/contra pe ”Argentina câștigă meciul” este similar cu un pariu back/pro pe ”Argentina nu câștigă meciul”.

betfair exchange explicat

Atunci când completezi miza la un pariu lay, vei vedea că în partea dreapta, sus a căsuței există două opțiuni, ”Plată” și ”Risc”. Opțiunea ”Risc”“ este setată automat. Între cele două nu e mare diferență. ”Risc” îți arată care va fi pierderea netă, în timp ”Plată” îți arată care va fi câștigul net.

În cazul nostru, dacă pariezi 10 lei pe cota 2,86 că Argentina nu va câștiga meciul, înseamnă că riști 18,6 de lei pentru un profit de 10 lei. Pentru ca pariul tău contra să fie câștigător, Argentina trebuie să nu câștige meciul, adică să termine fie la egalitate, fie să piardă.

Cum fac trading pe Betfair Exchange?

Am explicat degeaba cum funcționează Betfair Exchange România dacă nu vorbim și despre o ultimă funcție foarte importantă a acestei platforme: trading. Am spus de la început că Betfair Exchange este mai degrabă o bursă, nu o casă de pariuri. Și așa și este. Ca ”bursă”, această platformă îți permite să te folosești de oscilațiile de cote pentru a prinde cele mai bune cote pentru toate rezultatele posibile ale unui pariu.

Folosind funcția trading de pe această platformă, jucătorii pricepuți pot înregistra un profit indiferent de rezultatul unui pariu!

Vorbim despre un concept asemănător cu cel denumit Pariuri Sigure. Bineînțeles, nu există pariuri sigure. Acest concept se referă mai degrabă la o strategie de a paria. Sau, mai bine spus, la o strategie de a face bani din pariuri. Folosind strategia Pariuri Sigure, pariorii pricepuți speculează diferențele de cote pe același eveniment ale caselor de pariuri online. La sfârșit, indiferent de rezultatul meciului în cauză, ei câștigă și obțin un profit.

Exact la fel sunt lucrurile și cu Betfair Exchange trading. Dacă ești priceput la matematică, dacă știi să anticipezi corect fluctuația cotelor, poți câștiga. Bineînțeles, nu este ușor. Nu oricine poate face acest lucru. Dar faptul că opțiunea e disponibilă e un plus foarte important. Cei care chiar vor să câștige bani din pariuri se pot pregăti și pot folosi cum trebuie această funcție.

Pe internet vei găsi probabil multă păreri care vor spune că Betfair Exchange e greu de explicat și înțeles. Nu este însă așa. Chiar dacă este diferită de celelalte case de pariuri online din România, platforma Betfair Exchange a fost construită pentru jucători. Așadar, funcționează după aceleași principii: să fie ușor de înțeles pentru jucători, aceștia să găsească rapid ceea ce caută, să funcționeze corect și cât mai bine, etc.

Dacă chiar vrei să vezi cum funcționează Betfair Exchange România, sugestia noastră este să îți faci un cont și să o încerci. Vei vedea foarte rapid că nu e chiar atât de dificilă de înțeles și că, deși vorbim de un alt tip de pariuri, acestea nu sunt cu nimic mai complexe decât pariurile tradiționale. E destul să pui câteva pariuri și vei înțelege foarte rapid cum funcționează Betfair Exchange.

Betfair Exchange Păreri

Dacă tot am vorbit despre păreri despre Betfair Exchange, trebuie spus că pe internet și pe forum există în mare păreri pozitive despre această platformă. Fiind unică pe piața din România, nu e astfel de mirare. Am ales totuși să o analizăm și noi și să scriem ce păreri avem noi, ca forum de specialitate, despre Betfair Exchange.

De la început trebuie spus că platforma e foarte bine construită. Site-ul este rapid, se încarcă fără probleme, este intuitiv și foarte prietenos cu utilizatorul. Butoanele din bara de meniu și din cea laterală sunt foarte vizibile, așadar nu ai probleme în a găsi evenimentul pe care îl cauți.

Lista de competiții de cricket oferite de Betfair Exchange

La dispoziția ta, Betfair Exchange România a pus nu mai puțin de 28 de sporturi: Fotbal, Tenis, Yachting, Volei, Handbal, Cricket, Fotbal american, Golf, Darts, Atletism, Ciclism, Box, Politică, Evenimente Speciale, MMA, Baseball, Sporturi cu motor, Curse de cai, Esports, Hochei pe gheață, Curse de ogari, Fotbal Australian, Rugby, Jocuri Galice, Baschet, Sporturi de iarnă, Kabaddi, Snooker.

De altfel, chiar îți recomandăm să încerci sporturi mai exotice la Betfair Exchange, precum cricket. Vei fi plăcut impresionat. Pentru cricket, Betfair Exchange are un număr foarte mare de competiții oferite. Și, evident, la sporturile populare Betfair Exchange stă chiar mai bine ca la cricket. La fotbal, nu doar că ai la dispoziție cele mai importante competiții din lume, dar chiar și Liga 1.

Bineînțeles, avantajul cel mai mare oferit de această platformă este faptul că îți permite să stabilești singur cotele la care joci (limita maximă fiind 1000). Totuși, mai există un avantaj oferit de această platformă pe care noi îl considerăm cel puțin la fel de important, deși există argumente cum că ar fi chiar mai important decât stabilirea propriilor cote. Vorbim aici despre posibilitatea de a urmări meciuri live online. Pe această platformă, imediat ce ai pus un pariu, poți să urmărești live online evenimentul pe care ai pariat. La Betfair Exchange, dacă ai cont și dacă ai pariat, poți urmări o grămadă de sporturi, de la fotbal, la cricket.

O altă funcție disponibilă pe această platformă și pe care noi o considerăm foarte importantă este funcția Cash Out. Mai ales dacă o combini cu meciurile live oferite de aceeași platformă, aceasta poate fi o unealtă extrem de utilă, una apreciată de toți pariorii adevărați.

Văzând toate aceste plusuri, nu ai cum să nu ai păreri bune despre Betfair Exchange România. O spunem din nou. Această platformă nu e neapărat pentru toată lumea. Este, până la urmă, un concept nou de a paria. Dacă nu ești dispus să îl înveți, dacă nu ești dispus să muncești, atunci poate că Betfair Exchange nu e pentru tine, oricât de bine ar fi acest concept explicat.

Totuși, dacă îți plac provocările și pariurile, cu siguranță nu vei regreta dacă vei încerca platforma Exchange. Aceasta cu siguranță nu te va dezamăgi, meciurile live te vor mulțumi iar pariurile te vor face foarte fericit, dacă vei depune puțin efort pentru a te asigura că le vei câștiga.

Deși am adăugat această mică concluzie, vom continua lista noastră de păreri despre această platformă mai jos, cu informații despre aplicația Betfair Exchange App și despre Betfair Exchange Bonus, două avantaje cărora am decis să le dedicăm propriile lor părți.

Aplicația Betfair Exchange App

Dacă am explicat cum funcționează Betfair Exchange, nu putem să nu aruncăm o privire și asupra aplicației oferite de această platformă. Aplicația Betfair Exchange App este una dintre cele mai bune aplicații de pariuri sportive din România, nu neapărat doar dintre cele destinate pieței de exchange. Betfair Exchange App este disponibilă pentru iOS și Android.

Aplicația Betfair Exchange App

Dacă te duci în App Store pentru a descărca aplicația Betfair Exchange în varianta iOS, vei vedea că aceasta are parte de foarte multe păreri pozitive. În categoria sport, ea ocupă locul 60. E poate o poziție care nu spune multe, însă nu trebuie să uităm că vorbim despre un serviciu diferit de serviciile tradiționale de pariuri. Iar cei mai mulți jucători caută aplicații de pariuri, nu de exchange.

Chiar și așa, aplicația Betfair Exchange are în App Store un scor de 4,7 steluțe din 5 și asta după aproape 25 de mii de păreri de la utilizatori. Nu există altă dovadă mai bună că vorbim despre o aplicație extrem de utilă și foarte apreciată.

În magazinul Google Play, aplicația Betfair Exchange App în varianta Android stă aproape la fel de bine ca cea pentru iOS. Are peste 100 de mii de descărcări și un scor foarte bun, de 4,3 steluțe din 5. Și aici vorbim despre un număr destul de mare de păreri, 3,26 mii, lucru care ne arată că și aplicația Betfair Exchange App în varianta Android este foarte bine văzută și apreciată de jucători.

Betfair Exchange App e o aplicație care le permite jucătorilor să se simtă la fel ca și cum ar juca pe site, de pe un computer normal. Pariorii au acces la tot ce găsesc pe site. Bineînțeles, accesul este securizat printr-o metodă de autentificare. Aplicația Betfair Exchange App are o interfață minimalistă, cu opțiunile principale poziționate în partea inferioară a aplicației. Modul de afișare al pariurilor este chiar mai avantajos decât pe desktop.

Nu contează dacă descarci aplicația Betfair Exchange App în varianta iOS sau cea Android, experiența va fi aceeași. Vei beneficia de o aplicație stabilă, de mărime medie (113 MB), disponibilă în mai multe limbi. Singurul său minus este că aplicația Betfair Exchange colectează foarte multe date de la utilizator, de la informații financiare, la conținut, la date de identificare, de contact, informații despre dispozitiv și multe altele.

Ca să încheiem analiza aplicației Betfair Exchange App, am decis să publicăm și câteva păreri de la utilizatori:

Per total, aplicația Betfair Exchange App este foarte bună. Are foarte multe funcții care lipsesc de la celelalte servicii de exchange. Cred însă că dezvoltatorii ar putea adăuga și alte funcții, ca de exemplu posibilitatea de a salva pariurile deschise într-o fereastră similară cu cea de pe varianta de desktop. Din păcate, aplicația s-a prăbușit de câteva ori.

Un utilizator Google

O aplicație bună. Dar vreau să spun că uneori nu pot vedea cursele de câini live video pe aplicația Betfair Exchange App. Aceleași curse merg pe PC. Betfair ar trebui să rezolve această problemă. Au încercat și prietenii mei și la fel au pățit și ei. Am contactat serviciul clienți prin Live Chat de câteva ori dar ei spun că totul merge bine. Culmea este că aceleași curse pot fi văzute în Betfair Sportsbook App, dar nu în Betfair Exchange App.

PD

Oferta Bonus Betfair Exchange România

bonus betfair exchange românia
Bonus Betfair Exchange România

Pentru a încheia secțiunea noastră cu păreri despre Betfair Exchange România, trebuie să vorbim despre oferta bonus pe care utilizatorii o găsesc pe această platformă. Din păcate, aceasta este destul de sărăcăcioasă.

Oferta Betfair Exchange România include un singur bonus de bun venit. E vorba de un pariu fără risc în valoare de până la 150 de lei, pe care jucătorii cu cont nou sau vechi la Betfair îl pot revendica dacă efectuează o depunere cu cardul sau prin Paysafe Card și dacă introduc un cod promoțional Betfair.

După ce au efectuat acești pași, primul pariu pe care jucătorii îl plasează pe Exchange în termen de 7 zile de la înregistrare va fi acoperit de această promoție. Pariurile necombinate, nesoluționate sau nule nu sunt acoperite de acest Bonus Betfair Exchange. Bineînțeles, nici în cazul în care pariul este câștigător, contul jucătorului nu va fi creditat. Acest bonus Betfair Exchange e acordat doar dacă pariul plasat corect este necâștigător. În termen de 48 de ore de la finalizarea pariului, jucătorul va primi bonusul.

Vorbim despre un bonus de bun venit la Betfair Exchange care poate fi folosit o singură dată și care, conform multor păreri de la utilizatori, nu este neapărat un bonus care să te motiveze să te înregistrezi pe această platformă. Din acest punct de vedere, Betfair mai trebuie să muncească. Un bonus de bun venit mai bun sau mai multe promoții pentru Betfair Exchange ar putea face platforma și mai atractivă.

Trebuie însă să nu uităm că aceasta este singura platformă de acest fel din România. Astfel, e de înțeles de ce oferta promoțională nu este atât de dezvoltată ca în cazul pariurilor tradiționale.

Strategii pentru a câștiga la Betfair Exchange

Doar pentru că Betfair Exchange nu e asemeni celorlalte case de pariuri, nu înseamnă că nu poți folosi pentru acest serviciu câteva strategii care să te ajute să câștigi. În rândurile următoare o să îți detaliem câteva strategii. Deși ele nu garantează câștigul, te vor ajuta să îți îmbunătățești șansele de a obține acel profit la care visezi.

1. Strategia Time Bomb

Strategia Time Bomb sună pompos dar este de fapt o strategie destul de simplă și chiar sigură. Aceasta presupune doar să pariezi că nu se marchează între minutul 40 și pauza unui meci de fotbal în care scorul e 0-0.

Cum am spus, acesta este de cele mai multe ori un pariu destul de sigur, asta deoarece echipele sunt foarte atente pe final de reprize și fac tot posibilul ca să nu ia gol. Deși există șanse să se marcheze, acestea sunt destul de mici. Așadar riscul e și el mic, în timp ce posibilitatea de a obține un profit frumușel într-un interval foarte scurt de timp este destul de mare.

2. Strategia ”Peste 1,5 goluri”

Strategia ”Peste 1,5 goluri” este una dintre cele mai bune strategii pentru a câștiga la Betfair Exchange. Totuși, aceasta vine cu câteva reguli pe care trebuie neapărat să le respecți:

Reguli Strategia ”Peste 1,5 goluri” la Betfair Exchange
1. Folosești această strategie doar la pariurile live
2. Înainte de a paria, analizezi meciurile și le alegi doar pe cele cu șanse mari de a avea peste 2,5 goluri
3. Plasezi pariul doar când cota pentru ”Peste 1,5 goluri” ajunge la cel puțin 1,80
4. După marcarea PRIMULUI GOL, închizi pariul

Așadar strategia ”Peste 1,5 goluri” trebuie folosită doar la meciurile live și doar la acele meciuri în care ești sigur că se vor marca peste 2,5 goluri. Aceste meciuri sunt ușor de identificat. Fie te uiți la meciuri între o superfavorită și o echipă mai slabă, fie te uiți la campionatele unde se marchează mult. Important este să găsești acel meci în care crezi că se vor marca cel puțin 3 goluri.

Dacă ai găsit meciul, nu pariezi. Cum am spus deja, strategia trebuie folosită doar la meciurile live. Aștepți așadar să înceapă meciul. La startul partidei, cel mai probabil cota pentru ”Peste 1,5 goluri” va fi una mică. Totuși, dacă nu se marchează și dacă partida se apropie de finalul primei reprize, cu siguranță cota pentru ”Peste 1,5 goluri” va crește. Când vezi că aceasta ajunge la cel puțin 1,80, plasezi pariul.

ATENȚIE! Chiar dacă ai ales un meci în care crezi că se vor marca peste 2,5 goluri, pariezi că se vor marca peste 1,5 goluri.

Un alt aspect despre care trebuie să ții cont este că nu vei aștepta ca pariul tău să fie câștigător. Strategia ”Peste 1,5 goluri” presupune să închizi pariul imediat după ce s-a marcat primul gol. În acest fel, vei avea parte de un pariu frumos, de 80-90-100%.

Din fericire, pe platforma despre care discutăm în acest articol poți folosi funcția Cash Out. Se poate face Cash Out total sau parțial. Poți așadar să faci acest trading, să te folosești de evoluția cotelor și să câștigi un profit indiferent de rezultatul meciului.

3. Scalping

Strategia Scalping este una mai degrabă pentru profesioniști, adică pentru cei obișnuiți să facă trading. Aproape întotdeauna, aceștia folosesc programe de trading pentru această strategie. Acest lucru nu doar că este permis de Betfair Exchange România, dar poți găsi chiar pe site-ul lor, în secțiunea App Directory, o serie de aplicații de trading recomandate de operator. Așadar, dacă folosești aceste aplicații, poți să fii 100% sigur că ele nu sunt înșelătorii sau viruși.

Cum am spus, Scalping este o strategie de trading pur. Aceasta presupune să faci un pariu înainte de începerea meciului și să îl închizi după ce cota inițială s-a modificat cu 5-20%.

Un exemplu în acest sens este un pariu de 100 lei pe o cotă de 2,00 că nu se va marca niciun gol într-un meci de fotbal. După ce începe partida, dacă nu se marchează niciun gol după 15 minute de joc, cota va scădea. Când va ajunge la 1,90 sau 1,85, poți închide pariul. Vei avea parte de un profit. Nu foarte mare, dar va fi profit.

Dacă folosești un program de trading, poți seta ca acesta să închidă pariul automat, în momentul în care cota ajunge la valoarea aleasă de tine. Cu strategia de Scalping, nu vei avea parte de un profit foarte mare. Este însă o strategie destul de sigură. Iar dacă vei depune puțin efort și vei paria pe mai multe meciuri, în cele din urmă vei atinge și profitul pe care îl visezi.

4. Strategia ”Lay the Draw”

Încheiem lista noastră de strategii pentru a câștiga la Betfair Exchange cu o strategie foarte cunoscută. Lay the Draw presupune să pariezi contra rezultatului de egalitate. Chiar asta spune și numele său: plasezi un pariu CONTRA pe egal.

Ca această strategie să funcționeze, trebuie să pariezi contra egalului obligatoriu înainte de începerea meciului. Vei obține profitul în momentul în care se va marca primul gol. După marcarea primului gol, vei folosi funcția Cash Out și te vei retrage profitând de cota mai mare. Vei avea așadar un profit. frumușel. Ca strategie Lay the Draw să fie cu adevărat profitabilă, e necesar să alegi un meci în care cota cea mai mică la 1X2 să fie 1,90.

Ca exemplu, să presupunem că plasezi un pariu CONTRA pe X la o cotă de 4,00, înainte să înceapă meciul. Dacă se marchează în minutul 30, vei putea da Cash Out. O vei face la o cotă mult mai mare de 4,00, așadar vei avea parte de un profit frumușel.

Este piața de pariuri Betfair Exchange una profitabilă?

În primul rând este important ca jucătorul să se familiarizeze cu acest concept. Multe păreri despre Betfair Exchange menționează faptul că pariorii începători încep să plaseze pariuri back și lay fără să se informeze în prealabil. Chiar dacă este vorba despre o formă de pariuri între jucători, fără ca agenția de pariuri să se implice, există o limită de cotă peste care nu se poate paria (cota 1000). Betfair le oferă jucătorilor ghiduri avansate pentru a înțelege mai bine acest tip de pariuri, însă este necesară o abordare profesionistă a acestui mod de pariere.

Mai sus am enumerat câteva strategii care îi pot ajuta pe cei care vor să joace la Betfair Exchange România. Trebuie ținut însă cont de faptul că e obligatorie plasarea sau solicitarea unor cote care să fie ușor de susținut (atât financiar, cât și să fie atractive pentru ceilalți pariori astfel încât aceștia să plaseze pariuri pro și contra).

Fiind vorba despre o piață nouă de pariuri, în care joci contra unui alt parior, este mai greu să obții profit dacă nu investești timp în stabilirea unor strategii de durată și care să-ți permită să scazi cât mai mult riscurile.

Care este miza minimă la Betfair Exchange România?

Încheiem acest articol în care am explicat cum funcționează Betfair Exchange România cu un răspuns la una dintre cele mai frecvente întrebări pe care le-au pus pariorii despre această platformă. Foarte mulți jucători doresc să știe care este miza minimă la Betfair Exchange.

Pentru Betfair Exchange România, miza minimă este de 10 lei. Dacă acesta ți se pare prea mare, trebuie să iei în considerare două lucruri: Betfair Exchange este singura platformă de acest tip din România și o miză minimă atât de mare este necesară dat fiind numărul mare de tranzacții de pe platformă.

Din fericire, Betfair acceptă un număr destul de bun de metode de plată pentru depuneri și retrageri:

Metoda de platăDepunereRetragereDepunere minimăRetragere minimăTimp de procesare
Card bancarverificatverificat40 lei40 leiImediat
Transfer bancarverificatverificat60 lei60 lei2-5 zile
Netellerverificatverificat70 lei70 leiImediat
Skrillverificatverificat70 lei70 leiImediat
Paysafecardverificatverificat25 leiImediat

Concluzie

În acest articol, am explicat cum funcționează Betfair Exchange România, în speranța că vom înlătura orice îndoială pe care ar putea să o ai despre acest serviciu. Chiar dacă este un serviciu diferit de pariurile tradiționale, acesta este un serviciu serios, sigur și chiar foarte profitabil, dacă ești dispus să investești destulă muncă și destul timp pentru a înțelege cum funcționează toate aspectele sale.

Pe internet există despre Betfair Exchange păreri în cea mai mare parte pozitive iar ale noastre sunt asemănătoare. Foarte pe scurt, această platformă:

 • Este un brand recunoscut la nivel global;
 • Le propune jucătorilor noi modalități de pariere, așa cum este opțiunea Exchange – pariuri la cote stabilite de jucători;
 • Dispune de una dintre cele mai apreciate aplicații mobile;
 • Îți permite să pariezi pe 26-28 de sporturi în modul exchange;
 • Îți permite să urmărești meciuri live online;
 • Permite folosirea opțiunii CashOut la pariurile exchange.

Toate aceste avantaje (și multe altele) sunt disponibile oricărui jucător român de peste 18 ani care se înregistrează pe acest site. Înscrie-te și pariază oricum și oricând dorești împotriva celorlalți jucători de pe piață!

FAQ

Oferă Betfair Exchange cote mai mari decât secțiunea de Sportbook?

Cum am explicat deja în articolul nostru despre Betfair Exchange România, din moment ce jucătorii sunt cei care decid valoarea cotelor, da, cotele sunt mai mari aici decât în secțiunea Sportsbook. În general valoarea cotelor poate fi setată până la 1000.

Cine creează pariurile Exchange?

În articolul nostru am explicat că jucătorii sunt cei care creează cotele pentru evenimentele propuse de către site-ul Betfair Exchange. În timp ce jucătorii pot reglementa valoarea cotelor, casa de pariuri stabilește care sunt partidele pe care se poate paria, iar în caz de suspiciuni, Betfair poate suspendă și anula anumite evenimente.

Un jucător poate obține profit mai mare cu pariurile exchange sau cu cele sportive?

Valoarea câștigurilor va fi direct proporțională cu cota jucată, iar din acest punct de vedere, pariurile exchange sunt mai avantajoase. Cu toate acestea, profitul va fi determinat de către modul în care cotele propuse de un jucător vor fi acceptate de către ceilalți.

Betfair exchange este legal și sigur?

Cum am explicat deja în articol, Betfair Exchange este un operator autorizat ONJN conform licenței nr. L1160655W000329 încă din 1.10.2016 – acest lucru înseamnă că este o platformă 100% autorizată în jurisdicția română.

Ce bonus de bun venit avem la Betfair Exchange?

În termen de 7 zile de la activarea contului, prima depunere de până la 150 Ron în secțiunea Betfair Exchange care este plasată pe un pariu pro sau contra ce va fi pierzător i se va returna jucătorului ca bonus fără risc. Bonusul trebuie activat cu un cod promoțional.

Care sunt cerințele pentru piața de pariere Exchange?

Jucătorul trebuie să aibă peste 18 ani, să își creeze un cont la Betfair Exchange, să își confirme identitatea (primește un bonus de 25 Ron pentru îndeplinirea acestei proceduri), să efectueze o depunere și apoi poate începe să joace.

Pot fi plasate pariuri de tip acumulator la Betfair Exchange?

Cum am explicat deja în articolul nostru, la Betfair Exchange pot fi plasate numai pariuri simple și combinate. Pentru pariuri multiple și acumulator, secțiunea Sportsbook este locul în care este permisă plasarea unor astfel de pariuri.

Cum să setezi cotele în platforma Exchange?

Alege coloana (pro – culoarea albastră sau contra- culoarea roz), apasă pe cotă, modifică valoarea cotei actuale cu o valoare pe care o consideri potrivită și apoi apasă butonul “Plasare pariu” (pentru pariul “pro”) sau pe opțiunile “Plată” și “Risc”(pentru pariul “contra”).

Cum să faci profit cu pe platforma exchange?

Familiarizează-te cu acest concept de pariuri, citind ghidurile avansate oferite de Betfair, citește și articolul în care am explicat cum funcționează Betfair Exchange și joacă folosind strategiile adecvate. Plasează cote care să fie atractive pentru jucători și amintește-ți că niciun pariu nu îți aduce 100% un profit garantat.

Unde pot afla cum funcționează Betfair Exchange?

În articolul nostru, am explicat cum funcționează Betfair Exchange. Dacă vrei să joci pe această platformă, e destul să citești articolul și vei înțelege ce trebuie să faci. Vei înțelege și ce pași trebuie să urmezi pentru a juca la Betfair Exchange cu un bonus de bun venit.

Unde pot afla ce strategii să folosesc la Betfair Exchange?

În articolul nostru am explicat ce strategii Betfair Exchange sunt cele mai profitabile în acest moment.

Ce păreri există pe internet sau pe forum despre Betfair Exchange?

În general, găsești pe forum sau pe internet despre Betfair Exchange păreri pozitive. Cei mai mulți utilizatori apreciază această platformă.

Care este miza minimă la Betfair Exchange?

Miza minimă la Betfair Exchange e 10 lei.

Pentru ce dispozitive e disponibilă aplicația Betfair Exchange app?

Aplicația Betfair Exchange App poate fi folosită atât pe dispozitive cu sistem de operare Android, cât și pe dispozitive cu sistem de operare iOS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *