[Ghid de pariere] Cum să pariezi pe fotbal

Fotbalul este sportul rege. Este cel mai popular sport din lume, dar și din România. Nu e de mirare așadar că milioane de români îl urmăresc cu religiozitate. Iar mulți dintre aceștia merg chiar mai departe și pariază pe acest sport. Am conceput acest ghid de pariere pe fotbal pentru ei, pentru a-i ajuta dar și pentru a le oferi o experiență cât mai plăcută în lumea pariurilor și alături de acest sport minunat. Dacă vrei și tu să înveți cum să pariezi pe fotbal online, iată ce trebuie să faci.

Sfaturi Utile – Cum să pariezi pe fotbal online

În rândurile următoare îți vom dezvălui cum să pariezi pe fotbal. O să îți dăm câteva sfaturi care, dacă le vei urma, îți vor mări șansele de câștig atunci când pariezi pe fotbal, luând rezultatul pariului tău din mâinile șansei și plasându-l în propriile tale mâini. Iată așadar ce trebuie să știi despre pariuri online pe fotbal.

Pariază legal, pentru a fi în siguranță și pentru a evita înșelătoriile

Vei considera poate că acest sfat nu are legături cu zona de pariuri sportive sau de pariuri pe fotbal online. Este însă un sfat de care trebuie neapărat să ții cont.

În era internetului și a tehnologiei, e foarte ușor pentru persoane rău intenționate să creeze site-uri asemănătoare celor de pariuri online, prin care să încerce să înșele oameni și să le fure banii, momindu-i cu cele mai bune cote la pariuri. Însă, chiar dacă vei câștiga, aceste site-uri nu îți vor plăti niciodată câștigurile. La fel stau lucrurile și cu aplicațiile de pariuri sportive.

Din acest motiv este bine să joci doar la cele mai bune case de pariuri online legale în România și folosind cele mai bune aplicații de pariuri sportive. Pentru binele tău și pentru a te putea bucura de pariul făcut, verifică înainte dacă operatorul ales respectă legea.

Cele mai bune 5 case de pariuri unde să pariezi pe fotbal

Nume operatorMarjă pariuri FotbalMarjă pariuri Liga 1Promoții cu marjă 0%Bonus de bun venit la pariuriPariază acum
fortuna4,17%5,20meci egal500 leiPariază acum
Betano5,04%4,94verificat500 leiPariază acum
netbet6,50%4,99%meci egal100 lei pariu fără risc Pariază acum
winbet6,12%3,91%verificat180 leiPariază acum
superbet4,97%4%verificat500 leiPariază acum

Joacă pe ceea ce cunoști

Am vorbit despre cele mai bune cote la pariuri. S-ar putea ca acestea să nu se găsească la fotbal. Sau, dacă găsești și la fotbal cote foarte bune, s-ar putea ca acestea să fie pentru meciuri din campionate pe care nu le cunoști.

Ca o regulă generală atunci când vorbim despre pariuri sportive online, cel mai prudent este să nu pariezi pe ceea ce nu cunoști. Rămâi la sportul preferat și la campionatele pe care le urmărești, chiar dacă cotele oferite te dezamăgesc.

Ponturi Pariuri Fotbal

Cotele se schimbă mereu. Dacă etapa aceasta echipa pe care vrei să pariezi are o cotă mai mică la victorie, nu înseamnă că așa va fi și în etapa următoare.

La fel stau lucrurile și în ceea ce privește tipurile de pariuri. Casele de pariuri au o ofertă foarte bogată pentru fotbal. Pe lângă clasicul 1X2, mai ai pariuri cu șansă dublă, handicapuri asiatice și europene, plus multe altele. Și aici, însă, e mai bine să rămâi la ceea ce cunoști.

Nu paria niciodată mai mult decât îți permiți să pierzi

Aceasta este una dintre cele mai importante reguli în ceea ce privește jocul de pariuri pe fotbal online. Este de fapt una dintre cele mai importante reguli legate de pariuri.

Pariurile trebuie să fie o formă de distracție înainte de orice. Așadar, dacă vrei să pariezi, alocă o sumă de bani pentru acest hobby. Folosește-te doar de această sumă și încearcă să nu iei din banii destinați altor cheltuieli, în cazul în care pariurile tale se dovedesc a fi pierzătoare.

Pariurile sportive sunt jocuri de șansă. Nimic nu poate garanta 100% că ai ales rezultatul corect. Trebuie să înțelegi și să accepți acest lucru. Altfel, riști să comiți greșeli care vor avea urmări serioase.

Este foarte important să știi când să te oprești. Dacă ai pierdut o sumă mare pe un pariu, nu încerca să o recuperezi imediat, plasând un nou pariu, pe o sumă cel puțin la fel de mare. Dacă vei paria din obligație, cu siguranță vei comite erori. Iar dacă vei comite erori, vei pierde banii pariați.

Disciplina și autocontrolul sunt foarte importante când vine vorba de pariuri. Dacă ai avut ghinion și ai pierdut pariurile puse și suma de bani alocată, cel mai bine e să faci o pauză. Mai târziu, o să poți să îți alimentezi contul din nou și să joci fără să te temi că un pariu pierdut te poate ruina financiar.

Dacă vrei să înveți cum să pariezi pe fotbal și să câștigi la pariuri pe fotbal online, trebuie să faci muncă de cercetare

E bine să ai noroc și e bine să fii inspirat. Totuși, cel mai bine e să te informezi cât mai bine înainte de a plasa un pariu, pentru că pariuri sigure nu există. Sigur, asta nu înseamnă că trebuie să te bazezi numai pe statistici. Nici acestea nu pot garanta câștigul. Totuși, dacă dorești să faci o analiză cât mai completă, trebuie să te uiți peste statistică, peste forma fiecărei echipe, lotul de jucători, ultimele știri despre echipă și așa mai departe.

Este important să te uiți la ultimele 3-5 meciuri ale fiecărei echipe, dar și la ultimele 3-5 meciuri dintre echipele care vor juca în partida pe care dorești să pariezi. Încearcă să vezi dacă există asemănări, dacă poți observa lucruri care se repetă.

Ce statistici ar trebui să urmărești

Pentru un jucător care dorește să parieze pe fotbal, pot fi foarte folositoare statisticile care privesc numărul de victorii, înfrângeri sau egaluri, despre pozițiile din clasament sau despre alte astfel de statistici. Totuși, există și alte lucruri la care ar trebui să te uiți:

  • Șuturile la poartă – Logic, nu? Cu cât o echipă trage mai mult la poartă, cu atât cresc șansele sale de a înscrie. Nu uita însă să verifici și statisticile legate de golurile primite.
  • Numărul de cartonașe primite – Aici ai nevoie de informații despre arbitrul partidei. Va fi poate mai dificil decât aflarea numărului de șuturi trase în medie la poartă de o echipă, dar această informație e foarte importantă dacă vrei să pariezi pe numărul de cartonașe acordate într-un meci. Poate bineînțeles să afecteze și cursul unui joc, în cazul în care arbitrul acordă cu ușurință cartonașe iar una din echipe joacă dur.
  • Posesia – În vremea Tiki-Takăi, naționala Spaniei și FC Barcelona erau aproape imbatabile. Acest stil de joc asigura că ele dețin posesia balonului în cea mai mare parte a timpului. Astfel, ele aveau și cele mai multe ocazii de gol. Era de asemenea greu pentru adversari să recupereze mingea și să marcheze împotriva lor.
  • Numărul de goluri marcate/primite – Numărul de goluri marcate/primite e o statistică foarte importantă și foarte utilă pentru un parior care vrea să facă pariuri de tip GG. Vezi aici ce înseamnă GG la pariuri. Cum se comportă o echipă pe teren? Înscrie mult? Încasează multe goluri? Aceste informații vor dezvălui care sunt șansele ca o echipă să câștige sau să piardă.

Verifică forma fiecărei echipe

Forma unei echipe este foarte importantă. Chiar dacă pe hârtie aceasta pare net favorită, este important să privești ultimele sale meciuri pentru a observa forma în care se află. Verificând aceste informații, nu doar că îți vei face o idee despre meciul pe care vrei să pariezi, dar s-ar putea să identifici alte meciuri, cu cote foarte bune, de care să poți profita.

Află componența echipelor

Fotbalul este un sport de echipă, însă echipa e formată din indivizi. Uneori, absența unui singur jucător poate schimba în totalitate datele problemei. Astfel, chiar dacă o echipă e în formă, chiar dacă joacă acasă și chiar dacă pare favorită, absența unui jucător cheie sau a mai multor jucători cheie poate da peste cap toate statisticile.

Nu ignora știrile

Știrile sportive sunt o sursă foarte bună de informație. Fie că vorbim despre știri online sau te la televizor, aici vei găsi ceea ce site-urile de statistici nu îți pot arăta. Așa, vei fi la curent cu tot ceea ce se întâmplă la echipele pe care vrei să pariezi.

De multe ori, aceste știri sunt foarte importante. Să luăm de exemplu schimbarea unui antrenor. Acest lucru se poate întâmpla și dacă echipa câștigă. O astfel de schimbare poate avea urmări foarte importante. Poate scoate din formă o echipă care a câștigat ultimele sale meciuri sau poate ambiționa o echipă aflată într-o serie de meciuri pe care le-a pierdut.

Și alte tipuri de știri pot fi foarte utile când plasezi un pariu pe un meci de fotbal. Informațiile despre vreme, de exemplu. Va ploua la ora meciului? Va fi viscol? Poate soare și vreme bună? Cum se comportă cele două echipe în aceste scenarii? Răspunsurile la aceste întrebări te vor aduce cu un pas mai aproape de victorie.

Nu da bani pe ponturi, cercetează singur

Un alt tip de înșelătorie este cel prin care indivizi care se prezintă drept experți vând ponturi către cei care vor să câștige la pariuri sportive. Ce trebuie însă să știți e că un pariu 100% sigur nu există.

Așadar, ferește-te de cei care îți garantează că vei câștiga! Nu pot face acest lucru iar la final tu vei pierde. Vei rămâne și fără bani, și fără bucuria de a paria.

Cel mai bine este să faci singur munca de cercetare. Îți va consuma timp, dar te va ajuta să înțelegi mai bine fenomenul pariurilor și, după o anumită perioadă, tot procesul va deveni mai ușor.

Alătură-te unei comunități online

Un motiv foarte bun pentru care să nu plătești pentru ponturi e faptul că poți obține acele ponturi gratuit. Astăzi, există numeroase comunități online unde pariorii se adună pentru a discuta strategii și ponturi. Tot ce trebuie să faci e să te alături unei astfel de comunități și vei găsi toate informațiile pe care le cauți. Vei primi de asemenea și sfaturi în ceea ce privește strategiile pe care să le folosești când pariezi, dacă să utilizezi strategia Draw No Bet, strategia Easy Money sau altele.

Alege tipul de pariu cel mai potrivit pentru tine

După ce ai strâns toate informațiile de care ai nevoie pentru meciurile pe care vrei să pariezi, e timpul să alegi tipul de pariu cel mai potrivit pentru tine. Revenim din nou la ceea ce ți-am spus mai devreme. Evită necunoscutul, joacă pe ceea ce cunoști.

Dacă nu ești sigur că o echipă poate câștiga un meci dar ești încrezător că atacantul său va marca, plasează un pariu pe marcatorul meciului. De multe ori, forma individuală a unui jucător poate conta mai mult decât forma echipei. Un exemplu în acest sens este Harry Kane, atacantul celor de la Tottenham. Acesta a marcat 157 de goluri în ultimele 5 sezoane, 33 doar în sezonul 2020-2021. Cu toate acestea, echipa sa a reușit doar o singură clasare pe locul 2, în sezonul 2016-2017. În sezonul 2020-2021, Tottenham a terminat pe un nu foarte onorabil loc 7.

Dacă totuși nu ești sigur ce tip de pariuri online să alegi, alege pariurile de tip single. Acestea sunt cele mai sigure și cele mai bune pentru jucătorii informați. Poate că nu te vor îmbogăți rapid, însă îți pot aduce un profit important pe termen lung. Este simplu. Când ai un bilet cu 10 meciuri, șansele să pierzi sunt mult mai mari. E destul să nu nimerești rezultatul unei singure partide. Dacă pui în schimb 10 bilete, fiecare cu un singur pariu, vei depinde mult mai mult de pregătirea ta decât de noroc.

Compară cotele mai multor case de pariuri

Ai adunat toate informațiile, ai ales tipul de pariu, acum a venit vremea să plasezi pariul. Totuși, mai poți face un lucru care să te ajute să câștigi mai mulți bani.

Compară cotele oferite de mai multe case de pariuri. Cotele sunt diferite de la casă la casă. Ai așadar posibilitatea să găsești cote mai bune altundeva. Alege operatorul cu cea mai bună cotă, dar nu uita să te asiguri că e vorba de o casă de pariuri legală.

Nu paria în funcție de cote

cartonas rosu
Un cartonaș roșu luat de fundașul Mathis De Ligt, la scorul de 0-0, în partida Țările de Jos – Cehia, de la Euro 2020, a influențat decisiv soarta partidei. Cehia a câștigat cu 2-0, deși adversara sa era clar favorită, cu o cotă de 1,60 pentru victorie. Cota pentru victoria Cehiei era de 5,10.

Deși e bine să cauți cele mai bune cote la pariuri, nu e bine să pariezi doar în funcție de cote. Da, o cotă mare îți poate aduce câștiguri fabuloase, dar care sunt șansele ca biletul tău să fie câștigător? De asemenea, cotele mici, de 1,05 sau 1,10, pot sugera că vorbim despre niște „meciuri sigure”, însă, așa cum am spus deja, meciul sigur 100% nu există!

Dacă dorești să te poți bucura de pariuri online pe fotbal, cel mai bine este să nu pariezi în funcție de cote. Acest tip de pariuri poate provoca foarte multă frustrare și foarte mulți nervi, când se dovedește necâștigător. Riști astfel să pierzi banii și bucuria de a juca.

Verifică și bonusurile oferite de operator înainte de a plasa pariul

Multe case de pariuri oferă bonusuri foarte bune jucătorilor lor. Înainte de a plasa un pariu, verifică dacă ești eligibil pentru a primi un astfel de bonus. Aceste bonusuri pot fi sub forma unor pariuri gratuite, a unor sume de bani sau a unor pariuri fără risc. Te pot ajuta să te bucuri și mai mult de pariul făcut.

Nu paria cu sufletul

Suntem de multe ori tentați să pariem pe meciurile echipelor noastre de suflet. Însă, printre noi sunt puțini cei care pot face acest lucru obiectiv. Subiectivitatea, din păcate, nu are ce căuta în zona de pariuri sportive.

Când vine vorba de echipele noastre favorite, tindem să nu le vedem defectele. Le tratăm ca pe proprii noștri copii și suntem de multe ori furați de sentimentele pe care le avem față de ele. Le putem vedea așadar mai bune decât sunt, chiar invincibile. Sau putem să ajungem să subestimăm adversarul.

Acestea sunt greșeli foarte mari, care pot duce la pierderea pariurilor făcute. Cel mai bine este să nu pariezi cu sufletul sau, dacă vrei neapărat să pariezi pe echipa ta (unii oameni sunt superstițioși și consideră că așa își pot ajuta favoriții să câștige), pariază sume mici, pe care să nu le regreți, în cazul în care pierzi.

Încearcă să înveți din fiecare pariu făcut

În viață, e bine să înveți din greșeli. Această regulă se potrivește foarte bine la pariurile sportive. Dacă o urmezi, te poate ajuta foarte mult. Așa vei învăța cum să pariezi pe fotbal. Vei putea chiar să ai parte de mai multe bilete câștigătoare.

Vezi așadar cum poți îmbunătăți felul cum îți aduni informațiile. Vezi care surse de informații sunt mai bune și încearcă să înțelegi unde ai greșit. Nu în ultimul rând, încearcă să urmărești meciurile pe care ai pariat. Nu vei reuși să le urmărești pe toate, dar informațiile pe care le vei aduna din cele pe care le vei urmări îți vor fi foarte utile.

Dacă pui pariuri live, e absolut necesar să urmărești meciurile pe care pariezi și să aduni cât mai multe informații în timp real despre ce se întâmplă pe teren. Nu paria live dacă nu urmărești meciul în direct, la TV sau prin live streaming!

Cine pariază pe fotbal online în România?

Înainte de a începe, să discutăm puțin despre ce înseamnă pariurile sportive în România. Cum fotbalul este cel mai popular sport, nu trebuie să fii un expert ca să înțelegi rapid că cei mai mulți români preferă să joace pariuri pe fotbal.

Pariuri sportive Fotbal

Astfel de pariuri aveau loc în țara noastră cu mult înainte de apariția site-urilor care oferă pariuri pe fotbal online. Agențiile de pariuri au fost active în România chiar și înainte de Revoluție. După căderea regimului comunist, piața pariurilor sportive din România a fost reglementată.

După reglementarea pariurilor sportive online și la agențiile de cartier, fenomenul pariurilor a explodat în țara noastră. Conform unor studii, în acest moment, peste 45% din populația adultă pariază cel puțin o dată pe săptămână într-o formă sau alta. Putem așadar concluziona că, pentru români, pariurile sportive online sau cele făcute la agenții reprezintă un hobby, o formă de relaxare. Fie că vorbim de pariuri pe Liga I, Champions League sau alte competiții externe precum La Liga, Serie A sau Bundesliga, fotbalul le oferă pariorilor din România o mulțime de oportunități de câștig și de amuzament.

Oricine poate paria. Ce e important e ca pariurile să fie făcute responsabil, la case de pariuri legale. Doar așa te poți asigura că îți vei primi câștigurile, dar și că vei avea parte de cele mai bune cote la pariuri și o experiență cât mai plăcută. Apasă pe butonul de mai jos pentru a vedea cele mai importante case de pariuri legale din România.

Cele Mai Populare Tipuri de Pariuri Fotbal Online

Pariorii români sunt foarte inventivi atunci când vine vorba de sportul lor preferat, alegând tipurile de pariuri ce le aduc cele mai mari șanse de a obține câștiguri considerabile. Fotbalul oferă cea mai bogată gamă de tipuri de pariuri și le vom analiza împreună pe cele mai folosite de pariori în biletele lor.

Câștigător Meci

Acesta este cel mai simplu tip de pariu ce poate fi plasat pe meciurile de fotbal. O să îl întâlniți de cele mai multe ori sub forma 1×2 și vă oferă posibilitatea de a prezice care dintre echipe va câștiga meciul sau dacă va fi rezultat de egalitate. Puteți paria pe câștigătorul meciului atât înaintea începerii partidei sau puteți folosi acest tip în pariuri fotbal live.

Pariurile pre-meci

O formă foarte populară de pariuri, mai ales pentru jucătorii care iubesc să se implice puternic în fenomenul pariurilor. Aceștia sunt de obicei oameni pasionați de statistică, mergând până acolo încât să cunoască rezultatele din ultimele etape ale tuturor echipelor dintr-o ligă. Și nu se opresc aici.

Acest tip de pariori caută în fiecare zi sfaturi despre cum să pariezi pe fotbal sau sfaturi pentru a câștiga la pariuri sportive. Cunosc cele mai bune cote la pariuri, fiind jucători experimentați de pariuri pe fotbal online sau offline. Preferă pariurile pre-meci deoarece acest tip de pariuri le permite să își folosească toate cunoștințele acumulate.

Pariurile live

Pariurile live sunt la fel de populare ca pariurile pre-meci. Acestea sunt preferate de jucătorii care urmăresc meciurile de fotbal și care doresc să parieze pe ceea ce s-ar putea întâmpla în timpul meciurilor respective. Pariurile live le permit, bineînțeles, să trăiască mult mai intens meciurile pe care le urmăresc.

Șansă Dublă

Un alt tip de pariu foarte popular între pariorii români vă oferă posibilitatea de a miza pe două posibile rezultate ale unui meci de fotbal. În loc să pariați pe victoria fie a gazdelor, fie a oaspeților sau pe rezultatul egal, puteți plasa pariuri de genul 1x, x2 sau 12. Desigur, cotele vor scădea pentru că aveți mai multe șanse de a face o predicție corectă atunci când mizați pe două rezultate, dar este un pariu foarte bun.

Sub / Peste

Dacă nu sunteți sigur de rezultatul final al unui meci de fotbal dar aveți o presimțire că se vor înscrie multe goluri sau foarte puține, puteți să plasați un pariu la fotbal pe numărul total de goluri. Acest pariu funcționează pe sistemul sub/peste. Puteți prezice numărul golurilor pentru fiecare echipă, per meci sau per repriză. Același lucru se aplică și pentru numărul de cornere, faulturi, cartonașe galbene sau roșii, etc.

Handicap European și Asiatic

Handicapurile sunt o categorie aparte de pariuri sportive fotbal rezultate din dorința caselor de pariuri de a oferi pariorilor mai multe modalități de a paria. Cele mai populare sunt pariurile cu handicap asiatic și sunt cel mai des folosite atunci când cota la victorie a favoriților este prea mica iar șansele ca echipa adversă să facă o surpriză sunt, de asemenea, foarte mici.

Să luăm un exemplu de handicap asiatic. Dacă pariezi că FC Barcelona o să bată Ajax cu un handicap de -1,5, pentru ca pariul să fie câștigător, catalanii trebuie să bată la cel puțin 2 goluri diferență. Dacă Ajax câștigă, dacă meciul se termină la egalitate sau dacă Barcelona câștigă la un gol diferență, pariul este necâștigător.

Scor corect

Unul dintre cele mai grele tipuri de pariuri, dar și unul dintre cele mai incitante, Scor corect îți aduce câștiguri doar dacă, așa cum spune și numele, alegi scorul corect al partidei. Nu este ușor deloc să ghicești scorul unui meci. Mulți jucători preferă însă acest tip de pariuri pentru a-și testa cunoștințele, inspirația și norocul. Și pentru doza de adrenalină pe care le-o oferă un pariu câștigător. De asemenea, nu trebuie să uităm să menționăm că unele dintre cele mai bune cote la pariuri se găsesc la Scor corect. Totuși, când înveți cum să pariezi pe fotbal, e mai bine să te ferești de astfel de pariuri dificile.

Tipuri de cote la pariuri online pe fotbal

Dacă ești interesat cum să pariezi pe fotbal online, e important să știi unde poți găsi cele mai bune cote la pariuri, ci și care este formatul acestor cote. Avem în acest moment trei tipuri de cote: zecimale, fracționare și americane.

Cotele zecimale

Cotele zecimale sunt cele mai des întâlnite și cele mai simple pentru jucători. Înmulțind suma depusă cu cotă, poți afla ușor care este valoarea câștigului tău.

Exemplu: Dacă pariezi 50 Lei pe o cotă de 2.00, în cazul în care pariul tău va fi câștigător, vei primi înapoi 100 de lei, adică 50 de lei pariul depus de tine și 50 de lei profit.

Cote fracționare

Diferența între cotele fracționare și cele zecimale e faptul că primele sunt de fapt fracțiuni. Prima cifră din fracțiune indică de câte ori pariul depus vei primi în cazul în care biletul tău e câștigător, în timp ce a doua cifră reprezintă pariul tău.

Exemplu: Dacă pariezi 50 Lei pe o cotă de 2/1, în cazul în care biletul e câștigător, tu vei câștiga 2*50=100 de lei. La această sumă se adaugă pariul depus de tine 50*1=50 de lei. Suma totală pe care operatorul ți-o va plăti e de 150 de lei.

Cote americane

Cotele americane sunt puțin mai complicate și necesită cunoștințe despre cote din partea celui care vrea să se folosească de ele. Cotele americane sunt reprezentate de numere întregi, pozitive sau negative. O cotă americană sub forma unui număr pozitiv arată profitul pe care îl poți obține dacă pariezi 100 de unități. O cotă americană sub forma unui număr negativ arată cât trebuie să parieze un jucător pentru a avea un profit de 100 de unități.

Exemplu: Dacă cota pentru victoria unei echipe este de +204, în cazul în care vei miza 100 de lei și biletul tău va fi câștigător, vei avea un profit de 204 lei.

Unde să pariezi pe fotbal în România

În România, iubitorii de pariuri pe fotbal au acces la toate tipurile de pariuri existente. Pentru a juca, tot ce trebuie să facă este să își deschidă un cont la una din casele de pariuri legale din țară. Deschiderea unui cont este gratuită pentru toate casele de pariuri. Este în același timp cea mai bună variantă pentru iubitorii de pariuri care vor să se bucure de aceste jocuri și să parieze în siguranță.

Iar jucătorii au un motiv în plus, unul foarte important, ca să joace la casele de pariuri legale: bonusurile! Doar la casele de pariuri legale jucătorii pot primi bonusuri care le vor face experiența în lumea pariurilor și mai plăcută. Acestea sunt de numeroase feluri: bonus de bun venit, bonus fără depunere, bonus fără risc etc. Cu ajutorul lor, jucătorul va avea ocazia de a-și testa abilitățile și de a câștiga sume importante de bani.

În rândurile următoare îți oferim informații complete despre cele mai bune case de pariuri din România pentru a plasa pariuri pe fotbal, informații despre cote și ofertele din fotbal pe care acestea le au.

Pariuri fotbal Fortuna

Nu poți să vorbești despre pariuri pe fotbal în România fără să menționezi Fortuna. Principal sponsor al echipei naționale de fotbal a României și una dintre puținele case de pariuri cu capital 100% românesc, Fortuna este locul unde fanii adevărați își susțin favoritele. Creând un cont la Fortuna deblochezi o ofertă generoasă de meciuri de fotbal de pe întreg continentul, cote extrem de avantajoase, bonusuri atrăgătoare și, cel mai important, respect. De asemenea, poți găsi pe Fortuna pariuri sportive, rezultate fotbal și analize amănunțite care te vor ajuta să înveți cum să pariezi pe fotbal și care îți vor oferi șanse maxime de câștig.

Betano – Pariuri Fotbal

O altă casă de pariuri ce s-a remarcat rapid printre pariorii români și care reușește să ofere cote foarte bune și bonusuri pe măsură. Betano a reușit aceste lucruri grație platformei moderne și multitudinii de pariuri speciale pe care le oferă. Pe lângă cotele foarte atrăgătoare oferite de cei de la Betano, promoțiile multiple axate pe fotbal fac diferența. Numai aici vă veți putea bucura de oferte de genul Seria ta Strike, BetCombo, Avans de 2 goluri, Miza înapoi la 0 – 0, Bonus Multiplu, Pierdere la Limită sau Marjă 0%. Mai mult decât atât, Betano oferă și funcția de a cere un pariu pentru acele evenimente unde ați dori să pariați dar nu găsiți pariul potrivit.

NetBet – Pariuri Profitabile pe Fotbal

NetBet, prima casă de pariuri licențiată în România, este locul unde pasionații de fotbal se pot bucura de o ofertă diversă și cote foarte bune pentru competițiile de fotbal atât la nivel de club cât și internațional. Platforma celor de la NetBet are o secțiune specială pentru fotbal unde veți vedea toate evenimentele live din acel moment, precum și căi de acces rapid pentru cele mai tari campionate din Europa precum Premier League, La Liga, Bundesliga sau Ligue 1. Pe lângă asta, NetBet vine și cu o serie de promoții create special pentru pasionații de fotbal. Metodele de plată flexibile și retragerile procesate foarte rapid sunt alte elemente oferite de NetBet care fac experiența una extraordinară.

Unibet Romania – pariuri fotbal

Fără îndoială, Unibet este una dintre casele de pariuri din România cu cea mai bogată ofertă de pariuri din fotbal pe care o puteți accesa. În orice moment accesați casa de pariuri, aveți aproximativ 60,000 de meciuri de fotbal de pe toată planeta din care puteți alege pentru a compune cele mai avantajoase bilete de pariuri. Toate competițiile locale precum Liga I, Cupa României sau diviziile inferioare sunt acoperite în totalitate de Unibet unde puteți să vă bucurați de cote foarte avantajoase de fiecare dată când pariați fie înainte de meci, fie live.

Competiții internaționale precum UEFA Champions League, Europa League, Campionatul Mondial de Fotbal 2022 sau Euro sunt, de asemenea, parte din oferta Unibet și pe lângă cotele foarte bune veți avea acces la alte beneficii precum Cash out, meciuri transmise în direct sau analize complete pentru meciurile care vă interesează.

Superbet – oferta fotbal

Unul dintre cei mai apreciați operatori de pariuri sportive din România, Superbet oferă o largă selecție de pariuri pe meciuri din campionate de peste tot din lume. Este fără îndoială un Rai pentru orice iubitor de pariuri pe fotbal online. Iar asta nu e tot.

Superbet îi așteaptă pe jucătorii săi cu o mulțime de bonusuri, promoții și premii care le pot aduce iubitorilor de pariuri câștiguri de milioane de lei și chiar și supermașini cadou. Oferta fotbal Superbet este cu siguranță una dintre cele mai interesante.

888 Sport – pariuri fotbal

Cu un site bine optimizat și cu o ofertă generoasă de meciuri de fotbal, din zeci de campionate și competiții din fotbal, 888 Sport este un alt operator unde iubitorii de pariuri pot juca și se pot distra alături de echipele lor favorite. Mai mult, cu acest operator jucătorii pot să își creeze propriile lor pariuri, cu funcția Creează-ți Pariul. Acesteia i se alătură o serie de bonusuri 888 Sport foarte interesante, de care iubitorii de pariuri pe fotbal vor fi cu siguranță mulțumiți.

Bonusuri, Promoții și Avantaje Oferite de Operatori pentru a Paria pe Fotbal

Am decis să deschidem o categorie separată pentru bonusurile și ofertele pe care le poți obține pentru a plasa pariuri fotbal online la operatorii legali din România. Când înveți cum să pariezi pe fotbal, e important să te folosești de aceste bonusuri, care îți vor permite să joci și să câștigi experiență fără a pierde prea mulți bani. Iată cele mai avantajoase bonusuri de care puteți să beneficiați pentru a vă mări șansele de câștig.

Casa de pariuriNumăr de ligi și competiții de fotbal oferite pariorilorBonus de bun venitAlte bonusuri importantePariuri LiveAvantajeJoacă cu bonus
fortuna70+100% până la 500 lei Bonus dublu la Cupele EuropeneDaAplicație mobilă cu funcții inteligente
Câștiguri mărite evenimente pre-meci/live
Pariuri exclusive
Cod promoțional Fortuna
Betano65+100% până la 500 leiMiza înapoi la 0-0DaSuport clienți pe multiple canale
Promoții periodice cash + rotiri gratis
Cod promoțional Betano
netbet65+500 de lei FREE BET100 lei FEE BET pe câștigătoarea Euro 2020DaPlatformă modernă
Site optimizat
Multiple promoții
Cod bonus Netbet
unibet50+100% până la 500 Lei + 100 rotiri gratuite25 Lei FREE BET la Euro 2020DaStreaming Live
Aplicații mobile
Cod bonus Unibet
superbet60+500 de leiSuper 20 + 20DaNumeroase Promoții
Site optimizat
Premii și jackpoturi pentru jucători
Cod bonus Superbet

Cele mai bune ligi pe care să pariezi

Această parte a articolului nostru s-ar putea să fie subiectivă. Așa cum am spus încă de la început, e bine să pariezi pe ceea ce cunoști. Așadar, dacă liga pe care obișnuiești tu să pariezi și care îți place ție nu se regăsește printre cele enumerate de noi, nu trebuie să îți faci griji. Continuă să pariezi ca și până acum.

Dacă ești un jucător nou și vrei să înveți cum să pariezi pe fotbal, însă, avem câteva propuneri care s-ar putea să te ajute pentru a te acomoda cu pariurile sportive și cu pariurile online pe fotbal. Iată așadar propunerile noastre:

  • Liga 1 România – Cum am spus deja de atâtea ori, e bine să pariezi pe ceea ce cunoști. Pentru români, nimic nu e e mai aproape decât propria lor ligă. Așadar, dacă intenționezi să pornești pe acest drum al pariurilor pe fotbal online sau offline, poți începe cu Liga 1. Vei găsi ușor toate informațiile de care ai nevoie și nu îți va fi greu să urmărești meciurile pe care joci. Aici putem introduce, bineînțeles, și meciurile din Liga 2.
  • Premier League – Cea mai importantă divizie din insulele britanice este un campionat care trebuie urmărit obligatoriu de către toți iubitorii fotbalului. Premier League oferă spectacol dar și cote foarte bune. Aici, foarte rar există favoriți. Așadar, ai grjiă când pariezi. S-ar putea ca echipa la care nu te aștepți să câștige campionatul. Cum a făcut Leicester.
  • La Liga – Un campionat cel puțin la fel de popular precum cel din Anglia, La Liga spaniolă reunește unele dintre cele mai mari nume din fotbal. Aici, pariurile pe jucători sunt la ele acasă. Va câștiga Messi titlul de golgheter și în noul sezon? Sunt șanse foarte mari să o facă.
  • Serie A – Campionatul italian a scăzut în popularitate în ultimii ani, însă rămâne unul dintre cele mai importante din Europa. Accesibil românilor, ușor de urmărit, acesta poate oferi idei foarte bune pentru biletele tale. Ai girjă însă când pariezi împotriva Atalantei. S-ar putea să ai parte de surprize.
  • Bundesliga – Bayern Munchen este una dintre cele mai constante echipe din lume. Bavarezii s-au abonat la titluri și nu par dispuși să le împartă cu alte echipe. Din acest punct de vedere, meciurile s-ar putea să nu fie la fel de interesante. Pariorii experimentați știu însă când să profite de acei pași greșiți pe care fiecare echipă îi face inevitabil în fiecare sezon. Acești pași greșiți aduc câștigurile mari!
  • UEFA Champions League – de pe lista noastră nu putea lipsi cea mai importantă competiție europeană de fotbal. UEFA Champions League înseamnă cele mai bune echipe de pe continent adunate în același loc. Meciurile sunt imprevizibile, dar foarte interesante. UEFA Champions League e cea mai importantă competiție pentru cluburile de fotbal dar și pentru pariori. Aici, pariorii experimentați se vor folosi de tot ceea ce știu pentru a obține câștiguri importante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *