Ponturi

Ponturi pariuri azi

CHAMPIONS LEAGUE: FCSB vs MACCABI
23 iulie 2024
 • FC FCSB
 • MACCABI TEL AVIV

Pauză sau Final X (1,70)

Citește analiza
Cea mai bună cotă 1,70
Pariază la Superbet
CHAMPIONS LEAGUE: DINAMO KIEV vs PARTIZAN
23 iulie 2024
 • DINAMO KIEV
 • PARTIZAN BELGRAD

Dinamo Kiev înscrie peste 1,5 goluri (1,75)

Citește analiza
Cea mai bună cotă 1,75
Pariază la Superbet
CHAMPIONS LEAGUE: LUGANO vs FENERBAHCE
23 iulie 2024
 • LUGANO
 • FENERBAHCE

Ambele echipe marchează (1,70)

Citește analiza
Cea mai bună cotă 1,70
Pariază la Superbet
CHAMPIONS LEAGUE: APOEL vs PETROCUB
23 iulie 2024
 • APOEL Nicosia
 • Petrocub Hîncești

Sub 2,5 goluri în meci (1,85)

Citește analiza
Cea mai bună cotă 1,85
Pariază la Superbet
CHAMPIONS LEAGUE: MALMO vs KLAKSVIK
23 iulie 2024
 • MALMO FF
 • KLAKSVIK

Malmo înscrie peste 2,5 goluri (1,85)

Citește analiza
Cea mai bună cotă 1,85
Pariază la Superbet

Nu există evenimente pentru ziua de mâine.

Ponturi la pariuri oferite gratis de experți

Pe această pagină, vei găsi ponturi la pariuri oferite gratis de experți. Nu va trebui să plătești nimic, nu va trebui nici măcar să te înregistrezi. Tot ce trebuie să faci pentru a obține ponturile oferite de tipsterii Pariuri și Jocuri este să accesezi această pagină. Așa că, dacă dorești să ai parte de ponturi sigure la pariuri cu cote mari, îți recomandăm să adaugi această pagină la ”favorite” și să o accesezi în fiecare zi.

Foarte important! Experții noștri vor publica aici ponturi la pariuri care au loc azi și mâine. Însă nu trebuie să îți faci griji, dacă meciul pe care dorești să pariezi are loc peste o săptămână, de exemplu. Noi ponturi la pariuri sportive for fi publicate aici în fiecare zi. Astfel, există șanse bune ca și meciul pe care vrei tu să pariezi să fie inclus în analizele experților noștri.

Scopul nostru este să oferim cele mai bune ponturi la pariuri sportive. Vrem să îți punem la dispoziție ponturi gratis de la tipsteri experți în pariuri sportive. Sperăm ca acestea să te ajute, nu doar pentru a-ți îmbunătăți șansele de a câștiga, ci și pentru a-ți oferi o experiență cât mai plăcută în lumea pariurilor.

Toți tipsterii Pariuri și Jocuri sunt actuali sau foști jurnaliști sportivi, cu experiență în sport dar și în lumea pariurilor. Aceștia au cunoștințele necesare pentru a înțelege în profunzime sporturile la care vor oferi ponturi, știu de unde să își culeagă informațiile necesare și de ce informații au nevoie, dețin informații la zi despre sporturile pe care le urmăresc și, cel mai important poate, sunt și ei pariori.

Îți aducem cele mai bune ponturi la pariuri sportive

Echipa noastră de tipsteri este formată din experți în pariuri sportive, cu foarte, foarte multe ponturi bune la activ. În fiecare zi, aceștia vor analiza o serie de meciuri din diferite sporturi și vor prezenta concluziile lor, împreună cu sfaturile pe care tu să le poți folosi ca să îți îmbunătățești șansele de câștig.

Este însă important să înțelegi că nu putem oferi ponturi 100% sigure la pariuri sportive. Nimeni nu poate. Și asta deoarece în sport și mai ales în lumea jocurilor de noroc se poate întâmpla orice. Vom încerca însă să îți aducem cele mai bune ponturi la pariuri sportive.

Pentru a putea oferi cele mai bune ponturi la pariuri sportive, experții noștri vor lucra cu statistici actualizate la zi, se vor folosi de cele mai noi știri, de informații exclusive, dar și de cele mai bune cote. Această ultimă parte este foarte importantă pentru noi. Considerăm că nu poți oferi cele mai bune ponturi la pariuri sportive dacă acestea nu sunt însoțite de cote pe măsură. Poți așadar să fii sigur că la noi nu vei găsi doar ponturi bune la pariuri sportive, ci ponturi cu adevărat utile, care să răsplătească investiția pe care tu o faci în lumea jocurilor de noroc.

Ce fel de informații vei găsi în secțiunea Ponturi Pariuri Azi

Cum spune și numele săi, pe această pagină vei găsi ponturi la pariuri sportive pe evenimente care au loc azi și mâine. Asta nu este însă tot. Vom încerca să introducem aici absolut toate uneltele de care ai nevoie pentru a câștiga la pariuri sportive, dar și pentru a avea o experiență cât mai plăcută în lumea pariurilor sportive. Iată așadar ce vei găsi aici:

Ponturi la pariuri sportive pe evenimente care au loc azi și mâine

Am decis să oferim doar ponturi la pariuri sportive pe evenimente care au loc azi și mâine deoarece foarte mulți experți și tipsteri sunt de părere că timpul poate influența foarte mult calitatea unui pont.

Cum am spus deja, tipsterii și experții noștri caută să lucreze doar cu cele mai noi informații. Fac acest lucru deoarece doresc să ofere ponturi cât mai sigure la pariuri sportive. Dacă ar analiza astăzi meciuri care au loc peste 4-5 zile, calitatea ponturilor ar fi una mult mai scăzută. Și asta deoarece vorbim despre o perioadă de timp inacceptabil de lungă între momentul publicării pontului și momentul în care are loc jocul.

În 4-5 zile se pot întâmpla foarte multe lucruri. Așa că noi am decis să lucrăm cu o perioadă de cel mult 48 de ore. În acest fel, vom fi siguri că experții noștri au parte de cele mai proaspete informații.

Ponturi bune pentru toate tipurile de pariuri sportive

Foarte mulți tipsteri și experți în pariuri sportive lucrează doar cu ponturi de tipul 1X2. E adevărat că acestea sunt și cele mai căutate, fiind cele mai accesibile mai ales pentru pariorii noi. Noi, însă, nu ne vom limita la acest tip. Vom încerca să acoperim toate tipurile de pariuri sportive online:

 • 1X2;
 • Șansă Dublă;
 • Sub/Peste;
 • Handicap European și Asiatic;
 • Scor Corect;
 • Pariuri GG;
 • și altele.

Ponturi Pariuri Live

Chiar dacă cele mai multe vor fi analize pre-meci, în unele cazuri, vom încerca să oferim și ponturi la pariuri live. Trebuie să înțelegi însă că acest tip de pariuri sunt mai dificile, necesitând multă muncă în plus. De asemenea, ele nu vor fi niciodată 100% live. Și asta deoarece expertul nostru care va urmări partida va avea nevoie de câteva minute în care va publica pontul. În acele minute, într-un meci aflat în desfășurare, se pot întâmpla multe.

Dar vom încerca să își oferim și ponturi la pariuri live, pentru acele competiții mai importante, precum Cupa Mondială sau EURO.

Ponturi sigure la pariuri pe competiții sportive

Scopul nostru este ca, în cele din urmă, în această secțiune să acoperim toate sporturile pe care se poate paria. Pentru început, însă, ne vom limita la a oferi ponturi doar la pariuri pe sporturi cunoscute precum fotbal, tenis, baschet, handbal, hochei sau rugby. Acestea sunt în acest moment cele mai populare sporturi în România și, prin urmare, cele mai căutate de către pariori.

Ponturi pentru cele mai bune campionate

Vom încerca să acoperim cât mai multe competiții sportive. Cum am spus deja, ne dorim să oferim ponturi la pariuri cu cote mari. Și, de obicei, cotele cele mai mari sunt oferite pentru meciuri din competiții mai puțin cunoscute. Asta nu înseamnă însă că nu vom acoperi cele mai importante competiții sportive.

Ba chiar avem de gând să le acordăm acestora atenție sporită. Astfel, poți să fii sigur că aici vei găsi ponturi la pariuri pe competiții importante din fotbal, precum Champions League, Europa League, Conference League, Cupa Mondială, Euro, Liga 1, Bundesliga sau Premier League, din baschet, adică din NBA, din tenis, Australian Open sau Wimbledon, și altele.

Statistici detaliate și actualizate la zi

Cum am spus deja, echipa noastră de tipsteri și experți în ponturi la pariuri sportive lucrează cu statistici actualizate la zi. Aceste statistici sunt actualizate automat, cu informații preluate în timp real direct de la sursă, de către un program realizat de echipa de programatori a site-ului Pariuri și Jocuri.

Acest program va asigura că tu vei vedea mereu cele mai corecte statistici și cele mai noi. De asemenea, el va înlătura din ecuație eroarea umană, totul pentru ca tu să primești cele mai bune ponturi la pariuri sportive.

Ponturi la pariuri sportive cu cote mari

Deja am menționat acest lucru de mai multe ori în articol. Ne dorim să îți oferim ponturi la pariuri sportive cu cote mari, pentru ca tu să ai câștiguri cât mai bune. Pentru asta, nu doar că îți vom pune la dispoziție ponturile, dar vom căuta cele mai bune cote pentru respectivele pariuri și le vom adăuga în analizele noastre.

Alte informații relevante

Nu în ultimul rând, aici vei găsi și alte informații relevante pentru tine ca jucător la pariuri și iubitor de sport. Pe lângă ponturi, vom introduce, de exemplu, informații despre unde vei putea vedea meciul, ceea ce te va ajuta dacă vei dori să faci pariuri live.

Sperăm că toate aceste funcții să ajute Pariuri și Jocuri să devină unul dintre cele mai bune site uri de ponturi la pariuri sportive din România.

De ce ai nevoie de ponturi bune la pariuri pe evenimente care au loc azi și mâine

Lumea pariurilor nu a fost niciodată la fel de dezvoltată ca acum. Acesta este un lucru bun pentru noi pariorii. Noi avem posibilitatea de a paria în fiecare zi pe mii de evenimente, din zeci de sporturi, din zeci de mii de competiții de peste tot de pe globul pământesc. Pentru unii, însă, aici apare o problemă. Când ai atâtea pariuri din care poți să alegi, pe care le alegi pentru biletul tău?

Aici intervine echipa noastră de tipsteri și experți în ponturi la pariuri sportive. Ei vor alege cele mai bune pariuri pentru tine. Le vor analiza, vor căuta cele mai noi informații și cele mai bune cote, apoi îți vor oferi ție un pont. Mai departe, tu alegi dacă incluzi acest pont pe biletul tău sau nu. Dacă o vei face, însă, vei economisi foarte mult timp, pe care altfel l-ai fi pierdut căutând oportunități pentru biletul tău.

Arhivă ponturi

Apăsând butonul de mai jos vei putea vedea o arhivă a ponturilor oferite de experții noștri. Acolo, vei putea citi toate ponturile pe care aceștia le-au publicat în ultima lună, pentru toate sporturilor.