Book of Ra Online Gratis

Book of Ra Online
Book of Ra Online Joacă Book of Ra la Superbet

Jocul Book of Ra 6 Deluxe, de la Novomatic, este un slot clasic, cu temă din Egiptul Antic, RTP 95,03% & funcție Gamble. În rândurile următoare vă vom spune mai multe despre el, vom discuta despre caracteristicile sale, despre versiuni, vă vom spune unde puteți juca Book of Ra online gratis sau pe bani reali și de ce ar trebui să țineți cont pentru a câștiga. Cei care vor să joace chiar acum Book of Ra online o pot face gratis chiar pe site-ul nostru, mai sus.

Descrierea Slotului

Slotul Book of Ra clasic este un concept Novomatic care a revoluționat genul păcănelelor de acțiune. Tematica este inspirată din Egiptul Străvechi. Un căutător de comori pornește într-o aventură cu 5 role și 9 linii de plată. Pentru cei care își doresc mai mult, Book of Ra Deluxe vine cu 10 linii de plată și multiple avantaje. Varianta din 2004 este una satisfăcătoare la nivel grafic și audio. Animațiile sunt bune, iar modul de joc atractiv.

RTP95,03%
Furnizor jocNovomatic
TematicaEgiptul Străvechi
Jackpot progresivDa
Funcție GambleNu
Jackpotul standardDa

Prezența unor elemente precum funcția Gamble face jocul mult mai captivant. Versiunea originală de păcănele Book of Ra este la fel de interesantă chiar dacă o joci acum. Plus că, la miza maximă, valoarea câștigului poate fi de 1,000,000 de monede! RTP-ul este de 95,06% și poate ajunge până la 96% la unele cazinouri. Beneficiezi de 10 Runde Gratuite, în timpul cărora un simbol se transformă în Simbol care se Extinde pe toată rola. Este o acțiune aleatorie (nu este vorba despre un simbol predeterminat).

Book of Ra Paytable

Simbolurile din acest joc Book of Ra sunt generale (cărți de joc) și individualizate (explorator, statuie faraon, scarabeu, statuie zeiță egipteancă și cartea zeului Ra). Valorile de câștig se modifică în funcție de miza plasată. De exemplu, la cinci simboluri cu Exploratorul primești 5000 de monede la miza minimă și 1,000,000 de monede, la miza maximă. Din seria Book of Ra online gratis îți recomandăm și varianta Deluxe, pe care o poți juca gratis pe site-ul nostru.

Sfaturi înainte de a începe să joci Book of Ra Online

Chiar și atunci când joci Book of Ra clasic gratis, amintește-ți că este un slot cu o volatilitate ridicată. Este cât se poate de adevărat că primești 5000x miza pariată atunci când obții 5 Exploratori (1 milion de monede la pariu maxim pe toate liniile). Cu toate acestea, iată câteva elemente pe care trebuie să le iei în considerare atunci când joci acest slot sau Book of Ra 6 Deluxe, varianta mai nouă:

Cum să îți crești șansele de câștig

Pacanele Book of Ra Funcție  Gamble

Jucătorii care au testat jocul Book of Ra online gratis au remarcat un aspect: jocul este sensibil la modificarea mizelor. Poți juca, de exemplu, 10 runde cu o miza medie, 25-50 de monede. După aceea, îți recomandăm să scazi valoarea până la suma minimă. Așteaptă să pierzi prima rundă (nu va dura foarte mult). Crește apoi valoarea sumei pariate și o să observi diferența.

Sfaturi și ponturi

Book of Ra 6 Deluxe 10 Rotiri Gratis

Probabil că te întrebi cum să câștigi la sloturi și cum ar fi posibil acest lucru, nu-i așa? Îți recomandăm să încerci Book of Ra online slot în versiunea gratuită. În acest fel poți să testezi diverse strategii. În acest sens, jucătorii experimentați mizează pe Rotirile Gratuite (10) din acest joc. Mizează cu valori mai mici la pariuri, astfel încât șansele de declanșare a rundelor gratuite să crească (pe modelul prezentat mai sus).

În plus, bugetul este important și recomandăm ca valoarea mizei să fie în cuantum de 0,1% din suma bugetului alocat pentru aceste sloturi Book of Ra. Și, nu în ultimul rând, profită de ofertele cazinourilor legale din România, care îți permit să joci cu extra șanse la câștig!

Versiuni jocuri Book of Ra și diferențe între aceste păcănele

Dacă ai încercat Book of Ra gratuit, credem că ți-ar plăcea și celelalte variante lansate ulterior de către Novomatic (Green Tube). Înainte de a începe să joci, iată care sunt aceste versiuni și cum se diferențiază între ele:

Book of Ra Jackpotul

Book of Ra Classic

Este un slot cu 5 role, 9 linii de plată și RTP de 95,07%. Valoarea maximă a câștigului este de 1 milion de monede. Jucătorul primește în Book of Ra 10 Rotiri Gratuite. Volatilitatea jocului este mare.

Book of Ra Deluxe

Îi oferă jucătorului 10 linii de plată, 5 role și un RTP de 95,5%. Câștigul maxim este de 500,000 de monede. Dispune și de un jackpot progresiv, spre deosebire de Book of Ra clasic. Volatilitatea este medie spre mare. Se obțin tot 10 runde gratuite.

Book of Ra 6 Deluxe

Varianta lansată în 2015 are 10 linii de plată și 5(6) role. Inițial, RTP-ul era de 92,13%, dar a fost îmbunătățit până la 95,03%. Acest joc Book of Ra oferă o extra rolă, ceea ce crește valoarea câștigurilor până la câteva zeci de milioane de monede. Jucătorii primesc tot 10 rotiri gratuite.

Book of Ra Magic

Cel mai nou slot din seria de jocuri Book of Ra dispune de 9 simboluri care se extind. Valoarea câștigurilor este de până la 2,500,000 de monede pe o rotire (la miza maximă). Rămân valabile cele 10 runde gratuite și RTP-ul de 95,03%.

Sloturi care se aseamănă cu Book of Ra

  • Book of Dead – Valoarea RTP-ului este de 96,21%, este un concept Play’n Go și are 5 role și 10 linii de plată. Slotul are o volatilitate ridicată și oferă 5000x miza la câștig. Grafică, animații și sunete de calitate.
  • Pharaoh’s Gold – Este un joc lansat de Novomatic în 2014, oferă un câștig de 50,000 de monede și are 9 linii de plată. Caracteristicile seriei de păcănele Book of Ra s-au păstrat (inclusive funcția Gamble).
  • Power of Ra – Diferă în privința personajelor (apare regina Cleopatra). Are 5 role și 10 linii de plată, RTP de 96% și a fost lansat în 2019. Volatilitatea este medie spre mare, iar jucătorul primește rotiri gratuite și simboluri speciale.
  • Book of Atlantis – Îți oferă un alt nivel grafic și audio, plus animații de top. 5 role și 10 linii de plată și simboluri duble te așteaptă în cel mai nou joc de sloturi Novomatic. Beneficiezi de 10 Runde Gratuite, care pot fi re-declanșate.

Acum că ai aflat mai multe despre aceste jocuri ca la aparate Book of Ra îți recomandăm să începi să le joci. Poți juca Book of Ra gratis online, la noi pe site sau poți juca alte sloturi Book of Ra pe bani virtuali (sau reali) în cazinourile selectate și prezentate de noi în Top Casino Online în România! Spre sexemplu, poți juca Book of Ra cu rotiri gratuite, care să îți aducă câștiguri în bani reali, folosind actualul Admiral bonus fără depunere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *