American Poker 2 online – Poker ca la aparate gratuit!

În timp ce unii jucători de cazino preferă păcănelele pentru rolele care se rotesc și combinațiile ce se formează aleatoriu pe ele pentru a genera câștiguri, sunt o mulțime de jucători ce aleg poker-ul pentru că le oferă șansa de a influența norocul într-o oarecare măsură. American Poker 2 online dezvoltat de Novomatic este exact acel gen de joc de poker ce vă oferă posibilitatea de a vă etala cunoștințele și a câștiga sume impresionante de bani dacă reușiți să opriți cărțile necesare pentru a forma combinațiile câștigătoare.

Caracteristici American Poker 2 ca la Aparate Gratis

Înainte de a enumera caracteristicile acestui joc, este important să vă informăm că pentru o experiență totală de joc este cel mai bine să jucați American Poker 2 full screen. Numai așa veți putea să aveți o imagine de ansamblu asupra întregii suprafețe de joc și să vă simțiți ca și cum jucați acest joc de poker în cadrul unui cazino, cu atmosfera necesară.

La fel ca și alte jocuri, American Poker 2 se joacă cu un pachet întreg de 52 de cărți și o carte joker. Pentru început, primiți 5 cărți cu fața în sus din care trebuie să alegeți cărțile pe care le veți păstra. Apăsând pe fiecare carte, simbolul Păstrez va apărea în partea de jos a cărții și atunci când cereți un nou rând de cărți, cele pe care le-ați păstrat vor rămâne la locul lor. Scopul este acela de a opri acele cărți care împreună cu cele noi vor forma combinații câștigătoare cât mai valoroase.

Pentru că am menționat combinațiile câștigătoare, este bine de știut că există două variante de American Poker – varianta standard și American Poker Deluxe. Caracteristicile celor două jocuri sunt identice dar diferența este făcuta de câștigurile atribuite fiecărei combinații câștigătoare. Varianta Deluxe vă poate oferi de 600 de ori miza dacă reușiți să obțineți cea mai mare combinație câștigătoare, adică 5 de-un fel. Asta presupune să aveți în față toate cele 4 cărți dintr-o suită și cartea specială joker.

American Poker 2 ca la aparate online

Combinațiile câștigătoare posibile când jucați American Poker 2 cazino online sunt:

  • Minibonus – Valet sau mai mult
  • Două Perechi
  • Trei de-un fel
  • Chintă
  • Culoare
  • Full
  • Careu
  • Chintă de Culoare
  • Chintă Roială
  • Cinci de-un Fel

Cum Să Câștigați Jucând American Poker 2

Fie că alegeți să jucați American Poker 2 online gratis sau direct pe bani reali, este bine să vă documentați cu privire la strategiile ce vă pot ajuta să câștigați mai mult. Primul pas este să exersați jocul cât mai mult posibil înainte să începeți să investiți bani reali. Pariurișijocuri.ro vă oferă posibilitatea de a juca acest joc cât timp doriți cu fonduri bonus pentru a vă asigura că dețineți cunoștințele necesare pentru a câștiga cu bani reali.

Pentru a juca pe bani reali puteți descărca American Poker 2 gratis sau juca direct online la cazinourile care le oferă. Dacă nu știți unde să găsiți American Poker 2, vă vom oferi o sugestie în următoarea secțiune. Apoi, pentru a vă mări șansele de câștig, este recomandat să nu opriți decât acele cărți despre care sunteți sigur că vor oferi șansele cele mai mari pentru o combinație câștigătoare. De exemplu, dacă aveți o pereche de orice fel, opriți-o. Dacă în primul set de cărți aveți trei cărți consecutive, este o idee bună să le opriți cu speranța de a forma o Chintă. Aceeași strategie se aplică și în cazul a două sau mai multe cărți de aceeași culoare.În timp ce nu există o rețetă secretă care să vă ajute să câștigați de fiecare dată, respectând acești pași și având încredere deplină în instinctul dumneavoastră vă va obține sume frumoase de bani.

Jucați American Poker 2 și alte Păcănele Novomatic la Admiral

Admiral este singurul cazino online legal în România unde puteți accesa American Poker 2 descărcare gratis sau direct online. Nu doar atât, aici veți putea juca toate celelalte jocuri de la Novomatic fie că vă doriți să jucați păcănele, jocuri de masă sau alte tipuri de jocuri. Admiral este licențiat de ONJN și puteți șă fiți siguri de cele mai bune servicii din partea lor în absolut toate privințele. Modalități de depunere flexibile și ușor de folosit, un departament de relații clienți profesionist și bonusuri excepționale este ccea ce primiți atunci când vă faceți un cont la Admiral.

Și pentru că am pomenit de bonusurile oferite de acest cazino, ce ați zice despre a juca American Poker 2, păcănele și alte jocuri de cazino cu un bonus total de 1000 RON ? Ați citit bine, aceste este bonusul de bun venit pe care puteți să îl luați la Admiral – 100% până la 900 RON pentru primul depozit și apoi alți 100 RON când vă verificați contul.