888 Poker sau Pokerstars

Dacă ești jucător de poker, sigur te-ai gândit să joci acest joc și online. Iar dacă ai căutat pe internet, sigur ai văzut că opțiunile pentru a juca împotriva unor adversari reali sunt foarte limitate. În România, două portaluri de poker ies în evidență: 888 Poker și Pokerstars. În rândurile următoare le vom analiza pe cele două, pentru a răspunde la întrebarea: Care e cel mai bun site de poker, 888 Poker sau Pokerstars?

Care e cel mai bun site de poker, 888 Poker sau Pokerstars?

Înainte de a începe această comparație între 888 Poker și Pokerstars, trebuie să spunem că vorbim despre o analiză foarte complexă. Pentru a afla cu adevărat care e cel mai bune site de poker, am luat în considerare mai multe criterii și cum se descurcă 888 Poker și Pokerstars în fiecare caz.

Criterii de comparare: 888 Poker sau Pokerstars888 pokerPokerstars casino
Jocul de poker99,5
Bonus de bun venit77
Alte bonusuri și promoții8,57,5
Website7,58
Aplicația pentru mobil78,5
Procesul de înscriere79
Depunere și retragere87,5
Asistență clienți66
TOTAL7,57,875
Înregistrează-te acum!Joacă cu bonus la 888 PokerJoacă cu bonus la Pokerstars

Mai sus poți vedea un tabel cu criteriile care au stat la baza analizei noastre și notele primite de cele două cazinouri online la fiecare criteriu. Din fericire, pentru că vorbim de două dintre cele mai bune cazinouri online legale în România, informațiile căutate au fost ușor de găsit.

În rândurile următoare vei găsi explicațiile detaliate care sperăm să te ajute să găsești răspunsul la întrebarea: Care e cel mai bun site de poker, 888 Poker sau Pokerstars?

888 Poker vs Pokerstars: Jocul de poker

Începem această comparație între 888 Poker și Pokerstars cu ceea ce contează cel mai mult: Jocul de poker. Încă de la început vedem că cele două cazinouri online au abordări în totalitate diferite în ceea ce privește acest joc. Dacă la 888 Poker poți juca poker în browser, pentru a-l juca la Pokerstars trebuie întâi să descarci jocul și să îl instalezi pe dispozitivul tău.

Trebuie menționat și faptul că nu poți juca poker online gratis fără înregistrare nici le 888 Poker, nici la Pokerstars. Pentru a juca acest joc, trebuie să îți faci cont pe ambele platforme.

Jocul de poker la PokerStars

O altă diferență mare între cele două cazinouri e faptul că la Pokerstars poți juca poker gratis. Da, trebuie să instalezi jocul lor și să te înregistrezi, dar poți juca gratuit chiar și împotriva unor jucători reali. La acest capitol, Pokerstars își spulberă concurența.

Faptul că oferă posibilitatea de a juca poker gratis este un avantaj foarte mare. Pokerul este un joc interesant, dar tot un joc de noroc. Înainte de a-l juca pe bani, cel mai bine este să îl joci gratuit și să vezi dacă chiar e o idee bună ca tu să îl joci pe bani reali.

pokerstars poker online gratis

Bineînțeles, avantajele Pokerstars nu se opresc aici. Nu exagerăm dacă spunem că aceasta este cea mai bună platformă de poker online din lume. Acest lucru este cunoscut la nivel mondial.

La PokerStars poți juca 21 de tipuri de poker online gratis, chiar și foarte popularul Texas Hold’em. Cum jocul este instalat direct pe dispozitivul tău, singurul lucru de care depinzi este conexiunea la internet. Atât timp cât conexiunea e bună, jocul merge și el foarte bine.

Grafica nu e extraordinară, dar e de un nivel foarte bun. Sunetele la fel. Vorbim aici despre sunetele obișnuite pentru un joc de poker. Deci nu te aștepta la aceleași melodii și sunete pe care le-ai auzi la un joc de păcănele.

Nu în ultimul rând, trebuie să lăudăm și gameplay-ul. La Pokerstars, jocul este intuitiv. Atât timp cât știi cum se joacă poker, nu ai cum să nu te descurci pe această platformă.

Jocul de Poker la 888 Poker

La 888 Poker poți juca gratuit, pe bani virtuali, la fel ca la Pokerstars, dar, așa cum am zis, o poți face din browser, fără a instala vreun fișier pe dispozitivul tău. Acest lucru vine cu avantaje, dar și cu dezavantaje. E adevărat că nu trebuie să descarci nimic și că poți juca de oriunde, însă, când joci în browser, calitatea jocului depinde mult și de puterea dispozitivului tău și de felul cum acesta alocă resurse browserului.

Nici celor de la 888 Poker nu ai ce să le reproșezi în ceea ce privește jocul oferit. Grafica este mai plăcută decât cea de la Pokerstars, jocul fiind mai colorat, însă diferențe mari nu există între cele două. Și acest joc e ușor de jucat, intuitiv.

Un dezavantaj e numărul de jocuri de poker oferite. La 888 Poker nu găsești la fel de multe jocuri ca la Pokerstars. Aici ai doar Texas Hold’em, Omaha, Snap, Blast, Omaha Hi/Lo.

Nu în ultimul rând, trebuie să spunem că 888 Poker a fost premiat la gala premiilor EGR atât în ediția 2021, cât și în 2022, pentru calitatea ridicată a serviciilor oferite.

Concluzii

În ceea ce privește jocul de poker, ambele platforme stau foarte bine. Este un foarte mare avantaj faptul că le oferă jucătorilor lor posibilitatea de a juca gratuit. Faptul că poți juca din browser sau direct de pe computerul tău e mai puțin important. Ce contează mai mult e numărul de jocuri oferite. Iar la acest capitol Pokerstars este în avantaj.

Fie că alegi să joci poker la 888 Poker sau Pokerstars, experiența e aceeași. Jocul arată bine, se mișcă bine și e ușor de jucat. Așadar, ambele cazinouri online primesc note mari din partea noastră. Diferența e mică între ele și e dată de numărul de jocuri oferite. Pokerstars primește astfel nota 9,5, în timp ce 888 Poker primește doar 9.

888 Poker vs Pokerstars: Bonus de bun venit

În ziua de azi, e foarte important să îi oferi jucătorului tău un bonus de bun venit. Acest tip de bonus este cel mai important bonus din arsenalul unui cazinou online. Dacă ai un bonus de bun venit de calitate, poți atrage clienți noi. Dacă nu…

Bonusul de bun venit la 888 Poker

888 Poker își întâmpină clienții noi cu un bonus de bun venit excelent, de 100% din prima depunere până la 3000 de lei. Suma e una foarte mare și foarte bună pentru un joc precum pokerul. Un dezavantaj este însă mecanismul bonusului. 888 Poker îl transferă în contul clientului în tranșe de 40 de lei, pentru fiecare 100 de puncte bonus acumulate de acesta.

Jucătorii pot acumula puncte bonus astfel:

 • Jucând la poker – Jucătorul primește 2 puncte bonus pentru fiecare 4 lei cu care a contribuit drept comision
 • Jucând la turnee poker – Jucătorul câștigă 2 puncte bonus pentru fiecare 4 lei de comision perceput la înregistrarea în turneu
 • Jucând la alte jocuri din cazinou – Jucătorul câștigă 1 punct bonus pentru fiecare 40 de lei pariați în cazinou

Este un mecanism foarte complex, dar partea bună e că ai la dispoziție 90 de zile pentru a juca bonusul. Cel mai mare minus al acestui bonus este însă faptul că câștigurile sunt limitate la 2500 lei.

888poker bonus de bun venit

Bonusul de bun venit la Pokerstars

Bonusul de bun venit la Pokerstars nu este mai flexibil. Acesta îi aduce unui jucător 100% din prima depunere, până la $600, deci aproximativ aceeași sumă ca în cazul 888 Poker. Și aici, din păcate, ai parte de un mecanism complex. Pentru a obține bonusul, trebuie să câștigi ”puncte de eliberare”. Jucătorul poate câştiga 5 puncte de eliberare pentru fiecare $1 pe care îl plătește sub formă de rake sau taxe de turneu.

La Pokerstars ai însă la dispoziție 4 luni pentru a câștiga toate punctele de eliberare necesare pentru eliberarea bonusului. Pentru a afla mai multe despre acest bonus de bun venit, poți citi articolul scris de Pariuri și Jocuri despre acesta. Acolo vei afla și ce cod bonus Pokerstars trebuie să folosești pentru a primi bonusul.

Concluzii

Este greu să faci o comparație între 888 Poker și Pokerstars în ceea ce privește bonusurile de bun venit. Ambele oferă sume foarte bune, mai ales la poker, însă bonusurile sunt foarte rigide. Dacă nu ești un jucător care joacă des, riști să nu îndeplinești condițiile acestor promoții.

Pokerstars și 888 Poker primesc aceeași notă la acest capitol, una nu foarte mare: 7.

Alte bonusuri și promoții

Din fericire, atât 888 Poker cât și Pokerstars oferă și alte promoții, oferindu-ne astfel posibilitatea să facem o comparație și între acestea. Speranța este că cele două cazinouri online se vor descurca la acest capitol mult mai bine decât la cel legat de bonusul de bun venit.

Alte promoții la Pokerstars

Pokerstars mai are două bonusuri de bun venit, însă acestea sunt valabile pentru secțiunea sa de cazinou online, nu pentru poker. Acesta a fost și motivul pentru care nu le-am inclus în capitolul de mai sus. Totuși, putem vorbi despre ele acum. Sunt două bonusuri foarte bune. Primul este un bonus fără depunere, care îi aduce jucătorului 50 de lei pentru a-i juca la cazinou. Al doilea e un bonus la prima depunere, mult mai mare. Acesta din urmă îi poate aduce jucătorului până la 1500 de lei.

Lista de promoții a celor de la Pokerstars e una foarte bine gândită. Cazinoul online le oferă jucătorilor săi numeroase concursuri, unde pot câștiga diferite premii, chiar și până la 1 milion de dolari. Pe lângă acestea, Pokerstars a mai introdus și promoții prin care să îi convingă pe jucătorii care s-au înscris pentru a juca gratuit să încerce și jocurile pe bani reali.

888 poker sau pokerstars

Aici putem menționa bonusul de $30 la prima depunere, pe care jucătorii îl pot folosi în turnee cu premii de până la $10.000. Pentru a-l obține, aceștia trebuie să efectueze o depunere de minim $20. Poate că această depunere minimă pare destul de mare, însă nu e o sumă exagerată pentru poker.

O altă promoție de același tip îi aduce jucătorului $50 sub formă de bilete Spin & Go dacă efectuează o depunere de minim $10. Sunt promoții de un nivel foarte bun, mult mai bine gândite decât bonusul de bun venit, care îi permit jucătorului să testeze ce înseamnă cu adevărat experiența Pokerstars, fără a scoate prea mulți bani din propriul buzunare.

Alte promoții la 888 Poker

Și la 888 Poker găsești un bonus fără depunere de 50 de lei. Acesta este însă chiar la poker, nu la cazinou. Și 888 Poker merge puțin mai departe, cu un bonus care poate fi folosit atât la poker cât și la cazinou, care îi aduce jucătorului până la 200 de lei.

Flexibilitatea este cuvântul cheie aici. Oferta 888 Poker e foarte bine gândită, făcută pentru a-i convintge pe jucători să joace la acest cazinou online.

La fel ca în cazul Pokerstars, și aici găsești concursuri cu diferite premii. Valoarea premiilor nu este însă la fel de mare ca la Pokerstars și nici numărul de promoții nu e mare.

Concluzii

În acest caz, o să ne concentrăm asupra calității, nu a cantității. Bonusul fără depunere oferit de 888 Poker pentru jocul de poker îi oferă un mare avantaj în fața celor de la Pokerstars. Cei 50 de lei deschid multe posibilități, mai ales pentru un jucător priceput de poker. Chiar dacă și oferta Pokerstars e una foarte bună, pierde la acest capitol fix pentru că nu are un bonus fără depunere făcut pentru poker. Acest tip de bonus este cel mai apreciat de către jucători.

Astfel, vom nota 888 Poker cu 8,5 și le vom da celor de la Pokerstars doar 7,5.

888 Poker vs Pokerstars: Website

În ziua de astăzi, un website bine pus la punct e extrem de valoros. Este, dacă vrei, vitrina prin care clienții văd ceea ce ai tu de oferit. Dacă această vitrină nu le permite să vadă și să găsească ceea ce caută, poți să fii sigur că ei îți vor întoarce spatele.

Site-ul Pokerstars

Pentru că vorbim despre cel mai bun site de poker din lume, e ciudat să vezi că, atunci când intri pe acesta, poți să faci și pariuri și să joci și jocuri de cazinou. Însă, pentru că nu trebuie să joci poker pe site, decizia celor de la Pokerstars de a adăuga și secțiuni de online casino și pariuri sportive a fost probabil una bună.

Păcănelele din secțiunea de cazinou pot fi jucate pe site. Pokerstars oferă un număr destul de bun de astfel de jocuri, precum și alte jocuri de masă pe lângă ele. În ceea ce privește pariurile sportive, poți paria pe un număr decent de sporturi. Așadar, dacă te plictisești de poker și vrei să încerci altceva, la Pokerstars poți să o faci.

Site-ul e bine optimizat, îți oferă posibilitatea de a alege între 2 limbi, româna și engleza, și conține și un magazin online, de unde poți cumpăra diferite obiecte cu însemnele Pokerstars. Nu este nimic special, însă își face treaba exact cum trebuie.

Pokerstars include pe el toate informațiile despre care ai nevoie. Afli rapid cum să instalezi jocul, cum să primești bonusurile, chiar și cum să joci poker. Tema închisă, ca urmare a folosirii culorilor negre, poate să fie ușor deranjantă, însă acest aspect ține de gusturile fiecăruia. Pentru unii nu e neapărat o problemă.

Site-ul 888 Poker

În aceată comparație între 888 Poker și Pokerstars, vedem cât de diferite sunt strategiile celor două atunci când le analizăm site-urile. Dacă Pokerstars include și secțiuni de online casino și pariuri Sportive, site-ul 888 Poker a fost construit numai și numai pentru poker.

Asta nu înseamnă că 888 nu include în oferta sa aceste două ramuri ale jocurilor de noroc. Doar că fiecare are propriul său site. Poți juca pariuri sportive la 888 Sport și poți juca jocuri de cazinou la 888 Casino. 888 Poker e însă doar pentru poker.

Site-ul este bine clădit, optimizat și responsive, dar nu încântă prin aspectul său. O tematică închisă găsim și aici, în timp ce în background rulează filmulețe sau sunt folosite imagini cu culori. Acest contrast oferă o senzație mai puțin plăcută.

Dar site-ul funcționează bine, mai ales în ceea ce privește jocul de poker.

Concluzii

Fără a încânta, site-urile 888 Poker și Pokerstars își fac treaba. Pokerstars are un avantaj prin faptul că nu ține jocul de poker pe site-ul său, riscurile ca acesta să nu meargă fiind astfel mai reduse decât în cazul 888 Poker, unde orice eroare a site-ului poate afecta și jocul. De asemenea, faptul că Pokerstars oferă și secțiuni de cazinou și pariuri aduce un plus.

Am notat așadar Pokerstars cu 8 și 888 Poker cu 7,5.

888 Poker vs Pokerstars: Aplicația de mobil

În ziua de azi, e chiar mai important să ai o aplicație de top pentru dispozitive mobile decât un site bine pus la punct. Utilizatorii fac astăzi totul direct de pe telefonul inteligent. Bineînțeles, folosesc acest dispozitiv chiar și pentru a juca poker.

Aplicația Pokerstars

Dacă site-ul Pokerstars include și secțiuni de pariuri și online casino, aplicația Pokerstars este dedicată în totalitate jocului de poker. Nu doar atât, dar este una dintre cele mai bune aplicații de casino online din App Store. În secțiunea cazinou, aceasta ocupă un excelent loc 6, având 4,5 steluțe din 5, după aproape 55 de mii de recenzii.

Aplicația e mare, având peste 200 de megabytes. Este însă o aplicație completă de poker, oferind un joc care merge foarte bine, disponibil în mai multe limbi. Bineînțeles, aplicația este gratuită!

Din păcate, aceasta colectează destul de multe date: date despre achiziții, despre contacte, de identificare, informații financiare, locația, conținutul încărcat de utilizator și alte tipuri de date. Nu trebuie însă să îți faci probleme. În același timp, aplicația e foarte sigură. Așadar, toate datele tale sunt în siguranță și poți cere oricând ca ele să fie șterse.

În acest moment, aplicația Pokerstars pentru iOS funcționează doar pentru dispozitive cu cel puțin iOS 12.0.

Scorul aplicației Pokerstars în Google Play este la fel de ridicat, având 4,3 steluțe din 5. Numărul de recenzii este însă mai mic aici, doar aproximativ 2500.

Jocul merge bine în aplicație, experiența fiind una plăcută. Mărimea ecranului face însă diferența. Pentru cea mai bună experiență, recomandarea noastră este astfel să jucați jocul pe un dispozitiv mobil cu ecran cât mai mare.

Aplicația 888 Poker

888 poker gratis online

Aplicația 888 Poker nu ocupă un loc la fel de bun ca cea a Pokerstars, fiind de abia pe 126 în secțiunea cazinou de pe App Store. Chiar dacă colectează mai puține date, aceasta este aproape la fel de mare, depășind 200 megabytes. Este disponibilă însă doar în limba engleză.

Aplicația 888 Poker poate fi rulată pe dispozitive care au instalat cel puțin iOS 11.0. Putem spune astfel că e puțin mai accesibilă decât cea oferită de Pokerstars.

Aceasta beneficiază de doar 6500 de recenzii, având un scor de 4,3 din 5 în App Store. În Google Play, din păcate, aplicația 888 Poker stă mult mai rău. Are un scor de 3,8 din 5, după doar 26 de recenzii. Privind și comentariile jucătorilor se poate vedea că aceștia nu sunt prea mulțumiți de ea.

Concluzii

La o comparație între aplicația Pokerstars și cea a 888 Poker, se poate vedea de la distanță că prima este mult mai bună. Nu doar că e folosită de mai mulți oameni, dar are parte și de recenzii mult mai bune. Pokerstars primește așadar un 8,5 la acest capitol. Mai există multe lucruri pe care le pot face pentru a îmbunătăți aplicația, însă aceasta stă destul de bine în acest moment. În schimb, aplicația 888 Poker mai trebuie îmbunătățită mult. Acesta este motivul pentru care o notăm cu 7.

888 Poker vs Pokerstars: Procesul de înscriere

La Pokerstars, procesul de înscriere se poate face foarte ușor, în doar câțiva pași. Trebuie doar să introduci un nume de utilizator, o parolă, data nașterii și să bifezi că ești de acord cu termenii și condițiile site-ului. În mai puțin de un minut, contul tău este rezolvat. Sigur, mai trebuie să introduci și alte informații și să îl validezi, ca să poți folosi tot ce îți oferă Pokerstars. Dar, dacă vrei doar să joci jocul gratuit, poți să rămâi doar cu informațiile introduse la înscriere.

Procesul de înscriere la 888 Poker nu este la fel de bine pus la punct, din păcate. În primul rând, nici măcar nu există un buton de înscriere pe prima pagină. Acesta poate fi găsit în alte pagini ale site-ului. Mai departe, înregistrarea se face în 3 pași, 888 Poker cerându-ți să introduci toate informațiile personale necesare pentru a te înregistra la un cazinou online. Asta nu e neapărat o problemă. Dar, dacă scopul tău e să joci gratuit, un proces de înregistrare mai lung poate să creeze frustrări.

Concluzii

Un proces de înscriere cât mai scurt este întotdeauna de dorit. La acest capitol, nici măcar nu putem vorbi de o comparație între Pokerstars și 888 Poker. Pokerstars stă mult mai bine, pentru că nu cere foarte multe informații și îți permite să te înregistrezi cât mai rapid. Notele noastre sunt 9 pentru Pokerstars și 7 pentru 888 Poker.

888 Poker vs Pokerstars: Metode de depunere și retragere

Depunerea la Pokerstars este destul de simplă. Ai la dispoziție următoarele metode de plată:

 • Card Bancar
 • Transfer bancar
 • Skrill
 • Neteller
 • Paysafecard
 • Apple Pay

Din păcate, la depunere, Pokerstars percepe o taxă de tranzacție. Aceleași metode de plată folosite la depunere pot fi folosite și la retragere.

888 Poker, în schimb, pune la dispoziția clienților săi un număr mare de metode de depunere, printre care:

 • Card Bancar
 • Transfer bancar
 • Skrill
 • Neteller
 • Paysafecard
 • Apple Pay
 • PayPal
 • Trustly

Și aici există taxe de tranzacție.

Concluzii

În ceea ce privește metodele de depunere și retragere, 888 Poker și Pokerstars sunt aproximativ la același nivel. Punem un plus în dreptul celor de la 888 Poker deoarece ei oferă mai multe metode de plată. Notăm așadar cu 8 pe 888 Poker și cu 7,5 pe Pokerstars.

888 Poker vs Pokerstars: Serviciul de asistență clienți

Încheiem această comparație între 888 Poker și Pokerstars cu o discuție despre serviciul de asistență clienți. Cum mulți români nu sunt foarte bine pregătiți în utilizarea internetului, acest tip de serviciu este foarte important.

La Pokerstars, vezi butonul de ajutor aproape imediat după ce ai deschis site-ul. Acesta de duce într-o pagină cu întrebări frecvente, unde poți găsi soluții la problemele întâlnite cel mai des. Dacă totuși nu găsești răspunsul pe care îl cauți, ai posibilitatea de a contacta Pokerstars direct, dar numai dacă ai deschis un cont la aceștia. Îi poți contacta printr-un live chat destul de util. Din păcate, nu ai la dispoziție un număr de telefon sau o adresă de e-mail.

Lipsa numărului de telefon și a unei adrese de e-mail sunt decisive în această comparație între 888 Poker și Pokerstars. Trebuie să spunem însă că nici serviciul de asistență clienți de la 888 Poker nu este foarte strălucit. Aici găsești o adresă de e-mail și un număr de telefon, dar aceste informații sunt foarte greu de găsit. Pentru a ajunge la ele, trebuie să părăsești site-ul 888 Poker și să mergi pe un alt site, unde acestea sunt publicate de abia în footer.

Pe lângă aceste metode de contact, utilizatorii mai pot completa un formular oferit de 888.

Concluzii

888 Poker și Pokerstars sunt ambele repetente la capitolul Serviciu de Asistență Clienți. Au uitat probabil că, pentru a putea cere ajutor, un utilizator trebuie să poată contacta echipa de suport. Cum aceste informații sunt mai degrabă ascunse pe cele două site-uri, am decis să le notăm pe ambele cu 6.

Concluzii Finale

Sperăm ca această comparație între 888 Poker și Pokerstars să te ajute să găsești răspunsul la întrebarea: Care site de poker e mai bun, 888 Poker sau Pokerstars? Așa cum ai văzut în tabelul de la începutul articolului, scorul între cele două este foarte strâns.

Ambele oferă jocuri de poker foarte bune și ambele au bonusuri de bun venit care lasă de dorit. 888 Poker stă mult mai bine la capitolul Alte Promoții, datorită bonusului fără depunere oferit, dar Pokerstars recuperează cu ajutorul aplicației de top.

În cele din urmă, pentru noi, mica diferență a fost făcută de accesibilitate. Este mult mai simplu să joci la Pokerstars decât la 888 Poker.

Important e însă că, indiferent că vei alege să joci la 888 Poker sau la Pokerstars, cu siguranță nevoile tale legate de poker vor fi satisfăcute. Cele două cazinouri online sunt printre cele mai bune, dacă nu cumva chiar cele mai bune site-uri de poker din țara noastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *