Jocuri EGT gratis sau pe bani reali

Gama de păcănele EGT online pe bani reali include sloturi cu fructe, video sloturi, jocuri cu linii multiple și jackpoturi progresive, toate putând fi jucate gratis sau cu bani. Încearcă aceste jocuri EGT gratis oricând dorești pe site-ul nostru sau în cazinouri online, pe bani, cu opțiuni de multiplicare și distracție garantată!

Cele mai importante jocuri EGT – Joacă păcănele gratis EGT

Unele dintre cele mai bune sloturi online din lume, aceste păcănele oferite de EGT pot fi jucate gratis la aproape fiecare din operatorii găsiți la ONJN pe lista cu top cazinouri online România. Nu doar atât, dar acestea oferă de multe ori numeroase promoții cu rotiri gratis care au la bază păcănele EGT. Asta arată cât de mare preț pun agențiile de jocuri de noroc pe păcănele de acest tip.

Dacă ești un fan al acestor sloturi populare, mai jos vei găsi o listă cu jocuri de păcănele EGT pe care le poți încerca gratis. Vei găsi de asemenea câteva informații utile, care cu siguranță te vor ajuta să înveți cum să joci mai bine și cum să câștigi la aceste păcănele.

Burning Hot – Slot EGT ca la aparate gratis

Burning Hot online gratis
Burning Hot Slots
Caracteristici Slot EGT Burning HotValori
RTP Burning Hot96,45%
Runde gratuiteNu
Rundă GambleDa
Jackpot60.000 monede
Linii de plată5
Unde să jocisuperbet
burning hot egt slot păcănele gratis

Burning Hot este unul dintre cele mai populare jocuri ca la aparate EGT. Un slot cu fructe, cu 5 linii de plata și un RTP de 96,45%, acesta vine cu două simboluri Scatter (dolar și steaua mov) și simbol Wild (trifoiul norocos). Runda Gamble este de asemenea prezentă. Pe lângă RTP-ul foarte bun, acesta are și volatilitate mică, ceea ce înseamnă că jucătorul are parte de câștiguri dese, chiar dacă nu foarte mari. Dacă alegi să joci acest slot EGT la Superbet, o vei putea face cu numeroase promoții cu rotiri gratis pentru Burning Hot, chiar și promoții cu bonus fără depunere. Nu e nevoie de vreun cod bonus Superbet pentru a le activa.

40 Super Hot – Slot EGT ca la aparate gratis

Caracteristici Slot EGT 40 Super HotValori
RTP 40 Super Hot95,81%
Runde gratuiteNu
Rundă GambleDa
Jackpot20.000 monede
Linii de plată40
Unde să jociBetano
40 super hot egt slot păcănele gratis

Continuăm lista noastră de jocuri ca la aparate EGT care pot fi jucate gratis sau pe bani reali cu jocul de păcănele 40 Super Hot. Un slot la fel de popular precum Burning Hot, acesta are o temă asemănătoare, cu fructe. RTP-ul său este însă mai mic decât cel al jocului de mai sus, dar chiar și așa este un RTP destul de bun, de 95,81. Volatilitatea jocului este și ea mică. Acesta dispune de simbolul Wild (septarul) și Scatter (steaua galbenă), precum și de rundă Gamble. Recomandarea noastră este să joci 40 Super Hot la Betano. Dacă o faci în această perioadă, vei putea profita de promoțiile cu rotiri gratuite oferite chiar pentru acest joc.

20 Dazzling Hot – Slot EGT ca la aparate gratis

Caracteristici Slot EGT 20 Dazzling HotValori
RTP 20 Dazzling Hot95,95%
Runde gratuiteNu
Rundă GambleDa
Jackpot1000X
Linii de plată20
Unde să jocisuperbet
20 dazzling hot egt slot păcănele gratis

Lansat în 2018, jocul de păcănele 20 Dazzling Hot se alătură celorlalte jocuri ca la aparate cu fructe oferite de EGT, care pot fi jucate gratis sau pe bani reali. Cu un RTP bun, de 95,95%, și o volatilitate medie jocul este mai potrivit pentru acei jucători de păcănele care nu se feresc de provocări dar care nici nu vor să arunce neapărat cu banii. 20 Dazzling Hot vine cu simboluri Wild, steluțe Scatter dar și cu o rundă Gamble. Dacă alegi să joci 20 Dazzling Hot la Superbet, la fel ca în cazul Burning Hot, o vei putea face cu rotiri gratuite. Superbet oferă câte o ofertă nouă de bonus fără depunere din două în două săptămâni, iar unele dintre aceste promoții au rotiri gratuite chiar pentru 20 Dazzling Hot.

Shining Crown – Slot EGT ca la aparate gratis

Shining Crown
Shining Crown
Caracteristici Slot EGT Shining CrownValori
RTP Shining Crown96,37%
Runde gratuiteNu
Rundă GambleDa
Jackpot5000X
Linii de plată10
Unde să jocifortuna
Shining Crown egt slot păcănele gratis

Regina încoronată (la propriu) a jocurilor de păcănele, Shining Crown gratis sau pe bani reali este de asemenea unul dintre cele mai populare jocuri ca la aparate oferite de EGT. Cu 10 linii de plată, 2 simboluri Scatter, simbol Wild și volatilitate mică, jocul este perfect chiar și pentru cei care tocmai încep aventura în lumea păcănelelor. La Shining Crown, cea mai valoroasă combinație e 77777, o combinație care îți aduce un câștig de 100.000 monede. Dacă alegi să joci jocul la Fortuna, o vei putea face cu un bonus fără depunere care îți aduce 100 de rotiri gratuite chiar la Shining Crown.

5 Dazzling Hot – Slot EGT ca la aparate gratis

Caracteristici Slot EGT 5 Dazzling HotValori
RTP 5 Dazzling Hot95,74%
Runde gratuiteNu
Rundă GambleDa
Jackpot100.000
Linii de plată5
Unde să jocimaxbet
5 dazzling hot egt slot păcănele gratis

Un verișor al jocului 20 Dazzling Hot, 5 Dazzling Hot are doar 5 linii de plată. Volatilitatea mică îl face foarte bun pentru începători. E adevărat cu 5 Dazzling Hot nu are un RTP la fel de mare ca altor jocuri ca la aparate EGT, dar chiar și așa, vorbim despre un RTP destul de bun, 95,74%. Recomandarea noastră este să joci acest joc la MaxBet. Acest operator oferă un bonus fără depunere de 50 de lei, care poate fi folosit la păcănele. Este un bonus activat de un cod bonus Maxbet pe care îl poți lua chiar de pe site-ul nostru. Așadar, dacă vrei să joci 5 Dazzling Hot gratis sau cu bonus, Maxbet e locul perfect.

Rise of Ra – Slot EGT ca la aparate gratis

Rise of Ra
Caracteristici Slot EGT Rise fo RaValori
RTP Rise of Ra95,97%
Runde gratuiteDa
Rundă GambleDa
Jackpot200.000
Linii de plată15
Unde să jocisuperbet
rise of ra egt slot păcănele gratis

Dacă ai mai jucat până acum jocuri ca la aparate EGT, cu siguranță ai auzit de Rise of Ra. Este, poate, cel mai popular joc de păcănele care are ca temă de bază Egiptul Antic. Acesta vine cu un RTP de 95,97% și cu o volatilitate medie spre mare. Dacă ești un veteran al sloturilor, cu siguranță îl vei aprecia. Nici nu ai cum să nu îl apreciezi, având în vedere că jocul îți oferă chiar și rotiri gratuite. Mai mult, în timpul rotirilor gratuite jocul aplică un multiplicator de X3 pentru fiecare câștig. Asta înseamnă că la Rise of Ra poți obține câștiguri destul de frumoase. Dacă vrei să joci Rise of Ra, îți recomandăm să o faci la Superbet. Jocul de păcănele EGT Rise of Ra poate fi jucat la Superbet și gratis, în varianta demo, dar și cu rotiri gratuite. Superbet chiar oferă promoții cu rotiri gratuite doar la Rise of Ra.

Flaming Hot – Slot EGT ca la aparate gratis gratis

Caracteristici Slot EGT Flaming HotValori
RTP Flaming Hot95,53%
Runde gratuiteNu
Rundă GambleDa
Jackpot400.000
Linii de plată40
Unde să jociadmiral
flaming hot egt slot păcănele gratis

Alt slot din categoria jocuri ca la aparate cu fructe, Flaming Hot vine cu un RTP de 95,53%, cu o volatilitate mică și cu toate celelalte elemente care au făcut ca jocurile de păcănele gratis EGT să fie atât de apreciate: rundă gamble, simboluri Scatter și Wild. La fel ca în cazul altor jocuri EGT, Flaming Hot poate fi jucat gratis, în varianta demo. Și dacă îți place să joci Flaming Hot gratis, dar nu vrei să joci doar în varianta demo, noi îți recomandăm să îl joci la Admiral. Aici nu ai parte doar de un bonus fără depunere, ci și de un bonus la recomandare. Poți așadar să joci Flaming Hot gratis, dar nu în varianta demo, destul de mult. Și, dacă te pricepi, poți chiar să și câștigi niște bani.

Witches’ Charm – Slot EGT ca la aparate gratis

Caracteristici Slot EGT Witches’ CharmValori
RTP Witches’ Charm95,97%
Runde gratuiteDa
Rundă GambleDa
Jackpot200.000
Linii de plată15
Unde să jocisuperbet
witches charm egt slot păcănele gratis

Un slot cu o tematică diferită față de celelalte jocuri ca la aparate EGT prezentate până acum, Witches’ Charm te duce într-o lume fantastică, a vrăjitoarelor. Jocul respectă însă o bună parte din principiile de bază pe care le găsim la toate celelalte jocuri online de păcănele EGT, care pot fi jucate gratis sau pe bani reali. Avem simboluri Wild și Scatter, dar și 3 funcții speciale: Rotiri Gratuite, Jackpots Cards Mistery și Gamble. Dintre acestea, prima îi aduce jucătorului 15 rotiri gratuite cu multiplicatori 3X. Toate acestea plus RTP-ul bun de 95,97% fac ca Witches’ Charm să fie un slot interesant iar noi îți recomandăm să îl încerci la Superbet, unde îl poți juca gratis atât în varianta demo, cât și cu rotiri gratuite oferite de agenția de jocuri de noroc.

Retro Style – Slot EGT ca la aparate

Caracteristici Slot EGT Retro StyleValori
RTP Retro Style96,17%
Runde gratuiteDa
Rundă GambleDa
Jackpot200.000
Linii de plată20
Unde să jociBetano
retro style egt slot păcănele gratis

Un joc nou, Retro Style are la bază o tematică axată pe mașini de epocă. Spre deosebire de alte jocuri ca la aparate EGT care pot fi jucate gratis sau pe bani reali, acesta vine cu două jackpoturi incluse, fiecare cu o valoare de 200 de mii de monede. Și aici găsim funcția de Free Spins. Doar că de această dată avem parte de mai multe rotiri gratuite. La Retro Style sunt disponibile 15, 20 chiar 25 de rotiri gratuite, toate cu multiplicatori 3x și cu posibilitatea de suplimentare cu un număr egal de rotiri gratis la re-declanșare. Volatilitatea jocului este mică, așa că îți recomandăm să îl încerci, dacă nu l-ai jucat încă. RTP-ul Retro Style este foarte bun, 96,17%

81 Wins – Slot EGT ca la aparate gratis

Caracteristici Slot EGT 81 WinsValori
RTP 81 Wins95,88%
Runde gratuiteNu
Rundă GambleNu
Jackpot1280X
Linii de plată4
Unde să jociwinbet
81 wins slot egt păcănele gratis

În timp ce alte jocuri ca la aparate oferă 27 modalități de a câștiga, 81 Wins, slot lansat de EGT în 2018, le oferă jucătorilor săi nu mai puțin de 81 modalități de a câștiga. Cea mai mare valoare e cea oferită de 77777. Aceasta îi aduce jucătorului 32.0000 monede. Simbolul Wild (logo 81 Wins) este înlocuitor pentru toate simbolurile și oferă multiplicatori de 2x, 4x și 8x. Jocul este unul rar întâlnit în România. Din fericire, poate fi jucat la Winbet. La acest operator, poți de asemenea să primești un bonus fără depunere constând în 50 de rotiri gratuite. RTP-ul 81 Wins este 95,88%.

40 Lucky King – Slot EGT ca la aparate gratis

Caracteristici Slot EGT 40 Lucky KingValori
RTP 40 Lucky King95,53%
Runde gratuiteNu
Rundă GambleDa
Jackpot400.000
Linii de plată40
Unde să jocisuperbet
40 lucky king slot egt păcănele gratis

Ne întoarcem la sloturile cu tematică pe bază de fructe, pentru a analiza Lucky King, un joc de păcănele lansat de EGT în 2018. Chiar și așa, a prins destul de repede în România, volatilitatea mică și RTP-ul de 95,53% (generos, chiar dacă nu la fel de generos ca al altor jocuri EGT) însemnând că e un joc unde jucătorul are des parte de câștiguri. Pentru că mizele sunt destul de mari, îți recomandăm să joci 40 Lucky King în varianta demo. Iar dacă vrei să joci în varianta demo, o poți face la Superbet, unde poți juca 40 Lucky King gratis, chiar dacă nu te înregistrezi.

Egypt Sky – Slot EGT ca la aparate gratis

Caracteristici Slot EGT Egypt SkyValori
RTP Egypt Sky96,30%
Runde gratuiteDa
Rundă GambleDa
Jackpot160.000
Linii de plată40
Unde să jociBetano
egypt sky slot egt păcănele gratis

Ultimul slot EGT de pe lista noastră cu păcănele este Egypt Sky. Cum îi spune și numele, acesta este și el un joc cu tematică inspirată din Egiptul antic. Egypt Sky este un slot care funcționează după aceleași mecanisme ca și celelalte jocuri EGT, având în același timp un RTP foarte bun, de 96,30%. Include simboluri Scatter și Wild, o funcție de multiplicare a câștigului dar și una care îi aduce jucătorului rotiri gratuite. Dacă joci, poți câștiga 3, 5 sau 7 rotiri gratuite, în funcție de noroc. Egypt Sky este un slot EGT cu volatilitate medie. Îți recomandăm să îl joci la Betano, folosind una din promoțiile cu rotiri gratuite ale acestui operator.

Distracția cu păcănele EGT pe bani reali este deschisă jucătorilor în toate cazinourile recomandate. Poți juca multe din aceste jocuri ca la aparate EGT gratis și pe site-ul nostru!

Păcănele și alte jocuri ca la aparate EGT gratis și pe bani

EGT se numără printre companiile de păcănele care au deschis o sucursală în România (2005). Compania furnizează software pentru platformele de casino din 85 de state ale lumii. Furnizorul de sloturi a lansat concepte inovative pe piața păcănelelor la nivel internațional. Prezența celor 4 jackpoturi progresive este un stimulent pentru orice jucător dornic de câștiguri.

jocuri egt

Multe dintre variantele de sloturi EGT online pe bani reali au câștigat în popularitate grație acestei caracteristici. Mystery Jackpots reușesc să combine multiple caracteristici din jocurile de noroc, rezultând un produs unic din punct de vedere conceptual. Acestea au împrumutat denumirea de cărțile de joc (Treflă, Cupă, Pică, Caro), dar și elemente din jocul de ruletă.

Recent, EGT a lansat încă un concept similar celui oferit de Jackpot Cards – Egypt Quest. Bonusurile sunt ilustrate de o culoare specifică: Bronz, Argintiu, Auriu și Platină. Până în prezent, din această categorie de jocuri fac parte Egypt Sky, Rise of Ra, Halloween, 20 Super Hot, Burning Hot și Circus Brilliant.

O altă caracteristică regăsită în seria de sloturi pe bani reali de la EGT este cea a rundei de Pariere (Gamble). Jucătorul beneficiază de posibilitatea de a alege o culoare (negru sau roșu) a unei cărți de joc din 3 sau 5 încercări. Jucătorul obține un avantaj potențial de dublare a câștigului realizat în runda anterioară.

Valoarea RTP-ului păcănelor acestui brand este în jurul unui procent de 95%-96%. Pe lângă păcănele cu bani reali, EGT mai furnizează:

  • Mașinuțe de păcănele pentru sălile terestre de jocuri de noroc;
  • Rulete electronice;
  • Software pentru Blackjack;
  • Jocuri de cazino online pe bani reali pentru mobile.

Brandul a lansat jocuri de masă (Keno Universe, Virtual Roulette sau Dynamic Paytable Roulette) și jocuri de cărți (4 of a kind Bonus Poker sau Joker Poker). În privința tipului de păcănele cu bani reali, gama oferită de EGT cuprinde sloturi cu fructe, clasice, cu linii multiple, extra linii și sloturi tip zaruri. Cele mai importante jocuri ca la aparate EGT gratis sau pe bani sunt 40 Super Hot, Burning Hot și Shining Crown.

Cazinourile oferă posibilitatea de testa jocuri ca la aparate EGT gratis. Astfel, jucătorii beneficiază de acces la numeroase variante de top. Printre acestea se numără sloturi EGT cu 50 de linii (Magellan) sau cu 100 de linii (100 Cats sau Blue Hearts). De asemenea, brandul mai oferă și păcănele EGT cu 255 linii (Thumbelina’s Dream), 243 de linii (Venezia d’Oro) ori 1024 de moduri de câștig (Aloha Party).

Îți oferim posibilitatea de a testa păcănele EGT gratis pe platforma noastră. De asemenea, oricând poți alege să joci pe bani reali în cazinourile prezentate. Vei beneficia nu doar de bonusuri consistente, ci și de rotiri gratis pentru aceste păcănele de la EGT!

Unde poți juca cele mai bune jocuri de păcănele EGT gratis și pe bani

Din fericire, poți găsi jocuri EGT la multe cazinouri online din România. Totuși, înainte de a juca, ar trebui să ții cont și de ceea ce oferă aceste cazinouri. Este decizia cea mai prudentă pe termen lung. Deși aproape toți jucătorii încep să joace păcănele EGT testându-le, adică jucând variantele gratis, cei mai mulți dintre ei aleg să facă pasul și către jocurile pe bani reali. O fac după ce se obișnuiesc cu jocurile și înțeleg care sunt cele mai bune strategii pentru a câștiga. Din acest motiv, e bine ca atunci când alegi un cazinou online la care să joci sloturi EGT să te asiguri că acesta îți oferă și alte avantaje, precum bonusuri fără depunere sau bonusuri de bun venit de un nivel ridicat.

Aceste bonusuri sunt excelente pentru cei care doresc să joace jocuri ca la aparate EGT pe bani reali. Ele nu doar că le pun jucătorilor la dispoziție rotiri gratuite, dar le și permit să aibă parte de câștiguri mai mari, fără ca aceștia să cheltuiască prea mulți bani din propriile buzunare.

La Pariuri și Jocuri, căutăm mereu să îi ajutăm pe jucători și să le dăm cele mai bune sfaturi. Astfel, am realizat această listă pe care veți găsi trei dintre cele mai bune cazinouri din România, unde veți putea juca jocuri EGT gratis sau pe bani reali, dar și unde veți avea parte de bonusuri foarte bune.

Superbet

superbet

Unul dintre cele mai bune cazinouri online din România, Superbet le pune la dispoziție jucătorilor săi un site foarte bine construit și optimizat, unde pot juca la viteze excelente și la calitate foarte bună nu mai puțin de 1345 de jocuri ca la aparate. Multe din acestea sunt jocuri EGT.

Însă Superbet merge chiar mai departe. Pe lângă site-ul foarte bine pus la punct și excelenta ofertă de jocuri, operatorul le mai aduce jucătorilor săi și o serie de promoții foarte bune. Astfel, jucătorii pot profita de un bonus fără depunere care vine cu 22 de lei și 222 de rotiri gratuite chiar la Burning Hot, unul dintre cele mai cunoscute jocuri EGT. Iar dacă acesta nu e destul, jucătorii pot oricând să selecteze bonusul de bun venit, în valoare de 1200 de lei și 300 rotiri gratuite, la trei jocuri EGT populare: Shining Crown, Burning Hot și 20 Super Hot. Poți afla aici mai multe despre cele mai tari promoții Superbet.

Betano

Betano

Alt operator important care le oferă jucătorilor săi jocuri EGT este Betano. Și aici, jucătorii au parte de un site foarte bine pus la punct, unde jocurile se încarcă rapid și merg fără întreruperi sau erori. Dintre sutele de sloturi oferite de acest cazinou online, nu mai puțin de 106 sunt jocuri ca la aparate EGT.

Betano nu dezamăgește nici în ceea ce privește promoțiile oferite. Operatorul își așteaptă clienții cu un bonus de bun venit în valoare de până la 1000 de lei. Acestuia i se adaugă numeroase alte promoții în care jucătorii pot câștiga rotiri gratuite dar și alte premii. Află aici mai multe despre cele mai tari promoții de la Betano.

Fortuna

fortuna

Jocurile EGT nu puteau să lipsească nici din oferta Fortuna, operator care, chiar dacă e mai cunoscut pe piața din România pentru jocurile de noroc, fiind chiar sponsorul echipei naționale de fotbal, nu neglijează deloc partea de cazinou online. La fel ca ceilalți doi operatori, menționați mai sus, Fortuna le oferă jucătorilor posibilitatea de a juca în cele mai bune condiții. Printre numeroasele sale jocuri se regăsesc și 124 de jocuri EGT, chiar și unele dintre cele mai noi jocuri oferite de acest producător.

Jucătorii pot juca aceste jocuri gratuit sau pe bani reali. În cazul în care aleg să joace pe bani reali, pot profita de bonusul de bun venit oferit de Fortuna. Acesta le poate aduce până la 2000 de lei. Poți afla aici mai multe informații despre cele mai tari promoții Fortuna. FOARTE IMPORTANT! Cei care se înregistrează la Fortuna prin intermediul site-ului nostru, beneficiază, pe lângă bonusul de bun venit, de un bonus special care constă în 20 de rotiri gratuite.

FAQ

Unde pot găsi o listă cu cele mai importante jocuri ca la aparate EGT care pot fi jucate gratis?

Pe site-ul nostru vei găsi o listă cu cele mai importante jocuri ca la aparate EGT care pot fi jucate gratis sau pe bani reali. Tot aici vei găsi informații despre aceste jocuri, unde le poți juca și cât de profitabile pot acestea să fie pentru tine.

Care sunt cele mai populare jocuri ca la aparate de tip 77777 de la EGT?

E greu de spus care sunt cele mai populare jocuri ca la aparate de tip 77777 din oferta EGT. Asta deoarece vorbim aici de preferințele oamenilor, care se pot schimba destul de des, mai ales când vine vorba de jocuri. Totuși, Burning Hot, Shining Crown sau Rise of Ra sunt câteva dintre cele mai populare păcănele oferite de EGT, acestea putând să fie jucate gratis sau pe bani reali la aproape toate cazinourile online din România.

De ce ar trebui să joc păcănele gratis EGT?

Dacă îți dorești să câștigi bani jucând păcănele, cel mai important lucru pe care trebuie să îl faci este să înveți să joci păcănele. Iar dacă nu vrei să pierzi bani jucând la aceste păcănele, trebuie să o faci gratis. Din fericire, cele mai multe jocuri ca la aparate oferite de EGT pot fi jucate gratis online, în variantele lor demo. Toate jocurile EGT vin cu variante demo, însă nu toate cazinourile online îți permit să joci varianta demo dacă nu ai un cont la ele.

Unde pot să joc slotul EGT 20 Dazzling Hot?

Dacă vrei să joci 20 Dazzling Hot, noi îți recomandăm să o faci la Superbet. Aici, poți juca acest slot EGT gratis, în varianta demo, chiar fără înregistrare. Iar dacă te gândești să te înregistrezi la Superbet, vei putea juca 20 Dazzling Hot cu rotiri gratuite, pe care acest operator le oferă prin numeroasele sale bonusuri fără depunere.

Pot să joc Rise of Ra gratis la Superbet?

Da, poți juca Rise of Ra gratis la Superbet. O poți face în varianta demo și chiar dacă nu ai cont. Compania Superbet a fost foarte generoasă și a decis să le permită jucătorilor să joace aceste jocuri ca la aparate EGT, printre care și Rise of Ra, chiar dacă nu și-au făcut cont pe platforma sa.

Cum pot să învăț să câștig la Flaming Hot?

Dacă vrei să înveți să câștigi la Flaming Hot, o poți face doar jucând acest joc în varianta demo. Poți juca Flaming Hot Demo la aproape toate cazinourile online din România unde sunt oferite jocuri ca la aparate EGT.

Pot să joc Lucky King Demo la Superbet?

Da, poți să joci Lucky King Demo la Superbet. Și nici nu trebuie să îți faci cont pentru asta. E destul să intri pe site-ul Superbet, să cauți jocul EGT Lucky King și să apeși butonul pentru varianta demo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *