Book of Ra Online Gratis

Înregistrează-te şi joacă cu bonusul de la Admiral

Book of Ra este, fără îndoială, cel mai popular joc dezvoltat de Novomatic până în prezent. Novomatic este o companie ce produce jocuri de cazino, atât pentru cazinourile clasice cât și cele online.  Cei de la Novomatic au început prin a produce jocuri de cazino de tip slot pentru cazinourile clasice și, într-un timp foarte scurt, au acaparat piață devenind cel mai apreciat distribuitor de jocuri de noroc din Europa și chiar din lume. Odată cu dezvoltarea tehnologiei și al accesului la internet la o scară mai mare, o mulțime de cazinouri online au fost deschise, ducând la o reorientare către acest mediu și pentru producătorii de jocuri.

Respectând rețeta de succes aplicată în producția de jocuri de noroc pentru cazinourile clasice, Novomatic a reușit să creeze sloturi online ce se bucură de o popularitate extraordinară, așa cum este și cazul lui Book of Ra Deluxe online. În continuare vom aruncă o privire asupra acestui joc de cazino online pentru a descoperi care sunt cele mai interesante aspecte și la ce va puteți aștepta jucând Book of Ra online gratis.

Principalele Caracteristici și Ponturi pentru Book of Ra

Book of Ra este un joc de cazino ce atrage prin simplitate și premiile foarte mari pe care jucătorii le pot câștiga jucându-l. Bineînțeles, elementele grafice și efectele din Book of Ra nu sunt subestimate în niciun fel dar producătorii acestui slot s-au concentrat mai degrabă pe a îl face atrăgător prin modul de joc și combinațiile câștigătoare foarte atrăgătoare.

book of ra online gratis

Book of Ra Online are 10 linii de câștig, dispuse pe cele 5 role și 3 rânduri ce sunt umplute cu simboluri egiptene de tot felul. Tema generală a slotului este Egiptul așa că vă puteți aștepta să găsiți tot felul de simboluri ce au legătură cu lumea Egiptului antic. De la clasicele simboluri de pe cărțile de joc de la 9 la As până la simbolurile speciale precum scarabeul, Phoenix-ul sau un sarcofag.

Cel mai important simbol al jocului este cartea în șine, care da și numele slotului, carte ce joacă rolul de wild și scatter în același timp. Această poate intră în combinații câștigătoare prin a se ține locul oricărui alt simbol din joc, mărind astfel șansele de câștig. De asemenea, 3 astfel de simboluri for declanșa o rundă de 10  rotiri gratuite ce au că bonus un simbol ce se poate extinde.

Joacă Book of Ra pe bani reali la NetBet!

O altă caracteristică foarte interesantă a lui Book of Ra este data de posibilitatea de a îți dubla orice câștig. După ce ai realizat o combinație câștigătoare ai opțiunea de a colecta suma câștigată sau de a începe un mini-joc prin care îți poți dubla în repetate rânduri suma câștigata. În acest joc nu trebuie decât să încerci să prezici ce culoare o să aibă următoarea carte trasă din pachet iar dacă ghicești, banii sunt dublați. Dacă, în schimb, alegerea ta este necâștigătoare, pierzi inclusiv suma câștigata în jocul de bază. Ținând cont că la fiecare carte șansele sunt de 50/50, este o oportunitate foarte bună să îți mărești câștigurile.

Joacă Book of Ra Deluxe Online Gratis

Dacă nu ai încercat până acum acest joc, este cu siguranță momentul să o faci! Ai mai sus toate motivele pentru care acest joc o să îți ofere o experiență extraordinară fie că îl joci pentru distracție sau pentru a acumula câștiguri impresionante.

Poți juca Book of Ra gratuit online chiar acum pe Admiral.ro, un cazino online complet, licențiat de ONJN ce oferă gama completă de jocuri de cazino Novomatic precum și alte titluri extrem de celebre precum Sizzling Hot sau Lucky Lady’s Charm. Toate aceste sloturi precum și multe altele sunt la câteva click-uri distanță, tot ce trebuie să faci este să îți creezi un cont la Admiral de pe acest site și vei debloca cele mai frumoase jocuri de cazino.

admiral bonus

Avantajele de a juca Book of Ra gratuit pe Admiral sunt multiple iar dintre cele mai importante amintim posibilitatea de a studia jocul în amănunt pentru a alege strategia perfectă în ceea ce privește acumularea unor câștiguri substanțiale.  Chiar dacă la prima vedere pare un joc simplu și veți fi tentat să jucați direct cu bani reali pentru a grăbi momentul câștigului, nu subestimați avantajul de a juca întâi gratuit pentru a cunoaște jocul foarte bine. Jucați cu pariuri diferite și observați cum modifică asta felul în care jocul se comportă, încercați să declanșați rundă de rotiri gratuite pentru a observa exact cât se poate câștiga prin acest element al jocului pentru a fi cât mai pregătit atunci când treceți să jucați pe bani real.

Joacă acum la MaxBet Casino!

După ce sunteți convinși că ați jucat Book of Ra suficient în modul gratuit, se poate face trecerea pe modul de bani reali foarte ușor. Dacă nu aveți deja un cont la Admiral, puteți să va faceți unul prin simplă apăsare a butonului de pe acest site. Crearea unui cont nou durează doar câteva minute și nu este nevoie decât de o serie de detalii personale, precum nume, prenume, adresă și adresa de email. O data creat contul puteți să beneficiați de un bonus extraordinar de 100% până la 900 RON pentru a va mari șansele de câștig. Asta nu e tot, peste acei 900 RON puteți adaugă încă 100 RON prin simplă verificare și confirmare a contului. Această verificare este o cerința standard din partea ONJN și face parte din procedura generală de cunoaștere a clientelei. Pentru a completă verificarea contului este suficient să încărcați o poză cu actul dumneavoastră de identitate, precum și dovadă reședinței pe Admiral.ro. Aceste documente vor fi verificate și aprobate de către departamentul specializat din cadrul Admiral și dumneavoastră veți primi bonusul de 100 RON în cont. Acești 100 RON pot să fie folosiți jucând tot Book of Ra sau oricare alt joc din gama variată de pacanele oferite de Admiral.

În concluzie, dacă nu ați avut ocazia să va bucurați de experiență oferită de Book of Ra online gratis, este timpul să va creați un cont la Admiral chiar acum și să o faceți beneficiind de un bonus total de 1000 RON!

Vă rugăm să lăsați un comentariu.
Lasă un Comentariu

Reset Password